Vaihtoehdot: Pelkäätkö vaihtoehtoja? Älä ole!

Haluatko suojella voittojasi tai Bitcoin-kaatumisen epävarmuutta vastaan? Jatka lukemista!

Johdanto 

Jos olet käynyt kauppaa kryptovaluutalla jonkin aikaa, olet ehkä kuullut Bitcoin-vaihtoehtojen mainitsemisen monta kertaa. Olet ehkä suorittanut myös pinnallisen tutkimuksen siitä, mitkä vaihtoehdot ovat ja miten niitä käydään kauppaa, mutta olet lykännyt sekaanisen terminologian tai alkuunpanon epäluottamuksen takia.

Ehkä ajattelit: ”Hah! Vaihtoehdot, mitä suuret instituutiot käyttävät; siitä ei ole hyötyä minulle ja Bitcoinin määrälle! “

Deribitin mahtavan tiimin ansiosta he ovat tehneet Optioista erittäin helpon pääsyn yksityissijoittajille ja pienemmille tilinhaltijoille, heillä ei ole raskaita rajoituksia rekisteröitymiselle, tallettamalla joitain varoja aloittaakseen, ja heillä on kadehdittava maine rehellisyydestä ja innovatiivisuudesta … 3Commas yhdistettynä Deribitiin avaa Optiokaupan maailman kaikille!

Käytä hetki tämän blogikirjoituksen lukemiseen, ja ehkä voimme näyttää sinulle todellisen vaihtoehtojen käytön, joita voit hyödyntää suojataksesi Bitcoinia, jota olet HODL’in tai kaupankäynnissä aktiivisesti tämän varhaisen sonnijakson aikana. Näytämme sinulle, miten suojataan, mikä voidaan ajatella halpana vakuutuksena suojata voittojasi tai suojautua minkä tahansa pitkäaikaisena sijoituksellasi olevan Bitcoinin nopealta heikentymiseltä, jos markkinat vähenevät tai kokevat terävä korjaus, lyhyesti sanottuna, kuka ei halua syödä kakkua ja syödä sitä.

Bitcoin on aloittanut härkäsyklin ja on hiljattain sulkenut kuukausittaisen kynttilän edellisen kaikkien aikojen korkeimman joulukuun 2017 yläpuolella. Jos sijoitat, pidät Bitcoiniasi jonkin aikaa, haluat myydä sitä tai aloittaa voiton ottamisen osoitteessa paljon korkeampi hinta kuin tänään.

Vaihtoehtoisesti, jos olet aktiivinen kauppias, saatat käydä aggressiivisesti kauppaa nousutrendillä, ansaita usein voittoja ja mahdollisesti lisätä voittoja seuraaviin kauppoihin.

Tätä blogiviestiä ei ole tarkoitettu kattamaan kaikkia yksityiskohtia siitä, miten Optiot toimivat, mutta tarjoamaan reaalimaailman esimerkkiä siitä, milloin ja miksi haluat käyttää Optioita; Tämän artikkelin alaosassa on muita linkkejä muille blogiviesteille, joissa tutkitaan ja selitetään vaihtoehdot, niiden historia ja miten ne toimivat.

Ajattelet kuitenkin, että “kaaviot eivät jatka nousua”, ja tiedät, että jossain vaiheessa suuntaus kääntyy tai tapahtuu massiivinen korjaus, kuten massiivinen -37% maaliskuussa 2020 tapahtunut pudotus (pois lukien sydän) saattaa tapahtua uudelleen. Itse asiassa Bitcoinilla on ollut historiansa aikana 30-40% korjauksia edellisissä härkäkierroissa.

Joten mikä on “suojaus”? 

Yksinkertaisesti sanottuna se on tapa suojata itseään taloudellisilta menetyksiltä tai muilta epäsuotuisilta olosuhteilta.

Esimerkiksi kun ostat ja pidät Bitcoinia, olet automaattisesti pitkäaikaisessa asemassa Bitcoinin kanssa ostaessasi sitä odottaessasi hintojen nousua. Eikö olisikaan hienoa, jos voit samalla käyttää osan varoistasi suojaamaan sijoitustasi Bitcoiniin, jos hinta laskee?

Tämä on yksi vaihtoehtojen monista eduista.

Kauppasuunnitelma

Jokaisen kaupan tulisi alkaa tavoitteesta tai kauppasuunnitelmasta.

Tämän ei tarvitse olla monimutkainen, mutta sen avulla voit asettaa tavoitteen, laskea riskisi ja tunnistaa tärkeimmät alueet, joilla sinun on hallittava kauppaa, joten markkinoiden käyttäytymisestä riippumatta tiedät jo tarvittavat toimet ota.

