Bitcoin-kaupankäynnin opas

Bitcoin-kaupankäyntiä mainostetaan usein rikastumisen nopeaksi järjestelmäksi, mutta todellisuudessa se on paljon monimutkaisempaa. Bitcoin-kauppiaaksi tuleminen voi olla palkitseva tapa tuottaa voittoa, mutta et voi juosta sokeasti. Sinun on ensin opittava kaupankäynnin perusteet ja ymmärrettävä, kuinka hallita riskejä oikein.

Tässä oppaassa näytämme työskentelystrategiamme BTC: n kauppaa varten – nämä ovat työkaluja, joita tarvitset ansaitaksesi rahaa tällä 160 miljardin dollarin teollisuudella.

Kuinka Bitcoin toimii?

Bitcoin on hajautettu valuutta, mikä tarkoittaa, että hallitus tai pankki ei valvo sitä. Voit siirtää varallisuutta Bitcoinin kautta tarvitsematta käyttää kolmatta osapuolta. Liikkeessä on koskaan vain 21 miljoonaa Bitcoinia (joista 18,5 miljoonaa on jo louhittu), joten tähän virtuaalivaluutan muotoon ei sovelleta M0 / MB-inflaatiota.

Bitcoin-kaupankäynti toimii samalla tavalla kuin perinteiset osakemarkkinat, joissa hintaa ei päättää kukaan hallitus tai sääntelyyritys, vaan itse ihmiset. Kuka tahansa voi ostaa tai myydä Bitcoinia milloin tahansa. Kun enemmän ihmisiä myy kuin ostaa, hinta laskee. Päinvastoin, kun Bitcoinin ostaminen on kiinnostunut paljon, hinta nousee. BTC on erittäin joustava markkina – hinta voi nousta ja laskea hyvin nopeasti. Oppimalla markkinoista voit hyödyntää näitä vaihteluita.

24 tuntia

Syyt käydä kauppaa BTC: llä

BTC: stä on tullut erittäin suosittu omaisuus kauppiaiden keskuudessa useista keskeisistä syistä. Katsotaanpa joitain tapoja, joilla BTC-kaupankäynti voi olla edullista.

Suuri volatiliteetti

Valtavien spekulatiivisten, lyhytaikaisten kiinnostusten vuoksi kryptovaluuttamarkkinoilla BTC on kokenut suurta volatiliteettia. Esimerkiksi lokakuusta 2017 lokakuuhun 2018 BTC: n markkinahinta oli korkeimmillaan 19378 dollaria ja saavutti alimmillaan 5851 dollaria.

Tämä volatiliteetti ei vain tee BTC-kaupasta jännittävää, mutta se tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia kerätä valtavia voittoja. Korotetut riskit ovat tietysti luontaisia ​​suurelle volatiliteetille – siksi kauppiaiden tulisi huolehtia riskienhallintasuunnitelman laatimisesta.

Markkinat

Koska BTC-markkinat eivät ole keskitetyn hallinnon alaisia, voit käydä kauppaa niillä 24/7. Perinteiset osakemarkkinat ovat toisaalta toimivia vain maanantaista perjantaihin normaalina työaikana. Voit käydä kauppaa BTC-markkinoilla milloin tahansa ja missä tahansa maailmassa. Tämä tarkoittaa, että voit myös perustaa BTC-kaupankäyntirobotteja hyödyntämään markkinoiden vaihtelua nukkumisen aikana.

Pitkä ja lyhyt kauppa

Jos haluat pitää BTC: n pitkällä aikavälillä, voit tehdä sen. Ostamalla halpaa ja korkeaa myyntiä muutama kuukausi myöhemmin, voit saada valtavan voiton yhdellä iskulla. Toisaalta voit yrittää hyödyntää päivän aikana tapahtuvia hintavaihteluita. Tämä voi johtaa pienempiin, mutta johdonmukaisempiin voittoihin. Aloittelijoille kauppiaille pitkäaikainen kaupankäynti on kuitenkin yksinkertaisempi tie.

Bitcoin Trading vs. Sijoittaminen

Bitcoinia on usein verrattu todelliseen perinteiseen osakkeeseen, ja teoriassa ne toimivat paljon samalla tavalla. Molempien hintoihin ja arvoihin vaikuttavat hyödykkeen todelliset omistajat, ja ne muuttuvat yleisen yleisen edun perusteella.

