god dag!

I dag fortsetter vi samtalen vår om Binance-kryptokursutvekslingen. I den forrige artikkelen undersøkte vi de viktigste fordelene med dette nettstedet, dets lynrask suksess, som gjør at den med rette kan innta lederposisjonen i dag..

Vi sørget for at dette nettstedet fortjener vår oppmerksomhet, og det er absolutt verdt å prøve oss på det. La oss derfor gå videre til å registrere og komme i gang med utvekslingen..

Binance.com: Registreringstrinn

For å delta i sentralen, må du tradisjonelt skrive inn brukernavn og passord på den offisielle siden til nettstedet https://www.binance.com/. Deretter må du aktivere tofaktorautentisering, skriv inn engangskoden som kommer til deg i applikasjonen Google Autentisering. La oss vurdere alle trinnene i rekkefølge.

Trinn 1. Opprett en konto

Klikk på lenken øverst til høyre Registrer / “Registrer”, dette vinduet vises:

Så langt er alt som vanlig: vi skriver inn en pålitelig beskyttet e-post, kommer med et komplekst passord som ikke brukes andre steder, bekrefter det en gang til og godtar vilkårene for bruk av nettstedet.

Trykk Registrere eller “Registrere”, hvis du bruker den russiskspråklige versjonen av nettstedet. Etter det vil du motta en e-post med en lenke for å aktivere kontoen din. Følg den og registreringen blir fullført.

Hvis du har en henvisningskode, kan du skrive den i feltet Henvisning ID, for å motta rabatter på provisjoner, gaver og andre hyggelige bonuser.

Steg 2. Logg på Binance

For å komme inn på kontoen din, trenger du ikke bare å oppgi brukernavn og passord på nettstedet https://www.binance.com/. Selskapet har gjentatte ganger møtt det faktum at svindlere skjuler ressursene sine som det offisielle nettstedet for børsen, så før du går inn må du sørge for at du går til Binance-nettstedet.

Det må være en hengelås ved siden av linjen med URL-en, og nettadressen må starte med https: // Dette indikerer en sikker tilkobling.

Etter bekreftelse må du klikke på feltet med nettadressen i skjemaet med pålogging og passord.

Trinn 3. Captcha Binance

Binance bruker en genial måte å verifisere at en bruker ikke er en robot. I stedet for å legge inn den vanlige captchaen: tekst, tall eller et bilde, må han flytte et stykke av puslespillet til riktig sted, og så snart det samsvarer, vil en tilsvarende innskrift vises om vellykket fullføring av captcha.

Alt med registrering. Nå kan du fylle på saldoen din med hvilken som helst kryptovaluta, ofte er det BTC eller ETH, og begynne å handle.

Sette opp tofaktorautentisering 2FA

Binance anser et høyt sikkerhetsnivå som en av hovedoppgavene i brukernes arbeid på sentralen. Og vi vil ikke krangle med henne, fordi alt relatert til økonomi må beskyttes pålitelig, siden svindlere, hackere og andre angripere ikke sover på nettverket..

Derfor vil utvekslingen ved gjentatte oppføringer på alle mulige måter insistere på en styrket beskyttelsesmetode og tilby tofaktorautentisering. Jeg anbefaler også sterkt at du slår på 2FA med en gang for å glemme utvekslingspåminnelser og være trygg på sikkerheten til pengene dine og kontosikkerheten..

Du må aktivere dobbel autentisering selv om du ikke er veldig opptatt av sikkerhet – mange viktige funksjoner fungerer ikke uten den. For eksempel kan du ikke gå gjennom bekreftelse eller ta ut midler.

Binance.com tilbyr to autentiseringsmetoder, du kan velge den mest praktiske og klikke Muliggjøre:

 • gjennom tekstmelding. Denne metoden er enklere – bare bind telefonnummeret ditt til kontoen din, og hver gang du logger på, tar ut penger eller endrer innstillinger, vil sentralen sende deg en kode i SMS.

Klikk på for å gjøre dette Send SMS / “Send”. Noen minutter senere vil det bli sendt en kode i meldingen, som skal legges inn i kolonnen “SMS-godkjenningskode” og trykk Sende inn.

Denne metoden er mindre pålitelig, siden SMS noen ganger ikke når eller kommer med forsinkelse, er det tilfeller der angripere også snapper opp SMS, så jeg anbefaler å bruke den andre metoden;

 • godkjenning Google. For å gjøre dette er det installert en applikasjon på smarttelefonen Google Autentisering, appkontoen er knyttet til Binance-kontoen.

Nå, hver gang du går inn, vil sentralen be om en kode som kommer til applikasjonen og endres hvert minutt, så det er umulig å fange den. Dette er en praktisk og trygg måte. La oss vurdere det nærmere.

