Stop Lossin käyttäminen kaupankäynnillä tarjoaa useita etuja, joita et ehkä ole harkinnut … lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Mikä on Stop Loss?

Stop Loss on kaupassa käytetty yleinen termi, jonka olet ehkä kuullut.

Pohjimmiltaan Stop Loss on kiinteä hinta tai prosenttiosuus omaisuuden hinnasta, joka saavutettuaan sulkee automaattisesti kauppasi.

Tiesitkö, että Stop Lossilla on myös muita etuja, kuten:

  • Menetettyjen kustannusten estäminen
  • Myy pienestä tappiosta ostaaksesi enemmän omaisuutta halvemmalla (tunnetaan myös nimellä ”Lyhyt”)
  • Pääoman suojaaminen (erityisesti selvitystililtä marginaali- tai futuurikaupalla)
  • Ja voit jopa seurata Stop Loss -laitettasi saadaksesi enemmän voittoa minimoidessasi riskisi

Keskustelemme näistä kohdista tarkemmin tässä artikkelissa.

Perinteinen stop loss

Pitkän kaupan esimerkissä, kun ostat omaisuuden pienemmäksi ja aiot myydä sen korkeammaksi voiton tuottamiseksi, Stop Loss sijoitetaan alun perin omaisuuserän ostohinnan alle, joten jos hinta liikkuu alaspäin eikä ylöspäin, kauppa on suljettu ja pääoma palautetaan miinus toteutunut ero.

Esimerkki: Aloitat kaupan ostamalla yhden ETH: n hintaan 1000 dollaria. Haluat ottaa voittoa ja myydä yhden ETH: n, kun hinta saavuttaa 1100 dollaria, antaen 10% tai 100 dollaria voittoa alkuinvestoinnistasi (vähennettynä maksuilla). Kuitenkin, jos hinta laskee, olet loukussa kaupassa, jossa ostamasi yhden ETH: n arvo on laskussa, ja yhden ETH: n myynti kaikelle pienemmälle kuin alun perin sijoittamasi 1000 dollaria johtaa tappioon … tässä Stop Tappio voi auttaa sinua suunnittelemaan ja vähentämään tätä riskiä..

Koska kryptovaluutan hinnat voivat olla hyvin epävakaita, hinnat voivat pudota dramaattisesti hetkissä, mikä ei anna kauppias tai sijoittaja mahdollisuutta reagoida., Tässä ennalta asetettu Stop Loss voi auttaa suojaamaan pääomasi nukkuessasi tai päivittäisessä elämässäsi elämää.

3Commas SmartTraden avulla voit määrittää kaupankäynnin aikana Stop Loss -ehdon, joka myy omistamasi varat automaattisesti, jos hinnat putoavat asettamasi kynnysarvon alapuolelle..

Miksi haluaisin myydä tappiota?

Kryptovaluuttamarkkinat ovat syklisiä. Usein kun hinnan lasku dramaattisesti omaisuuserälle, hinnat voivat kääntyä ja nousta nopeasti (tämä voi olla minuuttia / päivää / viikkoa). Jotkut elinkeinonharjoittajat uskovat, että omaisuuden pitäminen (tunnetaan myös nimellä “hodl’ing”) hinnan laskiessa on parempi kuin myynti tappiota vastaan, koska hinnat lopulta elpyvät. Ne voivat myös käyttää “Dollar Cost Averaging” (DCA) -strategioita ostaakseen enemmän varoja määrätyin väliajoin, kun hinta laskee edelleen. Tämä voi olla tehokas strategia, jos sinulla on ylimääräisiä varoja, joita sijoitat tai keinottelet varoihin, joiden uskot olevan erittäin vahvoja nousemaan paljon korkeammalla hinnalla pidempään.

Jokaisella strategialla on kuitenkin kaatumisia, eikä tämä ole hyvä strategia, jos sinulla on rajallinen määrä varoja, koska ne voivat juuttua menetettyyn kauppaan pitkäksi aikaa – vaikka kauppa lopulta kääntyisi ja sulkeutuu voitto (tämä tunnetaan nimellä “menetetyt mahdollisuuksien kustannukset”, tai aika, jonka olisit voinut ansaita voittoja muilla varoillasi). Elinkeinonharjoittajan psykologia tulee esiin tässä; jotkut ihmiset ajattelevat, että menetys on huono asia ja saattaa odottaa epärealistisesti, että kaikkien kauppojen on onnistuttava tai tulee olemaan. Kerromme sinulle nyt, että tämä ei ole mahdollista, eikä edes maailman parhailla kauppiailla ole 100%: n voittoprosentteja.

Menetettyjen mahdollisuuksien kustannukset

Edellä olevan esimerkin vuoksi kaupan tai omaisuuden pitäminen kiinni, jonka arvo on saattanut pudota jyrkästi (esimerkiksi -30% tai enemmän), ei ole paras toimintatapa, jos olet kauppias, jolla on pienempi tili. Oletetaan, että tässä samassa skenaariossa menetit pienen 2–5 prosentin tappion. Sulkemalla tappiollinen kauppa aikaisemmin, kun hinnat alkoivat laskea, sinulla olisi pääomasi käytettävissä sijoittaa parempiin arvoihin nousevien omaisuuserien kauppamahdollisuuksiin, mikä palauttaisi olennaisilta osin pienemmän 2–5 prosentin tappion verrattuna 30 prosentin tappioon. Täältä robotit saapuvat ja voivat auttaa sinua ansaitsemaan jatkuvaa voittoa markkinaolosuhteista huolimatta!

