Historia 

FTX vaihto on kehittänyt Alameda Research. Sen perustivat lokakuussa 2017 ammattimainen kauppias Sam Bankman-Fried ja ohjelmoija Gary Wang. Alameda hallinnoi yritysten ja yksittäisten sijoittajien digitaalisia varoja. Alusta hallinnoi 100 miljoonan dollarin arvopaperisalkkua. Alameda harjoittaa myös ammattimaista digitaalisen omaisuuden kauppaa, jonka päivittäinen liikevaihto vaihtelee 600 miljoonasta 1,5 miljardiin dollariin.

Samat Alameda Researchin perustajat ovat FTX foorumi. Pörssi ilmestyi virallisesti vuonna 2018. Oikeudellisesta näkökulmasta palvelun omistaa FTX Trading LTD, joka on rekisteröity Antiguan ja Barbudan saarille. Heinäkuussa 2019 pörssi käynnisti oman merkkinsä ja houkutteli 8 miljoonaa dollaria institutionaalisilta sijoittajilta, ja joulukuussa 2019 Binance hankki suuren osan FTX: stä. Helmikuussa 2020 FTX myi 125 miljoonaa FTT-rahaketta.

ominaisuudet

Pörssi tarjoaa tällä hetkellä spot- ja futuurimarkkinoita, optioita, vipuvaikutusmerkkejä, volatiliteettimerkkejä, erikoismerkkejä ja OTC-alustaa.

  • Spot – 30 kauppaparia USD: lle, USDT: lle, BTC: lle ja BRL: lle on saatavana spot-alustalla. Likvidein pari on BTC / USD, jonka kaupankäyntimäärät olivat toukokuussa 435 miljoonaa dollaria.
  • Futuurit – Alustalla on yli 50 futuurisopimusta. Kuukausittaiset, neljännesvuosittaiset ja toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat saatavilla
  • Viputetut rahakkeet – FTX-vaihto on vivutettujen rahakkeiden alullepanija. He esittivät ensimmäisinä vipuvaikutteisen kauppamekanismin spot-markkinoilla. FTX on myös vastuussa näiden tunnusten toimittamisesta. Yhteensä pörssissä esitetään noin 100 merkkiä, joilla on -3, -1, 0,5, 1 ja 3 vipuvaikutusta.
  • Volatiliteettimerkit. Nämä ovat sopimuksia, jotka sopivat kolikon absoluuttiseen muutokseen ajan myötä. Aikajaksot voivat olla päivittäin, viikoittain tai neljännesvuosittain.
  • Erityiset rahakkeet. Erityismerkkeihin kuuluvat kryptovaluuttaindeksit (samanlainen kuin ETF), Yhdysvaltain 2020 presidentinvaalien rahakkeet, hashrate-arvot ja WTI-öljyn hintaan sidotut rahakkeet.

Palkkiot

Vakiopalkkio on 0,02% valmistajalle ja 0,07% tekijälle. Näitä arvoja voidaan pienentää lisäämällä kaupankäyntimäärää.

FTX tarjoaa myös viittaus- ja VIP-ohjelmia. Tullakseen VIP-jäseneksi, kaupankäyntimäärän on ylitettävä 100 miljoonaa dollaria.

1% ja 4% tarkoittavat, että elinkeinonharjoittajan 30 päivän kaupankäyntimäärän tulisi olla 1 tai 4% FTX: n koko kaupankäyntimäärästä. Määräsi on täytettävä kaikki vaatimukset (Yhdysvaltain dollareina tai prosentteina) voidakseen päästä VIP-ohjelmaan.

Kun käyttäjät rekisteröivät viittauslinkkisi, saat 30% heidän kaupankäyntipalkkioistaan, ja he puolestaan ​​saavat 5%: n alennuksen kaikista transaktioista..

FTT-tunnusten haltijoille tarjotaan ylimääräinen alennus palkkioista

Tilin täydentäminen ei peri mitään maksuja. Lainaus- ja selvityspalkkiot ovat 0,10% ja päivittäinen hallintamaksu 0,03% vivutetuista rahakkeista. Yli 50-kertaisen vipuvaikutuksen käyttö lisää kaupankäyntipalkkioita 0,02% ja 100-kertaisen tai korkeamman – 0,03%. Vakuutusrahasto toimii lisämaksujen saajana.

FTT-tunnus

Finanssitransaktiovero on kasvun perusta FTX ekosysteemi

  • FTT-tunnuksella käydään kauppaa FTX-, Binance-, Bitfinex-, Huobi- ja muissa pörsseissä, jolloin CoinMarketCap-luokituksessa on 34. sija..
  • FTX ostaa ja polttaa FTT-rahakkeita siten, että se on 1/3 kaikista pörssin keräämistä maksuista.
  • FTT-tunnusta voidaan käyttää vakuudeksi FTX-pörssissä.
  • Finanssitransaktiovero kerää sosiaalistettuja voittoja FTX-vakuutusrahastolta.
  • Finanssitransaktioveron haltijat saavat alennuksia provisioista.

Yhteensä 350 000 000 finanssitransaktioveroa laskettiin liikkeeseen, ja se ostetaan takaisin ja poltetaan, kunnes vain puolet kokonaiskustannuksista on jäljellä.

KYC

Alustalla on kolme henkilöllisyyden vahvistamisen tasoa. Ensimmäiselle tasolle sähköposti ja asuinmaa riittää. Tällöin nostoa varten käytettävissä olevien varojen päivittäinen määrä on 1000 USD. Toinen taso edellyttää tiettyjen asiakirjojen toimittamista, mutta tämän tason saavuttaminen tarkoittaa, ettei peruutusrajoja ole. Kolmannelle tasolle vaaditaan pankkitili, joka antaisi käyttäjälle mahdollisuuden käyttää OTC-alustaa.

Johtopäätös

FTX on suuri johdannaisalusta ainutlaatuisilla työkaluilla, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Se voi tulevaisuudessa pystyä kilpailemaan sellaisten salausjättien kuten Binance ja Bitmex kanssa. Toukokuussa 2020 on mahdollisuus käydä kauppaa FTX: llä 3Commas-työkaluilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me