Hogyan kereskedhetek a Binance tőzsdén?

jó nap!

Folytatjuk a Binance csere áttekintését, és ma a legérdekesebb dolgokról fogok beszélni – kereskedésről, fontos beállításokról és az oldallal való munka egyéb szempontjairól. BAN BEN utolsó cikk megvizsgáltuk a platformon végzett biztonságos munkavégzés legfontosabb pontjait: fiókjának védelme erős jelszóval, titkosított https kapcsolat és 2FA kétfaktoros hitelesítés a Google Authentificator alkalmazással.

Ha még nem olvastad a Binance tőzsdén megjelent publikációimat, azt javaslom, hogy kezdd az első. Kevés volt a tennivaló. Tehát, amint először bejelentkezünk egy fiókba, a Binance azonnal figyelmeztet minket a biztonsági beállításokra. Gondolja át, hogyan lehet elkerülni a kockázatokat és dolgozni anélkül, hogy aggódnia kellene az alapjai biztonságáért.

Biztonsági lehetőségek

“Kullancsokat” teszünk az összes elem elé, megerősítjük, hogy megérti a kockázatokat. Kattintson az “Értem” / Értem gombra.

Ezt követően a felhasználó személyes fiókjában találja magát. Vegyük fontolóra főbb jellemzőit.

Kereskedői kabinet

A személyes fiók a fiókkal kapcsolatos alapvető információkat tartalmazza. Az e-mail cím mellett, amelyre a fiókját regisztrálták, mellette van egy szint – Lv, amely a visszavonási limit és az állapot függvényében változik (igazolt vagy nem ellenőrzött felhasználó).

A személyes fiók fő szakaszai Binance:

 1. Jutalékkedvezmény 25% fizetéskor Binance Érme (BNB).
 2. Ellenőrzési szint.
 3. Jelszó módosítása.
 4. Adathalászvédelmi kód. Ez a bejelentkezéskor átgondolható és bevihető a további védelem érdekében.
 5. API. Ebben a szakaszban API-kódot hozhat létre a központba való belépéshez mobilalkalmazáson vagy egy harmadik fél webhelyén keresztül.
 6. SMS hitelesítés. A webhelyre történő belépés ellenőrző kódját SMS-ben küldjük el.
 7. Google Authentication 2FA. Már telepítettük.

Korábbi cikkekben már beszéltünk a biztonsági beállításokról, az ellenőrzésről, a visszavonási korlátokról és a kétfaktoros hitelesítésről, ezért nem részletezzük a személyes fiókeszközök részletes leírását, hanem a főoldalra lépünk..

Binance.com honlap

Fő szakaszok

Főmenü:

 • a logó mellett van egy menü más csereprojektekről;

 • csere – a kereskedési platform rendszeres vagy fejlett felületre történő belépésének menüje;
 • a bal oldalon található a kereskedési számla menü: számla feltöltés, pénzeszközök kivonása stb., valamint a megbízások menü. Kicsit később részletesen beszélünk róla;
 • a felső menü következő három eleme nem kereskedelemre szolgál, hanem több információval szolgál: Csatlakozzon hozzánk – “Üresek”, Támogatás – “Támogatás”, Hírek – “Hírek”, írja be személyes fiókját és változtassa meg a kezelőfelület nyelvét.

2. A Binance projektek másik menüje, valamint hírek, promóciók stb.

3. A legnépszerűbb párok idézetei.

A főoldalon a legnépszerűbb kriptovaluta-párok tanfolyamai láthatók.

4. A kriptovaluták minősítése, amelyekkel a tőzsdén kereskednek.

Itt azonnal kiválaszthatja azt a fő pénznemet, amelyhez a pár kerül kiválasztásra.

