god dag!

Vi fortsetter å vurdere handel på BitMEX og funksjonaliteten til grenseordren. La oss se hvorfor vi trenger alle boksene der du kan merke av. Få er skrevet om dette, men jeg vil forstå hva det gir oss?

Tilleggsalternativer for begrensningsordren

 • Post-Only / “Passiv ordre” – brukes til å opprette en ordre som bare vil bli utført hvis det er en kjøper for den. Takket være dette vil du motta produsentens provisjon, og brukerens provisjon vil ikke bli belastet fra deg, eller ordren vil ganske enkelt ikke bli plassert. Jeg forteller deg mer om markør- og takerstatusene litt senere i “Commission” -blokken.
 • Skjult / “Skjult” – en slik ordre vises ikke i ordreboken (ordreboken). Når den er opprettet, vil en meny være tilgjengelig der du kan spesifisere hvilken del av bestillingen som skal være synlig – “isfjell”. Dette er veldig praktisk for erfarne handelsmenn som handler veldig store volumer og ikke vil at andre skal se hele ordrevolumet..
 • Reduser-Bare – det er ikke noe slikt alternativ på andre børser, dette er en veldig praktisk mulighet hvis du trenger å lukke en ordre i en slik situasjon når stop-loss og take-profit ble åpnet samtidig for samme mynt og det viste seg at det var flere kontrakter å selge enn tilgjengelig på saldoen din.

Dette skjer når verdien først når kjøpesummen og deretter salgsprisen. Hvis du har merket av i boksen, vil bestillingen om nødvendig korrigere posisjonene dine når det er nødvendig.

For å gjøre det tydeligere vil jeg forklare med et eksempel. La oss si at du har kjøpt BTC til 3500. Du oppretter en grensesalg på 4500 og en stoppsalg på 4300. Sjekk reduser bare når du legger dem, og bare en av disse ordrene vil bli utført. Ellers kan det vise seg at første bitcoin vil selge med stopp, og da vil prisen nå 4500 og en short vil åpne, som må lukkes..

Vilkår for bestillingen 

 • GoodTillCancel / “Good Till Cancellation” – ordren vil bli utført når den når den angitte verdien, uavhengig av hvor lenge du må vente;
 • UmiddelbarOr Avbryt / “Utfør umiddelbart eller avbryt” – hvis en del av bestillingen ikke ble utført umiddelbart, vil den bli kansellert;
 • FylleOrKill / “Komplett eller drep” – hvis ikke hele bestillingen utføres umiddelbart i sin helhet, kanselleres den.  

Markedsordre, kanskje den enkleste av de foreslåtte ordretypene. Den utføres til gjeldende pris, dvs. til selgerens pris. Du betaler en økt takerkommisjon, men bestillingen din blir garantert utført veldig raskt, uten å kaste bort tid, noe som noen ganger er mye viktigere enn kostnaden for tilbudet og størrelsen på provisjonen.

For bestillinger Ta Profitt og Stoppe det er en hake Lukk Avtrekker“/” Lukk utløser “. Denne varen er viktig. Takket være det “vender” ikke ordren. La meg forklare med et eksempel hva dette betyr: prisen har nådd motstandsnivået, nå plasserer du en kort på $ 200. Men strategien din forutsetter at hvis den overskrider dette nivået, vil du lukke kort og åpne lenge.

Nå må du fjerne merket for Lukk på utløserboksen og sette kjøpsstopp på $ 400 på motstandsnivå. Når prisen bryter dette nivået, vil shorten bli stengt, og på grunn av overskuddet i stoppordren på $ 200, vil en lang posisjon på $ 200 bli åpnet.

Hvis du har liten erfaring med slike “kupp”, er det bedre å alltid ha denne avkrysningsruten.

Hvordan åpne en ordre på BitMEX?

For å starte en handel, må du spesifisere ordrevolumet i USD til kursen 1 dollar = 1 kontrakt (XBT). Du vil ikke kunne åpne korte og lange stillinger samtidig. Enten lang eller kort. Neste trinn er innflytelse. I de første trinnene er maksimal innflytelse X2 eller X3. Når du legger inn en ordre, bestemmes kostnadene for avvikling umiddelbart – nivået som raten må endres i motsatt retning, slik at marginen brenner ut med den giringen (gearing) du har angitt.