To-faktor autentisering på binance.com på tvers Google Autentisering

1.Last ned Google Authentificator-appen fra PlayMarket eller Google App Store, og installer den på smarttelefonen din. Du kan laste den ned direkte på nettstedethttps://www.binance.com

2. Systemet vil be deg om å skanne QR kode, for automatisk å legge inn den private nøkkelen i applikasjonen. Hvis smarttelefonen din av en eller annen grunn ikke kan lese koden, kan du manuelt legge inn data i applikasjonen.

Din private nøkkel fra Google Authentificator vil bli skrevet ved siden av QR-koden. Det vil tjene som grunnlag for å generere fremtidige koder for å komme inn på børsen..

Det er viktig å oppbevare denne nøkkelen på et sikkert medium på et trygt sted. Uten denne koden vil du ikke kunne logge på kontoen din.

Koble Binance-kontoen din til Google Authentificator. For å gjøre dette må du oppgi:

 • Nøkkel;
 • kontopassord i Login Passvord-linjen;
 • engangskode fra app.

Hvis du gjorde alt riktig, vises et varsel om vellykket aktivering av tofaktorautentisering.

VIKTIG! Hvis du ikke kan slå på Google-autentisering, vises det alltid en feil om at koden eller passordet er feil når du skriver inn koden fra applikasjonen. Gjør følgende: åpne programmet og gå til “Innstillinger”, der velger du varen “Tidskorrigering for koder”.

Bekreftet personlig, etterpå vil påloggingen fungere.

Bekreftelse på Binance

Nivå 1.

Hvis du ikke planlegger å ta ut mer enn 2 bitcoins per dag, trenger du ikke å gå gjennom obligatorisk bekreftelse, siden det ikke er noe fiat på børsen. Dette er hovednivået for bekreftelse, noe som betyr at du har bestått bekreftelsen av den vedlagte e-posten. Det er nok for de fleste brukere å jobbe..

Nivå 2.

For å ta ut opptil 100 BTC per dag, trenger du en identitetskontroll og dypere bekreftelse av kontoen. For å gjøre dette må du sende passdataene dine til sentralen og bildet ditt med det i hendene. Etter det vil det ta litt tid å sjekke dokumentene.

Nivå 3.

For å fjerne høyere uttaksbegrensninger – over 100 BTC per dag), må du kontakte utvekslingsstøtten direkte.

Hvert nivå er kun tilgjengelig etter at du har bestått det forrige og aktivert 2FA.

Hvordan finansiere Binance?

Binance er en kryptokursutveksling, så du finner ikke dollar, rubler eller euro her. Du vil ikke være i stand til å fylle på elektroniske penger heller: Webmoney, Yandex.Money, Qiwi, etc. Bare digitale valutaer.

Du kan kjøpe kryptovaluta ved hjelp av MasterCard / VISA-kortet ditt. Men i dette tilfellet vil prisen variere ganske betydelig fra den offisielle, så det er bedre å bruke pålitelige online-byttere og kjøpe kryptovaluta på forhånd..

Cjevnheter kan uten problemer fylles opp med følgende valutaer:

 • Binance Coin (BNB Coin) – børsens indre perspektivvaluta;
 • Bitcon (BTC) er fortsatt den ledende kryptovalutaen;
 • Ethereum (ETH) – den nest mest populære kryptokurrency etter Bitcoin;
 • Tether (USDT) – valuta fra Tether Limited, ifølge dem, støttet av amerikanske dollar i deres kontoer;
 • mange andre.

Fyll på kontoen på børsen Binance veldig enkelt:

 • gå til seksjonen Midler – Innskudds;
 • velg mynten i valutaen du vil fylle på innskuddet for;
 • skriv inn lommebokdetaljer for påfyll.

Påmelding skjer ikke umiddelbart. Du kan kontrollere prosessen og sjekke mottaket av midler i seksjonen Midler – Transaksjonshistorikk.

Etter vellykket påfyll av saldoen kan du begynne å handle eller foreta investeringer i visse prosjekter. Binance-børsen tilbyr en enorm liste over kryptovalutaer: et nesten komplett sett med de mest lovende myntene og mange nye som har fullført ICO.

Ta ut midler til Binance

For å ta ut kryptovaluta i lommeboken din, må du velge i menyen Midler avsnitt Uttak. Deretter velger du mynten, uttaksbeløpet og trykker på Sende inn.

VIKTIG! Uttak er bare mulig hvis du har tofaktorautentisering aktivert.

Binance avgifter

I den forrige artikkelen snakket vi allerede om det faktum at en av faktorene som påvirket den raske veksten i populariteten til Binance-børsen, er den laveste provisjonen sammenlignet med alle kryptovaluta-børser. Det er vanligvis tre typer kryptovalutautvekslinger:

 • for innskudd av midler;
 • for uttak;
 • per transaksjon.

Per 5. februar 2019 utgjør kommisjonen fortsatt 1% av transaksjonen. Det er ingen kommisjon for å fylle på kontoen, og det er også en veldig demokratisk tilnærming til å ta ut midler fra nettstedet: Ripple – 0,25%, Bitcoin – 0,001%, Ethereum – 0,01%, etc..

