Jos olet kuullut termin “Hash Ribbons” ja mietin mitä se on ja miten voit ansaita voittoa käyttämällä tätä indikaattoria 3Commasissa, tämä materiaali on sinulle.!

Johdanto

Olitpa sitten uusi kaupankäynnissä tai pidätkö itseäsi kokeneena kauppiaana, olet ehkä kuullut suosikkisi salaus-youtuberit tai sosiaalisen median vaikuttajat mainitsemaan Bitcoinin Hash-nauhat aika ajoin. Jos olet koskaan miettinyt, kuinka indikaattorista voi olla hyötyä tai miten se toimii, tutustu tähän artikkeliin.!

Mikä on “Hash Ribbons”?

Suuri kysymys, pysymme siinä vielä vähän..

Saatat jo tietää, että bitcoinien luomiseksi Bitcoin-kaivostyöläiset suorittavat laskelmia ja ratkaisevat loputtomasti tiettyjä matemaattisia ongelmia. Vaadittu laskentateho mitataan ns. Hajautuksissa, ja hajautusnopeus on kaikkien bitcoinien luomiseen ja verkkoturvallisuuden varmistamiseen osallistuvien laitteiden laskentatehon kokonaisuus. Kirjoitushetkellä Bitcoinilla on huikea 125 Exahashes sekunnissa! Se on hämmentävää 125 000 000 000 000 yritystä sekunnissa ratkaista matemaattinen ongelma 6,25 bitcoin-palkkiona.!

Yksinkertaisesti sanottuna Hash Ribbons sallii visualisoi hashrate suorittaa tekninen tietojen analyysi käyttämällä algoritmien yhdistelmää, joka yleensä yhdistetään indikaattoriksi, jonka voit lisätä Bitcoin-kaavioihisi alustoilla, kuten TradingView.com.

Säännölliset vaihtelut ovat yleisiä esiintymisiä hajautusasteille, koska uudet kaivostyöntekijät ovat jatkuvasti liittymässä ja irrotettavissa Bitcoin-verkostosta, mutta merkittävät hajautusasteiden vaihtelut voivat usein olla signaali Bitcoinin hinnan potentiaalisen liikkeen määrittämiseksi.

Kuinka käydä kauppaa Hash-nauhoilla?

Harkitsemme suosituimpia tällä hetkellä. Hash Ribbons -indikaattori TradingView-alustalla.

Tämä indikaattori toimii lukemalla raaka Hash-nauhat jokaisen päivän lopussa ja esittämällä se kahtena rivinä kaaviossa: nopeampi 30 päivän liukuva keskiarvo ja hitaampi 60 päivän MA..

Yksinkertaisesti sanottuna, kun nopea MA ylittää sen yläpuolella olevan hitaan, se osoittaa hajautusnopeuden nousun ja yleensä merkitsee Bitcoinin hinnan nousua. Päinvastoin on myös totta, jos nopea MA ylittää hitaan pudoten viimeisen alapuolelle, hajautusaste laskee ja hinta yleensä seuraa sitä..

Koska Hash Ribbons -indikaattori toimii yhden päivän aikataulussa, se sopii parhaiten korkeammalle aikavälille, kuten 1D-, 2D-, 3D-, viikoittaiset (viikoittaiset) ja mahdollisesti kuukausittaiset (kuukausittaiset) kaaviot..

Seuraavaksi selitämme, kuinka luoda 3Commas-botti, jota ohjaa Hash Ribbons -indikaattori..

Kuinka menestyksekäs Hash Ribbons on ollut aiemmin?

Alla oleva kaavio näyttää hieman yli vuoden BTC / USD-hintatoiminnan, ja voit itse nähdä, miksi Hash Ribbons -indikaattori on niin tehokas.!

Jos olisit ostanut Bitcoineja viime vuonna paikanvaihdossa, kun Hash Ribbons -indikaattori näyttää Buy-signaalin, jokainen kauppa onnistuu. Itse asiassa tätä indikaattoria käyttävät usein pitkäaikaiset Bitcoin-sijoittajat, jotka käyttävät Buy-indikaattorisignaalia mahdollisuutena lisätä lisää Bitcoinia salkkuunsa..

BTC / USD: n Bitstamp-kaavion avulla voit palata elokuussa 2011 ja nähdä Hash Ribbons -indikaattorin jälkitestauksen tulokset.

Alla oleva kaavio käyttää viikoittaista aikataulua ja logaritmista skaalausta kaikkien tietojen sovittamiseksi yhteen kuvakaappaukseen:

Kaavion nuolet osoittavat signaalin likimääräisen päivämäärän ja konservatiivisen arvion viikoittaiselle sulkeutumiselle (merkinnälle) ja poistumiselle seuraavalla paikallisella huippulla ennen punaista kynttilänjalkaa. Jos olisit “trendi seurannut” elokuun 2016 härkäajoissa, myynti huipussaan toisi sinulle uskomattoman 2450%!

Lopeta … Entä viimeinen ostosignaali?

Hyvin huomattu! On syytä huomata, että mikään indikaattori ei voi tarjota sataprosenttista menestystä, ja ammattimaiset kauppiaat huomauttavat ensimmäisinä, että sinun ei koskaan pidä luottaa yhteen indikaattoriin kaikkien kaupankäyntipäätösten perustana..

