Haluatko optimoida lompakon suorituskyvyn kaupankäyntiroboteilla?

Automaatio-ohjelmisto voi parantaa kryptovaluuttapeliäsi ja auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa jokaisesta tapahtumasta. Mutta miten löydät parhaan salauskauppabotin?

Lue lisää siitä, miten voit kasvattaa salausvaluuttasalkkusi kaupankäyntiroboteilla.

Kaupankäynnin bottien perusteet

Käsittelemme ensin joitain määritelmiä. Kaupankäyntirobotit ovat ohjelmia, jotka voivat automatisoida kryptovaluuttakaupan. He tekevät tämän erilaisten algoritmien avulla, joiden avulla he voivat tunnistaa trendejä ja suorittaa kauppoja, kun tietyt ehdot täyttyvät.

Voit määrittää joukon parametreja, ja botti seuraa niitä tehdäkseen kaupankäyntiäsi poissa ollessasi. Botit eivät ole mitään uutta tai eksoottista. Hedge-rahastojen ja osakemarkkinoiden sijoittajat ovat käyttäneet vastaavia automaatio-ohjelmistoja jo vuosia.

Koska kryptovaluuttakauppa perustuu paljon täydelliseen ajoitukseen, on järkevää delegoida joitakin luotettaviin ohjelmiin sijoittamisen teknisemmistä näkökohdista. Tällä tavoin kauppiaat voivat varmistaa, etteivät he tarjoa ylihintoja tai myydä lyhyitä. Kaupankäyntirobotit auttavat myös kauppiaita pysymään pelissä koko päivän.

Kaupankäyntirobotit analysoivat useita tekijöitä, mukaan lukien:

 • Globaalit trendit
 • Hinta
 • Äänenvoimakkuus
 • Tilaus
 • Aika
 • Historialliset tiedot

Yllä olevien tietojen avulla botit pystyvät automatisoimaan kaupankäynnin ja tekemään järkeviä päätöksiä ennalta määritettyjen parametrien perusteella.

Kaikki kaupankäyntirobotit eivät ole samanarvoisia. Nykyään monet botit ovat vapaasti käytettävissä, ja monet amatööri-Bitcoin-sijoittajat käyttävät niitä kaupankäyntinsä parantamiseen. On myös ensiluokkaisia ​​botteja, jotka tarjoavat parempia toimintoja hintaan.

Botit ovat kuitenkin vain yhtä hyviä kuin niitä hoitava kauppias, kuten näemme alla.

Hyvien kaupankäyntityökalujen voima

Jotkut amatöörikauppiaat uskovat, että kaupankäyntirobotit ovat passiivisia tulonmuodostajia. Tämä on väärä. Botit ovat luotettavia ja tehokkaita työkaluja, mutta sinun on silti käytettävä niitä oikein ansaitaksesi rahaa.

Tehokkaimpien kaupankäyntirobottien avulla voit määrittää kaupankäynnin parametrit, jotka jäljittelevät tapaa, jolla teet kaupankäynnin manuaalisesti. Jos et voi käydä kauppaa ilman kauppabottia, on todennäköistä, ohjelmoit botin väärin.

Koska salausmarkkinat muuttuvat päivittäin, botin kokoonpano tarvitsee myös säännöllisiä päivityksiä. Tänään toiminut strategia ei ehkä toimi huomenna, joten sinun on palattava bottiisi ja mukautettava sitä usein.

Bottikauppojen riskit

Kun salaus on asetettu ja aktivoitu, salauskauppabotit suorittavat taloudellisia toimia puolestasi ilman lupaasi. Kun uskot rahasi jollekin muulle, siihen liittyy aina riski.

Bottikaupat eivät välttämättä ole uusi keksintö, mutta itse salausvaluuttamarkkinat ovat uudet. Tämä avaa paljon tilaa virheille. Ohjelmistohäiriöt, palvelimen kaatumiset, hakkeroinnit ja tavalliset käyttäjävirheet voivat kaikki maksaa paljon rahaa.

