Kuinka lisätä voittoja salauksessa. Futuurit

Kuinka lisätä voittoja salauksessa. Futuurit

Avaamme sarjan artikkeleita vähemmän tunnetuista menetelmistä voiton lisäämiseksi salaustoiminnassa, mukaan lukien 3commas-toiminnallisuuden hyödyntäminen.

Tässä artikkelissa annamme vaiheittaiset ohjeet futuurimarkkinoista ja siitä, miten 3Commas-botteja voidaan käyttää..

Mitä ovat futuurit

Futuurit ovat sopimus (sopimus) omaisuuden ostamisesta tai myymisestä tulevaisuudessa hinnalla sopimuksen tekohetkellä. Sopimuksen tekemisen jälkeen osapuolet ovat velvollisia täyttämään sen ehdot markkinahinnasta riippumatta.

Mikä on kiinnostus futuuripörsseihin

Futuuripörssit tarjoavat ensisijaisesti:

1. Leverage Trading – eli kaupankäynti määrillä, jotka ylittävät huomattavasti omasi.

2. Oikosulku – eli omaisuuden hinnan laskusta spekuloiminen

Mikä on vipuvaikutus. Esimerkki

Viputettu kauppa, joka tunnetaan myös nimellä marginaalikauppa tai marginaalikauppa, on järjestelmä, jonka avulla elinkeinonharjoittaja voi avata omaa pääomaansa paljon suurempia positioita. Elinkeinonharjoittajan on sijoitettava vain tietty prosenttiosuus positiosta.

”Vipu” viittaa yleensä position arvon ja tarvittavan sijoituksen väliseen suhteeseen, ja ”Vaadittu marginaali” on prosenttiosuus sijoittajalta, jota kauppias vaatii sen avaamiseksi..

Vaikka vipuvaikutteinen kauppa vaatii vähemmän pääomaa, mikä voi olla suuri etu monille kauppiaille, siihen liittyy myös tappioriski. Koska voi saada paljon enemmän kuin hänen alkuperäinen investointinsa, tappioita voi tapahtua samassa mittakaavassa. On tärkeää seurata avointa sijaintia ja soveltaa pysäytyshäviötä ja muita, jotta vältetään suuret menetykset

Useimmat salausvaluutanvaihdot eivät salli vipuvaikutusta tai marginaalikauppaa. Erikoistuneet futuuripörssit, kauppasopimukset, on kuitenkin avattu vipuvaikutukselle.

Katsotaanpa vivutekauppaa esimerkin avulla.

Menestyksekäs kauppasi oli suljettu ja sait 100 dollarin voiton. Jos olisit käyttänyt vipuvaikutusta 1:25, olisit ansainnut 2500 dollaria samasta tapahtumasta käyttämällä täsmälleen samaa strategiaa. Siten, jos sinulla on vankka strategia, vipuvaikutus voi kasvattaa merkittävästi voittojasi sijoittamatta enempää kuin omat varat.

Samalla lisäät talletuksen menettämisen riskiä, ​​jos hinta on ennusteesi vastainen. Joten jos käytät 0,1 BTC: tä 100 000 sopimuksen ostamiseen (vipuvaikutus on X100) ja hinta laskee 1%, menetät kaiken tililläsi (0,1 BTC). 10-vipuvaikutuksella negatiivinen poikkeama on jo 10%. Todellisuudessa selvitystila tapahtuu jo aikaisemmin, koska on palkkioita, lainatun lainan rahoitus jne. Tämä on muistettava.

Tällä hetkellä vipuvaikutteista kauppaa on tarjolla useilla pörsseillä, joista suurin volyymien ja likviditeetin suhteen on BitMex, Binance Futures, Deribit ja Bitfinex. Jokaisella alustalla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, esimerkiksi Binance Features tarjoaa enimmäisvivun x125 BTC / USDT-sopimuksille, ja BitMexillä on suurimmat kaupankäyntimäärät, keskimäärin 2,5 miljardia dollaria päivässä, mikä vaikeuttaa pörssin manipulointia. kurssi tässä vaihdossa.

Mitä se tarkoittaa lyhyt. Esimerkki

Lyhytmyynti eli Shorting on sijoitus- tai kaupankäyntistrategia, joka spekuloi omaisuuden hinnan laskuun. Kaupankäyntiasemaa terminaalissa kutsutaan lyhyeksi.

Tarkastellaan esimerkkiä Bitmex- ja Bybit-pörsseistä, joissa voitot kirjataan vain BTC: hen.

