Binance for kryptovalutautveksling: en detaljert gjennomgang-2019

kjære venner!

I dag skal vi snakke om Binance-kryptokursutvekslingen. Det har nylig blitt hørt av mange kryptohandlere, det blir ofte snakket om, og det er referert til overalt. Jeg handler også på dette nettstedet. Hvilke muligheter har hun og hvorfor hun på mindre enn to år fikk en slik popularitet – dette vil bli diskutert i artikkelen.

Jeg vil også vie tre publikasjoner til Binance-børsen, samt TradingView online-diagrammet. Som med forrige artikkelserie, vil denne første teksten om Binance være innledende. Vi vil snakke om hva denne plattformen er, hvordan den kom inn på kryptovalutamarkedet, noe som førte til suksessen. La oss vurdere de viktigste fordelene og ulempene med tjenesten, snakke om skaperne, vår egen kryptovaluta, og til og med ta på andre Binance-prosjekter. Tradisjonelt vil det være interessant og informativt!

Men i de følgende artiklene har jeg utarbeidet en praktisk del for deg. Jeg vil fortelle deg i detalj hvordan du registrerer deg på børsen, fyller på kontoen din og tar ut midler, går gjennom bekreftelse og aktiverer tofaktorautentisering for å beskytte kontoen din mot hacking og ondsinnede angrep. Du lærer hvordan du kobler sentralen til tredjeparts tjenester, for eksempel 3commas, og hva den er for. Vi vil også analysere hvordan vi kan jobbe med Binance, hvilke verktøy som er gitt for dette. Fortsettes veldig snart!

 

Binance er verdens første kryptovaluta-utveksling

En kryptovaluta-utveksling er en plattform som samler handelsmenn og markedet. Det er her de lager avtaler og handler. En næringsdrivende velger den mest passende børsen i henhold til sin preferanse, fordi hver av dem skiller seg ut i fordeler, ulemper, noe forskjellige forhold, sammenlignet med andre, i henhold til en rekke kriterier:

 • antall valutapar;
 • størrelsen på kommisjonen;
 • sikkerhetsnivå;
 • bekvemmelighet og effektivitet ved innskudd / uttak av midler.

Markedet for kryptovaluta utvikler seg i et enormt tempo. En gang i uken kommer en ny utveksling inn i dag, det er rundt 400 av dem. Selvfølgelig er det bare de sterkeste spillerne som er igjen og forsvarer sin “plass i solen”.

Binanas er den raskest voksende kryptokursutvekslingen. Det klarte å vokse til posisjonen til en leder på 6 måneder fra det øyeblikket ble startet – den gikk inn i de tre beste kryptobørser når det gjelder handelsvolum per dag. Og per i dag, 1. februar 2019, rangerer den først i alle rangeringer i henhold til en rekke kriterier (forskning ble utført av cryptonisation.ru, coinmarketcap.com):

Etter handelsvolum


Som en plattform med den mest praktiske russiskspråklige versjonen

I følge handelsmannens vurderinger og pålitelighet

Etter størrelsen på kommisjonen

Som nettstedet som er best egnet for nybegynnere

Blant kryptohandlere ble det gjennomført en undersøkelse som etter deres mening er børsen # 1 i 2019. Selskapet hadde ingen konkurrenter om mesterskapet.

Så, som vi allerede har sett, ligger Binance i dag på 1. plass i rangeringen av kryptokursutvekslinger. Takket være det hun klarte å oppnå dette?

Selv i oppstartsfasen valgte selskapets ledere en tidlig plassering av mynter, bokstavelig talt umiddelbart etter ICO. Den lave børskommisjonen, i sammenligning med konkurrentene, spilte sin rolle. Dette har tiltrukket mange handelsmenn og investorer. Ved hjelp av plattformen bemerket de den høye hastigheten på CMS-utvekslingen – puslespillet kom sammen, og prosjektet var “dømt” til suksess.

Samfunnet med kryptovaluta-utvekslinger aksepterte gjerne en ny sterk spiller i teamet sitt, på hvilket nettstedet over 20 tusen brukere ble registrert i løpet av de første dagene.

Når det gjelder daglig handelsvolum, tok Binance Exchange 1. plass i verden i januar 2019.!