Mikään valtion virasto ei kuitenkaan täysin sääntele Bitcoin-kauppaa. Siksi voit olla varma, että sijoituksesi ovat ulkopuolisten vaikutusten suojaamia. Tähän sisältyy määräys, joka jäädyttää omaisuutesi tuomioistuimessa, ja muut asiat, jotka voivat auttaa hallitusta pääsemään rahoihisi.

Tämä todiste kumoaa helposti väärät väitteet siitä, että Bitcoin on vähemmän turvallinen kuin perinteiset osakesijoitukset, koska sinä ja vain sinä pääset käyttämään kryptovaluuttakauppatiliäsi. Tämä puolustus on jatkunut jopa sen jälkeen, kun mies pitää kiinni yli 250 miljoonaa dollaria arvoltaan Bitcoin kuoli, ja hänen asiakkaansa eivät päässeet millään tavalla hänen rahoihinsä, vaikka hänellä oli kädessään heidän kryptovaluuttarahansa. Bitcoin-kauppa on ehdottomasti suojattu ja suojattu ulkopuolisilta häiriöiltä.

Lisäksi Bitcoin on yksinomaan verkossa, joten sinun ei tarvitse huolehtia paperilaskuista ja sekeistä eikä muusta vastaavasta, mikä voidaan varastaa tai kadottaa todellisessa maailmassa. Vaihtamalla ikääntyvistä ja laskevista luotettavista pankeista ja valtion virastoista, jotka ovat helposti saalista, satoihin päivittäisiin kyberhyökkäyksiin maailmanlaajuisesti, voit olla varma, että rahasi on turvallisin kuin koskaan voi olla, tallennettuina Bitcoin- tai kryptovaluutta-lompakkoihin..

BTC: n ostaminen ja myynti vs. Bitcoin CFD: t

Bitcoinilla voi käydä kauppaa kahdella tavalla:

 1. Osta BTC tarkoituksella myydä se voittoa varten
 2. Spekuloi BTC: n arvoon ilman, että koskaan omistat tunnusta

Jälkimmäinen menetelmä on, kuinka Bitcoin CFD: t (sopimus eroista) toimivat. Kun jatkat tätä menetelmää, et ole koskaan vuorovaikutuksessa vaihdon kanssa suoraan.

BTC: n ostaminen

Vaihtotyössä on useita haittoja:

 • Vaihdosta voi puuttua infrastruktuuri, julkinen rekisteri ja sääntely, joka tarvitaan tukipyyntöihin vastaamiseksi ajoissa.
 • Palvelimet voivat olla epäluotettavia, minkä vuoksi markkinat keskeytetään väliaikaisesti.
 • Varojen nostamiseen ja lisäämiseen tilillesi määrätään maksuja ja rajoituksia.

Valitsemalla kaupan Bitcoin CFD: llä et omista omaisuuserää, vaan sinulla on oikeus hintaeroon. Voit ennustaa nousevan vai laskevan BTC: n. Jos ennustat väärin, sinun on maksettava siihen liittyvä menetys. Kun teet oikean ennusteen, ansaitset siihen liittyvän voiton.

Voitto / tappio on arvonmuutos kerrottuna määrällä. Koska sinulla ei ole kohde-etuutta, suurin osa välittäjistä vaatii vain hyvin pienen prosenttiosuuden omaisuuden arvosta (arvo on omaisuuden määrä kerrottuna hinnalla).

Yksi Bitcoin CFD: n kaupankäynnin merkittävistä eduista on vipuvaikutuksen lisääminen. Loppujen lopuksi voit käydä kauppaa moninkertaisen määrän BTC: tä kuin tekisit, jos joudut ostamaan salauksen heti. Haittapuoli on kuitenkin se, että potentiaalisia tappioita lisätään, kun myös vipuvaikutusta lisätään.

Harkitse esimerkkiä – sanotaan, että vaihdat Bitcoin CFD: tä 50x vipuvaikutuksella. Jos saat nettotuloksen, se olisi 50 kertaa suurempi kuin ansaitsit, jos ostat salausasetuksen suoraan ja sitten myisit sen. Mutta jos ennustat väärin, tappiosi ovat 50x niin paljon.

