Viktiga funktioner i Binance-kryptovalutautbytet

God dag!

Idag fortsätter vi vår konversation om Binance-kryptovalutautbytet. I den föregående artikeln undersökte vi de största fördelarna med den här webbplatsen, dess blixtsnabba framgång, vilket gör att den med rätta kan inta ledarpositionen idag..

Vi såg till att den här webbplatsen förtjänar vår uppmärksamhet och det är definitivt värt att prova på det. Låt oss därför gå vidare till registrering och komma igång med utbytet..

Binance.com: Registreringssteg

För att komma in i börsen måste du traditionellt ange ditt användarnamn och lösenord på webbplatsens officiella webbplats https://www.binance.com/. Därefter måste du aktivera tvåfaktorautentisering, ange den engångskod som kommer till dig i applikationen Google Autentifierare. Låt oss överväga alla stegen i ordning.

Steg 1. Skapa ett konto

Klicka i det övre högra hörnet på länken Registrera / “Registrera”, det här fönstret visas:

Hittills är allt som vanligt: ​​vi anger ett tillförlitligt skyddat e-postmeddelande, kommer med ett komplext lösenord som inte används någon annanstans, bekräftar det en andra gång och godkänner användningsvillkoren för webbplatsen.

Skjuta på Registrera eller “Registrera”, om du använder den ryska språkversionen av webbplatsen. Därefter får du ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera ditt konto. Följ det och registreringen kommer att slutföras.

Om du har en hänvisningskod kan du ange den i fältet Hänvisning ID, att få rabatter på provisioner, gåvor och andra trevliga bonusar.

Steg 2. Logga in Binance

För att komma in på ditt konto behöver du inte bara ange ditt användarnamn och lösenord på webbplatsen https://www.binance.com/. Företaget har upprepade gånger stött på det faktum att bedragare förklarar sina resurser som börsens officiella webbplats, så innan du går in måste du se till att du går till Binance-webbplatsen.

Det måste finnas ett hänglås bredvid raden med URL: en, och webbadressen måste börja med https: // Detta indikerar en säker anslutning.

Efter verifiering måste du klicka på fältet med platsadressen i formuläret med inloggning och lösenord.

Steg 3. Captcha Binance

Binance använder ett genialt sätt att verifiera att en användare inte är en robot. Istället för att ange den vanliga captcha: text, siffror eller en bild, måste han flytta en bit av pusslet till rätt plats, och så snart det matchar kommer en motsvarande inskrift att visas om den lyckade avslutningen av captcha.

Allt med registrering. Nu kan du fylla på ditt saldo med vilken kryptovaluta som helst, oftast BTC eller ETH, och börja handla.

Ställa in 2FA tvåfaktorautentisering

Binance anser att en hög säkerhetsnivå är en av dess viktigaste uppgifter i användarnas arbete på börsen. Och vi kommer inte att argumentera med henne, för allt som rör ekonomi måste skyddas på ett tillförlitligt sätt, eftersom bedragare, hackare och andra angripare inte sover i nätverket..

Därför, vid upprepade inlägg, kommer utbytet på alla möjliga sätt att insistera på en förstärkt skyddsmetod och erbjuda tvåfaktorautentisering. Jag rekommenderar också att du aktiverar 2FA direkt för att glömma utbytespåminnelser och förbli säker på dina fonder och kontosäkerhet..

Du måste aktivera dubbel autentisering även om du inte är särskilt orolig för säkerhet – många viktiga funktioner fungerar inte utan den. Du kan till exempel inte gå igenom verifiering eller ta ut pengar.

Binance.com erbjuder två autentiseringsmetoder, du kan välja den mest bekväma och klicka Gör det möjligt:

 • genom SMS. Den här metoden är enklare – bind bara ditt telefonnummer till ditt konto och varje gång du loggar in, tar ut pengar eller ändrar inställningar skickar växeln en kod i SMS.

Klicka på för att göra detta Skicka SMS / “Skicka”. Några minuter senare skickas en kod i meddelandet som ska anges i kolumnen “SMS-autentiseringskod” och tryck Skicka in.

Denna metod är mindre tillförlitlig, eftersom SMS ibland inte når eller anländer med en fördröjning, det finns fall där angripare också fångade upp SMS, så jag rekommenderar att du använder den andra metoden;

 • autentisering Google. För att göra detta installeras en applikation på smarttelefonen Google Autentifierare, appkontot är länkat till Binance-kontot.

Nu, varje gång du anger kommer utbytet att begära en kod som kommer till applikationen och ändras varje minut, så det är omöjligt att fånga upp den. Detta är ett bekvämt och säkert sätt. Låt oss överväga det mer detaljerat.