Så hvis X3-giringen er 25%. Det gjenstår å klikke på “Kjøp”, ordren vises i ordreboken og vil vente i ordre-menyen på utførelse.

Selvfølgelig vil bestillingen din vises i TradingView-diagrammet, og et merke vil vises på riktig nivå. Den kan flyttes slik at bestillingen utføres raskere – dette er praktisk og implementeres ikke noe annet sted.

Så snart bestillingen er utført, vil den være i delen “Posisjoner”. Du kan også umiddelbart angi kostnaden du lukker avtalen for.

Så snart en avtale åpnes, legges det en margin under den – midler som forsikrer utvekslingen mot tap. Det kommer direkte an på ordreverdi og innflytelse. For eksempel, med X5 gearing og et handelsvolum på 0,1 XBT, vil marginen være ca 0,02 XBT, og med X2 gearing – 0,05 XBT.

Et annet viktig aspekt.

På BitMEX er det noe som prismerking. Hun spiller en viktig rolle i å eliminere stillinger. Dette er et prisstempel som tjener til å beskytte ordrer mot tvungen avvikling og klemmer. Vanligvis har merkingen en rimelig pris. I evige kontrakter er dette prisen lik verdien av den underliggende aktivaindeksen + finansieringsgraden, med tanke på tidspunktet for finansiering og intervallet.

Noen ganger, i tider med høy volatilitet, bytter BitMEX til den siste prisen som er merket med beskyttelse, noe som selvfølgelig informerer brukerne. Selv om denne merkingen funksjonelt har den samme betydningen, inkluderer beregningen ganske enkelt en viss spredning fra den siste prisen, noe som faktisk er mye farligere og risikabelt for en næringsdrivende..

Viktig! Jeg fraråder på det sterkeste å handle på BitMEX under siste prismerking!

Jeg har allerede fortalt deg om avvikling, dette er nøyaktig kostnaden, når transaksjonen blir stengt automatisk i minus.

Viktig! Likvidasjonsprisen er det øyeblikket marginsamtalen skjer, dvs. automatisk å stenge posisjonen din og avvikle innskuddet ditt for å sikre innflytelse.

Du kan endre marginen og følgelig likvidasjonsprisen i venstre panel, eller ved å øke volumet på transaksjonen, noe jeg på det sterkeste ikke anbefaler.!

Og i siste øyeblikk på grensesnittet – ulempen med BitMEX – med skarpe belastninger og svingninger, reduseres byttesiden siden alle brukere blir mer aktive og begynner å endre posisjoner. Alternativt kan du slå av animasjonen for å redusere forsinkelsen litt..

BitMEX-avgifter

Du finner en liste over provisjoner etablert på nettstedet i tabellen nedenfor.

Taker (taker) – markedsordre.

Maker (produsent) – begrense rekkefølgen som vises i ordreboken (unntatt skjulte / skjulte ordrer).

Kommisjon for tradisjonelle kontrakter

Kommisjon for evige kontrakter

Kontrakter OPP

Kontrakter NED

Provisjon for input / output

Det er ingen provisjon for påfyll av innskudd og uttak av penger på BitMEX. For uttak av BTC tar en kommisjon Bitcoin Network. Det er dynamisk og avhenger av Blockchain-belastningen.

Kommisjon for skjulte ordrer

Takerkommisjonen betales for den skjulte ordren. Det tas også betalt en takerkommisjon for Iceberg, men bare til de skjulte ordrene er fullført. Etter det blir det vanlig, innehaveren vil motta en produsentprovisjon for skjulte ordrer.

Et eksempel på en reell kommisjon:

Demohandel på BitMEX

Før du går inn i det virkelige futuresmarkedet og begynner å handle med gearing, kan du prøve deg på en virtuell demo-konto. Det vil hjelpe deg å forstå hvordan alt fungerer her, selv om det ikke formidler alle opplevelsene av ekte handel. Demoplattformen har et helt identisk grensesnitt som en ekte terminal. Den eneste forskjellen er at den bruker virtuelle, ikke ekte bitcoins. Tjenesten heter “Test-no”. Offisiell side https://testnet.bitmex.com

Du kan få gratis BTC-testnett på en rekke spesielle nettsteder, listen over og lommeboknummeret i kontomenyen, i delen “Innskudd”. Etter å ha etterfylt lommeboken, kan du begynne å handle.