Gebyrene på Binance er faktisk betydelig lavere enn konkurrentene. I tillegg kan det inkludere 25% rabatt på Binance Coin-betalinger og falle til 0,75%. Dette er en av de laveste transaksjonsgebyrene blant populære kryptobørser..

Binance Listing

Binance har en veldig bred liste over kryptovalutapar, børsen er åpen for samarbeid med nye mynter og legger regelmessig til listen. Nettstedet presenterer: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, NEO, Monero, LiteCoin og mange andre.

På den ene siden faller bare verdige mynter inn på listen, på den annen side lister selskapet også villig lovende nye kryptovalutaer etter ICO. I dag er det mer enn 240 mynter for handel i mer enn 370 valutapar på børsen.

Det er vanskelig å bli notert på Binance, da det er det mest etterspurte for notering av nye mynter i dag. Noen kilder hevder at mynten kan noteres på børsen for $ 2 millioner, men dette er ikke den viktigste og ikke den eneste betingelsen. Etter det må hun gjennom et strengt utvalg i henhold til en rekke kriterier..

Vurderingen utføres av en spesialkommisjon. Hun holder et lukket møte der hun undersøker søkeren i detalj. Det er umulig å påvirke avgjørelsen, fordi ingen vet verken kommisjonens sammensetning eller valgfaktorene.

Utviklere av nye mynter har ikke lov til å kunngjøre eller på noen måte kommunisere at de planlegger eller søker å bli notert på Binance. Ellers vil veien til sentralen være stengt for en slik mynt en gang for alle. Hvis kommisjonens beslutning blir tatt til fordel for mynten, vil utvikleren kunne finne ut om den fra de offisielle kildene til utvekslingen sammen med hovedbrukerne..

Dermed bekrefter selskapet igjen sin pålitelighet og upåklagelige omdømme..

Hvorfor koble Binance til Cryptocurrency Services fra tredjeparter?

Som vi sa i forrige artikkel, er en kryptovaluta-utveksling en plattform som forbinder en næringsdrivende med kryptovalutamarkedet. På den kan han handle og gjøre transaksjoner. I hovedsak gir det ham tilgang til markedet. Selvfølgelig, på utvekslingssiden, spesielt som Binance, er det mange verktøy for teknisk analyse, tilgang til informasjon som er viktig for en kryptotrader, og en rekke andre funksjoner som vi allerede delvis har snakket om (for eksempel en grunnleggende og avansert grensesnitt) og vil berøre i neste artikkel …. Men ofte er dette ikke nok for en næringsdrivende..

Spesielt hvis han akkurat har begynt å handle og ennå ikke er i stand til å skrive indikatorkoder alene, men foretrekker å sette opp ekspertrådgivere, bruke roboter som vil handle i henhold til spesifiserte indikatorer, sette opp varsler osv. Det vil si at både en nybegynner og en erfaren handelsmann prøver å velge en pålitelig tjeneste for seg selv som forenkler og automatiserer arbeidet deres så mye som mulig. En av disse tjenestene er 3commas-plattformen.

Etter at du har registrert deg på 3commas eller et annet nettsted, kan du koble Binance og andre børser til det for å bruke informasjonen om tilbud og foreta transaksjoner.

Hvordan koble Binance til 3commas?

Etter at du har registrert deg for 3commas i din personlige konto, må du klikke på “Legg til sentral” -knappen, og deretter “Koble til sentralen”.

Her skriver vi inn ønsket navn på sentralen og velger det fra listen. Etter det må du skrive inn et par nøkler: API-nøkkel og API-hemmelighet. For å motta dem må du ha tofaktorautentisering (2FA) aktivert på Binance, som vi snakket om ovenfor. etter det trenger du:

1.Logg på kontoen din på https://www.binance.com/

2. Klikk på fanen Konto.

3. Gå til seksjonen API-innstilling.

4. Skriv inn ønsket og meningsfylt navn på tasten og trykk Opprett ny nøkkel.

5. Tast inn koden fra Google Authentificator.

6. Det neste vinduet viser et par API og hemmelige nøkler som er klare til bruk:

Hvis du skal bruke tjenesten til handel, fullfører dette dannelsen av API-nøkkelen. Og hvis du trenger en tjeneste for å motta grafisk informasjon, må du klikke på knappen Rediger ogfjern merket for avmerkingen Aktiver handel, trykk deretter på Lagre og skriv inn 2FA-koden på nytt fra applikasjonen Google Autentisering.

Hvis du av en eller annen grunn må slette nøkkelen – klikk Slett og bekreft handlingen.

Nå har vi alt klart til jobb: vi registrerte en konto, satte opp sikkerheten, koblet kryptovaluta-tjenesten av interesse for oss for automatisk handel eller forenkling av arbeidet vårt. La oss begynne å handle! I den neste Binance-artikkelen vil vi se på hvordan vi kan handle på kryptovaluta-børsen. Ser deg snart!

Lykke til og god fortjeneste!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me