Mikä on Stop Loss?

Stop loss on kaupassa käytetty yleinen termi; olet ehkä kuullut hänestä.

Itse asiassa Stop Loss on kiinteä hinta tai prosenttiosuus omaisuuserän hinnasta, jonka saavuttamisen jälkeen kauppa sulkeutuu automaattisesti..

Tiesitkö, että Stop Lossilla on myös muita etuja, kuten:

  • Vakuutus “vaihtoehtoisten mahdollisuuksien kustannuksista”.
  • Kyky myydä omaisuuserä vähäisen tappion jälkeen voidakseen myöhemmin nostaa asemaa alemmalla hinnalla (tunnetaan myös nimellä “lyhyt”).
  • Pääoman suojaaminen (erityisesti selvitystilaa vastaan ​​marginaali- tai futuurikaupan yhteydessä).
  • Voit mukauttaa Stop Loss -tapahtumasi seuraamaan kurssia, maksimoimalla voittosi ja minimoimalla riskisi.

Keskustelemme näistä seikoista tarkemmin tässä artikkelissa..

Perinteinen Stop Loss

Pitkän kaupan tapauksessa, kun ostat omaisuuden alle ja aiot myydä sen korkeammaksi voiton tuottamiseksi, Stop Loss sijoitetaan omaisuuserän ostohinnan alapuolelle, joten jos hinta liikkuu alas, ei ylös, kauppa on suljettu ja pääoman palautus vähennettynä toteutuneet erot.

Esimerkki: Aloitat kaupan ostamalla yhden ETH: n hintaan 1000 dollaria. Haluat ansaita voittoa ja myydä 1 ETH, kun hinta saavuttaa 1100 dollaria, jolloin saat 10% tai 100 dollarin tuoton alkuinvestoinnistasi (miinus palkkiot). Kuitenkin, jos hinta putoaa, putoat ansaan, jossa ostamasi yhden ETH: n arvo putoaa, ja yhden ETH: n myynti alle 1000 dollaria, jonka alun perin sijoitit, johtaa tappioon … tässä Stop Tappio voi auttaa sinua laskemaan ja vähentämään tätä riskiä …

Koska kryptovaluutat voivat olla hyvin epävakaita, hinnat voivat laskea antamatta edes elinkeinonharjoittajalle tai sijoittajalle mahdollisuutta reagoida … silloin Stop Loss -asetus voi auttaa suojaamaan pääomasi nukkuessasi tai käydessäsi päivittäin..

3Commas SmartTraden avulla voit määrittää tapahtuman yhteydessä Stop Loss -ehdon, jossa omaisuutesi myydään automaattisesti.

Miksi myydä tappioista huolimatta?

Kryptovaluuttamarkkinat ovat syklisiä. Usein, kun omaisuuden hinta laskee, hinnat voivat nopeasti kääntyä ja nousta (tämä voi kestää minuutteja, päiviä tai viikkoja). Jotkut kauppiaat uskovat, että omaisuuden pitäminen (tunnetaan myös nimellä “HODLing”) hinnan laskiessa on parempi kuin myydä tappiolla, koska hinnat palaavat lopulta entiselle tasolleen. He voivat myös käyttää omaisuuden ostojen keskiarvoistamisstrategioita (DCA) ostaakseen enemmän varoja säännöllisin väliajoin hintojen laskiessa edelleen. Tämä voi olla tehokas strategia, jos sinulla on ylimääräisiä varoja, jotka sijoitat tai keinottelet varoihin, joiden uskot olevan erittäin korkean kasvupotentiaalin pitkällä aikavälillä..

Jokaisella strategialla on kuitenkin haittansa, eikä myöskään tämä strategia ole ihanteellinen. Varasi voivat juuttua menetettyyn kauppaan pitkäksi ajaksi – vaikka kauppa lopulta kääntyisi ja sulkeutuisi voitolla (tätä kutsutaan vaihtoehtoisiksi kustannuksiksi, termi tarkoittaa, että olisit voinut saada voittoa valitsemalla eri tavalla). Täällä elinkeinonharjoittajan psykologia tulee esiin; jotkut uskovat, että menetys on huono ja voi odottaa kaikkien kauppojen onnistuvan tai onnistuvan. On tärkeää ymmärtää, että näin ei ole, eivätkä edes parhaat kauppiaat sulje 100% kaupastaan ​​voittoa varten..

Vaihtoehtoisten vaihtoehtojen kustannukset

Edellä esitetyn esimerkin mukaan sellaisen kaupan tai omaisuuden pitäminen kiinni, jonka arvo on saattanut romahtaa (esimerkiksi jopa -30% tai enemmän), ei ole paras toimintatapa, jos olet kauppias, jolla on rajalliset varat. Oletetaan, että samassa skenaariossa olet hyväksynyt pienen 2-5 prosentin tappion. Kun häviävä kauppa sulkeutuu heti alussa, kun hinnat ovat vasta alkaneet laskea, sinulla on mahdollisuus sijoittaa pääomasi parempiin kaupankäyntimahdollisuuksiin kasvavilla varoilla, tosiasiallisesti korvaamalla merkityksetön 2-5 prosentin tappio verrattuna omaisuuden omistamiseen, joka myöhemmin menetti 30%. Täällä robotit voivat auttaa maksimoimaan voitot markkinaolosuhteista huolimatta.!

