Sisältö:

  1. Rekisteröinti ja vaihto linkittäminen 3Commas.
  2. QFL-signaalien kuvaus.
  3. Botin asettaminen QCL-signaalien mukaan 3Commoissa.
  1. 3Rekisteröinti

Palvelu on saatavana seuraamalla linkkiä https://3commas.io/?c=tc12655. Tämä on viittauslinkkini, se antaa 10%: n alennuksen ensimmäisestä maksusta.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulla on 7 päivän kokeilujakso, joten voit käyttää palvelua ilmaiseksi Pro-suunnitelmassa kaikilla käytettävissä olevilla ominaisuuksilla. Jos olet jo 3Commas-käyttäjä, sinun tulee valita yksi tilauksista.

QFL-signaaleille käytän komposiittirobotteja, se on minulle kätevintä. Tämäntyyppinen botti on saatavana vain Pro-tilauksessa.

Kun olet rekisteröitynyt 3Commasiin, liitä Binance-pörssi sovellusliittymän avulla. Kuinka tehdä tämä lue täältä: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000225253

Lisätietoja API-avaimen luomisesta Binancelle: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000221733

Kuinka luoda API-avain Binancelle, löydät täältä

2. tapa, jolla QFL-signaalit toimivat

Tämä artikkeli auttoi minua ymmärtämään näiden signaalien muodostamisen ja toiminnan periaatteen ja välittämään tietoa yksinkertaisessa ja lyhyessä muodossa. Yritän kuvata lyhyesti, miten tämä toimii, muuten siitä tulee tieteellinen artikkeli, mutta voit selvittää sen itse tarkemmin.

Pohjan käsite on, pohja on vyöhyke, jossa hinta sijaitsee useammin. Jos hinta laskee perustan alapuolelle, on todennäköistä, että se palaa sinne.

Signaalit ovat täällä: https://cryptobasescanner.com

Heillä on mobiilisovellus.

3. Botin asettaminen QCL-signaalien mukaan 3-pommissa

QFL-signaalit ovat ilmaisia ​​3commas.io -asiakkaille, ne eivät tule yhtä usein kuin muut signaalit, ja tämä tapahtuu pääasiassa markkinoiden noston aikana.

He ilmestyivät palveluun kauan sitten, ja sitten (kesä 2018) se oli suosittu, monet ihmiset vaihtoivat niitä kuten minä, mutta sitten vaihdoin enemmän kaupankäyntiin muilla signaaleilla. En muista miksi.

Jonkin ajan kuluttua olen päättänyt käyttää niitä uudelleen, kiitos @ roman506, hän jatkoi testaamista ja työskentelyä niiden avulla. Hän auttoi minua myös nykyisissä asetuksissa.

3Commas muutti bottien asetuksia näille signaaleille, ja nyt mielestäni ne ovat konservatiivisempia (turvallisempia) kuin ennen.

Aloin testata niitä uudelleen BTC-parien varalta, ja he saavuttivat itselleni asettamani tavoitteet perustamalla niitä:

  • “Sijoittaa” puute;
  • +3%: n voitto.

Hieman kahden viikon tilastoista:

Signaali Avattuja tarjouksia Suljetut diilit Aprox. sopimuksen tekemisen aika Aprox. voitto
QFL kymmenen kymmenen 8:23:45 2,9% *

* Alle 3%: n voitto liittyy botin jäljittämiseen, ehdottomasti, kun kirjoitan siitä.

Historiateoria on ohi, ja nyt katsotaanpa botin perustamisen käytäntöä.

Yhdistetyn botin luominen:

Valitse BTC-parit

Kun olet valinnut kaikki parit, se näyttää tältä:

Jatketaan

En käytä Stop Lossia tässä botissa.

Valitse QFL-alkuperäinen kaupan aloitusehdoksi

Kommentti: En löytänyt kuvausta ja eroa tyyppien välillä (Original, Day trading jne.), Joten käytän Original. Jos löydät tiedot tai testaat niitä, ilmoita siitä minulle. Se on erittäin mielenkiintoista.

“% Of drawdown” botin asetuksissa, joiden yllä antamani tilastot käyttävät 7%, määrittivät toisen käyttämällä 10%, mutta siellä ei ole vielä avattu tarjouksia.

Nyt en käytä turvatilauksia ja työskentelen 100% talletuksella, mikä on varsin riskialtista ja ei välttämättä sovi kaupankäyntistrategiaasi. Tässä tapauksessa aseta botti 60-70%: iin talletuksesta ja käytä loput kolikoiden ostamiseen halvemmalla hinnalla (keskimääräinen ostohinta), mutta minun neuvoni ei ole kiire ostamaan, ehkä hinta laskee vielä alhaisemmaksi , anna kolikon “jäähtyä, löytää tuki” ja vasta sitten keskiarvo. Voit käyttää sitä jo avattuihin sopimuksiin kahdella tavalla.

Ensimmäinen tapa on lisätä turvallisuusjärjestyss

Siirry Omat tarjoukset -sivulle ja muokkaa tarjousta napsauttamalla kynää

Toinen tapa on käyttää keskiarvoa

Kun olet määrittänyt kaikki vaihtoehdot, tarkistamme Assistantin arvot, jos “Botin käyttämien varojen prosenttiosuus” on yli 100%, sinun on vähennettävä alku- tai turvatilausta tai parien määrää kaupankäynti.

Sen tulisi olla alle 100%, jos aiot keskiarvon, sinun pitäisi olla 60-70%

Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet, napsauta “Luo botti”

Napsauttamalla yllä olevaa painiketta avaat sivun, jossa sinun on napsautettava “Käynnistä”, ja botti alkaa toimia, odottaa signaalia ja avaa kaupat.

Siinä kaikki QFL-signaalien asettamiseen.

Pysy kuulolla ja opi käyttämään muita kaupankäyntisignaaleja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me