Joten, jotta voit määrittää, haluatko ostaa ja myydä Bitcoinia suoraan vai työskennelläkö CFD: n kanssa, sinun on määritettävä, ovatko mahdolliset palkkiot riskin arvoisia.

Yleiset Bitcoin-kaupankäynnin ehdot

Ennen kuin syvennät kryptovaluuttatutkimukseen, suosittelemme lukemaan seuraavat ehdot ja niiden sovellukset.

Kaupankäyntialustat vs. Kauppapaikat vs. Välittäjät

Bitcoin-kaupankäyntialustalla ostajat ja myyjät sovitetaan automaattisesti yhteen. Nämä alustat toimivat välittäjänä molempien osapuolten välillä, ja kaupat perustuvat nykyiseen BTC: n markkinahintaan.

Markkinapaikat ovat toisaalta vertaisverkkoa, mikä tarkoittaa, että myyjät ja ostajat kommunikoivat suoraan keskenään kauppaa käydessään.

Suurempien kauppojen osalta voi olla parempi käyttää Bitcoin-välittäjää. Salausvälitysten avulla varoja käydään kauppiaiden verkon kautta. Jälleenmyyjä toimii välittäjänä ja löytää ostajia ja myyjiä, joilla on suuret salausjoukot. Liitännäismaksut ovat yleensä suurempia, mutta tämä vaihtoehto on mukavampi, joustavampi ja nopeampi kuin vaihtoalustan läpi käyminen.

Tilaa kirja

Kun käytät kaupankäyntialustaa, voit tarkastella markkinoiden tilauskantaa – tämä on täydellinen luettelo kaikista ostotilauksista (kutsutaan myös tarjouksiksi) ja myyntitilauksista (kutsutaan myös kyselyiksi). Se näyttää tältä:

Tilaa kirja

Bitcoin-hinta

Kun näet BTC: n “hinnan”, tämä viittaa viimeisimmän kaupan hintaan, joka tehtiin tietyllä salaustoimialustalla. Tämä eroaa fiat-valuutan hinnoista, koska ei ole universaalia BTC-hintaa, jota kaikki seuraavat. Bitcoinin hinta voi olla erilainen Yhdysvalloissa kuin Isossa-Britanniassa, koska näiden maiden tärkeimmät pörssit sisältävät erilaisia ​​kauppoja.

Korkea vs. Matala

Nykyisen BTC-hinnan vieressä saatat nähdä termit “korkea” ja “matala”. Nämä viittaavat BTC: n korkeimpiin ja alhaisiin hintoihin viimeisen 24 tunnin aikana. Alustasta riippuen saatat pystyä muuttamaan aikajaksoa, josta ylä- ja alamäet vedetään.

Äänenvoimakkuus

Tämä termi viittaa tietyn ajanjakson aikana vaihdettujen bitcoinien kokonaismäärään. Elinkeinonharjoittajat määrittävät trendin merkityksen volyymin avulla. Jos trendi on merkittävä, siihen liittyy suuria määriä – ja päinvastoin matalat volyymit osoittavat heikkoa trendi. Jos näet äkillisen muutoksen BTC: n hinnassa, suosittelemme tarkistamaan kaupankäyntimäärät selvittääkseen, onko kyseessä päinvastainen trendi.

Markkinajärjestys

Markkinatilaus (jota kutsutaan myös välittömäksi toimeksiannoksi) on elinkeinonharjoittaja, joka asettaa BTC: n määrän, jonka he haluavat ostaa tai myydä. Sitten he voivat tilata vaihdon toteuttamaan oston tai myynnin välittömästi. Alusta yhdistää sinut sitten ostajan tai myyjän kanssa vastaamaan tilaustasi. Monissa tapauksissa saatat olla parisuhteessa useiden ihmisten kanssa ja eri hinnoilla. Tilaus on valmis, kun tarpeeksi ostajia tai myyjiä on kerätty täyttämään asetettu BTC-määrä.