Elinkeinonharjoittajat tai sijoittajat, joilla on suuria määriä varoja, voivat myös hyötyä pitkäaikaisen sijoitusportfolionsa omaisuuden myymisestä pienillä tappioilla, koska ne voivat lisätä omaisuuden määrää ostamalla enemmän takaisin halvemmalla hinnalla. 3Commasin Smart Cover on tehokas työkalu, jota voidaan käyttää tässä tilanteessa..

Stop Loss tässä tilanteessa antaisi kauppiaalle mahdollisuuden kaksinkertaistaa bitcoin-volyyminsa ostamalla uudelleen halvemmalla hinnalla.

Jälkipysäytys tappion maksimoimiseksi voitoista ja riskien minimoimiseksi

Joissakin tilanteissa Stop Lossia voidaan käyttää saadun voiton turvaamiseen, jos omaisuuden hinta nousee sen ostotasoon nähden. Voit manuaalisesti “siirtää Stop Loss -arvosi korkeammalle”. Kuvittele, että omaisuuserän hinta on noussut 10% ja korotat Stop Loss -tulosi voittomarginaalille (hintaan, jolla alun perin ostit omaisuuden) tai jopa kannattavalle tasolle..

Jos kauppa tai sijoitus onnistuu, voit siirtää Stop Lossia säännöllisesti korkeammalle varmistaaksesi, että hinnan kääntyessä kauppa sulkeutuu voitolla tai tappiona ja että voit arvioida seuraavan kaupan, jonka haluat tehdä, tietäen että varasi ovat turvassa.

3Commas SmartTrade -työkaluilla on myös mahdollisuus “seurata” Stop Loss -arvoa tietyllä prosenttimäärällä alle nykyisen kaavion hinnan. Hinnan noustessa Stop Lossia seurataan. Jos omaisuus laskee alle asettamasi kynnysarvon, kauppa suljetaan. Joko niin, 3Commas antaa sinun ajaa kauppaa ja unohtaa se, mikä vapauttaa sinut kryptovaluuttakaupan stressistä..

Suojaa pääomasi selvitystililtä, ​​kun käydään kauppaa marginaalilla tai futuureilla

Kun käydään kauppaa vipuvaikutuksella futuureissa tai marginaalipörsseissä, käydään kauppaa käyttämällä vipuvaikutteisia varoja, joskus 100 kertaa käytettävissäsi olevaa pääomaa.

Tämä on uskomattoman riskialtista, koska voit saada selvitystilaan, jos kauppa on kannattamatonta..

Esimerkiksi, jos annoit 1 dollarin “pitkän” kaupan käyttämällä 100-kertaista vipua, luodaan positio 100 dollarin vaihdetulle sopimukselle. Jos hinta nousee 1% ja suljet kaupan, ansaitset 1 dollarin voiton, mikä kaksinkertaistaa alkusijoituksen.

Lisävivutuksen riski on kuitenkin se, että jos hinta putoaa 1%, kauppasi puretaan ja menetät alkuinvestointisi..

Pörssit tarjoavat yleensä kahdenlaisia ​​futuureja tai marginaalin vipuvaikutustapoja: “Eristetty” ja “Risti”.

Eristetty vipuvaikutusmoodi on silloin, kun position avaamiseen käytetyillä varoilla on ennalta määritetty marginaali (laskettu position avaamisen yhteydessä), ja tämän marginaalin käytön jälkeen positio puretaan ja kaupan luomiseen käytettyjen varojen määrä menetetään. Tässä tilassa vain ne varat, joita käytetään tämän tietyn position luomiseen pörssissä, ovat vaarassa.

Ristiviputila antaa kauppiaille mahdollisuuden käyttää pörssitilillään käyttämätöntä saldoa vakuudeksi kaikkiin sopimusten nojalla avaamiinsa positioihin. hyöty on siinä, että tämä voi vähentää merkittävästi liiketoimien selvitystilan kustannuksia, mutta siihen liittyy lisääntyneitä riskejä, koska jos kauppa selvitetään, koko valuuttatili menetetään..

Siksi on erittäin tärkeää käyttää aina Stop Lossia, kun käydään kauppaa futuureilla tai marginaalipörsseissä, jotta estetään kaikkien varojen selvitystila..

Tuotos

Stop Loss voi paitsi estää pääomasi riskien kasvun, myös sitä voidaan käyttää saadun voiton turvaamiseen.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua tuntemaan Stop Loss -työkalun ja sen käyttötavat parantaakseen kaupankäyntistrategiasi ja sijoitusmenetelmiäsi ja maksimoidaksesi kauppojesi kannattavuuden. Kuten aina, jos sinulla on kysyttävää, 3Commas-tuki auttaa sinua mielellään. kirjoita meille osoitteeseen [email protected] 

Huomaa: Salausvaluuttojen kauppa on luonnostaan ​​riskialtista, ja vaikka tuotto voi olla melko korkea, on tärkeää pitää riskit mielessä. Jos kaupankäynnissä olevan omaisuuden hinta laskee voimakkaasti, saatat menettää osan sijoituksestasi ja joutua myymään omaisuuserää halvemmalla. 3Commas-blogikirjoitukset on kirjoitettu koulutustarkoituksiin, eikä niitä tule tulkita “taloudellisiksi neuvoiksi”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map