Oletetaan, että sinulla on 1 BTC. Spot-hinta on nyt 10000 dollaria. Avaat LYHYT-kannan käyttämällä koko BTC-määrää 10000 sopimukselle (edellyttäen, että 1 sopimus = 1 dollari). Siksi allekirjoitat sopimuksen siitä, että hinnasta riippumatta ostajan on ostettava sinulta milloin tahansa (ennen voimassaolon päättymistä, jos sopimus ei ole ikuinen) 1 BTC: tä sopimusten avaamisen aikaan (ja me avasi sijoituksen 10000 dollaria 1 BTC: lle).

Samaan aikaan 1 BTC valuuttakurssitililläsi on “lukittu” ja se on edelleen luvattu tapahtumaan, joten Margin Call -kohdassa sinua veloitetaan.

Hinta laskee 50% ja nyt se on 5000 dollaria 1 BTC: lle. Suljet 10000 LYHYT-sopimuksen (myydä 1 BTC, hintaan 10 000 dollaria). Alun perin lukitusta sopimuksestasi ostajalle annetaan 1 BTC. Vastineeksi ostaja antaa sinulle 2 BTC: tä (5000 dollaria x2 = 10000 dollaria).

LYHYT sijaintisi on suljettu. Mikä tulos: korko laski 50%, tilisi BTC kasvoi 100%. Oli 1 BTC, siitä tuli 2 BTC. Tilisi dollarimäärä kasvoi 0%. Oli 1 BTC hintaan 10000, siitä tuli 2 BTC 5000: lla.

Siten onnistunut lyhytaikainen kauppa lisää BTC: täsi, ja dollarin ekvivalentti pysyy muuttumattomana. Jos käydään kauppaa Binance Futures -pörssissä, otat voittoa vain dollareina. Silloin esimerkissämme tilisi dollarin ekvivalentti kasvaisi 50%.

Ja jos tässä esimerkissä käytetään vipuvaikutusta

Tulokset ovat seuraavat:

Spot-hinta on 10000 dollaria, ja avaamme LYHYT 20000 sopimukselle, joilla on 1 BTC (Leverage x2).

Spot-hinta laskee 5 000 dollariin ja suljemme LYHYET 20000 sopimukseen.

Kaikki yhteensä:

Se oli 1 BTC (10000 dollaria) + otti 1 BTC (10000 dollaria) ja avasi LYHYT-kannan 20000 sopimukselle.

Hinta laski 50%. Se oli 10000 dollaria, siitä tuli 5000 dollaria.

Tilisi BTC kasvoi 200% – suljettuamme LYHYT-aseman 20000 sopimuksessa ostimme 4 BTC: tä 5000 dollaria, lainasimme 1 BTC: tä ja maksoimme tilillä = 3 BTC. Dollareina se oli 1 × 10000, siitä tuli 3 × 5000 = + 50%.

Futuurien hyödyt kaivostyöläisille

Spekulatiivisen tavoitteen lisäksi kaivostyöläiset voivat käyttää futuureja riskien suojaamiseen, ts. kaivosmies aikoo kaivaa 10 bitcoinia kuukaudessa ja myydä ne 7000 dollarilla, mutta markkinoiden suuren volatiliteetin vuoksi bitcoinin hinta voi muuttua alaspäin. Suojautuakseen valuuttakurssin voimakkaalta muutokselta kaivosmies avaa lyhyen aseman ja on win-win-tilanteessa, koska salkun arvo ei muutu:

– kun BTC-korko laskee, kaivosmies menettää johtuen siitä, että hänellä on bitcoineja, mutta voittaa BTC: n futuureilla lyhyen sijainnin vuoksi.

– kun BTC-korko kasvaa, kaivosmies menettää BTC: n futuureista lyhyen sijainnin vuoksi, mutta voittaa johtuen siitä, että hänellä on bitcoineja.

Miksi 3Commas-botit ovat hyödyllisiä kaupankäynnillä vivulla

Jos sinulla on oma tai kolmannen osapuolen kannattava strategia, et voi vain automatisoida sitä 3Commas-bottien avulla, vaan myös ansaita siitä paljon enemmän vipuvaikutuksella.

Mistä saada nämä strategiat?

