Dagens börsvärde för kryptovalutor skapar hopp i hjärtat hos tillgångshållare som använder handel eller investering som ett sätt att tjäna pengar. För 6-7 månader sedan verkade det som om marknaden långsamt rörde sig mot sin död. Den 16 december 2018 nådde kapitaliseringen 100 miljarder dollar, marknaden har inte varit värt så lite sedan sommaren 2017. Oavsett hur bedrövligt förra året var för hela kryptomarknaden, 428 nya mynt släpptes 2018, inklusive Binance Coin (BNB) och Huobi token (HT), som för närvarande rankas 6: e och 36: e i CoinMarketCap-rankningen. Handel med dessa kryptovalutor är mycket aktiv, och många investerare och handlare har tjänat anständiga pengar på dem..

År 2019 har 190 kryptovalutor redan dykt upp, bland dem finns det framgångsrika och det finns också potentiellt framgångsrika. I dagens översyn kommer jag att prata om 12 kryptovalutor som släpptes 2019 och som förtjänar din uppmärksamhet. Uppgiften för varje investerare är att se och hitta deras nya Ethereum 2019 eller åtminstone Huobi.

Förresten, förresten, en livshack om Huobi, om du handlar på den här börsen, kommer tillgång till 3commas inte att kosta dig en krona, vilket innebär att du kan ställa in automatisk handel, vilket sparar mycket tid och nerver.!

Nåväl, vi förbereder släden på sommaren, och vår lista över lovande mynt för vioolsäsongen är just nu.

Gå!

BitTorrent (BTT)

BitTorrent (BTT)BitTorrent (BTT)

Decentralisering är avgörande för BitTorrent-teknik. Jag tror att alla är bekanta med tanken på att utbyta nedladdade filer mellan människor. Huvudproblemet med torrents är den långsamma hastigheten för nedladdning av filer på grund av att användare, efter att ha laddat ner dem, inte vill distribuera. Lösningen på detta problem var på ytan. Användare behöver bara uppmuntras att distribuera filer, då blir de mer villiga att göra det..

Cryptocurrency är precis rätt för kampanjen. Skapandet startade efter att plattformen köptes av kryptomillardären Justin Sun, känd för grundandet av TRON. BTT släpptes de sista dagarna i januari 2019 och efter fyra dagar steg priset med nästan 2,5 gånger.

Nu upplever priset och kapitaliseringen en viss nedgång, men ändå rankas myntet 44: e i CoinMarketCap-betyget, vilket är ett bra resultat. Det finns på många börser. Till förmån för det faktum att saker och ting kommer att gå bra för BTT, dess länk till TRON och närvaron av ett antal miljoner människor som laddar ner filer via BitTorrent-torrentprotokollen.

Pivot Token (PVT)

Pivot Token (PVT)Pivot Token (PVT)

Titta inte på den låga positionen i betyget, idag är det bara 1896, men snart kan detta förändras dramatiskt. Eftersom skaparna har en bra idé. Pivot påstår sig vara världens största blockchain-investerings- och kommunikationsplattform.

Den är utformad för att förse användare med realtidsdata på kryptovalutamarknaden. Naturligtvis kommer produkten att vara användbar för både investerare och handlare, inklusive de som har startat automatiserad handel. På den här plattformen kan användare inte bara lära sig och dela erfarenheter utan också tjäna pengar. Token delas ut för publicering, läsmaterial och mycket mer. Pivot hoppas kunna hjälpa investerare att lära sig att bättre hantera sina tillgångar med hjälp av finansiell teknik, samt pumpa sina handelsfärdigheter. PVT kommer att användas som den enda symbolen i Pivot-ekosystemet.

Pivot Token (PVT)Pivot Token (PVT)

Projektet har fått investeringar från företag som Binance Labs, Huobi Eco, INBlockchain, LD Capital och LinkVC. Enligt Google Play har Pivot 3,62 miljoner användare i 232 länder och växer.

TOP-nätverk (TOP)

TOP Nätverk (TOP)TOP Nätverk (TOP)

Nästan alla kommunikationsmetoder innefattar lagring av information om användare. Detta medför onödiga kostnader i form av serverinstallation och underhåll, och dessutom är de centralt lagrade uppgifterna mycket sårbara..