Nøkkeldata

 • Offisiell side:  https://www.binance.com/
 • Nettsteds språk: tilgjengelig på 14 språk, inkludert russisk og engelsk
 • Nettstedsregistrering: 1. april 2017
 • Henvisningsbonus: 20% av provisjonen
 • Par i kryptovaluta: mer enn 240 stk.
 • Intern kryptovaluta: Binance Coin (BNB)
 • Twitter: @ binance_2017
 • I følge coinmarketcap.com, selskapets omsetning per dag fra 1. februar 2019 utgjorde $ 376 365 510 eller 107 862 BTC.
 • i skjermbildet nedenfor – TOP-5 kryptovalutapar i volum per dag:

Hvordan Binance kom inn i markedet?

Binance-børsen kom inn på kryptovalutamarkedet i 2017. Det ble åpnet i Sveits. Grunnleggeren er Shanghai Beiji Technology Corporation, som ledes av den erfarne lederen Changpeng Zhao. Dette er medstifter og CTO for OKCoin, og før han ledet utviklingsavdelingen i Blockchain..

Teamet består av topp spesialister med imponerende erfaring med å jobbe på Wall Street innen kryptovaluta og er de ledende fagfolk innen sitt felt. Så, en av teammedlemmene er en ledende finansmann, en innflytelsesrik person i den kinesiske elektroniske økonomien – Yi He. Selskapet er attraktivt for sponsorer og investorer, noe som sikrer rask utvikling av plattformen. Hovedkontor i Shanghai.

Rett etter lanseringen av ICO, i løpet av de første dagene, ble 20 tusen brukere med på det, 9 måneder etter lanseringen hadde nettstedet 3 millioner handelsmenn, og i dag handler mer enn 6 millioner mennesker på det. I januar 2019 ble en rekordverdi nådd: 250 000 mennesker registrerte seg på sentralen på 1 time.

I 2018 viste det seg at plattformen kort måtte stenge registreringen av nye brukere, siden de tekniske egenskapene til tjenesten ikke sørget for og ikke kunne takle slik vekst og den tilsvarende belastningen. Men snart ble situasjonen løst, i dag kan alle bli med på den..

Plattformen behandler mer enn 1400 000 bestillinger per sekund. Det ble stor popularitet blant russetalende kryptohandlere, takket være at det støtter russisk.

Selskapet fikk navnet sitt fra en kombinasjon av to ord: “binær”, som oversatt fra engelsk betyr “dobbelt, binær” og “finans” – “finans”. Først støttet nettstedet 6, deretter 8 språk, i dag er det allerede 14 av dem:

Derfor kan Binance-plattformen trygt kalles en fullverdig flerspråklig plattform. Den har teknisk støtte døgnet rundt, noe som også gleder handelsmenn. En annen attraktivitetsfaktor er en 0,1% provisjon for en avtale med 50% rabatt ved betaling av Binance Coin (BNB), det vil si at den kan reduseres til 0,05% (brukere hadde denne muligheten til slutten av 2018, fra begynnelsen av 2019 er 25% rabatt).

En annen fordel er at du ikke trenger å gjennomgå obligatorisk identitetsbekreftelse for å ta ut penger mindre enn 2BTC per dag.

Hvordan Binance-sentralen fungerer?

Binance kryptovaluta utveksling er en online plattform, det vil si at alle handler utføres gjennom selskapets offisielle nettside. Siden har to versjoner: Grunnleggende for nybegynnere og Advanced for erfarne kryptohandlere som foretrekker aktiv handel, samt en mobilapplikasjon som kjører på populære mobilplattformer..

Begge grensesnittene er gjennomtenkte, utviklet og kjennetegnes av brukervennlighet av høy kvalitet. Hvis du har kommet over i det minste litt og vet hvordan kryptovalutautvekslinger fungerer, kan du enkelt finne ut av plattformen og forstå hvordan alt fungerer her..

Hovedforskjellen mellom disse to typer grensesnitt er at det avanserte har bredere funksjonalitet når det gjelder teknisk analyse, inkludert på diagrammer. I dette tilfellet bytter den viktigste raskt fra par til par. Historien om transaksjoner, samt ordrebøker er til stede.

