Tämän vuoden helmikuussa bZx DeFi -palvelua vastaan ​​tapahtuneen hakkereiden hyökkäyksen vuoksi sijoittajarahastot olivat yli miljoona dollaria olivat vaarassa. Kuitenkin tämän tapahtuman kuudella osallistujalla oli Nexus-keskinäinen vakuutus tälle älykkäälle sopimukselle, jonka kokonaissumma oli noin 87 000 dollaria, ja he kaikki saivat maksuja korvaushakemuksista. Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka DeFi-vakuutus voi taata rahojesi turvallisuuden vakuutustapahtumien yhteydessä.

DeFi-vakuutus

Vakuutus on suhteellisen uusi ilmiö digitaalisen omaisuuden markkinoilla. Olet ehkä huomannut, kuinka moni keskitetty pörssi on aloittanut varojen / positioiden vakuuttamisen asiakkaiden talletusten lisäämiseksi. Mutta todellinen puomi näkyy DeFi-vakuutuksessa, jossa markkinoiden volyymit ovat kasvaneet kymmeniä kertoja viime kuukausina. Mutta mikä tekee hajautetusta vakuutuksesta niin houkuttelevan käyttäjille:

 • Älykkäät sopimukset – ohjelmistokoodi noudattaa vakuutusten maksamisen takuuta, mikä vähentää virheiden ja viivästysten riskiä;
 • Ei välittäjiä – lisää vuorovaikutuksen nopeutta ja tehokkuutta sekä luottamusta järjestelmään;
 • Tietojen avoimuus – kuka tahansa voi seurata varojen liikkumista ja tarkistaa älykkään sopimuksen ehdot vakuutuksen takana;
 • Saatavuus – tuhannet käyttäjät ympäri maailmaa voivat saada vakuutuksen hetkessä.

Kuinka se toimii

DeFi-vakuutus auttaa suojaamaan sijoittajia ja palveluntarjoajia sekä välttämään taloudellisia menetyksiä hakkeroinnin, varkauden tai teknisissä häiriöissä.

Vakuutuksen periaate on yksinkertainen; ostat vakuutuksen, joka on pohjimmiltaan älykäs sopimus, joka kattaa tietyn luettelon tilanteista. Jos tällaisia ​​tilanteita esiintyy ja menetät, voit vaatia maksua ja saada korvausta.

Erilaisilla projekteilla ja tuotteilla on omat toteutusominaisuutensa; tässä on joitain esimerkkejä:

 • Nexus molemminpuolinen on hajautettu vakuutusprotokolla, joka voi vakuuttaa minkä tahansa älykkään sopimuksen Ethereum-lohkoketjusta. Vakuutuksen kattamien riskien luettelo sisältää vain älykkäiden sopimusten väärinkäytön, joten vakuutus ei kata sellaisia ​​tapahtumia kuin yksityisten avainten katoaminen tai hakkerointi keskitettyyn pörssiin.
 • Etherisc on blockchain-vakuutusalusta, joka on otettu käyttöön Ethereumissa. Päälle rakennettu Flight Delay -mobiilisovellus, joka vakuuttaa lentojen viivästymiset, on suuri menestys. Sovellus toimii Ethereumin älykkäillä sopimuksilla ja on avoimen lähdekoodin. Käyttäjät ostavat vakuutuksia, ja jos lentosi viivästyy, heille maksetaan lentolipun koko hinta.
 • Medishares on luottamuksellinen blockchain-markkinapaikka eri alojen P2P-vakuutuksille, luotu Ethereumille. Vakuutuksenottajat maksavat summat, jotka tekevät rahaston vakuutusmaksuista. Vakuutuksenottajien motivaatio tallentaa arvoa rahastoon on korvauksen kertyminen alkuperäisissä rahakkeissa.
 • PAL-verkko – Singaporessa toimiva koneoppimista käyttävä vakuutusalusta voi maksaa lentojen viivästymisestä, maanjäristyksistä ja jopa älypuhelimen katoamisesta. Vakuutukset ostetaan fiatilla tai alkuperäisellä valuutalla (PAL: n alkuperäisen valuutan osalta vakuutusten kustannukset jopa 50% pienemmät).

ominaisuudet

 • Hajauttaminen käyttää koodia ja älykkäitä sopimuksia luodakseen suhteen vakuutuksenantajan ja asiakkaan välille. Älykkäät sopimukset sisältävät kaikki vakuutustiedot, kuten vakuutusturvan, vakuutussumman ja muut;
 • Infrastruktuurin joustavuus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet automatisoida kaikki prosessit koodia käyttämällä. Säästää aikaa, henkilöresursseja ja rahaa, koska suurin osa työstä suoritetaan koodin avulla.
 • Uudet rahoitusvälineet, kuten vakuutusswapit.

Komplikaatiot

 • Täysi riippuvuus vanhempien estoketjuista ja kolmansien osapuolten ratkaisuista;
 • Tuotteen / palvelun järjestäjien / luojien kyky lopettaa sopimus;
 • Hämärtynyt vastuu.

Seuraavassa ”Tieto DeFi’cit “ artikkeleita, jatkamme tiedottamista DeFi-markkinoiden nykytilanteesta ja erityisistä tuottoisista tapauksista tähän suuntaan. Onnea kaikille!

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin sisältöä ei ole tarkoitettu taloudelliseksi neuvonnaksi, eikä sitä tule kohdella sellaisenaan. 3commas ja sen kirjoittajat eivät ole vastuussa voitoistasi tai tappioistasi tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Artikkeli on esitetty antamaan lukijoille yleistä tietoa. Tässä on vain henkilökohtainen kokemus. Käyttäjän on tehtävä oma riippumaton tutkimus tehdäkseen tietoisia päätöksiä salausinvestoinneistaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me