Rajajärjestys

Tällainen tilaus antaa kauppiaille mahdollisuuden ostaa ja myydä BTC: tä tietyllä hinnalla, jonka he voivat asettaa. Tämä tilaus ei välttämättä täyty kokonaan, jos ei ole tarpeeksi ostajia tai myyjiä, jotka täyttävät nämä hintavaatimukset.

Stop-Loss-järjestys

Stop-loss -tilauksen avulla elinkeinonharjoittaja voi asettaa tietyn hinnan, jolla he haluavat myydä salaussarjansa tulevaisuudessa. Tätä käytetään tappioiden minimoimiseksi, jos BTC: n tai muunlaisen salauksen hinta laskee dramaattisesti.

Stop-loss

Bitcoinin hintaennuste: perustavanlaatuinen vs. Tekninen analyysi

Jos opit tutkimaan malleja, joita Bitcoin seuraa, ja mistä ostaa ja myydä, voit hyödyntää pitkäaikaisia ​​trendejä ja pieniä vaihteluita. Hintojen ennustamisen kaksi päätyyppiä ovat perusanalyysi ja tekninen analyysi.

Perusanalyysi

Perusanalyysi koostuu tutkimuksesta, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä. Esimerkiksi, jos suosittu finanssiartikkeli sanoi ostavansa Bitcoinin kuukaudessa (mistä tahansa syystä), voit tutkia sitä ja päättää suostumuksesi seurata asiantuntijoiden päätöstä ja hyötyä siitä.

Toinen etu tälle menetelmälle on, että voit viitata ystävien ja pitkäaikaisten sijoittajien kokemuksiin, jos haluat saada uuden panoksen päätöksellesi siitä, myydäänkö, ostatko vai pidätkö

Perusanalyysin käytössä on myös haittoja. Saamasi tiedot eivät välttämättä ole täysin luotettavia. Lähteiden tarkistaminen ja varmistaminen aina siitä, mihin saamasi tiedot perustuvat, voi auttaa takaamaan menestyksesi. Lisäksi uutislähteet, joihin voit hemmotella itseäsi, voivat olla puolueellisia tai vain täysin vääriä. Pysy siis turvassa, jotta et koskaan altistu viallisille tiedoille, jotka voivat vaarantaa sinut ja jopa vahingoittaa loppuriviäsi.

Tekninen analyysi

Jos haluat toteuttaa teknisiä analyysejä, sinun on tutkittava paljon Bitcoinin entisestä historiasta ja siitä, miten se on muuttunut kokonaisuutena koko menneisyytensä ajan. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin hintahistorian aiempien nousujen ja laskujen tarkasteleminen, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen, on tärkein strategiasi. Tarkistamalla, kuinka salausvaluutta on reagoinut aikaisempiin tilanteisiin, voit arvata tarkasti, kuinka erittäin epävakaa valuutta reagoi nykyisiin tapahtumiin.

Yksi tämän menetelmän käytön haittapuolista on, että Bitcoinin historia juontaa juurensa vain noin kymmenestä vuodesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka paljon on tapahtunut tänä aikana, se ei silti ole riittävän pitkä aika tehdä itsevarmasti täysin tarkkoja päätöksiä.

Ehkä noin toisen vuosikymmenen aikana tämä menetelmä tulee yhä toteuttamiskelpoisemmaksi; tällä hetkellä näin ei kuitenkaan ole. Suosittelemme sisällyttämään sekä tekniset että perustavanlaatuiset analyysit kaupankäyntistrategiaasi.

Analyysi

Kuinka käydä kauppaa Bitcoin-osakkeella

Kun olet valmis aloittamaan kaupankäynnin Bitcoinilla, seuraa tätä vaiheittaista opetusohjelmaa sujuvaan käyttöönottoon.

1. Valitse vaihto

Ei ole virallisia BTC-valuuttamarkkinoita – joten sinulla on paljon vaihtoehtoja. Jotkut ovat hienoja, kun taas toiset ovat vähemmän kuin hyvämaineisia. Ota huomioon seuraavat tekijät:

 • Sijainti: Haluat valita lähelläsi sijaitsevat valuuttamarkkinat, jotta voit tallettaa maasi fiat-valuutan
 • Likviditeetti: Sinun tulisi valita BTC-pörssimarkkinat, jotka tarjoavat suurta likviditeettiä syvän markkinaosuuden ohella.
 • Luotettava: Löydä vaihto, joka on ollut toiminnassa ainakin pari vuotta ja jolla on paljon arvosteluja verkossa.
 • Säännelty: Valitse pörssi, joka säätelee sen markkinoita, joten olet suojattu kaikilta petollisilta toimilta.

