Robottien taistelu. Palkinnot.

Robottitaistelu päättyy 14. joulukuuta. On aika puhua palkintojen jakamisesta kaikille voittajille.

1. sija

PRO-tilaus 6 kuukaudeksi + kauppatavara + pudotus + NFT.

2. ja 3. sija

PRO-tilaus 4 kuukaudeksi + kauppatavara + pudotus + NFT.

4. ja 5. sija

PRO-tilaus 2 kuukaudeksi + kauppatavara + pudotus + NFT.

Alun perin aiomme palkita kaikki osallistujat, jotka ylittivät talomme 3Commas Gordon Bot -tulokset, pudotuksilla ja 2 viikon tilauksilla. Mutta Gordon näytti ilmiömäisiä tuloksia kilpailun aikana, joten päätimme palkita useampia osallistujia.

TonttiX

Osallistujat, jotka laskeutuvat 25 parhaan paikan joukkoon, saavat pudotuksen kumppaneiltamme PlotX: ltä bPlot-rahakkeiksi. 

bPlot ovat rahakkeita, jotka voidaan lähettää vain kerran. Jotta voit muuntaa ne Plot-tunnuksiksi, sinun on:

  1. Siirry PlotX-alustalle https://app.plotx.io/;
  2. Valitse markkinat, joille haluat tehdä ennusteen. ETH- ja BTC-markkinat ovat käytettävissä;
  3. Tee ennuste valitsemalla bPlot-tunnukset.
  4. Kun panoksesi on pelattu, saat Plot-rahakkeita.

Lue lisää PlotX-ennusteiden toiminnasta tässä.

Mikä on PlotX? 

PlotX on hajautettu ei-vapausrangaistusennustusprotokolla, joka käyttää automaattista markkinatakaajamallia (AMM) tilauskannan sijaan. Tämän lähestymistavan avulla voidaan luoda likviditeettipooleja markkinoiden tukemiseksi ja palkintojen jakamiseksi.

Alusta on tällä hetkellä beetatestausvaiheessa Ethereumin mainnetissä, ja sillä on kaksi kaupankäyntiparia: BTC-USDT ja ETH-USDT.

Markkinoille pääsemiseksi sinun on liitettävä Metamask tai mikä tahansa muu lompakko, joka tukee “Wallet Connect” -sovellusta. PlotX: llä on kolme aikataulua: 4 tunnin, päivittäinen ja viikoittainen. Käyttäjät voivat myös ennustaa tulevaa hintakäyttäytymistä ja tehdä ennusteen.

Alustan markkinat käyvät läpi useita vaiheita ajan myötä: ennusteiden vastaanottaminen, tulosten odottaminen, tulosten tallentaminen, palkkioiden jakaminen. Tämä antaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden ennustaa ja seurata tapahtumien kehitystä. Oletetaan, että kukaan osallistujista on eri mieltä tuloksista siinä vaiheessa, kun tuloksia vahvistetaan. Siinä tapauksessa heillä on mahdollisuus aloittaa riita, mikä puolestaan ​​aktivoi ratkaisumekanismin.

Kaikilla PlotX-ennustusmarkkinoilla sinun on valittava vipuvaikutus missä tahansa välillä 1X ja 5X, missä väärän ennusteen tapauksessa vähimmäistappio on 20% asetetusta summasta ja suurin on koko talletus..

Kaupankäyntioptiot on kytketty kohde-etuuteen, joten varojen hinnan määrittää oraakkeli. PlotX on integroinut ratkaisuja Chainlinkiltä ja Provablelta, jotta ulkoisia lainausmerkkejä voidaan käyttää ennusteiden käsittelyssä.

Alustakehittäjät työskentelevät skaalautuvuusratkaisun parantaakseen nopeutta Matic Networkin avulla. Tämä mahdollistaa myös markkinoiden luomisen lyhyemmillä aikaväleillä sivuketjujen avulla. 

PlotX lanseeraa myös markkinoiden prototyypin Elrond-lohkoketjun avulla, mikä vähentää provisioita ja lisää verkon kaistanleveyttä.

Lineaarinen

Toinen kilpailun kumppani on Linear.

Linear antaa LINA-rahakkeet 50 parhaimmalle kauppiaalle.

Mikä on lineaarinen?

Linear Finance on ketjun yli yhteensopiva, hajautettu delta-one-resurssiprotokolla synteettisten varojen luomiseen, hallintaan ja kauppaan kustannustehokkaasti ja välittömästi. Lineaarista alustaa tukevat LINA ERC-20 -merkki ja synteettiset varat, jotka on rakennettu ensisijaisesti muille EVM-yhteensopiville lohkoketjuille.

Delta One on johdannainen, joka antaa sijoittajalle saman hinnan kuin jos sijoittaja omistaisi kohde-etuuden. Tämä erottaa sen omaisuudesta, jolla ei ole deltaa, kuten optiosta, jolla on epäsymmetrinen voitto, jolloin johdannaisen ja kohde-etuuden hinnat ovat erilaiset.

Yksinkertaisesti sanottuna LUSD 1: 1 USD: ksi

Lineaarisen rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet: 

  • Alhaiset palkkiot: Pienet maksutapahtumat ja välitön toteutus protokollan kaikissa vaiheissa.
  • Turvallisuus: Linear Finance -kaupan oikeudenmukaisuus ja avoimuus sekä systeemiriskien vähentäminen.
  • Cross-Chain-yhteensopivuus: Pörssi on rakennettu Ethereumiin ja cross-chain-yhteensopivuus, aluksi Binance Smart Chainiin, ja se mahdollistaa yhteydenpidon DeFi-ekosysteemiin.
  • Liquids +: Lisäosat ja parannukset tavallisiin nesteisiin (digitaaliset hyödykkeet, hyödykkeet, valuuttamarkkinat ja markkinaindeksit).

Voittavien robottien tarkistus kilpailusääntöjen noudattamisesta kilpailun päättymisen jälkeen. Jos osallistuja käyttää futuurimarkkinoita tai vivutettua kaupankäyntiä, hän menettää oikeuden vaatia palkintoa. 

Muista, että vaikka sinulla olisi 3 bottia kilpailussa, voit saada vain yhden palkinnon.

Esimerkki: Korkeimman botin omistaja saa PRO-tilauksen 6 kuukaudeksi + 3Commas -merkkituote + Lineaarinen pudotus + PlotX NFT!

Jos toiseksi paras botti kuuluu myös samalle käyttäjälle, palkinto toisesta sijasta tulee seuraavalle osallistujalle jne.

TLDR:

1. sija – PRO-tilaus 6 kuukaudeksi + kauppatavara + bPlot drop + LINA drop + NFT

2.-3. Sija – PRO-tilaus 4 kuukaudeksi + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

4.-5. Sija – PRO-tilaus 2 kuukaudeksi + kauppatavara + bPlot-pudotus + LINA-pudotus + NFT 

6.-25. Sija – bPlot drop + LINA drop + PRO -tilaus 2 viikon ajan

26.-50. Sija – LINA-pudotus

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map