7 sfaturi pentru crearea strategiei finale de investiții în criptomonedă

Crypto mănâncă lumea. Prețul mediu al criptomonedelor finanțate a depășit bursa anuală în ultimii cinci ani. Dacă nu urăști banii, este timpul să îți arunci pălăria în ring și să obții propria strategie de investiții în criptomonedă!

Cryptos prezintă o oportunitate unică, dar vine, de asemenea, cu o mulțime de riscuri asociate. Nimeni nu cunoaște încă cele mai bune strategii în aceste medii emergente, dar am creat un ghid rapid pentru a vă ajuta să câștigați rapid.

Continuați să citiți ghidul de succes al criptomonedelor!

Strategia de investiții în criptomonedă

Orice ghid pentru criptomonedă trebuie să înceapă prin abordarea unora dintre diferențele conceptuale dintre tranzacționarea criptelor și tranzacționarea altor active digitale, cum ar fi moneda fiat sau acțiuni de acțiuni. La urma urmei, există o reală similitudine între tranzacționarea acestor lucruri foarte diferite.

Indiferent dacă tranzacționați IPO-uri de acțiuni, fiat-uri pe FOREX sau vindeți Bitcoins într-o clasificare Craigslist, faceți în continuare tranzacții digitale.

Tranzacționarea criptomonedelor este în esență aceeași activitate cu tranzacționarea altor active digitale. Se utilizează aceeași abilitate și tehnici, deși instrumentele sunt foarte diferite. Instrumentele de tranzacționare criptografice sunt destul de variate și de obicei proprietare.

1. Roboți

Datorită naturii variate și mixte a tranzacționării cu criptomonede, roboții de specialitate sunt un lucru foarte fierbinte în aceste zile. În tranzacționarea normală a acțiunilor, robotii de tranzacționare sunt foarte obișnuiți. Dacă aveți un bot de tranzacționare pentru o anumită criptă, ați putea fi printre primii oameni care au un astfel de instrument.

Acest lucru vă poate oferi un avantaj aproape de primul motor în tranzacționare. În timp ce alți comercianți încearcă să facă mișcări la viteza umană, botul dvs. se poate mișca la viteze electronice. În cele din urmă, tranzacționarea criptomonedelor va fi la fel de impregnată cu operațiuni automate, la fel ca tranzacțiile cu acțiuni și alte securități.

Deocamdată este Vestul Sălbatic. Emblema avertismentului atunci când vine vorba de achiziționarea unui bot criptovalut. Există o reglementare aproape zero atunci când vine vorba de aceste pachete software.

2. Stop Loss Trading

Un stop loss este o strategie de investiții de bază în care comerciantul decide că există o valoare a investiției în care devine automat o idee bună să o vândă. Puteți spune unui brokeraj tradițional să „vândă acțiunile la un anumit preț”. Această idee de bază poate fi aplicată și criptomonedelor

Problema cu problemele de stop loss pe cryptos este că trebuie să găsiți un pachet de schimb sau software care vă permite să introduceți aceste tipuri de tranzacții în sistemul lor. Piața trebuie să fie suficient de lichidă pentru a-ți lua și monedele, altfel vei fi blocat cu un activ devalorizat.

3. ICO-uri

Când noile criptomonede vin online, acestea încep adesea cu o ofertă inițială de monede [ICO]. Un ICO ca concept este legat de oferta publică inițială de stoc tradițional [IPO]. O IPO este atunci când o bancă de investiții scoate un lot de acțiuni.

În mod similar, un ICO este atunci când criptomonedele se oferă pentru prima dată pentru consumul public. La fel ca un IPO, iar ICO poate fi o investiție excelentă, mai ales dacă moneda va crește sau va supraviețui. Imaginați-vă că obțineți 10k Satoshi Bitcoins la prețul unei pizza, exact ceea ce s-a întâmplat cuiva în primele runde de tranzacționare Bitcoin.

4. Fără reparații

Una dintre caracteristicile criptomonedelor este natura lor descentralizată. Aceasta înseamnă că nimeni nu controlează situația. Securitatea este asigurată chiar de criptografie.

Această situație poate fi o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, acesta este un avantaj, deoarece nicio entitate nu poate controla moneda. Pe de altă parte, asta înseamnă că nu există nimeni care să remedieze lucrurile dacă există o înșurubare sau o greșeală.

Aceasta înseamnă că trebuie să fiți conștienți de faptul că investițiile în criptomonede prezintă unele riscuri inerente care nu sunt prezente în vehiculele tradiționale de investiții. Cu un risc mare, poate veni o mare recompensă și nici măcar nu este clar că acest lucru îl face pe cryptos să fie mai riscant.

Ceea ce este clar este că natura descentralizată a criptomonedelor reprezintă un alt tip de risc de care trebuie să fii conștient.

5. Hacking

Când te gândești la un tâlhar de bancă, ți-ai putea imagina un tip cu o bandană peste față. Poate că există un șofer de evadare. În lumea modernă, este un hacker pe un terminal de computer, care ajunge să-ți fure banii de oriunde este conectat la internet.

Cea mai bună investiție în criptomonedă este cea pe care nimeni nu o fură de la tine. Ca și în problema erorilor ireconciliabile, în lumea criptomonedelor, de obicei nu există recurs dacă cineva îți fură monedele. Oamenii legii s-ar putea să nu fie dispuși să recunoască problema ca furt.

Rețineți că hacking-ul se poate și se întâmplă.

6. Criptomoneda este o investiție bună?

Faptul este că, în ultimii cinci ani, criptomonedele au depășit toate indexurile majore Blue Chip din fiecare țară din lume. Desigur, performanțele anterioare nu indică profiturile viitoare. După graficele de preț, criptomonedele sunt în tendință de creștere.

Mulți oameni au pierdut sume uriașe de bani în criptomonede. De asemenea, este adevărat că banii reali se revarsă în aceste active digitale și, dacă îți plasezi pariurile cu grijă, poți câștiga și bani.

7. Robineți și cazinouri

Robinetele sunt obiective software care scurg cantități mici de criptomonede către utilizatori, adesea în schimbul unor lucruri banale, cum ar fi o adresă de e-mail. Robinetele sunt o modalitate excelentă de a obține cripto, deși sunt de obicei sume foarte, foarte mici de bani.

Cele mai multe robinete picură doar fracțiuni de criptă în valoare de un cent, dar măcar aveți apoi câteva.

Există, de asemenea, cazinouri criptografice în care puteți paria monedele dvs. împotriva altor jucători care le au.

Deși parierea banilor este un cazinou este, în general, o strategie de investiții teribilă, poate fi o modalitate distractivă de a încerca să dublezi monedele. În cazul în care întregul dvs. bancnot se ridică la câțiva bănuți în picătură, cel puțin într-un cazinou există posibilitatea de a câștiga bani.

A afla cum să cumperi criptomonede este una dintre cele mai mari probleme legate de subiect. Uneori, bateriile sunt cel mai bun loc pentru a obține o serie de numere reale. Acest lucru vă permite să vă familiarizați cu manipularea acestora fără a fi nevoie să investiți foarte mulți bani.

Viitorul este aici

Trăiți deja în viitor, dar portofoliul dvs. de investiții este blocat în trecut? Folosind noi tehnologii, cum ar fi roboții, și înțelegerea afacerii de modă veche, transformați lumea în stridie cu un mare succes criptografic.!

Această strategie de investiții în criptomonede este doar începutul. Consultați blogul nostru pentru cele mai tari știri și sfaturi despre lumea în continuă expansiune a banilor digitali.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map