A webhely alsó menüje

Ez hivatalos információ és információ a cégről, csak az alsó menü fontos elemeit vesszük figyelembe (már figyelembe vettük az olyan menüpontokat, mint a jutalék, és nem fogunk kétszer megállni):

 • Rólunk – információk a cégről: küldetés, cél, stratégia, előnyök;
 • Feltételek – felhasználói megállapodás – olyan megállapodás, amelyet a felhasználó a regisztráció során köt meg az oldallal és a céggel. Ez tartalmazza a felek jogait, kötelezettségeit és felelősségét;
 • Adatvédelem – adatvédelmi irányelvek;
 • API – információk az API működéséről;
 • Jelentkezés listára – alkalmazás, amely kriptovalutát ad hozzá a listához;
 • A Letöltés egy szakasz az alkalmazás letöltésére Windows, MacOS, Android és más platformokra.

Az alsó menü jobb oldalán találhatók linkek a vállalat oldalaira a közösségi hálózatokon.

Hogyan lehet kereskedni a Binance tőzsdén?

A Binance kereskedése ugyanolyan egyszerű, mint más tőzsdéken való kereskedés. Ezt még egy kezdő is könnyen kitalálja. A kereskedést Basic vagy Advanced módban lehet végrehajtani, a kiválasztott kereskedési panelre lépéshez kattintson az Exchange gombra.

Fő felület:

Fejlett:

Az interfészek közötti fő különbség a funkcionalitásukban van. A felhasználó szabadon és gyorsan válthat közöttük. Nincs korlátozás (fizetős hozzáférés).

Alapvető lehetővé teszi:

 • válasszon devizapárt;
 • elemzi a diagramot és nyomon követi a kereskedési előzményeket;
 • megtekintheti a csere “pohár”;
 • dolgozzon a valuta eladására vagy vásárlására vonatkozó megrendelések formájában.

Fejlett

Minden alapvető funkciót tartalmaz, és lehetővé teszi a kriptovaluták viselkedésének mélyreható elemzését.

Nézzük meg a kereskedési folyamatot a fő felület példáján. A kereskedési panel bal oldala – „megbízási könyvek” – kriptovaluta (megbízási napló) eladására és megvásárlására vonatkozó ajánlatok. Csoportosítva vannak, ár szerint rendezve. A felső részben eladási ajánlatok találhatók, alul – vételre.

A diagram alatt vannak olyan ablakok, amelyek lehetővé teszik a megrendelés megnyitását. Ezenkívül a kereskedés fő szempontjai számos egyszerű lépésre redukálódnak:

1. szakasz. Devizapár kiválasztása

A kereskedési panelen 4 kategóriába sorolhatók: ETH, BTC, USDT, BNB. Csak 6 pár van USDT-vel. A jobb felső sarokban kiválaszthatja a kívánt pénznemet a listából vagy a keresősáv segítségével.

A közelmúltban a legnépszerűbb a TRN / BTC devizapár volt. A Binance tőzsdén a napi mennyiség egynegyede. Vannak ritka pénznemek is. Tehát egészen a közelmúltig a Binance azon két tőzsde egyike volt, ahol az IOTA kriptovalutával kereskedtek..

2. szakasz. A tanfolyam dinamikájának elemzése

Itt az ideje a technikai elemzésnek és az ehhez használt összes eszköz használatának. A szabványos funkciók mellett, például az árfolyamdinamika megjelenítésének konfigurálásához egy adott időtartamra: óra, nap, hónap, a TradingVeiw online diagram széles funkcionalitásával dolgozhat, közvetlenül a Binance platformon, amely beépítve. Természetesen a Binance-nek megvan a saját menetrendje, aki kényelmes, használhatja.

Akkor minden egyszerű, ha önállóan követi a diagramokat és elégedett a valuta árával – megveszi, akkor a megfelelő pénztárcába kerül. Az értékesítés ugyanúgy történik: amint meghatároztad a jövedelmező utat magadnak, eladhatsz.