Oletetaan, että olet ostanut 0,25 BTC: tä keskihintaan 17 000 dollaria ja maksaa sinulle 4 250 dollaria. Tämä voi olla joko tekemäsi pitkäaikainen sijoitus tai voitto kaupasta.

Pitkällä aikavälillä olet nouseva Bitcoinissa ja odotat hinnan ylittävän selvästi $ 20,000, mutta Bitcoin on nähnyt jonkin verran vastustusta rikkomalla $ 20,000, ja et ole varma, tapahtuuko hintakorjaus ennen kuin Bitcoin puhkeaa ja vahvistaa tukea yli $ 20,000: n hinnan taso.

Viime kädessä harkitsisit vain Bitcoinin myyntiä yli 30 000 dollaria, ja tämä on pitkäaikainen tavoitteesi.

Tarkasteltaessa Bitcoin / USD-kaaviota voimme nähdä:

  • Bitcoinin nykyinen kaavakurssi on tällä hetkellä noin 19 000 dollaria, ja -30%: n korjaus tästä hintatasosta olisi pudotus noin 13 300 dollariin;
  • Viikkokaaviossa Bitcoin voi tehdä kaksinkertaisen huipun ja tulla hylätyksi tällä hintatasolla;
  • Suuri tukitaso viikkokaaviossa (noin 11500-12100 dollaria);
  • Väitetysti heikompi tukitaso (13 700 – 13 900 dollaria);
  • Myös 21 viikon liukuva keskiarvo (valkoinen viiva), alue, johon hinta pyrkii vetäytymään takaisin härkäsyklien aikana, ja projektio, jossa se voi olla kahden viikon kuluttua nykyistä lentorataa käyttäen (noin 13 600 dollaria)

Voimme nähdä, että ainakin lyhyellä aikavälillä laskeva skenaario, joka voisi toimia, on vahvasti perusteltu.

Asetusten botin luominen

Siirrytään Asetukset-botti käyttöliittymä valitsemalla se 3Commas (1) -valikosta ja valitsemalla Bottien luominen (2) käyttöliittymä.

Options Bot -käyttöliittymä on yksinkertainen ja puhdas käyttää. Valitset oman Deribit-vaihtotili, kauppavaluutta, ja optiosopimus Päättymispäivä (3).

Optiosopimuksen päättymispäivä on tärkeä, koska kauppa toteutuu tämän päivän lopussa joko tulosvaikutteisesti. Viimeinen voimassaolopäivä tulisi asettaa riittävän kauas tulevaisuuteen kattamaan odotettu hinnanlasku, jos tämä tapahtuu. Jos Bitcoinin hinta on punaisella alueella kaaviossa (6), joka näkyy sopimuksen voimassaolon päättyessä, menetät varat, jotka olet riskoinut kaupasta.

Vaihtoehdot Strategia (4) on konfiguroitavan kaupan tyyppi. Tässä esimerkkikauppasuunnitelmassa käytämme pitkää myyntiä, jonka avulla voit määrittää tarkan riskin määrän, jos Bitcoinin hinta nousee, mutta tarjoaa rajattomat voittopotentiaalit hintojen laskiessa. Käytämme myös Yksinkertainen käyttöliittymä, koska annamme Options Botin laskea tämän kaupan taustalla olevat muuttujat. Voit viedä hiirtä tai kosketuspisteitä kaavioon (6) nähdäksesi kaupan voiton tai tappion tietyillä hintatasoilla.

Odotettu trendi (5) antaa sinun valita, kuinka aggressiivinen tämä strategia tulee olemaan muuttamalla kaupan riski-palkkasuhdetta. Koska omistamamme Bitcoinin alkuperäinen ostohinta oli 17 000 dollaria, voimme käyttää tätä kauppamme ankkuripisteenä ja asettaa kannattavuusrajan tähän lukuun liu’uttamalla Odotettu trendi (5) ohjaus.

Suurin menetys (5) Voimme syöttää tämän kaupan kiinteän enimmäistappion ja mallintaa, miten se vaikuttaa onnistuneen kaupan potentiaaliseen voittoon. 

