kära vänner!

Idag ska vi prata om Binance-kryptovalutautbytet. Det har nyligen hörts av många kryptohandlare, det talas ofta om och det hänvisas till överallt. Jag handlar också på den här webbplatsen. Vilka möjligheter har hon och varför på mindre än två år fick hon en sådan popularitet – detta kommer att diskuteras i artikeln.

Jag kommer också att ägna 3 publikationer till Binance-börsen, samt TradingView-online-diagrammet. Som med föregående artikelserie kommer denna första text på Binance att vara inledande. Vi kommer att prata om hur denna webbplats är, hur den gick in på kryptovalutamarknaden, vilket ledde till dess framgång. Låt oss överväga de viktigaste fördelarna och nackdelarna med tjänsten, prata om dess skapare, vår egen kryptovaluta och till och med beröra andra Binance-projekt. Traditionellt kommer det att vara intressant och informativt!

Men i följande artiklar har jag förberett en praktisk del för dig. Jag kommer att berätta i detalj hur du registrerar dig på börsen, fyller på ditt konto och tar ut pengar, går igenom verifiering och möjliggör tvåfaktorautentisering för att skydda ditt konto från hacking och skadliga attacker. Du lär dig hur du ansluter utbytet till tjänster från tredje part, till exempel 3commas, och vad det är till för. Vi kommer också att analysera hur man arbetar med Binance, vilka verktyg som finns för detta. Fortsättes snart!

 

Binance är världens första kryptovalutautbyte

Ett kryptovalutautbyte är en plattform som samlar handlare och marknaden. Det är här de gör affärer och handlar. En näringsidkare väljer det mest lämpliga utbytet enligt hans önskemål, eftersom var och en av dem skiljer sig åt i dess fördelar, nackdelar, något olika förhållanden, jämfört med andra, enligt ett antal kriterier:

 • antal valutapar;
 • provisionens storlek
 • säkerhetsnivå;
 • bekvämlighet och effektivitet vid insättning / uttag av medel.

Kryptovalutamarknaden utvecklas i en enorm takt. En gång i veckan kommer ett nytt utbyte till det idag är det cirka 400. Naturligtvis är det bara de starkaste spelarna som förvarar sin “plats i solen”.

Binanas är det snabbast växande kryptovalutautbytet. Det lyckades växa till positionen som en ledare på 6 månader från det ögonblick det startade – det gick in i de tre bästa kryptobörserna när det gäller handelsvolym per dag. Och från och med idag, den 1 februari 2019, rankas den först i alla betyg enligt ett antal kriterier (forskning utfördes av cryptonisation.ru, coinmarketcap.com):

Efter handelsvolym

Som en plattform med den mest bekväma rysskspråkiga versionen

Enligt handlarnas recensioner och tillförlitlighet

Efter provisionens storlek

Som den webbplats som är mest lämplig för nybörjare

Bland kryptohandlare genomfördes en undersökning som enligt deras åsikt är börsen # 1 under 2019. Företaget hade inga konkurrenter till mästerskapet.

Så, som vi redan har sett, ligger Binance idag på 1: a plats i rankningen av kryptovalutabörser. Tack vare vad hon lyckades uppnå detta?

Redan i startfasen valde företagets chefer en tidig placering av mynt, bokstavligen omedelbart efter ICO. Börsens låga provision, i jämförelse med konkurrenter, spelade sin roll. Detta har lockat många handlare och investerare. Med hjälp av plattformen noterade de den höga hastigheten i CMS-utbytet – pusslet kom samman och projektet var “dömt” till framgång.

Samhället med utbyte av kryptovalutor accepterade gärna en ny stark spelare i sitt team, på vilken webbplats över 20 tusen användare registrerades under de första dagarna.

När det gäller den dagliga handelsvolymen tog Binance-börsen 1: a plats i världen i januari 2019.!