Tvåfaktorsautentisering på binance.com tvärs över Google Autentifierare

1. Ladda ner Google Authentificator-appen från PlayMarket eller Google App Store och installera den på din smartphone. Du kan ladda ner den direkt på webbplatsenhttps://www.binance.com

2. Systemet uppmanar dig att skanna QR-kod, för att automatiskt ange den privata nyckeln i applikationen. Om din smartphone av någon anledning inte kan läsa koden kan du ange data manuellt i applikationen.

Din privata nyckel från Google Authentificator skrivs bredvid QR-koden. Det kommer att tjäna som grund för att skapa framtida koder för att komma in på börsen..

Det är viktigt att hålla den här nyckeln på ett säkert medium på en säker plats. Utan denna kod kommer du inte att kunna logga in på ditt konto.

Länka ditt Binance-konto till Google Authentificator. För att göra detta måste du ange:

 • Nyckel;
 • kontolösenord i Login Passvord-raden;
 • engångskod från app.

Om du gjorde allt korrekt visas ett meddelande om en framgångsrik aktivering av tvåfaktorautentisering.

VIKTIG! Om du inte kan aktivera Googles autentisering, när du anger koden från applikationen, visas ett fel om att koden eller lösenordet är felaktigt, gör följande: öppna programmet och gå till “Inställningar”, där väljer du objektet “Tidskorrigering för koder”.

Verifierad personligen, efter det kommer inloggningen att fungera.

Verifiering på Binance

Nivå 1.

Om du inte planerar att ta ut mer än 2 bitcoins per dag behöver du inte genomgå obligatorisk verifiering, eftersom det inte finns något fiat på börsen. Detta är huvudnivån för verifiering, vilket innebär att du har klarat verifieringen av den bifogade posten, det räcker för de flesta användare att arbeta.

Nivå 2.

För att ta ut upp till 100 BTC per dag behöver du en identitetskontroll och djupare kontoverifiering. För att göra detta måste du skicka utbytespassdata och ditt foto med det i dina händer. Därefter tar det lite tid att kontrollera dokumenten.

Nivå 3.

För att ta bort de högre uttagsbegränsningarna – över 100 BTC per dag) måste du kontakta utbytesstödet direkt.

Varje nivå är endast tillgänglig efter att ha klarat den tidigare och aktiverat 2FA.

Hur man finansierar Binance?

Binance är ett kryptovalutautbyte, så du hittar inte dollar, rubel eller euro här. Det kommer inte heller att vara möjligt att fylla på med elektroniska pengar: Webmoney, Yandex.Money, Qiwi, etc. Endast digitala valutor.

Du kan köpa kryptovaluta med ditt MasterCard / VISA-kort. Men i det här fallet skiljer sig kursen ganska starkt från den officiella, så det är bättre att använda pålitliga online-utbytare och köpa kryptovaluta i förväg..

Ckvällar kan fyllas på med följande valutor utan problem:

 • Binance Coin (BNB Coin) – börsens interna perspektivvaluta,
 • Bitcon (BTC) är fortfarande den ledande kryptovalutan;
 • Ethereum (ETH) – den näst mest populära kryptovalutan efter Bitcoin;
 • Tjudra (USDT) – valuta från Tether Limited, enligt dem, stödda av amerikanska dollar i deras konton;
 • många andra.

Fyll på kontot på börsen Binance väldigt enkelt:

 • gå till avsnitt Fonder – Insättnings;
 • välj myntet i den valuta som du vill fylla på insättningen för;
 • ange plånboksinformation för påfyllning.

Registrering sker inte direkt. Du kan kontrollera processen och kontrollera mottagandet av medel i avsnittet Fonder – Transaktionshistorik.

Efter framgångsrik påfyllning av saldot kan du börja handla eller göra investeringar i vissa projekt. Binance-börsen erbjuder en enorm lista över kryptovalutor: en nästan komplett uppsättning av de mest lovande mynten och många nya som har slutfört ICO.

Ta ut medel till Binance

För att ta ut kryptovaluta i din plånbok måste du välja i menyn Medel paragraf Uttag. Välj sedan myntet, uttagsbeloppet och tryck på Skicka in.

VIKTIG! Uttag är endast möjliga om du har tvåfaktorautentisering aktiverad.

Binansavgifter

I den föregående artikeln pratade vi redan om det faktum att en av de faktorer som påverkade den snabba tillväxten i popularitet för Binance-börsen är den lägsta provisionen jämfört med alla kryptovalutabörser. Vanligtvis har kryptovalutabörser tre typer av dem:

 • för insättning av medel;
 • för uttag
 • per transaktion.

Den 5 februari 2019 är provisionen fortfarande 1% av transaktionen. Det finns ingen provision för att fylla på kontot, och det finns också en mycket demokratisk metod för att ta ut medel från webbplatsen: Ripple – 0,25%, Bitcoin – 0,001%, Ethereum – 0,01%, etc..

