– Tudom, hogy nem kaphat mindent egyszerre, ezért kezdem kicsiben – pénzzel..

Janusz Vasilkowski

Valószínűleg hallott vagy olvasott olyan milliomosokról, akik nagy pénzt kerestek a kriptopénzekből. Nagyrészt ezek tették át az áttörést a kriptával a korai szakaszban. Bálnának is nevezik őket. Kíváncsi lehet: lehet-e ingyenes kriptot beszerezni kereskedés és bányászat nélkül? A válasz igen.

Airdrops

Egyes projektek bizonyos mennyiségű zsetont adnak kis összegben a nagyközönség számára. Ennek logikája egyszerű – minél többen használják a terméket, annál magasabb értéket tulajdonítanak a tokeneknek. Az Initial Coin Offering (ICO) fénykorában sokan 5000 dollár értékű „légcseppeket” kaptak. 2019-ben még mindig óriási 100 dollárba kerülnek, miközben az ajándékozás több ezer.

Az ilyen típusú érmefogadásokhoz előfordulhat, hogy bizonyos feladatokat kell végrehajtania, beleértve a közösségi média fórumain történő cserét, a blockchain projekt egy adott résztvevőjével való kommunikációt stb..

Bitcoin csapok és mikrotevékenységek

Vannak csaptelepeknek nevezett weboldalak, amelyek satoshit (a bitcoin legkisebb egységét) adják ki látogatóiknak. Ezek a látogatók captchákat töltenek ki, hirdetéseket tekintenek meg vagy mikrotevékenységeket végeznek. A mikrokondíciók a felmérések kitöltésétől az alkalmazások letöltéséig, a videók megtekintésétől a kérdőívek kitöltéséig és a béta teszteléséig terjednek. A FreeBitco.in az egyik legrégebbi létező Bitcoin csaptelep az interneten. Óránként legfeljebb 200 dollárt kínál a felhasználóknak ingyenes BTC-ben, ami magasabb, mint a legtöbb bitcoin csaptelep..

Tanácsadás és képzés

Minden ember a saját képességeivel érkezik az iparba, és megtalálja a módját, hogyan lehet decentralizált térben felhasználni őket. A legjobb az, hogy növekszik a kereslet a blockchain-szakértelem iránt, a hagyományos készségekkel kombinálva. Így elkezdhet tanácsadási szolgáltatásokat kínálni új blockchain projektekhez..

Nézzünk meg néhány példát:

  • blokklánc és kriptovaluta ügyvédek;
  • számviteli tanácsadás az alapkezeléssel kapcsolatban;
  • kriptovaluta-kérdésekben tanácsadó tőzsdei brókerek.

Szabadúszó másolóírók a blockchain-vállalatok számára.

Ennek a listának nincs vége. És a legtöbb blockchain vállalat alapértelmezés szerint inkább decentralizált struktúrát választ. Tehát a helye nem számít. A határokon átnyúló bitcoin fizetéseket alacsony költséggel, a költséges és időigényes hagyományos fizetési módok nélkül fogadhatja.

Fektessen be a Bitcoin-ba

A vásárlás és a birtoklás az a módszer, amelyet Ön valószínűleg leginkább ismer. HODLing – Ez azt jelenti, hogy bitcoinokat kell tartani, nem eladni, különösen akkor, ha a piac bearish. Ez egy alapvető profitszerzési stratégia, amelyet még a kezdők is elfogadhatnak..

Ez az egyik legjobb és legegyszerűbb módszer arra koncentrálni, hogy hogyan lehet pénzt kriptovalutában keresni..

A hosszú távú tartás erősen ajánlott. Ha 100 dollár értékű BTC-t tartana 2014-ben, akkor ma 8734 dollárt érne, és ez csak 5 év múlva lenne. Egyetlen bank vagy más hasonló befektetés sem ígérhet ilyen profitot.

Dolgozz szabadúszóként a kriptográfia számára

A bitcoinoknál végzett munka a legális és legegyszerűbb módszer a kritikus eszközök kibányászására. Számos platform és webhely kínál bitcoinokat a szolgáltatásaiért cserébe.

Bármilyen készségekkel rendelkezik, könnyedén eladhatja szolgáltatásait a kriptográfia speciális platformjain. Néhány népszerűbb szabadúszó platform a következőket tartalmazza:

  • Jobs4Bitcoin – Népszerű Reddit üzenőfal bitcoinban fizetett feladatokhoz
  • Bitwage – bérszámfejtési és HR szolgáltatások a fizetés kriptóban történő fogadásához;
  • Az Angel’s List egy munkabizottsági oldal, ahol számos kriptoprojekt vesz részt;
  • A CryptoGrind a Bitcoin segítségével szabadúszó szolgáltatások adásvételére szolgál;
  • CryptoJobs – üzenőfal azoknak a szabadúszóknak, akik kriptot szeretnének keresni munkájukért;
  • Coinality – projekt hirdetőtábla;
  • Bitfortip – Kiszámítja a bitcoinokat, hogy segítsen az embereknek.

Vásároljon és kapjon kriptográfiai érméket

A kriptográfia megszerzésének leggyorsabb lehetőségei között az online vásárlás a leghatékonyabb. Ha fiókot hoz létre a CEX webhelyén, mobilalkalmazást kap Android és iOS rendszerekhez. A Lolli alkalmazás (Chrome kiterjesztés) segítségével egyszerűen gócokat kereshet azáltal, hogy mindennap vásárol, cashback formájában..