On liian aikaista aloittaa nykyinen Bitcoin-noususykli, ja vaikka saattaa vaikuttaa siltä, ​​että hyödykkeen hinta on laskenut viimeisen Hash Ribbons Buy -signaalin jälkeen, on aika kiinnittää huomiota ja alkaa tarkastella 4 tunnin ja 1 päivän aikatauluja ennakoiden ja luo kaupankäyntisuunnitelma pitkäaikaisen aseman saavuttamiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää 3Commas DCA -robotteja ja käyttää Hash Ribbons -ohjelmaa kertomaan botille, että se aloittaa kaupankäynnin, kun Buy-signaali laukeaa, sekä käyttää turvaohjeita keskimääräisiin sijaintimerkintöihin.!

Hash Ribbons -indikaattorin liittäminen DCA Bot 3Commas -laitteeseen 

Siirry valikkoon DCA Bot (1) ja paina painiketta Luo botti (2).

Kohdassa Pääasetukset (3) kirjoita botin nimi, valitse pörssi, jolla haluat käydä kauppaa, sekä BTC / USD- tai BTC / USDT-pari (riippuen siitä, kumpi pörssi tai alueesi tukee kaupankäyntiparina). Päätämme luoda yksinkertaisen botin, koska olemme kiinnostuneita vain yhden parin kaupasta.

Paneelissa Strategia (4) valitsemme PITKÄÄ ja valuutta Lainata (voiton vahvistamiseksi USD / USDT). Käytämme position avaamiseen limiittijärjestystä, koska se voi säästää palkkioita useimmissa pörsseissä..

Oletetaan, että perus- ja turvatilausten kooksi asetetaan 100 dollaria, mutta voit säätää tämän riskinsietokyvyn ja kaupankäynnissä käytettävissä olevien varojen mukaan:

Kohdassa Edellytykset kaupan aloittamiselle (5) valitse “TradingView Personal Signal”, aseta Tavoite (%) (6) konservatiivisella 10 prosentin tasolla, jos haluat, voit aktivoida takana olevan voiton.

Poistamme käytöstä Pysäytä tappio (7).

Asennamme Turvallisuusmääräykset (8) ohjelmoimalla enintään 3 turvatilausta ja 3 samanaikaisesti aktiivista tilausta. Asetamme myös hintavarianssin jokaisen turvallisuustilauksen tekemiseen 5%: iin.

Lisäämme turvallisuustilausten määrän 2: een ja asetamme turvallisuustilausvaihekertoimen arvoon 1.

Voit kiinnittää huomiota Avustaja (9), mikä tässä tapauksessa kertoo sinulle, että käytämme tähän kauppaan enintään noin 800 dollaria. Samalla asetuksemme “Dollarin arvon keskiarvo” -turvallisuustilaukselle antavat meille mahdollisuuden hyötyä, jos BTC-hinta laskee 15%, ja hyötyä kaikista kaavion nostoista kaupan avaamisen jälkeen..

Nyt voit Tallentaa (10) bot.

Kun näet kysymyksen “Haluatko käynnistää uuden botin?” Napsauta painiketta alkaa, ja palaat sivulle Tiedot. Selaa tätä sivua alas ja kopioi “kaupan aloitussignaali” yksinkertaisesti napsauttamalla sinistä tekstiä kerran vasemmalla:

Avaa nyt TradingView.com uudella selainvälilehdellä ja kirjaudu sisään.

Avaa BTCUSD- tai BTCUSDT-kaavio 1D-aikataulussa, napsauta käyttämässäsi pörssissä (1) “Indicator” -painiketta (2), kirjoita “Hash-nauha“Ja valitse indikaattori, jonka tarjoaa” capriole_charles “(3):

Luo uusi napsauttamalla Hälytys-kuvaketta ilmoituksen (neljä).

Asetuksia varten Ehdot valitse “Hash Ribbons” -ilmaisin ja “Alert – Buy” -liipaisin ja valitse sitten “Kerran baaria kohden (sulkeminen)“(viisi).

Jotkut TradingView-merkintätasot rajoittavat vaihtoehtosi kiinteään viimeinen käyttöaika ilmoituksen viimeinen voimassaolopäivä, kiinnitä huomiota tähän, koska hälytys on nollattava noin joka kuukausi (6).

Kohdassa Toiminnot (7) valitse webhook-URL ja kirjoita: https://3commas.io/trade_signal/trading_view. 

Huomaa: Verkkokoukun URL-osoite ei ole verkkosivu, joten älä napsauta linkkiä yrittääksesi vierailla siinä!

Lopuksi, kentälläViesti“(7) liitä botista aiemmin kopioitu viesti sivultamme”Botti-tiedot“Ja paina painiketta”Luo“(8):

Hieno!

Olet luonut botin ja linkittänyt sen Hash Ribbons -indikaattoriin. Sinun tarvitsee vain odottaa, kunnes seuraava signaali laukeaa, ja botti luo automaattisesti kaupan valitsemallesi pörssille! Voit antaa botin hallita kauppaa, kunnes se sulkeutuu 10%: n voitolla, tai arvioida uudelleen kaupan avaamisen jälkeen, jos haluat käyttää Muunna SmartTrade -vaihtoehdoksi ja käyttää sitä pidemmän aikavälin kauppana, jonka tarkoituksena on tuottaa vielä enemmän voittoa, luotettavalla 3Commas-botillasi erinomaisella tulohinnalla!

Huomaa: Salausvaluuttojen kauppa on luonnostaan ​​riskialtista, ja vaikka tuotto voi olla melko korkea, on tärkeää pitää mielessä riskit. Jos kaupankäynnissä olevan omaisuuden hinta laskee voimakkaasti, saatat menettää osan sijoituksestasi ja joutua myymään omaisuuserää halvemmalla. 3Commas-blogikirjoitukset on kirjoitettu koulutustarkoituksiin, eikä niitä pidä tulkita “taloudellisiksi neuvoiksi”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me