Nye kryptovalutaer 2019

Dagens markedsverdi for kryptokurver gir håp i hjertet til aktivaholdere som bruker handel eller investering som en måte å tjene penger på. For 6-7 måneder siden så det ut til at markedet sakte beveget seg mot sin død. 16. desember 2018 nådde kapitaliseringen 100 milliarder dollar, markedet har ikke vært verdt så lite siden sommeren 2017. Uansett hvor beklagelig i fjor var for hele kryptomarkedet, ble 428 nye mynter gitt ut i 2018, inkludert Binance Coin (BNB) og Huobi token (HT), som for øyeblikket er rangert henholdsvis 6. og 36 i CoinMarketCap-rangeringen. Handel med disse kryptovalutaene er veldig aktiv, og mange investorer og handelsmenn har tjent anstendig penger på dem..

I 2019 har 190 kryptokurver allerede dukket opp, blant dem er det vellykkede, og det er også potensielt vellykkede. I dagens gjennomgang vil jeg snakke om 12 kryptovalutaer utgitt i 2019 som fortjener din oppmerksomhet. Oppgaven til enhver investor er å se og finne deres nye Ethereum i 2019 eller i det minste Huobi.

Forresten, forresten, et livshack om Huobi, hvis du handler på denne børsen, vil ikke tilgang til 3commas koste deg en krone, noe som betyr at du kan sette opp automatisk handel, noe som vil spare mye tid og nerver.!

Vel, vi forbereder sleden om sommeren, og listen over lovende mynter for bratsesongen er akkurat nå.

Gå!

BitTorrent (BTT)

BitTorrent (BTT)BitTorrent (BTT)

Desentralisering er avgjørende for BitTorrent-teknologi. Jeg tror alle er kjent med ideen om å utveksle nedlastede filer mellom mennesker. Hovedproblemet med torrenter er den lave hastigheten på nedlasting av filer på grunn av at brukere ikke har distribuert etter å ha lastet dem ned. Løsningen på dette problemet var på overflaten. Brukerne må bare oppfordres til å distribuere filer, så vil de være mer villige til å gjøre det.

Kryptovaluta er akkurat riktig for kampanjen. Opprettelsen ble startet etter at plattformen ble kjøpt av kryptomilliardæren Justin Sun, kjent for grunnleggelsen av TRON. BTT ble utgitt de siste dagene i januar 2019, og etter 4 dager steg prisen nesten 2,5 ganger.

Nå opplever pris og kapitalisering en viss nedgang, men allikevel er mynten rangert som nummer 44 i CoinMarketCap-rangeringen, noe som er et godt resultat. Det finnes på mange børser. Til fordel for det faktum at ting vil gå bra for BTT, linken til TRON og tilstedeværelsen av et multimillionersamfunn av mennesker som laster ned filer via BitTorrent-torrentprotokollene.

Pivot Token (PVT)

Pivot Token (PVT)Pivot Token (PVT)

Ikke se på den lave posisjonen i rangeringen, i dag er det bare 1896, men snart kan dette endre seg dramatisk. Fordi skaperne har en god idé. Pivot hevder å være verdens største blockchain-investerings- og kommunikasjonsplattform.

Den er designet for å gi brukere sanntidsdata om kryptovalutamarkedet. Naturligvis vil produktet være nyttig for både investorer og handelsmenn, inkludert de som har satt opp automatisert handel. På denne plattformen kan brukerne ikke bare lære og dele erfaringer, men også tjene inntekt. Tokens deles ut for publisering, lesestoff og mye mer. Pivot håper å hjelpe investorer å lære hvordan de bedre kan administrere eiendelene sine ved hjelp av finansiell teknologi, samt pumpe sine handelsferdigheter. PVT vil bli brukt som det eneste symbolet i Pivot-økosystemet.

Pivot Token (PVT)Pivot Token (PVT)

Prosjektet har mottatt investeringer fra selskaper som Binance Labs, Huobi Eco, INBlockchain, LD Capital og LinkVC. I følge Google Play har Pivot 3,62 millioner brukere i 232 land og vokser.