Jos botti on vanhentunut tai huonosti koodattu, se on altis häiriöille ja virheille. Vaikka botti on vankka, kauppapalvelimet saattavat kokea ns salama, mikä vahingoittaa koko markkinaa muutamassa sekunnissa.

Hakkerit voivat kohdistaa myös tiettyyn kauppiaaseen. Tämä on suuri riski, varsinkin kun se yhdistetään jonkinlaiseen tietojenkalasteluhuijaukseen kauppiaan henkilötietojen saamiseksi. Lopuksi siihen liittyy riskejä pelkästään siksi, että kauppiaat tekevät virheitä. Ylimääräinen nolla syöttökentässä voi saada botin ostamaan kymmenen kertaa enemmän, mikä voi pilata lompakon.

Luotettavat ja hyvämaineiset kaupankäyntirobotit

Joten minkä botin valitset kaupankäynnillesi? Lompakon uskominen ohjelmistoon voi kuulostaa pelottavalta, mutta palkkiot ovat sen arvoisia. Seuraavassa tarkastelemme lyhyesti joitain luotettavimpia salauskauppaboteja.

3Komennot

3Commas on ehkä suosituin ja arvostetuin salauskauppabotti. Sen avulla kauppiaat voivat automatisoida kaupankäynnin Bitcoinilla ja useimmilla altcoineilla monenlaisissa pörsseissä.

Tämä on botti, joka tarjoaa sinulle intuitiivisen kojelaudan. Voit käyttää 3Commas SmartTradea selaimeltasi. Se antaa elinkeinonharjoittajille mahdollisuuden tarkistaa kaikki kaupat ja aiempi kauppahistoria. Ohjelma sisältää kaikki odotettavissa olevat kellot ja pillit, mukaan lukien:

 • Takapysähdystappiot
 • Keskimääräinen versiokauppa
 • Kopioi kauppa
 • Mallin testaus
 • Historiallisten tietojen analyysi

3Comman hinnat alkavat $ 29 USD kuukaudessa ja nousevat jopa $ 99 USD kuukaudessa. Yritykset voivat pyytää yritystiliä, joka on räätälöity niiden vaatimusten mukaan.

Muut luotettavat botit

3Comman lisäksi löydät useita muita luotettavia kaupankäyntirobotteja. Kiinnitä aina huomiota kuukausimaksuihin. Ilmaiset botit voivat olla hyviä aloittelijoille, mutta ne ovat usein liian yksinkertaisia ​​todellisen muutoksen aikaansaamiseksi.

Jotkut huijarit myyvät kaupankäyntirobotteja, jotka lupaavat uskomattoman suorituskyvyn. Salausrobotien maailmassa, jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se todennäköisesti on.

Käyttämällä 3Commaa esimerkkinä sinulla on vertailuviite palveluista ja hinnoista. Jos 3Commas ei ole aivan oikea sinulle, etsi robotteja, jotka tarjoavat samanlaisia ​​toimintoja vertailukelpoisilla kustannuksilla. Jos olet uusi kauppias, älä maksa yli 30 dollaria kuukaudessa kaupankäyntirobotillesi, koska on olemassa halvempia vaihtoehtoja.

Riippumatta siitä, mitä päätät, muista, että sinun tulee aina tehdä kotitehtäväsi ennen kuin luotat lompakkosi kaupankäynnin botille tai muulle automaatiotyökalulle.

Löydä paras salauskauppabotti 3commasta

Jos etsit parasta salauskauppabottia, olemme saaneet sinut mukaan. Täällä 3Commassa tarjoamme huipputason salaustyökaluja, mukaan lukien joitain markkinoiden tehokkaimpia botteja.

Tule sisään ja tutustu työkaluihin, jotka parantavat kaupankäyntiäsi ja parantavat lompakon tehokkuutta tänään!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me