1. Oma strategia

Voit luoda oman strategian käyttämällä teknisiä indikaattoreita tai muita TradingView-palvelussa olevia työkaluja ja automatisoida toteutuksen 3Commasissa. Kuinka tehdä tämä on kuvattu tässä artikkelissa. Jos haluat käydä kauppaa vivulla, sinun on liitettävä yksi käytettävissä olevista futuuripörsseistä (Binance Futures, Bybit, Bitmex) 3Commas-tilillesi, sitten botti-asetuksissa sinulla on vipuvaikutustoiminto:

2. Kolmannen osapuolen valmis strategia

Voit myös automatisoida kaupankäynnin kolmansien osapuolten signaaleilla ja yhdistää vipuvaikutuksesi. Asiakkaidemme suosituimmat valmiit signaalit ovat ilmaisia ​​Crypto Screener -signaaleja TradingView-palvelusta. Voit oppia määrittämään ne lukemalla tämän artikkelin.

Meillä on myös markkinapaikka, jolla on kaupankäyntisignaaleja. Voit valita kannattavan signaalin ja automatisoida sen myös vipuvaikutuksella.

Mitä muita signaaleja on saatavilla – lue täältä. Voit liittää minkä tahansa niistä.

Ja nyt vaiheittaiset ohjeet strategioiden automatisointiin bottien ja kaupan avulla

Avaamme tilin Binance Futures -sivustolla. Tämä tehdään kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa:

Kirjaudu sisään Binance-tili;

Mene Futures-välilehdelle yläpaneelista;

Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Avaa nyt -painiketta. Tehty.

Kuinka voittaa futuurikaupalla

Oikeassa alakulmassa lasin alla on siirtopainike.

Syötä avautuvaan ikkunaan USDT: n määrä, jonka haluamme siirtää vaihto-lompakosta Futures-rahakkeeseen. Vakuudet, vakuutusrahastot ja siirrot vain USDT: nä. Siksi futuurirahaston täydentämiseksi tarvitset USDT valuuttakurssitilillesi.

Muuten, saman ikkunan kautta voit nostaa rahaa futuurilompakosta vaihto-lompakkoon napsauttamalla lompakoiden välistä peruutuspainiketta.

Nyt sinulla on varoja futuuritililläsi, mutta kauppaa varten 3Commas-palvelulla sinun on annettava pääsy tiliisi API: n kautta. Voit tehdä tämän siirtymällä Binance-tilillesi> asetukset> Hallitse sovellusliittymää.

Kirjoita avautuvaan välilehteen avaimen nimi ja napsauta “Luo”, vahvista luomalla koodi 2FA: sta kirjoittamalla.

Sitten sähköpostissa, jossa sinun on vahvistettava uuden API-avaimen luominen napsauttamalla “Vahvista uusi API-avain” -painiketta.

Seuraavaksi pääsemme API-hallintasivulle. Täällä tarvitsemme rajoitusten muokkauksen, API-avaimen ja salaisen avaimen.

Napsauta “Muokkaa rajoituksia” ja laita rasti “Enable trading” – ja “Enable Futures” -kohtien eteen, muut kohteet sekä IP-osoitteen mukaiset pääsyn rajoitukset mahdollistavat haluamallasi tavalla.

Kopioimme API-avaimen ja salaisen avaimen. Siirry Omat vaihdot -osiossa kohtaan 3Commas. Valitse Exchange-kentässä Binance Futures, keksi avaimellesi nimi (mieluiten sellainen, että ymmärrät heti, että se on sinun avain Binance-ominaisuuksiin), lisää API-avain ja salainen avain asianmukaisiin kenttiin ja napsauta ” Yhdistä vaihto “.

Onnittelut! Loit Binance Futures -sovellusliittymäavaimen ja olet askeleen lähempänä edistyneempää ja turvallisempaa futuurikauppaa. Luo seuraavaksi botti futuurikauppaa varten. Voit tehdä tämän siirtymällä sivupaneelin “Bots” -välilehdelle ja valitsemalla “Advanced”, jos haluat luoda botin, jolla on joustavampi kaupankäyntistrategia.

“Pääasetukset” -kohdassa keksimme botin nimen, “Exchange” -kentässä valitsemme edellisessä kappaleessa luodun API-avaimen nimen. Bot-jätteen tyyppi “yksinkertainen”.

Valitse seuraavassa vaiheessa kauppapari. Toistaiseksi Binance-ominaisuuksista on saatavana kaksi kaupankäyntiparia: BTC / USDT ja ETH / USDT.

BTC: n enimmäisvipu on x 125 ja ETH on x 50

Lyhyt tai pitkä. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: bottimme lyhentää (myydä ja ostaa halvemmalla) tai käyttää (ostaa matala ja myydä korkea).