3. szakasz. Rendelés kitöltése

A jobb oldalon az eladási táblázat található, a bal oldalon a vásárlások. A rendelési táblázat felső menüje lehetővé teszi a típus kiválasztását:

 • Határ/Határ – függőben lévő eladási vagy vételi megbízások standard típusa;
 • Piac/ Piac (Piac) – azonnali eladás vagy vásárlás a piac által jelenleg kínált legjobb áron. Ezzel a típusú megbízással egy tranzakció nagyon gyorsan elvégezhető, de az értéket maga nem tudja megadni;
 • Álljon megHatár/ Stop Limit – olyan megrendelés, amelynek saját maga állítja be a kívánt árat, a túl nagy veszteségek elkerülése érdekében. Amint az érték eléri a megadott jelet, a megrendelés aktiválódik és belép a rendelési könyvbe.

De ha a pénznem erősen csökkenni kezd, akkor a megbízás automatikusan lezárul kis veszteségekkel, amint eléri az Ön által megadott alsó határt..

A szükséges megbízás (vétel vagy eladás) kiválasztásra kerül, a tranzakció típusától függően. Tekintsük egy pár példáját ETH/BTC. Ha vásárolni akarunk ETH per BTC, akkor a szükséges sorrend – megvesz/”Megvesz”, és ha eladást tervezünk ETH, azok. megvesz BTC per ETH, akkor választjuk – Elad/ “Eladás”.

Most ki kell töltenie egy űrlapot, például egy megrendelést Határ:

 1. Ár. Az első sorban meg kell adnia a valuta vásárlásának vagy eladásának költségeit. Kezdetben ez az oszlop az aktuális piaci árat mutatja. Abból indulhat ki, mint referenciapont. Manuálisan növelheti vagy csökkentheti.
 2. A kriptovaluta egységek száma. A következő sorban feltüntetjük a szükséges összeget – pontosan mennyi kriptovalutát szeretne vásárolni vagy eladni.
 3. Összeg. A következő mezőben meg kell jelölni azt az összeget, amelyet a számláról megterhelnek vagy megterhelnek.

Marad a nyomás Elad vagy megvesz, az ügylet beírásra kerül a megbízási könyvbe, és csak arra kell várni, hogy teljesüljön, azaz. amikor valaki megfelelő mennyiségű érmét vásárol vagy ad el Önnek. A rendelési ablakok alatt találhatók a nyitott ügyletek és az aznapi műveletek előzményei.

Jutalékot kell fizetnie a Binance tőzsdén való üzletkötésért, akárcsak bármely más webhelyen. Mint korábban mondtam, itt van a legalacsonyabb és van egy% bármilyen kriptovalutával történő fizetéskor, 0,75% – fizetéskor Binance Érme (BNB) – pénzváltás.

Amint láthatja, a Binance tőzsdén történő megrendelések helyének funkcionalitása meglehetősen korlátozott. Ezt a problémát könnyen megoldják harmadik féltől származó szolgáltatások. Például az utolsó cikkben arról beszéltünk, hogy hogyan lehet összekapcsolni a központot a 3commas szolgáltatással..

Ez a platform lehetővé teszi a vételi és eladási utólagos megrendelések leadását. Beállíthat „létrákat” a Take Profit számára, és automatikusan átlagolja a pozíciót, csökkenés esetén vásárolhat. Lehetőség van időzítők beállítása a “stop” -ra, megrendelések leadása feltétel nélkül, anélkül, hogy belépne a tőzsde rendelési könyvébe, ami lehetővé teszi annyi megrendelés leadását, amennyit csak akar, miközben nem fagyasztja le a tőzsdén lévő letétet..

Ennek a funkciónak a használatával a binance kereskedelem nagyon kényelmessé válik, és a 3commas képességek arzenáljának hozzáértő használata is növeli a kereskedés hatékonyságát.

Binance orosz nyelven

Szeretnék röviden beszélni arról, hogyan kell működni egy oroszosított platformon. A vállalatnak nincs külön hivatalos, oroszul működő weboldala, mint például a TradingView: az angol nyelvű webhely a https://www.tradingview.com címen található, az orosz nyelvű webhely pedig a https: // címen található. ru.tradingview.com. És bár ha megnyit egy online diagramot orosz nyelven, akkor a vele végrehajtott összes művelet szinkronizálódik az angol nyelvűvel, mégis lényegében két különböző domain névről van szó.

