Jos haluat ansaita rahaa päivittäisellä kaupankäynnillä, sinun on opittava muutama asia, jotta saat itsesi oikealle tielle. Tämä opas antaa sinulle asianmukaisen johdannon päivittäiseen Bitcoin-kaupankäyntiin – tekniset ja psykologiset näkökohdat, mitä sinun pitäisi tietää etukäteen ja kuinka ylläpitää vakaita tuloja. Bitcoin Day Trading Bitcoin Day Trading Uskokaa tai älkää, Bitcoin-verkostolla on edelleen suuri realisoitumaton potentiaali – kehittäjät pyrkivät jatkuvasti parantamaan sen skaalautuvuutta, yksityisyyttä parantavia ominaisuuksia ja lisäämään muita toimintoja. Siksi ei ole liian myöhäistä päästä Bitcoin-päivän kaupankäyntiin. Se vaatii kuitenkin paljon valmistautumista ja vaivaa. Päivän kaupankäynnissä positioiden tulisi olla suljettuina työpäivän loppuun mennessä, ja tarvitset suurta itsekuria ja objektiivisuutta.

Vaiheet ennen päivittäistä kaupankäyntiä Bitcoinilla

Hyvien päivien kauppiaat ansaitsevat yhden tai kahden prosentin voiton päivässä. Tilastollinen todennäköisyys on pieni, mutta miten voit voittaa kertoimet? Menestysmahdollisuutesi riippuu siitä, että otat oikeat vaiheet ennen kaupankäynnin aloittamista:

 1. Sinun on ymmärrettävä paremmin, miten blockchain itse toimii ja mikä tekee siitä eron perinteisestä liiketoimintamallista. Opi perusteet ilmaisen verkkosisällön avulla. Kerää sitten erilaisia ​​mielipiteitä ihmisiltä, ​​jotka tietävät, mistä he puhuvat. 3commas isännöi koko ammattimaisten kauppiaiden yhteisöä, jotta voit oppia omakohtaisista kokemuksista.
 2. Kiinnitä huomiota kaikkiin näkökohtiin – sekä positiivisiin että negatiivisiin. Tutki puolueettomia resursseja, jotka korostavat objektiivisesti markkinoiden erilaisia ​​erityispiirteitä. On paljon opittavaa blogeista, kirjoista, online-luokista, dokumenteista jne.
 3. Hyväksy luontaiset riskit. Näillä riskialttiilla markkinoilla asiat voivat mennä pieleen milloin tahansa. Esimerkiksi kesäkuun loppupuolella 2019 Bitcoinin hinta laski 15% väkivaltaisen myynnin jälkeen. Mielenkiintoista on, että jopa kokeneet kauppiaat jäävät kiinni.
 4. Määritä, kuinka paljon voit sijoittaa. Kun otetaan huomioon Bitcoinin volatiliteetti, voit odottaa paljon ylä- ja alamäkiä. Nykyinen pääomasi, riskinsieto ja taloudelliset tavoitteet ovat tärkeimmät tekijät.
 5. Pysy ajan tasalla viimeaikaisista alan päivityksistä. Erilaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että media on tärkein vaikutuslähde Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hintaan. Tietyt uutiset leviävät kuin kulo ja Bitcoinin hinta vaikuttaa. Esimerkiksi yksinkertainen ilmoitus suuryrityksen kiinnostuksesta Bitcoiniin voi aiheuttaa hinnan jyrkän nousun.
 6. Mene politiikkaan. Myös poliittisilla tapahtumilla on vaikutusta. Kreikan kriisin aikana vuonna 2015 monet kreikkalaiset kauppiaat sijoittivat kryptovaluuttaan ja vaikuttivat siihen. Vastaavasti presidentinvaalit tai Brexit vaikuttavat Bitcoinin hintaan ennen muuta salausta.
 7. Löydä hyvä ohjelmisto. Jos ohjelmisto on vuorovaikutuksessa suoraan talousvaihdon kanssa, se on hyödyllinen työkalu niin nopeasti muuttuvissa päivittäisen kaupankäynnin asetuksissa. Perustuen markkinatietojen kattavaan tulkintaan, 3commas-kaupankäyntiohjelman avulla kaupat voidaan suorittaa nopeammin ja tehokkaammin.