Voittovaluuttaa ei voida muuttaa, koska kaikki Binance-ominaisuuksien laskelmat tehdään USDT: ssä.

”Perustilauksen koko” on summa, jolla teemme ensimmäisen tilauksen. Arvo voidaan asettaa BTC / ETH, USDT tai prosentteina talletuksesta.

”Turvallisuustilauksen koko” on summa, jolla vakuutustilaukset tehdään tapahtuman avaamisen jälkeen keskiarvon laskemiseksi hinnan laskiessa.

Alkutoimeksiantoja on kahta tyyppiä: toteutus markkinoiden mukaan (alias Market) tai tilauskannan asettaminen ja “tarvittavan” hinnan odottaminen (alias Limit).

“Viputyyppi” tai vipuvaikutus on kerroin, jolla pörssi kertoo asiakkaan tarjouksen. On muistettava, että mitä suurempi vipuvaikutus, sitä suurempi riski menettää rahasi, mutta myös suurempi palkkio.

Deal start condition -osiossa valitset strategian, jolla kaupat avataan (oma tai kolmas osapuoli – kirjoitimme tästä yllä).

Ota voitto – kuinka suuren osan voitosta botti korjaa valitussa valuutassa. Jäljityksen avulla voit saada maksimaalisen voiton suunnittelemattomasta hintadynamiikasta.

Käytä Trailing-työkalua, ja jos hinta nousee suunniteltua korkeammaksi, tapahtumasi päättyy hintaan, joka on lähellä maksimia.

Kirjoita “Stop Loss” -kenttään% talletuksesta, jonka haluamme pitää.

“Stop Loss -toiminto” -kentässä voit valita kaupan lopettamisen tai bot-stopin kanssa. “Stop Loss -aikakatkaisu” tarvitaan suojautumiseen puristuksilta, koska usein tapahtuu, että päätät lyhentää, löytää hyvän lähtökohdan, asettaa pysähdyksen ja kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta yksi satunnainen puristus koputtaa pysähdystä väärään suuntaan , sulkee kaupan ja hinta on BTC alkaa laskea. Mikä tahansa tämä on, voit asettaa aikakatkaisun, joka tarkistaa tietyn ajan kuluttua, onko syytä sulkea tilauksesi pysähdyksessä vai ei.

Lohko “Turvallisuusmääräykset” tarvitaan sijainnin keskiarvoistamiseen.

Voit lukea lisää turvallisuustilauksista täältä, mutta lisäämme, että sinun ei pidä keskiarvoa liian paljon, joissakin tilanteissa on parempi harkita näkemystäsi markkinoista.

”Lisäasetukset” -lohkoa tarvitaan useiden pienten korjausten tekemiseen.

“Älä aloita kauppaa, jos päivittäinen volyymi on pienempi” -kenttä tarvitaan matalalikvideillä altcoineilla kaupankäyntiin, ja Binance-ominaisuuksissa yhden parin kaupankäyntimäärä voi olla suurempi kuin joissakin pörsseissä viikossa.

Vähimmäis- ja enimmäishinnat ovat tarpeen, jotta botti voi käydä kauppaa tietyllä alueella eikä lyhentää pohjaa.

”Deal start delay” -toimintoa voidaan käyttää erottamaan puristus voimakkaasta noususta / laskusta ilman vetämistä.

Kohdassa “Jäähdytystarjous” asetetaan aika, jonka on kuluttava uuden tapahtuman avaamisen välillä.

“Avaa tarjoukset ja lopeta” -toiminnon avulla voit hallita robottia paremmin tietyn tapahtumamäärän avaamisen jälkeen. On tärkeää muistaa, että myös avoimet, mutta vielä suorittamattomat tapahtumat kirjataan.

Kun olemme määrittäneet botin, meidän on tarkistettava pysähdykset ja onko kaikki parametrit määritetty oikein. Napsauta sen jälkeen oikean lohkon “Luo botti” -painiketta

Jos kaikki on tehty oikein, näet ikkunan, joka tarjoaa botin käynnistämisen.

alkaa!

Kaikki tiedot botista voidaan tarkastella osiossa Bots> Minun botit. Siellä voit poistaa botin käytöstä, tarkastella yksityiskohtaisia ​​tietoja, tilastoja jne.

Muista, että vivutuksella kaupankäynnillä on enemmän riskejä kuin spot-kaupalla, mutta palkkioita voi olla enemmän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map