Avgifterna på Binance är verkligen betydligt lägre än tävlingens. Dessutom kan det inkludera 25% rabatt på Binance Coin-betalningar och sjunka till 0,75%. Detta är en av de lägsta transaktionsavgifterna bland populära kryptobörser..

Binance Listing

Binance har en mycket bred lista över kryptovalutapar, börsen är öppen för samarbete med nya mynt och lägger regelbundet till sin lista. Webbplatsen presenterar: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, NEO, Monero, LiteCoin och många andra.

Å ena sidan ingår bara värdiga mynt i listan, å andra sidan listar företaget också gärna lovande nya kryptovalutor efter ICO. Idag finns det mer än 240 mynt på börsen för handel i mer än 370 valutapar.

Det är svårt att komma på listan över Binance, eftersom det idag är det mest efterfrågade för notering av nya mynt. Vissa källor hävdar att myntet kan noteras på börsen för 2 miljoner dollar, men detta är inte det viktigaste och inte det enda villkoret. Därefter måste hon gå igenom ett strikt urval enligt ett antal kriterier..

Bedömningen utförs av en särskild kommission. Hon håller ett stängt möte där hon granskar den sökande i detalj. Det är omöjligt att påverka dess beslut, för ingen vet varken kommissionens sammansättning eller urvalsfaktorerna.

Utvecklare av nya mynt får inte tillkännage eller på något sätt kommunicera att de planerar eller försöker bli noterade på Binance. Annars kommer vägen till växeln att stängas för ett sådant mynt en gång för alla. Om kommissionens beslut fattas till förmån för myntet kommer dess utvecklare att kunna ta reda på det från de officiella källorna till utbytet tillsammans med huvudanvändarna..

Således bekräftar företaget återigen sin tillförlitlighet och oklanderliga rykte..

Varför ansluta Binance till Cryptocurrency Services från tredje part?

Som vi sa i föregående artikel är en kryptovalutautbyte en plattform som förbinder en näringsidkare med kryptovalutamarknaden. På den kan han handla och göra sina transaktioner. I grund och botten ger det honom tillgång till marknaden. Naturligtvis finns det på utbytesplatsen, särskilt som Binance, många verktyg för teknisk analys, tillgång till information som är viktig för en kryptohandlare och en mängd andra funktioner som vi redan delvis har pratat om (till exempel en grundläggande och avancerat gränssnitt) och kommer att beröra i nästa artikel …. Men ofta räcker det inte för en näringsidkare.

Speciellt om han precis börjat handla och ännu inte kan skriva indikatorkoder på egen hand, men föredrar att sätta upp rådgivare, använda bots som handlar enligt angivna indikatorer, ställa in varningar etc. Det vill säga både en nybörjare och en erfaren näringsidkare strävar efter att välja en pålitlig tjänst för sig själva som förenklar och automatiserar deras arbete så mycket som möjligt. En av dessa tjänster är 3commas-plattformen.

Efter att du registrerat dig på 3commas eller en annan webbplats kan du ansluta Binance och andra börser till den för att kunna använda deras information om offert och göra transaktioner.

Hur man ansluter Binance till 3commas?

När du har registrerat dig för 3commas i ditt personliga konto måste du klicka på knappen “Lägg till växel” och sedan “Anslut till växeln”.

Här anger vi önskat namn på börsen och väljer det från listan. Därefter måste du ange ett par nycklar: API-nyckel och API-hemlighet. För att ta emot dem måste du ha tvåfaktorautentisering (2FA) aktiverad på Binance, vilket vi pratade om ovan. efter det behöver du:

1.Logga in på ditt konto den https://www.binance.com/

2. Klicka på fliken Konto.

3. Gå till avsnittet API-inställning.

4. Ange önskat och meningsfullt namn för tangenten och tryck på Skapa ny nyckel.

5. Ange koden från Google Authentificator.

6. Nästa fönster visar ett par API och hemliga nycklar redo att användas:

Om du ska använda tjänsten för handel avslutar detta bildandet av API-nyckeln. Och om du behöver en tjänst för att ta emot grafisk information måste du klicka på knappen Redigera ochavmarkera rutan Aktivera handel, tryck sedan på Spara och ange 2FA-koden igen från applikationen Google Autentifierare.

Om du av en eller annan anledning behöver ta bort nyckeln – klicka Radera och bekräfta åtgärden.

Nu har vi förberett allt för arbete: vi registrerade ett konto, ställde in dess säkerhet, kopplade kryptovalutatjänsten av intresse till oss för automatisk handel eller förenkling av vårt arbete. Låt oss börja handla! I nästa Binance-artikel kommer vi att ta en titt på hur man handlar på kryptovalutabörsen # 1. Ses snart!

Lycka till och goda vinster!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map