Skjermbilde av hovedgrensesnittet

Avansert skjermbilde

Binance fordeler og ulemper

Før denne delen av artikkelen fortalte jeg deg hele tiden om hvilken fantastisk Binance-utveksling, takket være hvilken den ble så populær. Men som enhver annen kryptovalutautveksling, er det ikke uten ulemper. Selv om det har mye flere fordeler, så er jeg sikker på at det er verdt oppmerksomheten din, samt å prøve å handle på det. Men for objektivitet, må du snakke om svakhetene i tjenesten. Derfor vil vi igjen understreke fordelene med prosjektet og avsløre dets mangler..

Viktige fordeler med Binance

 • Stort utvalg av valutapar. Det er over 240 av dem her. Nye mynter, som absolutt er verdt å være oppmerksom på, vises ofte på Binance umiddelbart etter ICO;
 • Stor daglig omsetning, det største volumet av Ethereum, NEO, TRON;
 • Du trenger ikke å bekrefte identiteten din (verifisere) så lenge du ikke planlegger å ta ut mer enn to bitcoins per dag;
 • Russifisert versjon av børsen. Takket være dette er det perfekt for russisktalende nybegynnere;
 • Intuitivt grensesnitt, enkelt og brukervennlig. To moduser med bred funksjonalitet;
 • Virkelig lav provisjon, som kan reduseres med ytterligere et kvartal hvis du betaler med børsens interne kryptokurrency;
 • Binance utsteder månedlig GAS til alle NEO-innehavere;
 • Ressursene er imponerende – plattformens evner gjør det mulig å behandle nesten 1,5 millioner ordrer på 1 sekund;
 • Tilbyr API for tredjepartsutviklere;
 • Et strålende team, eminente investorer, inkludert Morgan Stanley, Roger Ver og andre;
 • Teknisk støtte 24/7;
 • Anstendig henvisningsbelønning – 20% av provisjonen;
 • Nettstedet tar seg av beskyttelse mot angrep og forbedres kontinuerlig, noe som gjør sikkerhetsnivået enda høyere, noe som oppnås takket være tofaktorautorisering ved hjelp av Google Authentificator;
 • Støtte for mobile plattformer;
 • Upåklagelig omdømme og høy grad av tillit blant brukerne.

Ulemper ved Binance

 • Feil på fiat på grunn av strengere kinesisk lovgivning om hvitvasking av penger. Du kan bare fylle på kontoen din i kryptovaluta. Men plattformen har lansert en crypto-fiat-utveksling i det østafrikanske landet Uganda. Mer om dette senere;
 • Russifisering er fortsatt halt. Eksperter jobber med dette, og jeg håper de vil fikse det i nær fremtid. I mellomtiden kan du tåle klønete, eller bruke den engelske versjonen;
 • Referanser er kun tilgjengelig på engelsk og kinesisk;
 • Noen mynter kan ikke trekkes ut med tideler og hundredeler, bare hele beløpet.

Som du kan se, oppveier fordelene ved børsen betydelig ulempene. Derfor er det absolutt verdt å prøve deg frem.!

Andre prosjekter Binance

I tillegg til kryptokursutvekslingen utvikler Binance aktivt andre tjenester som vil være nyttige for mange mennesker fra kryptokurrencysamfunnet. Den mest populære blant dem:

Binance Labs

Dette programmet ble designet for å støtte oppstart, gründer og samfunn fra kryptoindustrien. Binance velger de mest lovende oppstartsprosjektene og hjelper dem med å utvikle seg, komme inn på kryptovalutamarkedet og gi økonomisk støtte.

Fra tid til annen lanserer laboratoriet forskjellige programmer, for eksempel Labs Incubation Program, spesielt designet for å støtte de beste kryptokurrencyprosjektene i begynnelsen, “inkubasjon” og hjelpe dem med å implementere ideer. Binance investerer regelmessig 10% i programmet.

Binance Academy

Dette er et pedagogisk prosjekt, med det formål selskapet gir helt gratis nyttig og viktig informasjon om blockchain-teknologier og kryptoindustrien. Uansett alder på pakken, inneholder den allerede en omfattende database med video- og tekstinformasjon. Akademimateriell er fritt tilgjengelig. Brukere kan også legge ut og be om innhold som interesserer dem.

Launchpad

ICO-plattform.