De ambitiösa skaparna av TOP Network beskriver sitt projekt som ett decentraliserat öppet nätverk som tillhandahåller molntjänster på blockchain. TOP erbjuder säkra, billiga tjänster som inkluderar meddelanden, samtal, video, VPN och mer. TOP-nätverkets långsiktiga uppdrag är att skapa en offentlig blockchain-infrastruktur för alla Dapps.

TOP Nätverk (TOP)TOP Nätverk (TOP)

TOP Network rankas för närvarande 261 i CoinMarketCap-rankningen. Det handlas på flera börser. Projektets färdplan informerar om att budbäraren kommer att lanseras under tredje kvartalet 2019. Om planen går enligt planen och budbäraren visar sig vara bra, kommer TOP att avslöja dess potential och innehavarna av detta mynt kommer hellre att gnugga sina händer och vara glada att de trodde på det i god tid. Handlare kommer att kunna tjäna bra pengar på prisförändringar..

Origo (OGO)

Origo (OGO)Origo (OGO)

“Sekretess dör på Internet” – säger Origo Network-webbplatsen och utvecklarna av denna kryptovaluta tror att de har hittat det perfekta sättet att bevara integriteten. Origo är en för:

  • Baserat på Zero Knowledge Proof (ZKP);
  • kryptovalutans skalbarhet är hög; dessutom används hybridkonsenssmekanismen BFT + Proof-Of-Stake;
  • transaktioner utförs utanför kedjan.

Origo (OGO)Origo (OGO)

OGO rankas för närvarande 285: e enligt CoinMarketCap. Början på handeln med denna kryptovaluta förväntades, för på ICO-stadiet fanns det en hel del hype kring det. OGOs diagram är intressant, handeln på börserna började i början av juni i år och i mitten av månaden sjönk priset avsevärt. Analytiker tillskriver detta till det faktum att kapitalinnehavarna förväntade sig en omedelbar höjning av priserna, och när det inte hände skyndade de sig för att bli av med kryptovalutan. Efter det steg priset verkligen mycket. Så särskilt kräsna handlare som startar automatiserad handel är redan mycket förtjust i detta mynt, eftersom det gav dem goda intäkter.

Origo kan användas på en mängd olika sätt, kan vara involverad i försäkring eller så kan du betala månadslön till dina anställda och hålla all information helt konfidentiell. I allmänhet måste denna kryptovaluta också ses, det ser ut som den har potential.

Thunder core (TT)

Thunder core (TT)Thunder core (TT)

Thunder är en blockchain med sin egen kryptovaluta. Dess främsta fördel är EVM-kompatibilitet och en påstådd 1200 TPS-genomströmning med mindre än en sekund bekräftelsestid och låga bensinkostnader. Detta gör det möjligt för decentraliserade applikationer att skala och distribuera snabbt och enkelt. Skaparna på deras webbplats, inte utan stolthet, förklarar också deras protokolls enkelhet och tillförlitlighet. Var och en av hans steg är helt definierade och stöds av rigorösa matematiska bevis..

Transaktioner bekräftas på mindre än en sekund eftersom konsensusnoderna slutför en omröstning, vilket är tillräckligt för att transaktionen ska gå igenom. Acceleratorn är ett pålitligt och DDoS-resistent system som samordnar konsensusnoderna.

Thunder core (TT)Thunder core (TT)

Myntet har dykt upp på börser sedan mitten av maj i år, trots att handeln nu sker till ett pris som är betydligt lägre än maj, upptar Thunder en säker 220: e linje i CoinMarketCap. Analytiker diskonterar inte det, utan tvärtom tror de att kryptovalutan har alla chanser att komma in i TOP-100-kryptovalutorna.

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Jag skulle definitivt vilja nämna detta mynt i recensionen, trots att det släpptes i slutet av 2018. Bitcoin SV är ett intressant projekt som handlare och investerare definitivt bör vara uppmärksamma på om de inte redan har gjort det..