Elinkeinonharjoittajat tai sijoittajat, joilla on suuremmat tilit, saattavat hyötyä myös pitkäaikaisen sijoitussalkun omaisuuden myymisestä pienestä tappiosta, koska ne voivat itse asiassa lisätä omaisuuden määrää ostamalla suuremman määrän takaisin paljon halvemmalla, 3Commas “Smart Cover ”on tehokas työkalu käytettäväksi tässä tilanteessa.

Pysäytyshäviö olisi antanut elinkeinonharjoittajan kaksinkertaistaa Bitcoin-omistuksensa ostamalla uudelleen halvemmalla.

Pysäytä tappio suurempien voittojen ja vähemmän riskien varalta

Joissakin tilanteissa pysäytyshäviötä voidaan käyttää omaisuuden tuottamiesi voittojen suojaamiseen hinnan noustessa siitä paikasta, josta ostit sen alun perin. Voit manuaalisesti “siirtää pysäyttimen ylös” (kuten siihen yleisesti viitataan). Tällöin esimerkiksi omaisuuserän arvo on noussut 10% ja nostat Stop Loss -arvon kannattavuuteen (hintaan, josta ostit omaisuuserän alun perin) tai jopa voittoon.

Jos kauppa tai sijoitus toimii hyvin, voit jatkuvasti nostaa Stop Loss -hintaa ylöspäin joka päivä tai viikko varmistaaksesi, että jos hinta kääntyy, kauppa sulkeutuu voitolla tai kannattavuudella ja voit arvioida seuraavan kaupan haluavat tietää, että varat ovat suojattuja.

3Commas SmartTrade -työkaluilla on myös mahdollisuus “jäljittää” Stop Loss -arvo puolestasi kiinteällä prosentilla alle nykyisen kaavion hinnan. Hinnan noustessa myös Stop Loss -hintasi nousee. Jos omaisuus putoaa asettamasi kynnysarvon alapuolelle, kauppa on suljettu. Joko niin, 3Commas antaa sinun “asettaa ja unohtaa” kauppasi lievittäen joitain tunteita, jotka liittyvät salausvaluuttoihin.

Pääoman suojaaminen selvitystilalta marginaali- tai futuurikaupalla

Kun käydään kauppaa vipuvaikutuksella Futures- tai Margin-pörsseissä, käydään kauppaa lainatuilla varoilla, joskus jopa 100 kertaa käytettävissä oleva pääoma.

Tämä on uskomattoman riskialtista, koska voit joutua selvitystilaan tai “marginaaliksi”, jos kauppa tulee tappiolliseksi.

Esimerkiksi, jos olet luonut pitkän kaupan 1 dollarilla käyttämällä 100-kertaista vipuvaikutusta, luodaan positio kaupankäynnin kohteena olevalle sopimukselle 100 dollaria. Jos hinta nousee 1% ja suljet kaupan, saat 1 dollarin voiton, mikä kaksinkertaistaa alkuperäisen 1 dollarin sijoituksesi.

Vivutuksen lisäriski on kuitenkin se, että jos hinta putoaa 1%, kauppasi puretaan ja menetät alun perin sijoittamasi 1 dollarin.

Pörsseissä on tyypillisesti kahdenlaisia ​​futuureja tai marginaaleja; “Eristetty” ja “Risti”.

Eristetty vipuvaikutusmoodi on sijainti, jolla varojen avaamiseen käytetään ennalta määrättyä marginaalia (lasketaan, kun positio avataan), ja kun tämä marginaali on käytetty, positio puretaan ja kaupan luomiseen riskoitujen varojen määrä menetetään … Tämä tila vaarantaa vain rahamäärät, joita käytetään tämän erityisen paikan luomiseen pörssissä.

Ristiviputila antaa kauppiaille mahdollisuuden käyttää vaihtotilillään käyttämätöntä saldoa marginaalina kaikille sopimuksissa avaamilleen positioille. etuna on, että tämä voi suuresti korvata kauppojen likvidointihinnan, mutta lisääntyneellä riskillä, että jos kauppa on selvitystila, koko valuuttatili, jota he pitävät pörssitilillä, menetetään.

Siksi on kriittisen tärkeää käyttää Stop Lossia aina, kun käydään kauppaa Futures- tai Margin-pörsseissä, jotta vältetään elinkeinonharjoittajan koko tilin selvitystila..

Yhteenveto

Stop Loss ei voi vain estää pääomallesi aiheutuvia lisäriskejä, vaan sitä voidaan käyttää myös turvaamaan hallussasi olevien varojen tai kannattavien aktiivisten kauppojesi voitot..

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut parantamaan tietosi Stop Lossisista ja erilaisista tavoista, joilla niitä voidaan käyttää kaupankäynnin ja sijoittamisen parantamiseen kannattavuutesi maksimoimiseksi. Kuten aina, ota yhteyttä tukitiimiimme, jos tarvitset apua koskaan osoitteessa [email protected] 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me