Bruke roboter i handel på BitMEX

I dag bruker mange handelsmenn roboter for å jobbe med kryptovaluta-børser. Dette automatiserer handel, sparer tid og mottar passiv inntekt når en næringsdrivende trenger å åpne mange lignende transaksjoner. Dette er en reell sjanse for nybegynnere å begynne å tjene penger på denne børsen uten å ha nok erfaring til å handle manuelt. Et annet viktig pluss – roboten er alltid rolig, han gjør ikke feil i følelser og sparer nervene dine.

Det er nok å konfigurere bot en gang i henhold til de angitte parametrene, og det vil bytte for deg. Vurder å handle på BitMEX ved hjelp av en bot fra 3commas. Dette er en ny praktisk algoritme for smart handel som vil bidra til å forutse alt for å maksimere beskyttelsen mot risiko..

Hva du trenger å vite om handel med 3commas-bot?

Den viktigste regelen hvis du bestemmer deg for å bruke en bot i handel: du kan ikke forstyrre arbeidet hans! Hvis du planlegger å jobbe på BitMEX parallelt med 3commas-boten, er det viktig å huske på at du ikke kan handle det samme valutaparet manuelt eller bruke andre bots. Dette kan få uforutsigbare konsekvenser..

For å forhindre at bot forstyrrer handlingene dine, og deg, kan du registrere en egen konto for å handle den, eller du kan jobbe i et annet valutapar. Du kan ikke gjøre noe med bestillinger plassert av boten, inkludert å endre posisjonsstørrelse, innflytelse eller margin. Avtalen aktiveres ikke hvis du allerede har åpnet en ordre for dette valutaparet. Boten sjekker og kontrollerer dette øyeblikket.

Du kan lese om andre funksjoner i 3commas-bot i kunnskapsbasen. Selve boten er universell og egnet for å jobbe med flere sentraler samtidig. Derfor, for å forberede den til å jobbe med BitMEX, må du gjøre de riktige innstillingene.

Hvordan sette opp en 3commas-bot for handel på BitMEX?

I forrige artikkel så vi på hvordan vi setter opp en kort bot for handel på Binance-børsen. Prinsippet forblir det samme, men ikke glem at vi har marginhandel her, så du må nøye vurdere margininnstillingene, valg av gearing og ta hensyn til avviklingsprisen.

For denne utvekslingen kan en bot også være en enkel, sammensatt, kort og sammensatt kort-bot. La oss velge enkelt.

Deretter åpnes et vindu med botinnstillinger. La oss analysere det viktigste.

 1. Først velger vi BitMEX-sentralen slik at nødvendige innstillinger lastes inn;
 2. Deretter tildeler du navnet på det valgte valutaparet i “Navn” -feltet til boten. Bare to par kan brukes i handel med en bot. XBT_XBTUSD, XBT_ETHUSD. Dette er evige kontrakter. Tjenesten planlegger å legge til andre BitMEX-tilbud i fremtiden. Derfor kan du umiddelbart angi ønsket tilbud i feltet “Pair”.
 3. Velg en lang eller kort strategi;
 4. Vær oppmerksom på at standard transaksjonsvaluta er XBT, det er umulig å velge en annen, fordi, som vi sa i den første artikkelen om BitMEX, forekommer alle oppgjør på denne børsen bare i denne valutaen..
 5. Deretter kan du gjøre alle innstillingene som når du handler med en bot på en vanlig børs, avhengig av strategi og innskudd. Hva du bør ta hensyn til:
 • Du kan legge inn to typer ordrer: Limit eller Market;
 • utvekslingen tillater ikke å plassere en sikkerhetsordre til avviklingsprisen;
 • Stop-loss kan heller ikke plasseres under eller over likvidasjonsnivået;
 • børsen har sin egen etterfølgende ordre. Hvis du merker av i boksen Trailing når du setter opp boten, når kostnaden når den angitte fortjenesten, vil boten selv opprette en etterfølgende ordre direkte på sentralen, som vil bli behandlet av BitMEX.

Og så kom vi til det mest interessante – til varen “Leverage” – typen innflytelse.