2. Luo tili

Tarvitset todennäköisesti vahvistettavan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron tilin luomiseen. Jotkin vaihdot edellyttävät myös henkilöllisyyden vahvistamista lataamalla asiakirjoja.

3. Rahoita tilisi

Kun tilisi on määritetty ja vahvistettu, talleta varoja tilillesi. Kun teet niin, olet valmis käymään kauppaa.

4. Aloita kaupankäynti

Tämä prosessin vaihe vaihtelee käyttämäsi vaihdon mukaan. Siirry sivuston päävalikkoon; sinun pitäisi nähdä osto- ja myyntivaihtoehdot. Täällä voit asettaa markkinoita ja rajoittaa tilauksia. Kun olet ostanut ensimmäisen salausmuodon, voit nyt käydä kauppaa kryptovaluuttapareilla – fiat-valuuttaa ei tarvita, jos et halua jatkaa sen käyttöä.

Aloita kaupankäynti

Bitcoin-kauppastrategioiden tyypit

On olemassa monia erilaisia ​​strategioita, jotka voivat auttaa sinua tehokkaasti käymään kauppaa Bitcoinilla, ja päivittäin keksitaan enemmän. Vaikka olemme analysoineet useita kaupankäyntijärjestelmiä, kolme alla selitettyä ovat havaintojemme mukaan kaikkein optimaalisin ja kannattavin. Toivomme, että pystyt toteuttamaan ne menestyksekkäästi ja hyötymään niistä täysimääräisesti.

1. Bitcoin Day Trading

Päivän kaupankäynti on eräänlainen kaupankäynti, jossa et koskaan pidä kiinni mistään Bitcoinista lainkaan ja myyt itse kaikki päivän loppuun mennessä riippumatta kärsimistäsi tappioista (ellei tietenkään Bitcoin ole pudonnut valtavaa määrää) … Vaikka se vie paljon aikaa koko päivän, tämä on tapa ansaita paljon rahaa lyhyessä ajassa.

Päiväkauppa

Koska ostat ja myyt vain lennossa, aina kun Bitcoin nousee ennalta määrätyn määrän, et koskaan saa hyötyä valtavasta noususta, mutta myös välttää suuria tappioita dramaattisilta kaatumisilta. Siksi pienennät riskiä maksimoidessasi voiton määrän, jonka voit saada ostamalla ja myymällä haluamasi kryptovaluutan. Tämä strategia toimii kaikilla kryptovaluutoilla, mutta Bitcoin on kaikkein epävakaisin ja siten paras valinta.

2. Bitcoinin automatisoitu kaupankäynti

Bitcoinin automatisoitu kaupankäynti toimii hyvin samalla tavalla kuin aiemmin mainittu menetelmä. Hyödynnät ohjelmistoja tekemään kaiken puolestasi kovan työn, kuten päättää milloin, missä ja kuinka paljon Bitcoin ostaa ja myydä. Samaan aikaan hallitset, muuttuuko strategiasi päivittäin, vai oletko pitkällä aikavälillä.

Automatisoitu

Luottaen ohjelmistoon, sinun ei tarvitse enää huolehtia tai huolehtia itsestäsi suoliston tunteistasi, mikä tarkoittaa, että voit rentoutua, rentoutua ja nauttia paineen vähenemisestä. Vaikka tämä menetelmä vähentää tyypillisesti elinkeinonharjoittajan stressitasoja, automaattinen kaupankäynti voi olla ennalta arvaamatonta, ja talouden tarkka seuranta on älykäs liike riippumatta siitä, minkä strategian kanssa työskentelet.

