“Jeg vet at du ikke kan ha alt på en gang, så jeg begynner i det små – med penger.”.

Janusz Vasilkowski

Du har sikkert hørt eller lest om millionærer som tjente store penger på kryptovalutaer. For det meste er dette de som gjorde et gjennombrudd med krypt i de tidlige stadiene. De kalles også hvaler. Du lurer kanskje på: er det mulig å få gratis krypto uten handel og gruvedrift? Svaret er ja.

Airdrops

Noen prosjekter gir bort en viss mengde tokens i små mengder til allmennheten. Logikken bak dette er enkel – jo flere mennesker bruker produktet, jo høyere verdi tilskrives tokens. I storhetstiden for Initial Coin Offerings (ICOs) mottok mange ”luftdråper” verdt opp til $ 5000. I 2019 koster de fortsatt hele 100 dollar, mens utdelingen er i tusenvis.

For denne typen myntekvittering må du kanskje fullføre visse oppgaver, som inkluderer utveksling på sosiale medier, kommunikasjon med en bestemt deltaker i blockchain-prosjektet, etc..

Bitcoin kraner og mikrooppgaver

Det er nettsteder kalt kraner som gir ut satoshi (den minste enheten bitcoin) til sine besøkende. Disse besøkende fyller ut fangstbilder, viser annonser eller fullfører mikrooppgaver. Microtasks spenner fra å fylle ut spørreundersøkelser til å laste ned applikasjoner, se på videoer til å fylle ut spørreskjemaer og gjennomføre betatesting. FreeBitco.in er en av de eldste eksisterende Bitcoin-kranene på Internett. Det tilbyr brukere opptil $ 200 i gratis BTC hver time, noe som er høyere enn de fleste bitcoin-kraner..

Rådgivning og opplæring

Hver person kommer inn i bransjen med sine egne ferdigheter og finner måter å bruke dem i et desentralisert rom. Det beste er at etterspørselen etter blockchain-ekspertise kombinert med tradisjonelle ferdigheter øker. Dermed kan man begynne å tilby konsulenttjenester for nye blockchain-prosjekter..

La oss ta en titt på noen eksempler:

  • advokater for blockchain og kryptovaluta;
  • regnskapsråd om fondshåndtering;
  • utvekslingsmeglere som gir råd om kryptokurrencyproblemer.

Frilans kopiforfattere for blockchain-selskaper.

Det er ingen slutt på denne listen. Og de fleste blockchain-selskaper foretrekker en desentralisert struktur som standard. Så stedet ditt spiller ingen rolle. Du kan motta grenseoverskridende bitcoinbetalinger til lave kostnader, uten de kostbare og tidkrevende tradisjonelle betalingsmåtene.

Invester i Bitcoin

Å kjøpe og holde er metoden du sannsynligvis er mest kjent med. HODLing – Dette betyr å holde bitcoins, ikke selge, spesielt når markedet er bearish. Dette er en grunnleggende fortjenestestrategi som selv nybegynnere kan vedta..

Dette er en av de beste og enkleste måtene å fokusere på hvordan du kan tjene penger i kryptovaluta..

Langtidsholding anbefales på det sterkeste. Hvis du hadde $ 100 i BTC i 2014, ville det være verdt $ 8 734 i dag, og det er bare 5 år fra nå. Ingen bank eller andre lignende investeringer kan love deg et slikt overskudd.

Jobb som frilanser for crypto

Å jobbe for bitcoins er den lovlige og enkleste måten å utvinne kritiske eiendeler på. Det er mange plattformer og nettsteder som tilbyr bitcoins i bytte for dine tjenester.

Uansett ferdigheter du har, kan du enkelt selge tjenestene dine på spesialiserte plattformer for krypto. Noen av de mer populære frilansplattformene inkluderer:

  • Jobs4Bitcoin – Populært Reddit-oppslagstavle for oppgaver betalt i bitcoin
  • Bitwage – lønn og HR-tjenester for å motta betalinger i krypto;
  • Angel’s List er et jobbkortsted med mange kryptoprosjekter involvert;
  • CryptoGrind er et sted å kjøpe og selge frilanstjenester ved hjelp av Bitcoin;
  • CryptoJobs – et oppslagstavle for frilansere som ønsker å tjene krypto for sitt arbeid;
  • Coinality – prosjektoppslagstavle;
  • Bitfortip – Betaler ut bitcoins for å hjelpe mennesker.

