Knowledge DeFi’cit: luotto ilman luottohistoriaa, talletus ilman välittäjiä.

Toimivaltaisuusrajoitukset, volyymirajoitukset, luottamusrajat, korkeat palvelujen kustannukset ovat vain joitain ongelmia, joita kohtaavat ne, jotka haluavat ottaa lainaa tai tallettaa pankeihin ympäri maailmaa. Tässä ”Tietämys DeFi ‘cit ”-artikkeli, kerromme sinulle yksinkertaisilla sanoilla kuinka käyttää DeFi-työkaluja lainan ottamiseksi ilman maantieteellisiä rajoituksia, luottohistoriaa sekä kuinka tallettaa talletukset edullisemmilla ehdoilla ja ilman välittäjiä.

DeFi-lainat ja -lainat

Suosituimmat DeFi-palvelut ovat nykyään kryptovaluutta-lainat ja -talletukset. Niiden suurin ero pankkipalveluista on, että käyttäjien vuorovaikutus DeFi-alustojen kanssa on täysin hajautettua ja automatisoitua.

Nykyään DeFi-palvelut ovat valmiita tarjoamaan nopeita, halpoja lainoja ja kannattavia talletuksia ympäri maailmaa. Voit esimerkiksi lainata ulkomailla asuvilta ja sijoittajilta muutamassa minuutissa – Kanadasta Nigeriaan.

Tärkeimmät syyt DeFi-lainojen suosioon ja niiden ensisijaisiin etuihin ovat helppous, avoimuus ja hajauttaminen:

 • Hajauttaminen eliminoi luottohistorian tai pankkitilin tarpeen. Jokainen Internet-käyttäjä voi käyttää kryptovaluuttansa lainan tai talletuksen vakuudeksi koron saamiseksi.
 • Lainanottajan ei tarvitse toimittaa todisteita tuloista eikä muita vakiomaisia ​​asiakirjoja. Sinun tarvitsee vain yhdistää salauslompakko järjestelmään.
 • Talletusten osalta DeFi-palvelut tuottavat 2-3 kertaa korkeamman tuoton kuin perinteiset pankit, kun taas hajautetut lainat ovat paljon halvempia kuin perinteiset lainat.
 • Hajauttaminen eliminoi inhimillisen tekijän mahdollisuuden tärkeimpänä syynä manipulointiin ja väärinkäyttöön, mikä luo luottamusta käyttäjien keskuudessa.

Kuinka se toimii

Suosituimmat ovat yksinkertaiset järjestelmät, joissa jotkut osallistujat tekevät korollisia talletuksia; nämä varat jaetaan sitten muiden osallistujien kesken, jotka ottavat lainoja vakuudella. Talletukset, hyvitykset ja vakuudet tehdään ja lasketaan kryptovaluuttoina.

Näin ollen korkoja on kahta päätyyppiä:

 • Lainan korko, jonka lainanottaja maksaa;
 • Lainanantajan saaman talletuksen korko (joka on itse asiassa osa lainanottajan maksamaa korkoa).

Nopeudet riippuvat monista indikaattoreista, ja järjestelmä laskee ne automaattisesti jokaisessa lauseessa. Vaihtelut voivat johtua tietyn palvelun olosuhteista, talletuksen / lainan koosta, talletuksen / vakuuden takana olevasta kryptovaluutasta, näiden varojen kysynnästä / saatavuudesta alustalla ja muusta.

Koska lainat on suojattu kriittisellä valuutalla, johon liittyy voimakasta volatiliteettia, riskien kattamiseksi, lainan vakuus voi ylittää merkittävästi lainan määrän. Tämä johtuu siitä, että pantattujen varojen hinnan jyrkän muuttuessa velan takaisinmaksuun sopimus on suljettava sopimuksessa olevan kaavan ja alustan ehtojen mukaisesti. ; jäljellä oleva vakuus käytetään takaisinmaksuun. Tällöin laina maksetaan joka tapauksessa automaattisesti, mukaan lukien position selvitystila, ja lainan ylimääräinen vakuus on taattu vakuuskerroin, jonka avulla voit hakea ilman luottohistoriaa.

Näkymiä

 • Kannattava ja yksinkertainen tulolähde salaustuotteiden omistajille, edullisempi kuin yksinkertainen varastointi;
 • Vastaamaan marginaalikauppiaan, suursijoittajan ja muun salauksen osallistujan lainojen kysyntään;
 • Välimiesmenettely.

Komplikaatiot

 • Käytön monimutkaisuus ja keskittyminen kokeneisiin salauksen käyttäjiin, mahdolliset tekniset viat ja virheet, epäystävälliset ja hämmentävät käyttöliittymät vievät suurelta osin DeFi-lainoja joukkokäyttäjältä;
 • Sääntelyriskit, jotka liittyvät sääntelyviranomaisten lähitulevaisuuden haluun ottaa haltuunsa uusi rahoitustoiminnan ala, johtuen tarpeesta torjua rahanpesua ja erilaista ei-toivottua rahoitusta, johtavat sääntöjen ja prosessien voimakkaaseen monimutkaisuuteen, työntää pois suuren määrän potentiaalisia käyttäjiä.

Tämän päivän mahdollisuudet

DeFi-pulssilla verkkosivusto, voit tutkia DeFi-lainamarkkinoiden tämänhetkisiä tilastoja yksityiskohtaisesti ja nähdä alan johtajien arviot.

Seuraavassa ”Tieto DeFi ‘cit ”artikkeleita, jatkamme tiedottamista DeFi-markkinoiden nykytilanteesta ja erityisistä tuottoisista tapauksista tähän suuntaan. Onnea kaikille!

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin sisältöä ei ole tarkoitettu taloudelliseksi neuvonnaksi, eikä sitä tule kohdella sellaisenaan. 3commas ja sen kirjoittajat eivät ole vastuussa voitoistasi tai tappioistasi tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Artikkeli on esitetty antamaan lukijoille yleistä tietoa. Tässä on vain henkilökohtainen kokemus. Käyttäjän on tehtävä oma riippumaton tutkimus tehdäkseen tietoisia päätöksiä salausinvestoinneistaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map