3. Bitcoin-päänahka

Bitcoinin päänahka on epäluotettavampi menetelmä kuin mikä tahansa muu tapa käydä kauppaa Bitcoinilla sen epäluotettavuuden vuoksi. Päänahka on, kun ihmiset ostavat kaiken varastot ja myyvät sen sitten todellisille ostajille korotettuihin hintoihin. Tämä johtuu usein siitä, että näille muille ihmisille ei ole enää tarvetta päästä käsiksi, mikä tarkoittaa, että ihmiset pakotetaan ostamaan päänahkajilta, jotka nostivat ensin nämä hinnat.

Bitcoin-päänahka toimii suhteellisen samalla tavalla. Kun hinta on alhainen, ostat paljon Bitcoinia ja ajaat sen sitten taas ylöspäin. Tämä menetelmä vaatii kuitenkin suuren määrän joko omaisuutta tai muita ihmisiä, jotka haluavat työskennellä koordinoituna tiiminä auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tehokkuustason..

Päänahka

4. Bitcoin Swing -kauppa

Swing-kauppa on osto- ja myyntitoimenpide, joka seuraa tiettyä kaavion liikettä. Swing-kaupankäynnillä pidät BTC: täsi pidempään kuin yhden päivän – toisin kuin päivän kaupankäynnissä, jossa suljet sijainnin ennen päivän loppua.

Swing-kauppa

Elinkeinonharjoittajat valitsevat usein swing-kaupan, koska päivänsisäiset hinnanmuutokset ovat yleensä marginaalisia.

Swing-kaupan etuja ovat:

 • Helppo automatisointi (voit käyttää kaupankäynnin apuvälineitä, kuten botteja, kynttilänjalkoja ja neuvojaohjelmia)
 • Rajoittamattomat vaihtoehdot (voit suorittaa kaupan heti sen sijaan, että joudut odottamaan muutaman päivän sulkeaksesi position ennen uuden avaamista)
 • Samankaltaisuus osakemarkkinoiden kanssa (taidot siirtyvät)

Swing-kauppa on ihanteellinen elinkeinonharjoittajille, jotka eivät voi omistaa päivittäiseen kaupankäyntiin ja päänahkaiseen liikkumiseen tarvittavaa aikaa ja keskittymistä.

Kuinka lukea Bitcoinin hintakaavioita

Kun ymmärrät kuinka lukea Bitcoin-hintakaavioita, voit käyttää niitä kasvattaa voittojasi ja minimoida tappiosi. Nämä kaaviot ovat tyypillisesti tuoreita, ja niissä on asiaankuuluvia tietoja ja ajantasaiset hinnat, jotka ovat yleisön saatavilla.

Japanilaiset kynttilänjalat

Yleisin Bitcoin-hintakaavion tyyppi, japanilainen kynttilänjalka, on helposti tunnistettavissa olevat vihreät ja punaiset palkit. Nämä osoittavat hintojen nousun ja laskun tietyllä ajanjaksolla (kuten tunti, päivä tai enemmän). Vihreä ”kynttilänjalka” tarkoittaa korotettua hintaa, kun taas punainen tarkoittaa laskevaa arvoa.

Japanilaiset kynttilänjalat

Härkä vs. Karhumarkkinat

Härkämarkkinat ovat taloudellisesti vakaat ja nousussa, kun taas karhumarkkinat ovat vetäytymässä ja omaisuusarvot laskevat. Tässä on esimerkki siitä, miltä BTC näyttää nousevilla markkinoilla pienillä karhuajoilla.

Vastus- ja tukitasot

Jos näet, että BTC: n hinta näyttää saavuttaneen ylärajan, olet todistamassa sen vastustasoa. Pohjimmiltaan tämä on seurausta suurten volyymien toteutumisesta tietyllä hintapisteellä, minkä vuoksi kokonaishinta ei läpäise tätä ylärajaa.

Tukitasot puolestaan ​​näyttävät olevan lattia, jonka alle Bitcoin ei putoa. Vastuksen voimakkuuden ja tukitasojen määrittämiseksi sinun on tarkasteltava, kuinka monta kertaa BTC: n hinta ei ole pystynyt siirtymään näiden kynnysten yli. Jos sitä tapahtuu usein, pitoisuuksien katsotaan olevan vahvoja.

