Paras kryptovaluutta sijoittaa tänä vuonna

Kryptovaluutasta on tullut innovaatio, jonka kerran ajateltiin olevan mahdotonta.

Tämä digitaalinen maksutapa ei sisällä minkään hallintoelimen sääntöjä, ja sillä on oma riippumaton arvo ja identiteetti. Siksi sitä voidaan ajatella yleismaailmallisena valuuttana, jota voidaan käyttää välittömästi suorittamaan kansainvälisiä liiketoimia ilman valuuttamuunnosta.

Se tarjoaa myös kuluttajille lisääntyneen nimettömyyden, jota useammat ihmiset alkavat arvostaa yksityisyyden lisääntymisen suhteen.

Salausvaluutan käyttö on suoraviivaista, mutta siihen sijoittaminen on hieman hankalampaa.

Etkö ole varma mistä aloittaa? Älä huoli, olemme saaneet sinut suojaamaan. Tutkimme parasta kryptovaluutta, johon sijoittaa.

Katsotaanpa, mitä pitää silmällä.

Ethereum

Tämä kryptovaluutta on kokenut räjähdysmäisen kasvun sen jälkeen, kun se tuli vuonna 2015. Tämä johtuu pääasiassa sen salamannopeasta transaktionopeudesta ja siitä, että se on toimiva vaihtoehto Bitcoinille.

Mutta paitsi riippumattomat sijoittajat ovat nähneet arvon Ethereumissa. Suuri kourallinen Fortune 500 yritykset näkevät salausvaluutan potentiaalin ja niillä on pitkän aikavälin suunnitelma sisällyttää se yrityksiin.

Jotkut näistä sisältävät voimakkaita nimiä, kuten JPMorgan, Intel ja Microsoft Colossus Software. Heillä on niin paljon itseluottamusta, että he perustivat kumppanuuden nimeltä Enterprise Ethereum Alliance (EEA).

Kryptovaluutta nähdään usein pankkialan vihollisena, koska se keskittyy itsenäisyyteen ja hajauttamiseen. Mutta, jotkut pankit ovat jo alkaneet sisällyttää sitä.

Siksi tulevaisuus näyttää valoisalta sekä Ethereumille että sen sijoittajille.

Viiva

Salausvaluutta, jonka nimi on yhdistelmä “digitaalista” ja “käteistä”, Dash sisältää kaksi kryptovaluutan käyttäjien tavoittelemaa arvoa: yksityisyys ja tapahtumanopeus.

Tämän seurauksena monet ihmiset ovat saaneet tuulen Dashin potentiaalisesta arvosta investointina. Jotkut analyytikot jopa odottaa sen lopulta ylittävän salausjätti Bitcoinin arvon, mitä useimmat valuutat eivät voineet edes toivoa.

Nopeudensa vuoksi (joka on monissa tapauksissa välitön) Dashilla on mahdollisuus nousta samaan tasoon kuin luottokorteilla, kun on kyse maksutavoista. Hitaammat salausvaluutat eivät ole toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja myyntipisteostoksille, koska tapahtuman käsittelyyn kuluva aika.

Siksi on epätodennäköistä, että voisimme jonain päivänä nähdä Dashin massiivisen integraation useimpiin kuluttajayrityksiin. Kun jokin on käytössä niin laajalle levinnyttä, on vaikeaa, ettei se ole menestyvä sijoituspäätös.

Bitcoin

Täällä me olemme. Kryptovaluutta-alueen raskas paino.

Bitcoinista on tullut niin edustava kryptovaluutta, että jotkut ihmiset käyttävät nimiä keskenään. Pelkkä tällainen tuotemerkin takana oleva voima riittää saamaan monet ihmiset sijoittamaan siihen.

Mutta niille, jotka etsivät hieman syvemmälle, Bitcoin näyttää aluksi mielenkiintoiselta valinnalta. Koska se on lähinnä kryptovaluuttaliikkeen kasvot, Bitcoin on valokeilassa ja odottaa leikkaamista ja hajoamista maailman nähtäväksi.

Ja se on. Bitcoin on tunnettu siitä, että sillä on huomattavat transaktioajat, mikä ei ole maailmaa täynnä ihmisiä, jotka ovat tottuneet käyttämään Googlea välittömiin tuloksiin, ei voi olla elämässään.

Tapahtuma-aikojen lisäksi ihmiset saattavat löytää ongelmia maksuista, pienestä lohkon koosta jne.

Mutta Bitcoin on nykyinen markkinajohtaja ja houkuttelee siten eniten kryptovaluutta-sijoituksia lähitulevaisuudessa. Kun haluat hajauttaa sijoitussalkkua (ja sinun pitäisi olla), Bitcoin on hyvä valinta.

Bitcoin Cash

Kyllä, tiedämme, että nimi saattaa olla hämmentävää joillekin.

Voit ajatella Bitcoin Cashia Bitcoinin pikkuveljeksi. Se ei ole aivan yhtä suuri kuin Bitcoin. Sillä on myös pieniä eroja, mutta se on suunnilleen sama.

Yksi ero on (ironisesti “pikkuveljelle”) suurempi lohkokoko, mistä monet ihmiset valittavat perinteisen Bitcoinin suhteen.

Sen lisäksi se toimii suunnilleen samalla tavalla.

Mutta suurin hyöty johtuu kahdesta lähteestä: Bitcoin-nimi ja se, että se on olemassa omana Bitcoin-riippumattomana kryptovaluuttana.

Ihmiset sijoittavat Bitcoiniin huolimatta sen puutteista johtuvista puutteista. Kun yhä useammat sijoittajat tutkivat Bitcoin Cashin suurempaa lohkokokoa, sen arvo kasvaa, kun siihen lisätään enemmän rahaa.

Siksi se on arvokas lisä sijoitusportfoliosi vuodelle 2019.

Zcash

Yksityisyyden suhteen Zcash on käytännössä aave tehdessään liiketoimia. Vaikka kryptovaluutta perustui yksityisyyteen yhtenä sen suurimmista vuokralaisista, Zcash vie asiat äärimmäisyyksiin.

Se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden salata tapahtuman summa, lähettäjä ja vastaanottaja, jolloin voit siirtää rahaa täysin nimettömänä.

Sosiaalisen median, paikannuspalvelujen ja Internetin laajan käytön myötä yksityisyyttä on vaikea löytää nykyään. Siksi siellä on paljon ihmisiä, jotka arvostavat Zcashin kykyä piilottaa maksut.

Sen hinta on tällä hetkellä paljon matalampi kuin Bitcoin ja voi olla lupaava sijoituspäätös ensi vuoden aikana, koska se voi nousta arvostaan.

Paras kryptovaluutta sijoittamiseen voi tuntua vaikealta

Mutta sen ei tarvitse olla.

Yllä olevat tiedot mielessä, olet hyvällä tavalla saamassa kaiken irti kryptovaluutta-sijoituksestasi vuonna 2019.

Haluatko oppia lisää tärkeitä tosiasioita kryptovaluutasta ja parhaasta salausvaluutasta, johon sinun on pidettävä mielessä? Katso loput blogistamme!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map