SV är en Bitcoin Cash hård gaffel. Bitcoin SV-projektet stöds främst av CoinGeek Mining med utvecklingen av nChain. Grundarna av Bitcoin Satoshi Vision tror att de är de verkliga efterföljarna till Satoshi Nakamoto-orsaken. Bitcoin SV är Bitcoins peer-to-peer-nätverk. Huvudmålet för projektet är att skapa en mer stabil blockchain med högre skalbarhet. Detta gör det möjligt för säljare och köpare överallt i världen att använda smarta kontrakt för att lösa sina problem..

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Gemenskapen behandlar denna kryptovaluta annorlunda, men trots detta är Bitcoin SV idag en av de tio stora kryptovalutorna på planeten. När detta skrivs är det på nionde raden med en kapitalisering på 2,6 miljarder dollar.

Matic Network (MATIC)

Matic Network (MATIC)

Denna kryptovaluta, som började handlas i slutet av april 2019, har den 114: e positionen på rankningen med en kapitalisering på 38 miljoner dollar. Skaparna av Matic Network beskriver sitt projekt som en skalningslösning på andra nivån, med hjälp av sidan kedjor för datoranvändning utanför kedjan. Tillgångssäkerhet säkerställs genom användning av Plasma-plattformen och ett decentraliserat nätverk av validerare med en ProSS-of-Stake (PoS) konsensusmekanism. Skaparna vill att decentraliserade apputvecklare ska betrakta Matic som det bästa verktyget för sin kreativitet i den här riktningen..

Matic Network (MATIC)Matic Network (MATIC)

Det planeras att en plånbok ska skapas på grundval av Matic Network, liksom produkter som gör det möjligt för utvecklare att överföra decentraliserade applikationer som skapades, till exempel på Ethereum. Matic kommer att stödja andra blockkedjor för att säkerställa interoperabilitet och hög skalbarhet.

NÄSTA (NET)

NÄSTA (NET)

Det dök upp på börser i mitten av mars 2019, och efter en månad började priset sin självsäkra och snabba väg upp. Idag är NET i TOP-100 och ligger på 77: e raden i betyg. Token fungerar på Ethereum-plattformen. Kapitalisering när detta skrivs är nästan 78 miljoner dollar. Utgivningen av detta mynt är begränsad till 200 miljoner enheter. Enligt skaparna kommer detta inte att låta priset falla, dessutom köper de ut fler mynt för bränning varje dag än de utfärdas. Således ökar värdet på varje nytt mynt något..

NÄSTA (NET)NÄSTA (NET)

Myntet har handlats sedan mitten av mars i år. I slutet av april kan du se hur starkt kapitaliseringen började växa. Tillsammans med det ökar också priset, Next är en intressant kryptovaluta, handlare och investerare bör titta på dess utveckling, eftersom begränsad utsläpp och daglig förbränning av mynt alltid är en bra bonus för produktens rykte.

UNUS SED LEO (LEO)

När detta skrivs rankas Bitfinex egen kryptovalutautbyte på 14: e plats i kryptovalutans kapitalisering. Attityden till projektet är kontroversiell, men dess schema är fascinerande. Det blev möjligt att handla myntet i slutet av maj i år, och på mindre än en månad fördubblades priset och kapitaliseringen nästan, vilket gav enorma summor pengar till handlare och investerare. Ett genombrott på bara fyra veckor i TOP-20, det här är inte ett skämt, och oavsett hur de ser skevt ut på projektet måste du ta det på allvar.

Och de tittar skevt på projektet eftersom börserna startade det för att täcka budgetunderskottet. Förra året anklagade åklagare Bitfinex företag iFinex för att ha förlorat 850 miljoner dollar. Företaget erkänner inte skuld och hävdar att pengarna inte förlorades utan frystes. Ändå tog kryptosamhället nyheten mycket smärtsamt. Enligt olika uppskattningar drogs mer än 10 tusen BTC och flera hundra tusen ETH från börsen..

UNUS SED LEO (LEO)UNUS SED LEO (LEO)

Idag spenderar Bitfinex 27% av sina vinster varje månad för att lösa in tokens till marknadsräntan. Företaget bränner dessa mynt och lägger in pengarna i budgeten. Förresten betalar LEO-innehavare 15% mindre provision på Bitfinex och Ethfinex.