Bitcoin tukee vastustusta

Missä käydä kauppaa Bitcoinilla

Kuten edellä mainittiin, voit käydä kauppaa bitcoinilla välitystoiminnan, torin tai Bitcoin-kaupankäyntialustan kautta. Jotkut suosituimmista Bitcoin-pörsseistä ovat:

Binance

 • Erinomainen mobiilisovellus
 • Maailman suurin BTC-pörssi
 • Aloita kaupankäynti heti vain sähköpostiosoitteella
 • Erittäin alhaiset palkkiot

Kolikkopohja

 • Korkeat ostorajat ja likviditeetti
 • Aloittelijaystävällinen
 • Instant Buy -vaihtoehto, jota voi käyttää debit-korttien kanssa

eToro

 • Puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä
 • Innovatiivinen kopiointitoiminto
 • Erittäin hyvämaineinen
 • Korkeat rajat

Tärkeitä huomioitavia asioita ennen Bitcoinin ostamista

Turvallisuus on tärkein vastuusi. Varmista, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ja pankkitietojasi ei koskaan vaaranneta, pitäisi olla prioriteettiluettelosi kärjessä. Luottaa siihen, kenen kanssa olet tekemisissä, olipa kyse yrityksestä, joka säilyttää salausvaluuttasi, tai kaupan toisessa päässä olevasta henkilöstä, voit helpottaa pelkojasi ja varmistaa, että olet turvassa.

Kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat. Salausvaluutanvaihtomarkkinat ovat sääntelemättömän tilansa takia erittäin joustavat ja vaihtelevat siten helposti. Voit ansaita paljon rahaa vain yhdellä aikavälillä, mutta sitten menetät koko omaisuutesi seuraavana päivänä.

Bitcoin ei ole nimetön. BTC-tapahtumat sijaitsevat pysyvästi julkisessa asiakirjassa – kuka tahansa voi nähdä saldosi ja tapahtumahistoriasi. Nämä tapahtumat liittyvät Bitcoin-osoitteeseesi henkilöllisyytesi sijasta, mutta valtion virastot voivat käyttää osoitetta määrittämään kuka olet. Jos arvostat yksityisyyttä, sinun on toteutettava toimenpiteet yksityisyytesi varmistamiseksi.

Bitcoinia verotetaan. On hyvin vähän maita, joita pidetään Bitcoinin “veroparatiiseina”. Sinun on määritettävä maasi Bitcoin-verolainsäädäntö ja selvitettävä, onko sinun velvollinen maksamaan tuloistasi vero- tai myyntivoittoveroja.

Bitcoinin kaupankäynnin aikana vältettävät virheet

Kaikkien aloittelevien kauppiaiden on pakko tehdä virheitä – mutta pitämällä nämä vinkit mielessä pystyt minimoimaan seuraukset.

Tunteisiin periksi antaminen

Suosittelemme lukemaan kaupankäynnin psykologian ja pelon ja ahneuden haitalliset vaikutukset kauppoihisi. Pysy rationaalisuuden puolella tunteiden sijaan.

Sokea kaupankäynti

Sinun tulisi aina olla varma, että sinulla on kaupankäyntistrategia (ja pidä siitä kiinni). Ennen kuin alat käydä kauppaa, ota aikaa ja tutustu salaussarjaan, olipa kyseessä sitten BTC, ETH, LTC tai jokin muu. Tutki käyttämääsi vaihtoa ennen tilin avaamista ja kaupan aloittamista.

Ei analysoida virheitä

Kun asiat menevät pieleen, on tärkeää vetäytyä taaksepäin ja tarkastella objektiivisesti, mikä johti tappioihisi. Olisiko sitä voitu välttää? Onko kaupankäyntistrategiasi muutettava? Annoitko tunteidesi estyä? Lisäksi sinun tulisi myös arvioida, missä asiat menevät hyvin.

Lopulliset ajatukset

Yhteenvetona voidaan todeta, että kaupankäynti ja sijoittaminen Bitcoiniin ja kryptovaluuttaan kokonaisuudessaan voi olla arvaamatonta – mutta tutkimalla markkinoita ja hyödyntämällä automaattisia työkaluja voit varmasti tuottaa voittoa. Suosittelemme, että sekä aloittelijat että veteraanikauppiaat käyttävät kaupankäyntirobotteja voittojen maksimoimiseksi ja tappioiden rajoittamiseksi useissa pörsseissä. 3Commas on yhteensopiva suosituimpien pörssien kanssa, kuten Binance, Coinbase, Huobi, YoBit ja monet muut.