BTC-päivän kaupankäyntistrategiat

Vaikka pääset syvälle erittäin teknisiin indikaattoreihin, sinun tulisi alussa oppia yksinkertaisten päivittäisten kaupankäyntistrategioiden perusteet. Sen ei välttämättä tarvitse olla monimutkainen strategia, jota et voi kietoa pääsi ympärille. Aloittamisen suhteen suoraviivaisempi – sitä tehokkaampi. Peruskysymykset, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi, kun päätät strategiasta, ovat:

 1. Kuinka paljon vaivaa olet valmis panostamaan prosessiin? Pystytkö pitämään tietokoneen takana istumista pitkään vai haluatko vain vähän osallistumista?
 2. Millaista asiantuntemusta strategia vaatii? Vaihtelevalla asteella sinun on löydettävä sopiva taidoillesi.
 3. Milloin haluat nähdä ensimmäiset tulokset? Oletko alkanut ansaita mahdollisimman pian vai voitko antaa sille jonkin aikaa?
 4. Mikä kaupankäynnin tyyli sopisi parhaiten persoonallisuutesi? Päätä, pitäisikö sinun noudattaa kaavan kaltaisia ​​järjestelmiä vai noudata luovempaa ja intuitiivisempaa lähestymistapaa.
 5. Haluatko pelata sitä turvallisesti vai tehdä riskialttiimpia, mutta mahdollisesti kannattavampia kauppoja?
 6. Mitkä ovat maasi määräykset? Ne voivat poistaa tietyt strategiat. Esimerkiksi Yhdysvaltain säännökset asettavat rajoituksia vivutukselle ja suojauksille.

Päiväkauppa on joka tapauksessa hyvin erityinen aktiviteetti. Asennot perustuvat lyhytaikaisiin liikkeisiin, joten sinun on reagoitava nopeasti. Jos on olemassa asiaankuuluvia uutisia, jotka voivat vaikuttaa hintaan, tai näet uuden mallin, kaikkien toimintojen ikkuna on hyvin rajallinen. Kun olet oppinut perustekniikat, voit harkita sarjan strategioita.

Pitäisikö minun käyttää Trading Botia?

Ei voida kiistää, että tietokoneet voivat suorittaa laskutoimituksia paljon paremmin kuin ihmiset. Se on ratkaisevan tärkeää, varsinkin kun linjalla on oikeaa rahaa. Menestys riippuu suuresti siitä, miten elinkeinonharjoittajan psykologinen tila on, kun taas botti ei ole tunteiden alainen. Ihmiset tekevät usein virheitä pitämällä kauppoja saadakseen lisää voittoja, vaikka se onkin vastoin heidän valitsemiaan strategioita. Suunnitelman noudattamatta jättämisellä voi olla merkittäviä seurauksia. Ihmiset menettävät nykyisen voiton vain siksi, että he tuntevat voivansa saada enemmän. Toinen huomautettava inhimillinen virhe ei ole kyky reagoida riittävän nopeasti. Kaupankäyntirobotit eivät koskaan tee virheellisiä päätöksiä, koska ennalta määrätty algoritmi sanelee jokaisen toiminnan. Lisäksi päivittäiskaupan osalta ajoitus on avainasemassa. Botit voivat reagoida tietoihin ja suorittaa tapahtumia muutamassa sekunnissa. Kaupankäynnin botti on kuitenkin yhtä hyvä kuin sen takana oleva tekniikka. Kun valitset 3comman automaattisen kaupankäyntialustan, saat vankan alustan ilman seisokkeja ja teknisiä hikkauksia. Kun otetaan huomioon, että voit jakaa ja oppia strategioita, indikaattoreita ja asetuksia muiden yhteisön kauppiaiden kanssa, kaupankäynti paranee entisestään.

Kuinka lukea Bitcoin Day Chart

Kaikissa kaupankäyntikaavioissa on tietoja menneiden ja nykyisten hintojen muutoksista. Bitcoin-päivän kaavio keskittyy tietyn päivän hintatoimintaan. Voit myös tarkastella muutoksia tietyssä aikataulussa, mikä auttaa kauppiaita tekemään tietoisempia päätöksiä. Vaikka viiva- ja palkkikaavioista ei ole pulaa, yksi arvokkaimmista tyypeistä on kynttilänjalka. Se tarjoaa paljon arvokasta tietoa ytimekkäässä muodossa. Kaavio voi kertoa sinulle tämän: Lukee Bitcoin Day Chart

 • Se osoittaa, mitkä Bitcoinin alkamis- ja päätöskurssit olivat.
 • Varjot näyttävät korkeimmat ja matalimmat hinnat, joilla Bitcoin on käynyt kauppaa sinä päivänä.

punaiset ja vihreät sauvatPunainen ja vihreä sauvat

 • Jos keppi on punainen, sulkemishinta oli alhaisempi kuin avaushinta.
 • Vihreänä se tarkoittaa, että se sulkeutui korkeammalle.
 • Jos pystyt kertomaan, että kaavio on enimmäkseen punainen ja menee alaspäin, se osoittaa laskusuunnassa.
 • Jos päinvastoin on totta (vihreä ja ylöspäin), se on nouseva trendi.