Nyckeldata

 • Officiell webbplats:  https://www.binance.com/
 • Webbplatsens språk: tillgänglig på 14 språk, inklusive ryska och engelska
 • Platsregistrering: 1 april 2017
 • Hänvisningsbonus: 20% av provisionen
 • Par i kryptovaluta: mer än 240 st.
 • Intern kryptovaluta: Binance Coin (BNB)
 • Twitter: @ binance_2017
 • Enligt coinmarketcap.com, företagets omsättning per dag den 1 februari 2019 uppgick till $ 376 365510 eller 107 862 BTC.
 • i skärmdumpen nedan – TOP-5 kryptovalutapar per volym per dag:

Hur Binance gick in på marknaden?

Binance-börsen gick in på kryptovalutamarknaden 2017. Det öppnades i Schweiz. Grundaren är Shanghai Beiji Technology Corporation, som leds av den erfarna ledaren Changpeng Zhao. Detta är medgrundare och CTO för OKCoin, och innan han ledde utvecklingsavdelningen på Blockchain..

Teamet består av toppspecialister med imponerande erfarenhet av att arbeta på Wall Street inom kryptovalutor och är de ledande yrkesverksamma inom sitt område. Så en av gruppmedlemmarna är en ledande finansiär, en inflytelserik person i den kinesiska onlineekonomin – Yi He. Företaget är attraktivt för sponsorer och investerare, vilket säkerställer en snabb utveckling av plattformen. Huvudkontoret ligger i Shanghai.

Omedelbart efter lanseringen av ICO, under de första dagarna, gick 20 tusen användare med den, 9 månader efter lanseringen hade webbplatsen 3 miljoner handlare, och idag handlar mer än 6 miljoner människor på den. I januari 2019 nåddes ett rekordvärde: 250 000 personer registrerade sig på börsen på en timme.

År 2018 visade det sig att plattformen kort var tvungen att stänga registreringen av nya användare, eftersom de tekniska funktionerna i tjänsten inte tillhandahöll och inte kunde klara sådan tillväxt och motsvarande belastning. Men snart var situationen löst, idag kan vem som helst gå med i den..

Plattformen behandlar mer än 1 400 000 beställningar per sekund. Det fick stor popularitet bland ryskspråkiga kryptohandlare tack vare det stöd för ryska språket.

Företaget fick sitt namn från en kombination av två ord: “binär”, som översätts från engelska betyder “dubbel, binär” och “finans” – “finans”. Först stödde webbplatsen 6, sedan 8 språk, idag finns det redan 14 av dem:

Därför kan Binance-plattformen säkert kallas en fullfjädrad flerspråkig plattform. Den har teknisk support dygnet runt, vilket också glädjer handlare. En annan attraktivitetsfaktor är en provision på 0,1% för en affär med 50% rabatt vid betalning av Binance Coin (BNB), det vill säga det kan reduceras till 0,05% (användarna hade denna möjlighet till slutet av 2018, från och med i början av 2019 är rabatten 25%).

En annan fördel är att du inte behöver genomgå obligatorisk identitetsverifiering för att ta ut pengar mindre än 2BTC per dag.

Hur Binance-utbytet fungerar?

Binance-kryptovalutautbyte är en onlineplattform, det vill säga alla affärer utförs via företagets officiella webbplats. Webbplatsen har två versioner: Grundläggande för nybörjare och Advanced för erfarna kryptohandlare som föredrar aktiv handel, samt en mobilapp som körs på populära mobilplattformar.

Båda gränssnitten är väl genomtänkta, utvecklade och kännetecknas av högkvalitativ användbarhet. Om du har stött på åtminstone lite och vet hur kryptovalutautbyten fungerar, kan du enkelt räkna ut plattformen och förstå hur allt fungerar här..

Huvudskillnaden mellan dessa två typer av gränssnitt är att den avancerade har bredare funktionalitet när det gäller teknisk analys, inklusive i diagram. I det här fallet växlar huvudet snabbt från par till par. Transaktionshistorik samt orderböcker finns.