TOPP-nettverk (TOPP)

TOPP-nettverk (TOPP)TOPP-nettverk (TOPP)

Nesten alle kommunikasjonsmetoder innebærer lagring av informasjon om brukere. Dette medfører unødvendige kostnader i form av serverinstallasjon og vedlikehold, og dessuten er de sentralt lagrede dataene veldig sårbare..

De ambisiøse skaperne av TOP Network beskriver prosjektet sitt som et desentralisert åpent nettverk som tilbyr skykommunikasjonstjenester på blockchain. TOP tilbyr sikre og rimelige tjenester som inkluderer meldinger, anrop, video, VPN og mer. TOP Networks langsiktige oppdrag er å skape en offentlig blockchain-infrastruktur for alle Dapps.

TOPP-nettverk (TOPP)TOPP-nettverk (TOPP)

TOP Network er for tiden rangert som 261 i CoinMarketCap-rangeringen. Det handles på flere børser. Prosjektets veikart informerer om at messenger vil bli lansert i tredje kvartal 2019. Hvis planen går etter planen, og budbringeren viser seg å være god, vil TOP avsløre potensialet, og innehaverne av denne mynten vil heller gni seg i hendene og være glad for at de trodde på den i god tid. Handlere vil kunne tjene gode penger på prisendringer..

Origo (OGO)

Origo (OGO)Origo (OGO)

“Personvern er døende på Internett” – sier nettstedet til Origo Network, og utviklerne av denne kryptovalutaen mener de har funnet den perfekte måten å bevare personvernet på. Origo er en fordi:

  • Basert på Zero Knowledge Proof (ZKP);
  • skalerbarheten til kryptovalutaen er høy, i tillegg brukes hybrid BFT + Proof-Of-Stake-konsensusmekanisme;
  • transaksjoner utføres utenfor kjeden.

Origo (OGO)Origo (OGO)

OGO er for tiden rangert 285 i henhold til CoinMarketCap. Starten på handel med denne kryptovalutaen var forventet, fordi det på ICO-stadiet var ganske mye sprøytenarkoman rundt det. OGOs diagram er interessant, handel på børsene begynte i begynnelsen av juni i år, og i midten av måneden falt prisen betydelig. Analytikere tilskriver dette at eiendomsinnehaverne forventet en øyeblikkelig prisvekst, og da det ikke skjedde, skyndte de seg for å kvitte seg med kryptovalutaen. Etter det gikk prisen virkelig opp. Så spesielt kresne handelsmenn som oppretter automatisert handel, er allerede veldig glad i denne mynten, fordi den ga dem god inntjening..

Origo kan brukes på en rekke måter, kan være involvert i forsikring, eller du kan betale månedslønn til dine ansatte, og holde all data fullstendig konfidensiell. Generelt sett må denne kryptovalutaen også sees på, det ser ut som den har potensial.

Thunder core (TT)

Thunder core (TT)Thunder core (TT)

Thunder er en blockchain med sin egen kryptovaluta. Den viktigste fordelen er EVM-kompatibilitet og en påkrevd kapasitet på 1200 TPS med mindre enn ett sekund bekreftelsestid og lave gasskostnader. Dette gjør at desentraliserte applikasjoner kan skaleres og distribueres raskt og enkelt. Også skaperne på deres nettside, ikke uten stolthet, erklærer enkelheten og påliteligheten til protokollen deres. Hver av trinnene hans er fullt definert og støttet av grundige matematiske bevis..

Transaksjoner blir bekreftet på mindre enn et sekund fordi konsensusnodene fullfører en avstemningsrunde, noe som er nok for at transaksjonen skal gjennomføres. Akseleratoren er et pålitelig og DDoS-motstandsdyktig system som koordinerer konsensusnodene.

Thunder core (TT)Thunder core (TT)

Mynten har dukket opp på børser siden midten av mai i år, til tross for at handel nå utføres til en pris som er betydelig lavere enn mai, har Thunder en trygg 220. linje i CoinMarketCap. Analytikere diskonterer ikke det, men tvert imot, de mener at kryptovalutaen har all sjanse til å gå inn i TOP-100-kryptovalutaene.

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Jeg vil absolutt nevne denne mynten i anmeldelsen, til tross for at den ble utgitt helt på slutten av 2018. Bitcoin SV er et interessant prosjekt som handelsmenn og investorer absolutt bør ta hensyn til hvis de ikke allerede har gjort det..