Poimia on paljon enemmän tietoa, jolla on merkitystä kaupankäynnissänne. Älä siis kiirehdi kauppoihin, ennen kuin opit oikein käyttämään kaavioita.

Kuinka löytää trendi

Trendit osoittavat Bitcoinin hintamuutosten vauhdin tietyssä suunnassa. Voit tunnistaa nämä mallit kaaviosta ja tehdä päätöksiä näiden tietojen perusteella. Hintasuuntaa ei ole vaikea kertoa, koska se esitetään epäsuorasti kaaviossa näiden näkymättömien viivojen kautta:

trendin löytäminenTrendin löytäminen

On kuitenkin selvää, että hinnat eivät seuraa tarkasti viivoja, vaan liikkuvat edestakaisin ylemmän ja alemman trendilinjan välillä.

trendikanavaTrendikanava

Huiput nousussa ja laskutrendissä muodostavat trendikanavan, joka on yleisesti käytetty käsite teknisessä hinta-analyysissä. Kanavat osoittavat, missä Bitcoin käy kauppaa tiettynä ajankohtana, ja vertaa sitä yleiseen suuntaan.

Analysoidaan Bitcoin Day Chart

Hintamuutokset eivät ole lineaarisia. Siksi tekninen kaavioanalyysi käyttää tuki- ja vastustasoja – ne esittelevät lyhyen aikavälin trendejä yleisen trendin sisällä. Vastarinta osoittaa, missä nousun odotetaan pysähtyvän tai palaavan. Tämä tarkoittaa, että tuolloin on keskittynyt monia ostajia. Vastarintaa voidaan käyttää lähtökohtana tapahtumalle. Tuen tasoa voidaan käyttää ennustamaan, missä laskusuunta voi pysähtyä tai palata. Tätä voidaan käyttää lähtökohtana.

tukitasoTuen tasot

Limit-tilaukset Bitcoin Day -kaupalle

Tutkitaan rajatilauksia markkinatilauksiin verrattuna. Markkinatilaukset ovat nopein tapa aloittaa tai lopettaa kauppa parhaalla mahdollisella hinnalla. Välitön toteutus tarkoittaa kuitenkin, että hinnasta tulee toissijainen. Kun teet rajoitustilauksen, se laukaistaan ​​vasta, kun Bitcoin saavuttaa asettamasi hinnan. Voit siis saada paremman hinnan, jos olet tarpeeksi kärsivällinen. Muista, että hinnan on oltava kannattava sinulle, mutta silti realistinen. Esimerkiksi haluat ostaa kolme bitcoinia hintaan 9000 dollaria kolikkoa kohden. Rajatilausta ei suoriteta ennen kuin myyjä (tai myyjät) haluaa hyväksyä sinun hintasi vastaavan hinnan. Tai voit myydä Bitcoinia hintaan 10000 dollaria eikä alhaisempi. Jos markkinahinta on alhaisempi, se ei yksinkertaisesti toteuta tilaustasi. Tässä on rajoitustilausten edut:

 • Paremmat hinnat elinkeinonharjoittajan tilauksille;
 • Suojaus rajuilta muutoksilta;
 • Lisää vapautta, koska kauppiaiden ei tarvitse tarkkailla hintoja aktiivisesti.

Jotkut aggressiiviset kaupankäyntitekniikat eivät kuitenkaan sovi limiittitilauksiin. Tilanteissa, joissa nopea toteutus on tärkeämpää kuin hintaero, sinun tulisi valita markkinatilaukset.