A Binance más. Ha oroszul akarsz vele dolgozni, először el kell jutnod a hivatalos weboldalra angolul, azaz ugyanazt a linket használjuk: https://www.binance.com. Továbbá a felső menü nyelvi részében válassza az orosz nyelvet, és a webhelyet mintha lefordítanák:

Minden lehetőség változatlan, a felületen semmi sem változik, de egy oroszul beszélő kereskedő számára, aki egyáltalán nem beszél angolul, könnyebb dolgozni és navigálni a cserében.

Így néz ki a webhelyre való belépés orosz nyelvű ablaka:

Esetleg a kereskedő számára a legérdekesebb az orosz nyelvű kereskedési platform.

Fő felület:

Rendelések ablak:

Haladó felület, rendelési ablakkal együtt:

Mint látható, nincsenek különösebb változások, csak a feliratok egy része vált világosabbá, és néhány még mindig angol nyelven jelenik meg. Ezenkívül használhatja a Google fordítót, majd lefordítják őket oroszra, de ez megint helytelen fordítás lesz, és ez többet is megzavarhat, mint segítség.

Szeretném még egyszer felhívni a figyelmét: a tőzsde helyszíne Binance egyedül! Domain név binance.com. Ebben az esetben három www-nek kell lennie előtt és a biztonságos kapcsolat megerősítésének https: //.

A nyelv kiválasztása után a domainnév két betűvel kiegészül a nyelv angol rövidítésével (rövidítésével), például ha oroszul használ, akkor a Binance csere domain neve így fog kinézni : https://www.binance.com/ ru /, és ha angol, akkor https://www.binance.com/en/.

Ezért meg sem szabad próbálnia más hivatalos orosz nyelvű Binance webhelyet keresni, az oldalnak csak egy weboldala van! Ellenkező esetben a támadók kezébe kerülhet, és a következmények kiszámíthatatlanok lesznek: kezdve a bizalmas adatok banális elvesztésétől és más erőforrásokba és webhelyekbe történő belépési kísérletekhez történő felhasználásuktól, valamint az ezzel járó következményektől kezdve az alapok elvesztéséig..

A csalók olyan Binance klónokat hoznak létre, amelyek részletesen átmásolják a cserefelületet, még csak nem is sejted, hogy nem a valódi csereplatformon vagy, és itt biztosan elbúcsúzol mind a pénzedtől, mind a befizetett pénztől.

A hálózaton meglehetősen biztonságos szolgáltatások is vannak, amelyek először orosz nyelvű csereplatformként mutatják be magukat, sőt a logóját is használják, de hamarosan egy ilyen oldalra jutás után egyértelművé válik, hogy ez nem más, mint egy beutaló, amely megtanítja az újonnan érkezőket. dolgozzon a cserével információs anyagok felhasználásával, és hívja meg őket, hogy keressék fel a csereprogram hivatalos webhelyét a referral link használatával a további regisztráció érdekében. Az ilyen oldalak célja a referral jutalom megszerzése, azaz A jutalék 20% -a, amelyet a tőzsde keres a kereskedése során. Ezek a legártalmatlanabb “orosz nyelvű” Binances, ezért légy óvatos!

Mobil alkalmazás a Binance kriptovaluta tőzsdéről

Sok felhasználó tisztában van azzal a problémával, amikor az oldal lassan töltődik be.

És ha cseréről beszélünk, ez a tényező a döntő: a legfontosabb információkat másodperc töredéke alatt frissítjük. Még a leggyorsabb internet is összeomolhat. Mivel az ilyen problémák nagyon elterjedtek, a Binance tőzsde kifejlesztett egy mobilalkalmazást okostelefonokhoz, táblagépekhez és asztali eszközökhöz (netbookok, laptopok stb.).