Meillä on jo mielessä tavoite 13 000 – 14 000 dollaria, ja laskemalla 17 000 dollarilla ostetun 0,25 BTC: n omistamisen menetys – jos hinta putoaa ja emme tekisi mitään, voimme nähdä, että tämä olisi noin 1275 dollaria. Joten etsimme riskien määrää, mutta myös kaupan palkkiota (voittoa), joka kattaa mahdollisen 1275 dollarin tappion vain pitämällä kiinni Bitcoinistamme. Tässä on animaatio siitä, kuinka voit selvittää optimaaliset arvot tälle kaupalle:

Yllä olevasta animaatiosta voidaan nähdä, että 0,02 BTC: n riski, noin 8% 0,25 BTC: stäsi, antaisi meille mahdollisuuden suojautua helposti -30%: n hinnanlaskulta ja mahdollisesti tuottaa voittoa!

Kun olet löytänyt kauppasuunnitelmaasi sopivat asetukset, voit napsauttaa Luoda -painiketta sijoittaa kauppa Deribit-pörssiin ja käynnistä botti.

Asetusten botin hallinta

Klikkaa Asetukset-botti (1) päävalikkoriviltä ja napsauta sitten Aktiivinen botti (2).

Näet kaikki täällä käyttämäsi vaihtoehtobotit ja voit tarkastella sijaintisi nykyistä tilaa (3) nykyisestä voitosta tai tappiosta, vaihdettavan sopimuksen päättymiseen jäljellä olevasta ajasta sekä yhteenvedon määrittämät kauppa-asetukset.

Kartoittaa -painike näyttää kaavion sijainnin arvioidusta voitosta tai tappiosta, sopimuksen nykyinen kaavion hinta on vertailupiste ja kaavio näyttää lähimmät hintatasot nykyisen hinnan kummallakin puolella.

Pystyt myös Markkinamyyjä tämän kannan sulkea se milloin tahansa kaupan tilan osoittimessa näkyvän nykyisen voiton tai tappion varalta. Teet tämän yleensä vain, jos seuraat kaavion hintaa, ja kaavion tekninen analyysi (TA) osoittaa, että hinta voi kääntyä ja tehdä nykyisestä kaupasta kannattamatonta.

Vaihtoehtobotti sulkee kaupan automaattisesti, kun sopimuksen päättymispäivä on saavutettu:

Yhteenveto

Joten yhteenvetona voidaan todeta, että jos Bitcoin nousee yli 30000 dollarin (pitkäaikainen tavoitteesi) yli, 0,25 BTC: n arvo olisi 7500 dollaria tai paljon enemmän, jos 100 000 dollarin tai enemmän ulkomaisia ​​hintaennusteita Bitcoinia kohden tapahtuisi.

Jos et käyttänyt Optioita ja asettanut Bitcoinillesi perinteisen Stop Loss -määrän myymään sen 17 000 dollarin kannattavuushinnallasi, sinulla on todellinen riski, ettet voi ostaa Bitcoinia takaisin alle alkuperäiseen hintaan. sillä etenkin siinä tapauksessa, että hinta laski nopeasti, aktivoi Stop Loss ja käänsi sitten “karhun ansaan”.

Asetusten käyttäminen on avain sinulle; saat pitää suurimman osan Bitcoin-sijoituksestasi ja samalla vakuutat itsesi suuren hintakorjauksen haittariskiltä ilman, että tarvitset stressiä myydä Bitcoinia ja yrittää sitten ostaa sitä takaisin halvemmalla hinnalla.

Jos hinnalla on merkittävä korjaus 13 000 dollariin tai 14 000 dollariin, Optiot-kaupan avulla voit tasapainottaa alkuperäisen sijoituksesi riskiä kertymällä lisää Bitcoinia hinnan laskiessa. Jos hinta ei laske ja Bitcoin nousee ja pitää yli 20000 dollaria, tappiosi rajoitetaan rahamäärään, jonka olet määrittänyt tämän kaupan riskiksi, 360 dollaria, mutta lopulta jäljellä oleva 0,23 BTC-sijoituksesi on silti arvokkaampi kuin alun perin maksoit siitä.

Käyttämällä tehokasta 3Commas Options Botia voit nopeasti ja helposti käydä läpi monia mahdollisia skenaarioita löytääksesi täydellisen riskin ja palkkion tasapainon kaupassasi vain muutamalla hiiren napsautuksella.

Lisätietoja kohdasta Optiot

  • Mitkä ovat vaihtoehdot ja mitkä ovat edut?
  • Esimerkkejä vaihtoehtostrategiasta

Varoitus: Kaupankäynti futuuripörsseissä on luonnostaan ​​riskialtista, ja vaikka palkkiot ovat suuret, niin myös riskit. Jos kaupankäynnin kohteena olevan sopimuksen hinta laskee dramaattisesti, sinut voidaan selvittää ja menettää varat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map