Huvudgränssnitt skärmdump

Avancerad skärmdump

Binance fördelar och nackdelar

Innan denna del av artikeln berättade jag hela tiden om vilken underbar Binance-utbyte, tack vare vilken den blev så populär. Men som alla andra kryptovalutautbyten är det inte utan nackdelarna. Även om det har mycket fler fördelar, så jag är säker på att det är värt din uppmärksamhet, samt att försöka handla på det. Men för objektivitet måste du prata om tjänstens svagheter. Därför kommer vi återigen att betona fördelarna med projektet och avslöja dess brister..

Viktiga fördelar med Binance

 • Stort urval av valutapar. Det finns över 240 av dem här. Nya mynt, som definitivt är värda att uppmärksamma, visas ofta på Binance omedelbart efter ICO;
 • Stor daglig omsättning, den största volymen Ethereum, NEO, TRON;
 • Inget behov av att verifiera din identitet (verifiera) så länge du inte planerar att ta ut mer än två bitcoins per dag;
 • Russifierad version av börsen. Tack vare detta är det perfekt för rysskspråkiga nybörjare;
 • Intuitivt gränssnitt, enkelt och lätt att använda. Två lägen med bred funktionalitet;
 • Riktigt låg provision, som kan minskas med ytterligare ett kvartal om du betalar med börsens interna kryptokurrency.
 • Binance utfärdar månadsvis GAS till alla NEO-innehavare;
 • Resurserna är imponerande – plattformens funktioner gör att den kan behandla nästan 1,5 miljoner beställningar på 1 sekund;
 • Tillhandahåller API för tredjepartsutvecklare;
 • Ett briljant team, framstående investerare, inklusive Morgan Stanley, Roger Ver och andra;
 • Teknisk support dygnet runt;
 • Anständig remissbelöning – 20% av provisionen;
 • Webbplatsen tar hand om skydd mot attacker och förbättras ständigt, vilket gör säkerhetsnivån ännu högre, vilket uppnås tack vare tvåfaktorsbehörighet med Google Authentificator;
 • Stöd för mobila plattformar;
 • Oklanderligt rykte och högt förtroende bland användarna.

Nackdelar med Binance

 • Fiat överges på grund av hårdare kinesisk lagstiftning mot penningtvätt. Du kan endast fylla på ditt konto i kryptovaluta. Men plattformen har startat ett krypto-fiat-utbyte i det östafrikanska landet Uganda. Mer om detta senare;
 • Russifiering är fortfarande halt. Experter arbetar med detta och jag hoppas att de kommer att fixa det inom en snar framtid. Under tiden kan du klara dig med klumpiga eller använda den engelska versionen;
 • Referenser finns exklusivt på engelska och kinesiska;
 • Vissa mynt kan inte tas ut med tiondelar och hundradelar, bara hela beloppet.

Som du kan se överväger fördelarna med utbytet betydligt dess nackdelar. Därför är det definitivt värt att prova på det.!

Andra projekt Binance

Förutom kryptovalutautbytet utvecklar Binance aktivt andra tjänster som kommer att vara användbara för många människor från kryptovalutasamhället. De mest populära bland dem:

Binance Labs

Detta program utformades för att stödja start-up, entreprenör och community från kryptoindustrin. Binance väljer de mest lovande startprojekten och hjälper dem att utvecklas, komma in på kryptovalutamarknaden och ge ekonomiskt stöd.

Ibland lanserar laboratoriet olika program, till exempel Labs Incubation Program, speciellt utformade för att stödja de bästa kryptovalutaprojekten i det inledande steget “inkubation” och hjälpa dem att implementera idéer. Binance investerar regelbundet 10% i programmet.

Binance Academy

Detta är ett utbildningsprojekt, i vars syfte företaget tillhandahåller helt gratis användbar och viktig information om blockchain-teknik och kryptoindustrin. Oavsett paketets ålder innehåller det redan en omfattande databas med video- och textinformation. Akademimaterial är fritt tillgängliga. Användare kan också skicka och begära innehåll som intresserar dem.

Startplatta

ICO-plattform.