UKK

Mikä on paras tapa käydä kauppaa Bitcoinilla? Ehdottomasti paras tapa käydä kauppaa Bitcoinilla on käyttää luotettua kauppiasta tai vaihtajaa, joka toimii vakiintuneella läsnäololla kryptovaluuttakaupan markkinoilla..

Päivän kaupankäynti Bitcoinilla, joka ei todellakaan ole suositeltavaa uudemmille kryptovaluutanvaihtajille, on täysin toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, kun otetaan huomioon, kuinka haluaisit tosiasiallisesti käyttää kaupankäyntistrategiaasi Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen kanssa. Erittäin korkean markkina-arvonsa vuoksi Bitcoinilla on ainutlaatuinen asema optimaalisena kryptovaluuttana päivittäiseen kaupankäyntiin, kunhan sinulla on kokemusta ja salaustietoa, joita tarvitaan nopean markkinatilan pysymiseen..

Kuinka ostat ja myyt Bitcoinia voittoa varten? Bitcoinin ostaminen ja myyminen voittoa varten on suhteellisen yksinkertaista ja se voidaan oppia vain vähän tai ei lainkaan ennakkotietoa kryptovaluutta-maailmassa. Seuraa vain edellä mainittuja vaiheittaisia ​​ohjeita aloittaaksesi BTC-kaupankäynnin välittömästi.

Hyvä uutinen on, että kuka tahansa voi tulla Bitcoin-kauppiaaksi. Ainoa vaatimus on, että sinulla on voimassa oleva virallinen henkilötodistus ja ikä asuin- ja työskentelymaassasi. Se on käytännöllisesti katsoen avoin kenellekään maailmassa, ja se tekee kryptovaluutasta niin upean mahdollisuuden. Se on yhtäläisten mahdollisuuksien sijoitusvaihtoehto kenellekään maailmassa heidän taloudellisesta asemastaan ​​riippumatta.

Kyllä, voit ansaita paljon rahaa kauppaamalla Bitcoinia. Kovalla työllä, omistautumisella ja markkinatutkimuksella voit saada positiivista tuottoa kryptovaluuttamarkkinoilla.

Mikä on hyödyllisin Bitcoin-kaupankäyntiohjelmisto? Suosittelemme käyttämään Bitcoin-kaupankäyntiohjelmistoa, jonka avulla voit asettaa automaattisia kaupankäyntirobotteja – tällä tavalla voit hyödyntää markkinoiden vaihtelua milloin tahansa päivästä tai yöstä. 3Commas antaa sinun luoda omia botteja sekä kopioida onnistuneiden bottien toiminnot.

Mikä on Bitcoin Forex -kauppa? Forex-markkinat ovat markkinapaikka, jossa voit käydä kauppaa valuutoilla toisiaan vastaan. Jotkut forex-välittäjät sallivat yksityishenkilöiden nyt käydä kauppaa, tallettaa ja nostaa Bitcoin-pohjaisella tilillä.

Mikä on helpoin tapa käydä kauppaa Bitcoinilla? Helpoin tapa käydä kauppaa Bitcoinilla on säännellyn ja arvostetun vaihtoalustan, kuten Binance tai Coinbase, kautta. Valitse yksi, jolla on alhaiset maksut, erinomaiset arvostelut ja yhteensopivuus automaattisten kaupankäyntirobottien kanssa.

Hanki 3 päivän ilmainen ilmainen 3Commas-pääsy

Vastuuvapauslauseke Tämän artikkelin sisältöä ei ole tarkoitettu taloudelliseksi neuvonnaksi, eikä sitä tule kohdella sellaisenaan. 3commas ja sen kirjoittajat eivät ole vastuussa voitoistasi tai tappioistasi tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Tässä olevat tiedot perustuvat tietoihin, jotka on kerätty useista lähteistä. Tätä ei pidä käyttää parametrina sijoittamiseen. Käyttäjän on tehtävä oma riippumaton tutkimus tehdäkseen tietoisia päätöksiä salausinvestoinneistaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me