SV er en Bitcoin Cash hard gaffel. Bitcoin SV-prosjektet støttes primært av CoinGeek Mining med utviklingen av nChain. Grunnleggerne av Bitcoin Satoshi Vision mener at de er de sanne etterfølgerne av Satoshi Nakamoto-saken. Bitcoin SV er Bitcoins peer-to-peer-nettverk. Hovedmålet med prosjektet er å skape en mer stabil blockchain med høyere skalerbarhet. Dette vil gjøre det mulig for selgere og kjøpere hvor som helst i verden å bruke smarte kontrakter for å løse sine problemer..

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Fellesskapet behandler denne kryptovalutaen annerledes, men til tross for dette er Bitcoin SV i dag en av de ti største kryptovalutaene på planeten. I skrivende stund er den på niende linje med en kapitalisering på 2,6 milliarder dollar.

Matic Network (MATIC)

Matic Network (MATIC)

Denne kryptovalutaen, som gikk opp for handel i slutten av april 2019, har den 114. posisjonen på rangeringen med en kapitalisering på $ 38 millioner. Skaperne av Matic Network beskriver prosjektet sitt som en skaleringsløsning på andre nivå, ved hjelp av side kjeder for databehandling utenfor kjeden. Eiendomssikkerhet sikres ved bruk av Plasma-plattformen og et desentralisert nettverk av validatorer med en Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme. Skaperne vil at desentraliserte applikasjonsutviklere anser Matic som det beste verktøyet for kreativiteten i denne retningen..

Matic Network (MATIC)Matic Network (MATIC)

Det er planlagt at en lommebok skal opprettes på grunnlag av Matic Network, samt produkter som lar utviklere overføre desentraliserte applikasjoner som ble opprettet, for eksempel på Ethereum. Matic vil støtte andre blokkeringer for å sikre interoperabilitet og høy skalerbarhet.

NESTE (NETT)

NESTE (NETT)

Det dukket opp på børser i midten av mars 2019, og etter en måned begynte prisen sin selvsikre og raske vei opp. I dag er NET i TOP-100, og er på den 77. linjen i rangeringen. Token fungerer på Ethereum-plattformen. Kapitalisering i skrivende stund er nesten $ 78 millioner dollar. Utgivelsen av denne mynten er begrenset til 200 millioner enheter. Ifølge skaperne vil dette ikke tillate at prisen faller, i tillegg kjøper de tilbake flere mynter for brenning hver dag enn de blir utstedt. Dermed øker verdien av hver nye mynt litt..

NESTE (NETT)NESTE (NETT)

Mynten har blitt handlet siden midten av mars i år. På slutten av april kan du se hvor kraftig kapitalisering begynte å vokse. Sammen med det øker prisen også, Next er en interessant kryptovaluta, handelsmenn og investorer bør se på utviklingen, siden begrenset utslipp og daglig forbrenning av mynter alltid er en god bonus for produktets omdømme.

UNUS SED LEO (LEO)

I skrivende stund ligger Bitfinexs egen kryptovaluta-utveksling på 14. plass i karakteriseringen av kryptokurrency. Holdningen til prosjektet er kontroversiell, men tidsplanen er fascinerende. Det ble mulig å handle mynten i slutten av mai i år, og på mindre enn en måned ble prisen og kapitaliseringen nesten doblet, noe som førte enorme mengder penger til handelsmenn og investorer. Et gjennombrudd på bare fire uker i TOP-20, dette er ingen vits, og uansett hvordan de ser skjevt ut på prosjektet, må du ta det på alvor.

Og de ser skjevt på prosjektet fordi børssjefene startet det for å dekke budsjettunderskuddet. I fjor beskyldte påtalemyndigheten Bitfinexs selskap iFinex for å ha tapt 850 millioner dollar. Selskapet innrømmer ikke skyld, og hevder at pengene ikke er tapt, men frossen. Likevel tok kryptosamfunnet nyheten veldig smertefullt. I følge forskjellige estimater ble mer enn 10 tusen BTC og flere hundre tusen ETH trukket ut av børsen..