6. Spak type.

I innstillingene kan du velge mellom 3 alternativer:

 • ikke utstille – i dette tilfellet vil innflytelsen du setter på sentralen “trekkes” inn i bot-innstillingene. Jeg anbefaler ikke å bruke den da BitMEX vil tilbakestille disse innstillingene til standardverdiene fra tid til annen;
 • kryss – analogt med børsen, når ordren åpnes, vil hele innskuddet bli brukt, og giringen vil bli satt automatisk, avhengig av posisjonens størrelse;
 • dets mening – du angir størrelsen på skulderen selv. For XBT_XBTUSD-paret kan verdien variere fra 0,01 til 100 (verdier større enn 50 angis manuelt), og for XBT_ETHUSD – fra 0,01 til 50. En verdi større enn 50 angis manuelt.

Gjeldsverdien må settes før hver handel, men mens den er aktiv, vil det ikke være mulig å endre den – endringene vil ganske enkelt ikke påvirke handelen. Jeg anbefaler ikke å endre gearingsverdiene på selve børsen når boten allerede er opprettet og venter på start av arbeidet.

La oss oppsummere

BitMEX skiller seg fra marginhandel på kryptovaluta-børser på flere måter:

 • utnytte opptil X100;
 • full binding til XBT;
 • handelskontrakter, ikke mynter;
 • avvikling med referanse til indeksen, ikke gjeldende valutakurs.

Jeg har utpekt følgende for meg selv fordeler på nettstedet:

 • marginhandel med gearing;
 • mange forskjellige ordrer;
 • muligheten til å åpne korte posisjoner og tjene penger når markedet faller;
 • TradingView-diagram integrert i plattformen med bred funksjonalitet;
 • muligheten til å øve på en demo-konto.

Ulemper: 

 • bremsing under tunge belastninger;
 • få valutapar;
 • veldig høy risiko.

Den siste er den viktigste. Hvordan minimere risikoen?

Risikostyring eller hva du skal huske når du handler

 • prøv alltid å finne det mest lønnsomme inngangspunktet og stopper umiddelbart etter at du har åpnet en ordre;
 • ikke eksperimentere med for store skuldre;
 • øke innskuddet gradvis, i forhold til hvordan opplevelsen din vil vokse;
 • trene på testnettet;
 • hvis du tviler på dine evner, kan du handle langs trenden;
 • hvis du handler på flere børser samtidig, ikke bruk mer enn 3-5% av porteføljen din på BitMEX. Bedre å starte med 1%;
 • Du kan bruke en isolert skulder i stedet for å stoppe for å kontrollere risikoen, justere den til støttenivået. Hvis prisen går i motsatt retning av bestillingen, vil børsen avvikle den, og du vil bare miste en del av innskuddet; 

Når handel på BitMEX begynner å være lønnsom, ikke fristes til å gå inn i for store posisjoner uten stopp;

 • ikke bruk gir mer enn X10, spesielt hvis Cross er satt. I de innledende stadiene skal det ikke være mer enn X2-3. En stor innflytelse vil forkorte innskuddets levetid. Hvis du har tillit til bestillingen, kan du gradvis kjøpe flere kontrakter når prisen stiger;
 • plasser alltid stopp umiddelbart etter at du har åpnet en posisjon. Dette er en viktig tommelfingerregel for en kompetent næringsdrivende. Utveksling lag, de lar deg ikke alltid lukke en ordre på egen hånd. Og BitMEX er ikke noe unntak;
 • Ta ut gratis midler for ikke å friste deg selv med fristelse. Legg igjen et behagelig beløp som du ikke er redd for å miste. Det er veldig enkelt å tømme et innskudd her, så du må handle veldig nøye og minimere alle risikoer, inkludert risikoen for at kontoen din på BitMEX vil være i hendene på svindlere;
 • ikke prøv å legge til midler for å unngå avvikling, dette vil bare øke tapet ditt;
 • utvikle din holdning og motstand mot stress – i marginhandel er det ingen måte.

Og det viktigste: hvis du nettopp har begynt å handle kryptovaluta – til du har erfaring med konvensjonelle børser, har du ingenting å gjøre på BitMEX:

Hvis du har erfaring med å handle kryptovalutaer, men tviler på om det er verdt å prøve marginhandel – start med 3commas-boten, men for profesjonelle handelsmenn er alle veier åpne!

Det er alt, samtalen vår om BitMEX har kommet til en slutt. I de følgende artiklene vil vi analysere Bittrex-børsen – en av de mest populære og favorittplattformene for handelsmenn. Hvorfor? Du finner ut veldig snart! Til neste gang!

Lykke til og god fortjeneste!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me