Handle og få kryptomynter

Blant de raskeste mulighetene for å få krypto, er online shopping den mest effektive. Ved å opprette en konto på CEX-nettstedet får du en mobilapplikasjon for Android og iOS. Ved å bruke Lolli-appen (Chrome-utvidelse), kan du tjene cue-baller ganske enkelt ved å gjøre hverdagskjøp i form av cashback.

Bitcoins for å hjelpe mennesker

En morsom måte å tjene kryptoaktiva på.

Dette er en ganske revolusjonerende måte å lage krypto eiendeler hvis du er god på offline og online forskning..

Bitfortip er en mobil plattform som betaler deg for å hjelpe deg med å utdanne publikum om kryptovalutaer. Deres slagord er: “Gi råd om bitcoin som et insentiv. Tjen Bitcoins for hjelp “.

På denne plattformen kan alle spørre hva som helst, og svarleverandøren mottar tips og Bitcoin i bytte for svaret. For eksempel, hvis noen vil vite hvor de kan kjøpe en rosa persisk katt i India, vil den som gir svaret få utbetalt kryptomynter.

Den elektroniske plattformen er tilgjengelig på 11 internasjonale språk. Dette gir et lett tilgangsnivå for mange mennesker over hele verden..

Krypto- og tilknyttet markedsføring

Denne typen inntekt er veldig populær blant bloggere, nyhetssider, sosiale nettverk og vanlige brukere. Bedrifter gir en unik URL eller kampanjekode som tilknyttede markedsførere kan sende til sine kunder. Når noen foretar et kjøp ved hjelp av tilknyttede lenker, vil du få utbetalt en belønning i kryptoaktiva.

Hvert selskap strukturerer tilknyttet program annerledes. For mange e-handelsmerker vil du motta en prosentandel av den totale bestillingsverdien til kunden du koblet til. For andre selskaper kan du få et fast gebyr for hver person som registrerer seg for tjenesten ved hjelp av kampanjekoden din.

For eksempel vil Coinbase betale deg $ 10 for hver kunde som registrerer seg og setter inn minst $ 100. En annen populær børs, Binance, tilbyr opptil 40% transaksjonsgebyrer for henvisninger. For folk med et stort publikum kan dette være opptil tusen dollar per måned..

Et annet alternativ er BlockFi-tilknyttede program, som tilbyr 10% rente opptjent ved henvisning til en BlockFi-rentekonto.

Spill spill og få bitcoins

Det er flere spill du kan spille på smarttelefonen din som vil belønne deg i Bitcoin (BTC). Her er seks av de beste Bitcoin-spillene du kan spille og få kryptomynter:

Bitcoin-spillBitcoin Alien Run er et populært mobil Bitcoin-spill som lar deg spille et vanedannende 2D-løperspill på smarttelefonen din og tjene bitcoins. Spillet er tilgjengelig for både Android og iOS.

Spark ProfitSpark Profit – finansiell handelssimulering lar deg komme med spådommer i ekte pengemarkeder som valuta- og kryptovalutamarkeder.

Gratis kryptovaluta-simulator Altcoin Fantasy – lærer deg hvordan du skal handle digitale eiendeler i et risikofritt miljø.

Spells of Genesis lar deg faktisk eie elementene og kortene i spillet på selve blockchain.

Satoshi Quiz – Lar deg vinne BTC ved å svare på spørsmål fra forskjellige kategorier. For hvert riktige svar kan du vinne en premiepott på 1000 Satoshi.

RollerCoin – tilbyr en blokkbelønning hvert femte minutt, som fordeles på alle deltakere avhengig av gruvedrift.

Fleksible innskudd

Det er et finansielt produkt som Binance gir brukerne til utlån og mottak av renter. Brukere kan låne sine gratis krypto eiendeler med Binance Margin og motta renter.

Dette alternativet gjør det lettere å tjene på kryptovalutaen din. Dette skjer uavhengig av bevegelse i markedet, noe som gir deg en trygg investering som gir en garantert avkastning. Det gir brukervennlighet gjennom brukervennlighet. Fleksible innskudd er en slags kryptovaluta-sparekonto.

Konklusjon

Kryptovaluta er valutaen i den digitale tidsalderen. Tross alt var et slikt byttemiddel å ta over Internett og hele verden. Som med alle andre betalingsmåter, kan du tjene betydelig fortjeneste fra kryptovalutaer. Du må imidlertid ha et godt øye for markedstrender og evnen til å utføre de tildelte oppgavene nøyaktig..

Ansvarsfraskrivelse. Informasjonen som er gitt er ikke økonomisk rådgivning og presenteres for pedagogiske formål. Dette innlegget uttrykker forfatterens personlige mening, det trenger ikke å falle sammen med oppfatningen fra administrasjonen av 3commas.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me