UNUS SED LEO (LEO)UNUS SED LEO (LEO)

I dag bruker Bitfinex 27% av overskuddet på månedlig basis for å løse inn tokens til markedsrenten. Selskapet brenner disse myntene, og legger pengene inn i budsjettet. LEO-holdere betaler forresten 15% mindre provisjon på Bitfinex og Ethfinex.

Crypto.com Network (CRO)

Crypto.com Network (CRO)

Jeg vil nevne dette prosjektet, hvis ambisiøse mål er å akselerere overgangen til hele verden til kryptokurrency. Han så lyset de siste dagene i desember i fjor, men alle hans viktigste milepæler for utvikling falt på i år. Nøkkelprodukter inkluderer: Crypto.com Wallet-app & Card, en markedsplass for kjøp, salg og betaling med kryptovaluta, et MCO Visa-kort og Crypto.com-nettverket, som angivelig tillater brukere å betale og motta betalinger hvor som helst gratis. Hovedkvarter i Hong Kong og sysselsetter over 120 personer.

Crypto.com Network (CRO)Crypto.com Network (CRO)

I dag er CRO rangert som nummer 25 med en kapitalisering på 435 millioner dollar. Et seriøst hopp i prisen falt i andre halvdel av mars. Én CRO begynte å koste ni ganger mer enn rett etter handelsstart, og inntil nå har ikke prisen falt etter den svimlende økningen. Kryptovaluta ser ut til å være stabil og bør definitivt sees på. TOPP – 30 i de første 7 månedene av livet – dette er en alvorlig påstand om suksess.

RIF-token (RIF)

RIF-token (RIF)

Dette er nok en stjerne i inneværende år. Etter at handelen med mynten ble mulig, kollapset prisen og kunne ikke begynne å bevege seg jevnt før den 20. juni. På mindre enn to sommermåneder har kryptovalutaen vunnet mye i verdi, og folk som la merke til prosjektet etter ICO og kjøpte seg noe av denne eiendelen, kan nå med glede gni hendene. I dag er mynten rangert som 85 i CobnMarketCap-rangeringen med en kapitalisering på 64 millioner dollar.

RIF-token (RIF)RIF-token (RIF)

Generelt er RIF Token (RIF) et kryptovaluta-token som kjører på RSK Smart Bitcoin-plattformen. På den offisielle nettsiden er mynten posisjonert som et produkt som skal hjelpe menneskeheten å komme inn i tiden med kryptovalutaer raskere. Samvittighetsfull som CRO. Open Root Infrastructure Standard er et sett med åpne og desentraliserte protokoller som muliggjør raskere, enklere og mer skalerbar utvikling av distribuerte applikasjoner (dApps) i ett miljø..

Verasity (VRA)

Verasity (VRA)

Dette prosjektet kan ikke skryte av en veldig høy linje i kapitaliseringsrangeringen, mens det bare er 596, men det ser ut til at prosjektet er undervurdert. Verasity.io beskriver seg selv som en videospiller som gir “belønnet videospillerteknologi”. Det vil være nyttig for store påvirkere og videoinnholdsskapere over hele verden. Verasity.io tilbyr en patentert videospiller som gjør det mulig å bruke VRA-belønnings-, inntektsgenererings- og lojalitetsordninger i videospillerens lommebok. Et annet verktøy for passiv inntekt.

Skaperne hevder at teknologien er tilgjengelig for over 280 000 videoutgivere med 240 millioner abonnenter og 50 milliarder visninger per måned. Målet er å føre oppmerksomhet, publikum og inntekter tilbake til YouTube-videoutgivernes nettsteder. Hans oppmerksomhetsbaserte modell søker å distribuere VRA-tokens blant seere, videoutgivere og annonsører. Ideen er interessant, og grafen til mynten er ikke dårlig, du må definitivt studere detaljene i prosjektet, det kan vise seg å være attraktivt for handel og investering.

Verasity (VRA)Verasity (VRA)

Selvfølgelig kom i 2019 mange andre interessante og bemerkelsesverdige kryptovalutaer, men ti artikler er ikke nok til å fortelle om dem. Ikke glem at det er bra å handle med egne hender, men når alt skjer automatisk, er det mye bedre! Tjen og invester med 3commas-tjenester, få fortjeneste og passiv inntekt fra kryptovalutaer, og fortsett med livet ditt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map