Paras päivittäisen kaupankäynnin Bitcoin-pörssi

Kun olet päiväkauppaa, pörssissä tapahtuva toiminta tapahtuu hyvin satunnaisesti. Tarvitset siis luotettavan vaihdon, joka ei petä sinua tärkeimmällä hetkellä. Ennen kuin sitoudut mihinkään vaihtoon, ota aikaa tutkia täysin sen toimivuutta ja arvioida perusteellisesti haitat. Tässä ovat parhaat salausvaihdot Bitcoin-päivän kaupankäynnille:

 • Binance – laaja toiminnallisuus, perustiedot ja edistyneet vaihto-tiedot, ei viivästettyä, tien päällä olevaa sovellusta.
 • BitMEX – suuri vipuvaikutus, ei Bitcoin-talletus- ja nostomaksuja, vankka tietoturvainfrastruktuuri, yksinkertainen käyttöliittymä.
 • GDAX – edistyneet ominaisuudet, alhaiset transaktiomaksut, varat ovat FDIC-vakuutettuja, intuitiivinen muotoilu, sopiva aloittelijoille.
 • Bitfinex – marginaalikaupan ominaisuus, monet toimeksiantotyypit, räätälöity käyttöliittymä, luotettavat turvatoimet.
 • Kraken – joukko muita työkaluja, jotka soveltuvat kaikille taitotasoille, tilinhallintapalvelut.
 • CEX.io – helppokäyttöinen, sopii yksilöille ja laitoksille, hyödyllinen mobiilisovellus.

Hyvä uutinen on, että 3 vaihtoa tukee kaikkia vaihtoa viimeistä lukuun ottamatta.

Fysiologiset tekijät päiväkaupassa

Monet kauppiaat kertoivat kokemuksistaan ​​psykologisista kamppailuistaan, jotka ovat aiheuttaneet heille menetyksiä. Jos haluat välttää kaupankäyntivoittojesi hiljaista sabotointia, ota oikea ajattelutapa:

 1. Älä tule ahneeksi. Et voi rikastua välittömästi, joten sinun ei pitäisi yrittää – hidas ja tasainen voittaa kilpailun.
 2. Ottaa vastuuta. Jos syytät jatkuvasti menetyksiäsi muille, et opi virheistäsi. Katso mitä teit väärin ja tee tarvittavat muutokset.
 3. Hyväksy riskit. Pelko voi olla haitallista kyvylle tehdä oikeita päätöksiä. Tee rauha sen kanssa, että kaupankäyntiin varatut varat voidaan menettää – voit toimia järkevästi.
 4. Paranna itsekuria. Ansaita rahaa kaupankäynnillä Bitcoin ei ole vain harrastus, josta voit päästä sisään ja ulos milloin haluat. Järjestä aikataulusi niin, että löydät aina ajan ilman tekosyitä.
 5. Kehitä voittava asenne. Vaikka kryptovaluuttamarkkinat voivat olla arvaamattomia, sinun on säilytettävä hallinnan tunne. Pysy kohtuullisen luottavaisena ja luota tietosi ja kaupankäyntisuunnitelmasi.

Dos and Don’ts of Day Trading Bitcoins

Salausvaluutan kauppa voittoa varten on sinänsä vaikea käsityö. Mutta kun lisäät muita tasoja – kuten kaupankäynti Bitcoinilla nimenomaisesti ja päivittäiskauppaan – kauppiailla ei ole varaa laiminlyödä sääntöjä.

Suositellaan Ei hyvä idea
 • Selkeät maahantulo- ja poistumissäännöt
 • Kohdella marginaalia vastuullisesti;
 • Kaikkien avoimien positioiden sulkeminen ajoissa;
 • Sujuva tekninen analyysi;
 • Riskienhallintatyökalujen käyttö;
 • Kaupankäyntisuunnitelman noudattaminen;
 • Jatkuva oppiminen.
 • Kaupankäynti välttämättömällä rahalla;
 • Kauppa;
 • Epäröi ja pysähtyy;
 • Kaupankäynti tärkeimpien tiedotteiden ympärillä;
 • Ostaminen vain siksi, että hinta on alhainen;
 • Käytä nopeasti rikastumaan -strategioita;
 • Paikallisten lakien ja määräysten laiminlyönti.

Johtopäätös

Kuten näette, tulevilla Bitcoin-päivittäiskauppiailla on paljon opittavaa – tämän alan teknisestä näkökulmasta tunteiden hallintaan. Päivän kaupankäynti voi johtaa huomattaviin voittoihin ja yhtä suuriin tappioihin. Se ei ole kaikille. Mutta jos otat vaivaa tutkia kunnolla ja käyttää oikeita työkaluja, kuten 3comman Bitcoin day trading botia, on mahdollista ansaita paljon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me