Binance Uganda

En kryptovaluta-fiat-tjeneste i den østafrikanske staten Uganda. Dette er det første slikt prosjektet, plattformen bruker ugandisk shilling (lokal valuta) sammen med kryptovalutaen.

Binance Charity Foundation

Blockchain veldedighetsstiftelse som ble grunnlagt med støtte fra Maltas president.

Binance Chain

Utviklerens kunngjøringsprosjekt vil være en desentralisert utveksling. Den vil bli lansert veldig snart (den ble kunngjort i begynnelsen av 2019). Plattformen er opprettet ikke bare for operasjoner med digitale eiendeler, som administreres av handelsmenn selv, men også for brukere å utstede mynter og handle dem på børsen.. 

Binance Info

Informasjonsplattform, en database dedikert til kryptovaluta- og blockchain-teknologier, digitale eiendeler, hvorfra brukere, inkludert nybegynnere, kan få de nødvendige dataene om tokens og mynter. Her kan de finne ut de siste nyhetene, prisdynamikken, lese om viktige økonomiske, politiske og andre viktige hendelser som kan påvirke oppførselen til en bestemt digital valuta..

hva slik Binance Coin (BNB)?

Binance Coin er den interne kryptovalutaen til Binance-børsen, utstedt på grunnlag av Ethereum blockchain. Selskapet opprettet det for å styrke sin posisjon i markedet, akselerere handel og løslate det under ICO. Ved hjelp av valuta forbedrer børsen funksjonaliteten til tjenestene og utvikler nye.

Børsen kjøper og brenner BNB-tokens en gang i kvartalet for 20% av fortjenesten for en gitt periode. Dette er gitt i Whitepaper slik at verdien deres vokser på grunn av et begrenset antall. Prosessen vil fortsette til børsen innløser 50% (100.000.000 mynter) av det totale Binance Coin-volumet.

I lang tid har valutaen vist stabil vekst. På tidspunktet for registrering av Binance var verdien (valutakurs mot dollar) $ 0,1. 6. januar 2018 nådde den en prislapp på nesten $ 25. Men i løpet av 2018 var det flere skarpe dråper til $ 4,58.

Likevel regnes Binance Coin som en lovende børshandlet eiendel, siden i forhold til veksten i populariteten til Binance-utvekslingsprosjekter, og de har en kolossal, vil verdien av valutaen uunngåelig vokse..

BTCUSD vs BNBUSD

Hvis du ser på dynamikken til BNB i sammenligning med BTC, følte alt altcoin i fjor seg mer trygg enn sin bestefar.

I dag er BNB verdt $ 6,72. Med tanke på at Binance vokser og utvikler seg mye raskere enn andre handelsplattformer, har eiendelen alle muligheter til å fortsette å vokse..

Mynten kan brukes til handel for å handle på Binance, den presenteres i mange valutapar, eller den kan brukes til å betale en provisjon for transaksjoner på en kryptovaluta-utveksling, som brukeren får 25% rabatt på størrelsen på kommisjon, som vi allerede har nevnt ovenfor.

I løpet av de neste årene vil rabatten halveres årlig. Siden 2018 ikke lenger telles, er det fortsatt tre reduksjoner i rabatten til den er fullstendig deaktivert: 12,5%; 6,75% og 0%. Bedømt av den raske utviklingen av Binance-prosjekter, hvor ansvarlig det behandler hvert av sine forpliktelser, er det sannsynlig at selskapet snart vil bygge et fullverdig blockchain-økosystem..

Hvis du allerede skal bære alle besparelsene dine for å kjøpe BNB, må jeg avkjøle din ild. Faktum er at nylig, prosessene med regulering og bleking av kryptovalutamarkedet er i full gang, så alle kryptoaktiver, som er kvasipapirer, har stor risiko for å bli sanksjonert av regulatoren. Derfor forblir spesielt kryptovaluta og BNB en veldig høyrisiko aktiva, hvor du ikke kan investere mer penger enn du har råd til å tape..

Så nå vet du alt om hvordan Binance-kryptokursutvekslingen og valutaen kom inn på markedet. I de følgende artiklene vil vi definitivt finne ut hvordan vi kan jobbe med det. Ser deg snart!

Lykke til og god fortjeneste!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map