9 sfaturi utile de tranzacționare de zi de la experți

Tranzacționarea zilnică poate fi una dintre cele mai descurajante locuri de muncă. În trecut, mai mult decât 80 la sută din comercianții de zi am pierdut bani.

Dar există o mulțime de oameni care câștigă bani mari din tranzacționare. Și majoritatea miliardarii sunt de fapt auto-realizați.

Cum poate o persoană să intre pe piețe și să își câștige existența? Am acordat sfaturi de tranzacționare zilnice de la experți. Iată nouă indicii de tranzacționare pentru oricine dorește să înceapă tranzacționarea în mod corect.

În primul rând, noțiunile de bază din spatele sfaturilor de tranzacționare pe zi

Tranzacționarea zilnică constă, de obicei, în schimbul de valori mobiliare în timpul unei singure sesiuni. Asta înseamnă că comerciantul lucrează în limitele unei zile de piață unică.

Investitorii pe piață aleg să tranzacționeze în interior pot varia în moduri mari. Unele dintre cele mai populare piețe tranzacționează criptomonede, contracte futures, acțiuni sau valute naționale mari. Iar suma de bani pe care un investitor o poate scoate din aceste piețe depinde în mare măsură de disciplină și abilități.

Iată sfaturile de tranzacționare de nouă zile sugerate de profesioniști pentru noii traderi.

1) Simplificați tranzacționarea

Există o mulțime de opțiuni pentru tranzacționare. Deși diversificarea investițiilor este o idee bună, tranzacționarea zilnică ar trebui să fie concentrată. Asta înseamnă să alegeți un articol și să-l învățați bine.

Comercianții care jonglează cu mai multe stocuri sau mărfuri la un moment dat se pot distra cu ușurință. Este posibil să nu preia semnale pe care le-ar fi văzut doar concentrându-se pe o singură diagramă.

Acest lucru are, de asemenea, mari beneficii psihologice, deoarece comerciantul nu se răspândește mental pe mai multe piețe la un moment dat.

2) Simplificați strategia


Experții sunt de acord că mai simplu este mai bine și în ceea ce privește strategia. Cu atât de multe informații disponibile, este ușor să te prinzi în indicatori tehnici sau să te uiți la diferite strategii de tranzacționare de o zi.

Unii comercianți fac multe tranzacții pentru profituri mici. Alții așteaptă tranzacții mai lungi și mai mari și cumpără sau vând în bucăți mai puțin frecvente. Concentrați-vă pe învățarea unei strategii și respectați-o.

Și încercați să aplicați acea strategie pe un singur grafic zilnic.

Cheia aici este să vă concentrați pe a deveni un expert într-un domeniu și să controlați cât tranzacționați pe baza expertizei dvs..

3) Fii gata să te adaptezi

Piețele complete se pot schimba rapid. În septembrie 2008, Dow Jones a scăzut cu aproape 20 la sută într-o săptămână. Dar investitorii care au reușit să schimbe strategiile au reușit rapid să iasă înainte.

Oricine dorește să facă schimb de existență ar trebui să fie dispus să se adapteze noilor realități ale pieței cu un preaviz scurt. Și asta ar putea însemna reevaluarea sau renunțarea la o strategie eșuată.

4) Configurați o zi consecventă

Oricine dorește să-și dea seama cum face comerțul zilnic trebuie să-l trateze ca pe orice alt loc de muncă. Asta înseamnă să stabiliți ore consistente pentru a vă concentra pe tranzacționare.

Prea des, comercianții vor trata tranzacționarea zilnică ca pe un hobby. În schimb, blocați orele pentru studierea și tranzacționarea graficelor.

Cei mai buni comercianți își petrec timpul pentru a învăța o strategie și pentru a cunoaște tendințele grafice la perfecțiune.

5) Mai întâi practicați-vă să faceți bani în mod consecvent

Unul dintre cele mai bune sfaturi de tranzacționare de zi pentru a economisi bani este să practici înainte de a intra în tranzacționare live.

Există o mulțime de instrumente de tranzacționare practică care simulează piețele. Îi lasă pe începători să tranzacționeze cu bani pentru demonstrație, mai degrabă decât să-și riște banii imediat. Folosiți-le des.

Practicați conturile de pregătire până când se obțin câștiguri consistente în fiecare zi. În acest fel, un comerciant poate evita dureri de creștere care i-ar putea da faliment.

6) Investitorii buni investesc în ei înșiși

În loc să cheltuiască bani pentru obținerea unor scheme rapide, cei mai buni investitori cheltuiesc bani pentru educarea lor. Citiți cărți și luați în considerare contactarea mentorilor pentru sfaturi. Și investiți în instrumente care vă pot ajuta să evitați greșelile de tranzacționare de o zi.

Tratați cunoștințele privind investițiile ca orice instruire profesională esențială. Asta înseamnă să-ți iei timp pentru a învăța o strategie și avantajele acesteia.

Investind în sine, o persoană poate deveni complet independentă și poate începe să genereze venit pe cont propriu.

7) Setați bani în afară

Bugetarea poate fi o parte cheie a oricărei strategii de tranzacționare de zi. Știind exact câți bani sunt disponibili, un comerciant de succes își poate stabili obiective.

Asta înseamnă, de asemenea, deoparte bani pentru educație, înființarea de fonduri comerciale și plata unui salariu.

Și profesioniștii sunt de acord că investitorii buni se plătesc mai întâi. cei mai buni investitori alocă bani din salariul lor pentru a vedea mai multe câștiguri financiare.

8) Configurați limite

Introducerea unui ordin stop loss poate împiedica un comerciant de o zi să piardă bucăți mari de bani atunci când piața se leagănă.

Pur și simplu, aceste comenzi trimit o comandă pentru a închide o tranzacție atunci când atinge un anumit număr. Acestea sunt o parte cheie a strategiei de tranzacționare solidă, deoarece comercianții de zi acționează în mod constant pe poziții. Asta înseamnă că o pierdere masivă ar putea elimina câștigurile zilnice constante ale profitului într-o singură zi.

Stabilind limite, comercianții de zi reduc reducerea volatilității unei piețe stâncoase și o pot face să se încadreze în strategiile lor financiare. De exemplu, dacă o acțiune sare de la un preț la altul, un stop loss se poate bloca într-o cumpărare sau se poate vinde la punctul maxim înainte ca prețul să scadă înapoi.

9) Curajul este bun, dar nu te baza pe ele

Când noii traderi încep să aducă bani reali pentru tranzacții, de multe ori lasă emoțiile să împiedice luarea deciziilor.

O modalitate bună de a reduce deciziile emoționale este de a stabili obiective și limite zilnice înainte ca piața să înceapă să se miște. Asigurându-vă că există limite, veți împiedica investitorul să ia alegeri riscante.

Amintiți-vă, tranzacționarea zilnică este despre consistență. Asta înseamnă să aduci un venit constant, mai degrabă decât să cauți un scor mare. Cunoașterea intrărilor și ieșirilor unei diagrame și respectarea unei strategii poate ajuta la reducerea dorinței de a face meserii emoționale.

Tranzacționare zilnică în viitor

Aceste sfaturi fundamentale de tranzacționare de zi sunt solide, dar există noi modalități de a-ți câștiga existența prin tranzacționare. Și piața criptomonedelor a văzut creștere exponențială în ultimii ani.

Doriți să aflați mai multe despre criptomonedă și tranzacționare financiară? Consultați blogul nostru aici pentru mai multe sfaturi de tranzacționare zilnice și știri despre viitorul investițiilor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map