Bitcoinok az emberek segítéséhez

Szórakoztató módszer a kriptográfiai eszközök megszerzésére.

Ez egy meglehetősen forradalmi módszer a kriptográfiai eszközök előállítására, ha jó az offline és az online kutatás..

A Bitfortip egy olyan mobil platform, amely fizet Önnek azért, hogy segítsen a nyilvánosság kriptopénzekkel kapcsolatos oktatásában. Szlogenjük a következő: „Tanácsot adjon a bitcoinnak ösztönzésként. Keressen segítségért bitcoinokat “.

Ezen a platformon bárki bármit kérdezhet, és a válasz szolgáltatója a válaszáért cserébe tippeket és Bitcoin-t kap. Például, ha valaki tudni akarja, hol vásárolhat rózsaszín perzsa macskát Indiában, akkor annak, aki választ ad, kriptóérméket fizetnek.

Az online platform 11 nemzetközi nyelven érhető el. Ez könnyű hozzáférést biztosít sok ember számára szerte a világon..

Crypto és affiliate marketing

Ez a fajta jövedelem nagyon népszerű a bloggerek, a híroldalak, a közösségi hálózatok és a hétköznapi felhasználók körében. A vállalatok egyedi URL-t vagy promóciós kódot biztosítanak a kapcsolt marketingszakemberek számára, hogy elküldhessék ügyfeleiknek. Amikor valaki vásárol az Ön leányvállalata linkjén keresztül, jutalmat kapunk kriptográfiai eszközökben.

Minden vállalat különböző módon strukturálja társult programját. Számos e-kereskedelmi márka esetében megkapja az Ön által összekapcsolt ügyfél teljes rendelési értékének egy százalékát. Más vállalatok esetében meghatározott díjat kaphat minden olyan személy számára, aki a promóciós kódja segítségével feliratkozik a szolgáltatásra.

Például a Coinbase 10 dollárt fizet minden olyan ügyfélért, aki regisztrál és legalább 100 dollárt befizet. Egy másik népszerű tőzsde, a Binance akár 40% tranzakciós díjat is kínál az ajánlásokért. A nagy hallgatósággal rendelkező emberek számára ez havonta akár ezer dollár is lehet..

Egy másik alternatíva a BlockFi társult program, amely 10% -os kamatot kínál a BlockFi kamatszámlára történő hivatkozások révén.

Játsszon és szerezzen bitcoinokat

Számos olyan játék van, amelyet okostelefonján játszhat, és amely jutalmazza Önt a Bitcoin-ban (BTC). Itt van hat legjobb Bitcoin játék, amellyel játszani és kriptóérméket szerezni lehet:

A Bitcoin Alien Run egy népszerű mobil Bitcoin játék, amely lehetővé teszi, hogy addiktív 2D futó játékot játsszon okostelefonján és bitcoinokat szerezzen. A játék elérhető mind Android, mind iOS rendszeren.

Spark Profit – a pénzügyi kereskedelem szimulációja lehetővé teszi, hogy előrejelzéseket tegyen valódi pénzpiacokon, például valuta- és kriptovaluta-piacokon.

Ingyenes kriptovaluta-szimulátor Altcoin Fantasy – megtanítja, hogyan kell kereskedni a digitális eszközökkel kockázatmentes környezetben.

A Genesis varázslatai lehetővé teszik, hogy a játékon belüli tárgyakat és kártyákat tulajdonképpen maga a blokklánc birtokolja.

Satoshi kvíz – Lehetővé teszi a BTC megnyerését különböző kategóriák kérdéseinek megválaszolásával. Minden helyes válasz esetén 1000 Satoshi nyereményalapot nyerhet.

RollerCoin – öt percenként blokkos jutalmat kínál, amelyet bányászati ​​erejüktől függően osztanak szét az összes résztvevő között.

Rugalmas betétek

Ez egy olyan pénzügyi termék, amelyet a Binance nyújt a felhasználóknak hitelezéshez és kamatok fogadásához. A felhasználók kölcsönözhetik ingyenes kriptográfiai eszközeiket a Binance Margin-nal, és kamatot kaphatnak.

Ez az opció megkönnyíti a kriptovaluta profitálását. Ez a piac mozgásától függetlenül történik, biztonságos befektetést biztosítva, amely garantált hozamot biztosít. A könnyű használat révén kényelmet nyújt. A rugalmas betétek egyfajta kriptovaluta megtakarítási számla.

Következtetés

A kriptopénzek a digitális kor pénzneme. Végül is egy ilyen csereeszköznek az internetet és az egész világot kellett átvegye. Mint bármely más fizetési mód esetében, a kriptovalutákból is jelentős profitot lehet elérni. Szüksége van azonban a piaci trendek figyelembevételére és a kijelölt feladatok pontos végrehajtásának képességére..

Jogi nyilatkozat. A megadott információ nem pénzügyi tanácsadás, és oktatási célokra szolgál. Ez a bejegyzés a szerző személyes véleményét fejezi ki, nem kell egybeesnie a 3commas.io adminisztrációjának véleményével..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me