Az alkalmazást letöltheti a hivatalos weboldalról, csak fentebb írtam, hogy pontosan hol, funkcionalitásában semmiképp sem marad el a szokásos verziótól, de még lassú kapcsolaton is sokkal gyorsabban működik.

A mobil alkalmazásnak köszönhetően soha nem fog hiányozni a nyereséges árajánlatok, és mindig tisztában lesz az aktuális cseredinamikával.

Ezen túlmenően, tekintettel a modern élet ritmusára, azok számára, akik egész nap nem kényelmesek a számítógép mellett, a Binance mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy folyamatosan dinamikus kereskedő maradjon..

Versenyek és promóciók

A Binance kriptovaluta-csere nagy figyelmet fordít a felhasználókkal való interakcióra, motiválja őket a visszajelzésekre, és időről időre versenyeket szervez, promóciókat tart a kereskedők és a digitális pénznemek között. 

Így a társaság 9 fordulót tartott a Hónap Érme versenyen. Csak azok az új érmék válhatnak résztvevőkké, amelyek szeretnének szerepelni a Binance-ben.

A verseny feltételei szerint a győztessé vált érmét vagy zsetont (a tőzsdei felhasználók legtöbb szavazatával) ingyen vették fel a listára.

Ezenkívül a felhasználók minden hónapban részt vesznek egy digitális valuta sorsoláson. A tranzakciók mennyiségét tekintve a legmagasabb rangú vezető kereskedők pedig érmék terjesztését állítják – airdrop.

Gyakran az olyan startupok és fiatal fejlődő projektek, amelyek felhívják a figyelmet tevékenységeikre és kijelentik magukat, támogatják az ilyen promóciókat és nyereményjátékokat..

Amit a professzionális kriptokereskedők mondanak a Binance-ről?

Számos véleményt és megjegyzést olvastam és hallottam fórumokon, közösségi hálózatokon és a kereskedőkkel való személyes kommunikáció során. Azt kell mondanom, hogy a Binance-ról szóló vélemények többnyire pozitívak. Nem mintha mindenki örülne a webhelynek, de a legtöbb felhasználó dicséri és ajánlja. Elégedettek a helyszín munkájával, és úgy döntöttek, hogy itt dolgoznak.

Mind a kezdők, mind a szakemberek dolgoznak a cserén, egyformán jól beszélnek a platformról. Pozitívumként megjegyzik a támogatást, amely nemcsak éjjel-nappal ül és fogadja a hívásokat és üzeneteket, hanem valóban segít a rendszert lassító hibák és problémák gyors megszüntetésében..

Sokan hangsúlyozzák a magas szintű biztonságot, a gyors rendelésfeldolgozást és az alacsony tranzakciós díjakat. A felhasználók kedvelik mind a kényelmes, mind a funkcionális két interfészt, amelyekben dolgozhatnak. További kényelmet és mobilitást biztosít a munkában az IOS és az Android alkalmazás.

Néhány kereskedő megjegyzi az oldal többnyelvűségét is. Ennek ellenére a “görbe” oroszosítást nevezik a csere fő hátrányának. Sokan nem szeretik, hogy a csere csak kriptovalutával működik (nem támogatja a fiatot).

Amint láthatja, tekintettel a webhely számos előnyére és azokra a lehetőségekre, amelyeket a tőzsde nyújt a felhasználók számára, hátrányai teljesen jelentéktelenek. Remélem, hogy a csapat a közeljövőben az orosz nyelvű rész javításán fog dolgozni.

A Binance egy fiatal és ígéretes digitális eszköz kereskedési szolgáltatás. A csapat folyamatosan új megoldásokat vezet be és javítja az oldalt, valamint új projekteket dolgoz ki, amelyek hasznosak és nemcsak a kriptopénz kereskedők, hanem a digitális eszközök szférájától távol eső emberek számára is érdekesek. Csatlakozzon a Binance felhasználói közösséghez, és fedezzen fel új kereskedési lehetőségeket! Hamarosan találkozunk!

Sok szerencsét és jó profitot!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map