Crypto.com Network (CRO)

Crypto.com Network (CRO)

Jag skulle vilja nämna detta projekt, vars ambitiösa mål är att påskynda övergången för hela världen till kryptovaluta. Han såg ljuset de sista dagarna i december förra året, men alla hans viktigaste milstolpar för utveckling föll på i år. Viktiga produkter inkluderar: Crypto.com Wallet-app & Kort, en marknadsplats för köp, försäljning och betalning med kryptovaluta, ett MCO-visakort och Crypto.com-nätverket, som enligt uppgift tillåter användare att betala och ta emot betalningar var som helst gratis. Huvudkontoret ligger i Hong Kong och sysselsätter över 120 personer.

Crypto.com Network (CRO)Crypto.com Network (CRO)

Idag rankas CRO på 25: e plats med en kapitalisering på 435 miljoner dollar. Ett allvarligt hopp i priset föll under andra halvan av mars. En CRO började kosta nio gånger mer än omedelbart efter början av handeln, och hittills har priset inte fallit sedan den svimlande höjningen. Kryptovalutan verkar vara stabil och bör definitivt ses på. TOPP – 30 under de första sju månaderna av livet – detta är ett allvarligt krav på framgång.

RIF-token (RIF)

RIF-token (RIF)

Det här är en annan stjärna för innevarande år. Efter att handeln med myntet blev möjligt kollapsade priset och kunde inte börja röra sig stadigt uppåt förrän den tjugonde juni. På mindre än två sommarmånader har kryptovalutan vunnit mycket tillbaka i pris, och människor som märkte projektet efter ICO och köpte en del av den här tillgången kan nu gärna gnugga sina händer. Idag rankas myntet 85 i CobnMarketCap-betyget med en kapitalisering på 64 miljoner dollar.

RIF-token (RIF)RIF-token (RIF)

I allmänhet är RIF Token (RIF) en kryptovaluta-token som körs på RSK Smart Bitcoin-plattformen. På den officiella webbplatsen är myntet placerat som en produkt som ska hjälpa mänskligheten att komma in i kryptovalutans tid snabbare. Samvetsgrann som CRO. Open Root Infrastructure Standard är en uppsättning öppna och decentraliserade protokoll som möjliggör snabbare, enklare och mer skalbar utveckling av distribuerade applikationer (dApps) i en enda miljö..

Verasity (VRA)

Verasity (VRA)

Detta projekt kan inte skryta med en mycket hög linje i kapitaliseringsvärdet, medan det bara är 596, men det verkar som att projektet är undervärderat. Verasity.io beskriver sig själv som en videospelare som tillhandahåller “belönad videospelarteknologi”. Det kommer att visa sig användbart för stora influenser och videoinnehållsskapare runt om i världen. Verasity.io erbjuder en patenterad videospelare som möjliggör VRA-belöning, intäktsgenerering och lojalitetsscheman i videospelarens plånbok. Ett annat verktyg för passiv inkomst.

Dess skapare hävdar att tekniken är tillgänglig för över 280 000 videoutgivare med 240 miljoner abonnenter och 50 miljarder visningar per månad. Målet är att få tillbaka uppmärksamhet, publik och intäkter till YouTube-videoutgivarwebbplatser. Hans uppmärksamhetsbaserade modell försöker distribuera VRA-tokens bland tittare, videoutgivare och annonsörer. Idén är intressant och myntets graf är inte dålig, du måste definitivt studera detaljerna i projektet, det kan visa sig vara attraktivt för handel och investering.

Verasity (VRA)Verasity (VRA)

Naturligtvis kom 2019 många andra intressanta och anmärkningsvärda kryptokurvor ut, men tio artiklar räcker inte för att berätta om dem. Glöm inte att handla med egna händer är bra, men när allt händer automatiskt är det mycket bättre! Tjäna och investera med 3commas-tjänster, få vinst och passiva inkomster från kryptovalutor och fortsätt med ditt liv!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me