Binance Uganda

En kryptovaluta-fiat-tjänst i den östafrikanska staten Uganda. Detta är det första projektet, plattformen använder den ugandiska shilling (lokal valuta) tillsammans med kryptovalutan.

Binance Charity Foundation

Blockchain välgörenhetsstiftelse som grundades med stöd av Maltas president.

Binance Chain

Projektet för tillkännagivande av utvecklare kommer att vara ett decentraliserat utbyte. Det kommer att lanseras mycket snart (det tillkännagavs i början av 2019). Plattformen skapas inte bara för operationer med digitala tillgångar, som hanteras av handlare själva, utan också för användare att ge ut sina mynt och handla dem på börsen.. 

Binance Info

Informationsplattform, en databas tillägnad kryptovaluta- och blockchain-teknik, digitala tillgångar, från vilka användare, inklusive nybörjare, kan få nödvändig information om tokens och mynt. Här kan de ta reda på de senaste nyheterna, prisdynamiken, läsa om viktiga ekonomiska, politiska och andra viktiga händelser som kan påverka beteendet hos en viss digital valuta..

Vad sådan Binance Coin (BNB)?

Binance Coin är den interna kryptovalutan i Binance-börsen, utfärdad på grundval av Ethereum blockchain. Företaget skapade det för att stärka sin position på marknaden, påskynda handeln och släppte den under ICO. Med hjälp av valuta förbättrar börsen funktionaliteten i sina tjänster och utvecklar nya.

Börsen köper och bränner BNB-tokens en gång i kvartalet med 20% av vinsten under en viss period. Detta tillhandahålls i vitboken så att deras värde växer på grund av ett begränsat antal. Processen fortsätter tills börsen löser in 50% (100000000 mynt) av den totala Binance Coin-volymen.

Under lång tid har valutan visat en stabil tillväxt. Vid tidpunkten för Binance-registrering var dess värde (växelkurs mot dollarn) 0,1 dollar. Den 6 januari 2018 nådde den en prislapp på nästan 25 dollar. Men under 2018 var det flera kraftiga droppar till $ 4,58.

Icke desto mindre anses Binance Coin vara en lovande börshandlad tillgång, eftersom i proportion till tillväxten i Binance-utbytesprojektens popularitet, och de har en kolossal, kommer valutans värde oundvikligen att växa..

BTCUSD vs BNBUSD

Om du tittar på BNB: s dynamik i jämförelse med BTC, så kände detta altcoin förra året mer självsäker än sin farfar.

Idag är BNB värt $ 6,72. Med tanke på att Binance växer och utvecklas mycket snabbare än andra handelsplattformar, har tillgången alla chanser att fortsätta växa..

Myntet kan användas för handel för att handlas på Binance, det presenteras i många valutapar, eller det kan användas för att betala en provision för transaktioner på en kryptovalutaväxling, för vilken användaren får 25% rabatt på storleken på som vi redan har nämnt ovan.

Under de närmaste åren kommer rabatten att halveras årligen. Eftersom 2018 inte längre räknas, finns det fortfarande tre minskningar av rabatten tills den är helt inaktiverad: 12,5%; 6,75% och 0%. Att döma av den snabba utvecklingen av Binance-projekt, hur ansvarsfullt det behandlar vart och ett av sina åtaganden, är det troligt att företaget snart kommer att bygga ett fullfjädrat blockchain-ekosystem..

Om du redan ska bära alla dina besparingar för att köpa BNB, måste jag kyla din eld. Faktum är att processerna för reglering och blekning av kryptovalutamarknaden nyligen är i full gång, så alla kryptotillgångar, som är kvasi-värdepapper, löper stor risk att sanktioneras av tillsynsmyndigheten. Därför förblir särskilt kryptovaluta och BNB en mycket högrisk tillgång där du inte kan investera mer pengar än du har råd att förlora..

Så nu vet du allt om hur Binance-kryptovalutautbytet och dess valuta kom in på marknaden. I följande artiklar kommer vi definitivt att ta reda på hur vi kan arbeta med det. Ses snart!

Lycka till och goda vinster!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me