Haluan enemmän rahaa. Futuurit.

Avaamme sarjan artikkeleita ei-triviaalisista tavoista ansaita rahaa kryptovaluutoilla, myös toiminnallisuutemme avulla.

Tässä artikkelissa näytämme esimerkillä futuurit, mikä on kiinnostus kaupankäyntiin futuuripörsseissä, kuinka voit käyttää 3Commas-botteja kaupankäynnissä futuureilla, ja annamme myös vaiheittaiset ohjeet niiden yhdistämiseen.. 

Mitä ovat futuurit

Futuurit ovat sopimus (sopimus) omaisuuden ostamisesta tai myymisestä tulevaisuudessa sopimuksen tekohintaan. Sopimuksen tekemisen jälkeen osapuolet ovat velvollisia täyttämään sen ehdot markkinahinnasta riippumatta.

Mikä on kiinnostus käydä kauppaa futuureilla

Tulevaisuuden pörssit ovat ensisijaisesti kiinnostuneita seuraavista mahdollisuuksista:

1. Käy kauppaa vipuvaikutuksella, toisin sanoen kauppaa volyymeillä, jotka ylittävät huomattavasti omasi.

2. Lyhyt eli kauppa laskevilla hinnoilla.

Mikä on olkapää. Esimerkki.

Vipuvaikutus on pörssin vipuvaikutus. Niiden ansiosta kauppias saa mahdollisuuden lisätä kaupankäyntitoimintojensa määrää ja voittoa..

Tavallinen kryptovaluutanvaihto ei tarjoa elinkeinonharjoittajille mahdollisuutta käydä laillista kauppaa vipuvaikutuksella: vipuvaikutus on käytettävissä vain kaupankäyntisopimuksilla eli futuureilla. Siksi erikoistuneet futuuripörssit avataan vivutetulle kaupankäynnille..

Analysoidaan vivutettu kaupankäynti esimerkin avulla.

Teit onnistuneen sopimuksen ja sait siitä 100 dollaria voittoa. Jos olisit käynyt kauppaa tällä kaupalla suhteessa 1:25, olisit ansainnut 2500 dollaria samasta kaupasta käyttämällä samaa strategiaa. Jos siis sinulla on kannattava vivutettu kaupankäyntistrategia, voit lisätä pääomaa merkittävästi sijoittamatta enemmän omia varojasi..

Samalla lisäät talletuksen menettämisen riskiä, ​​jos hinta on ennusteesi vastainen. Joten jos sinulla on 0,1 BTC ja ostat 100000 sopimusta (vipuvaikutus on X100) ja korko laskee 1%, menetät kaiken, mikä oli tililläsi (0,1 BTC). 10-vipuvaikutuksella negatiivinen poikkeama on jo 10%. Todellisuudessa selvitystila tapahtuu jo aikaisemmin, koska on palkkioita, lainatun lainan rahoitus jne..

Viputettu kaupankäynti on tällä hetkellä käytettävissä useilla pörsseillä, joista tunnetuimpia ovat BitMex, Binance Futures, Deribit ja Bitfinex. Jokaisella sivustolla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, esimerkiksi Binance Features tarjoaa BTCUSDT-sopimukselle enimmäisvivun x125, ja BitMexillä on suurimmat kaupankäyntimäärät, keskimäärin 2,5 miljardia dollaria päivässä, mikä vaikeuttaa tämän valuuttakurssin manipulointia. vaihto..

Mitä lyhyt tarkoittaa. Esimerkki.

Lyhyesti sanottuna kaupankäynti on hinnan laskua. Kaupankäyntiasemaa terminaalissa kutsutaan lyhyeksi.

Tarkastellaan esimerkkiä Bitmex- ja Bybit-pörsseistä, joissa voitot kirjataan vain BTC: hen.

Oletetaan, että sinulla on 1 BTC. Kurssi on nyt 10 000 dollaria. Avaat LYHYEN position kaikesta rahasta 10000 sopimukseen edellyttäen, että 1 sopimus = 1 dollari. Siksi allekirjoitat sopimuksen siitä, että hinnasta riippumatta ostajan on ostettava sinulta milloin tahansa (ennen voimassaolon päättymistä, ellei sopimus ole rajoittamaton) 1 BTC: tä sopimusten avaamisen aikaan (ja me avasimme sijainti 10 000 $ 1 BTC: lle).

Samaan aikaan 1 BTC, joka oli vaihdossasi, on “lukittu” ja pysyy pantissa, jotta Margin Call -tapahtuman yhteydessä se voidaan poistaa sinulta.

Korko laskee 50% ja nyt se on 5000 dollaria 1 BTC: lle. Suljet 10000 LYHYT-sopimuksen (myydä 1 BTC, hintaan 10 000 dollaria). Alun perin lukitusta lyöntipallostasi ostajalle annetaan 1 BTC. Vastineeksi ostaja antaa sinulle 2 BTC: tä (5000 dollaria x2 = 10000 dollaria). 

LYHYT sijaintisi on suljettu. Seurauksena: korko laski 50%, tilisi BTC kasvoi 100%. BTC oli 1, nyt 2 BTC. Tilisi dollarimäärä on kasvanut 0%. Siellä oli 1 BTC 10000: lla, nyt 2 BTC: llä 5000: lla.

Siten onnistunut lyhytaikainen kauppa lisää BTC: täsi, kun taas dollarin ekvivalentti pysyy samana. Jos käydään kauppaa Binance Futures -pörssissä, otat voitot vain dollareina. Silloin esimerkissämme tilisi dollarimäärä olisi kasvanut 50%.

Ja jos tässä esimerkissä käytämme olkapäätä?

Tulokset ovat seuraavat:

Kurssi 10000 dollaria, avaa LYHYT 20000 sopimukselle 1 BTC: llä (Leverage x2)

Kurssi 5000 dollaria, sulje LYHYT 20000 sopimukselle. 

Kaikki yhteensä:

Oli 1 BTC (10000 dollaria) + otti 1 BTC: n (10000 dollaria) ja avasi LYHYT-kannan 20000 sopimukselle

Korko laski 50%. Oli 10000 dollaria, nyt 5000 dollaria.

Tilisi BTC on kasvanut 200% – suljettuamme 20000 sopimuksen LYHYT-aseman, ostimme 4 BTC: tä 5000 dollaria, lainasimme 1 BTC antoi = 3 BTC tilille. Dollareina se oli 1×10000, nyt 3×5000 = + 50%

Futuurien hyödyt kaivostyöläisille

Spekulatiivisen tarkoituksen lisäksi kaivostyöläiset voivat käyttää futuureja riskien suojaamiseen, ts. Kaivostyöläinen aikoo kaivaa 10 bitcoinia kuukauden sisällä ja myydä ne 7000 dollaria, mutta markkinoiden suuren volatiliteetin vuoksi bitcoinin hinta voi muuttua alaspäin. Suojellakseen itseään voimakkaalta kurssimuutokselta kaivosmies avaa lyhyen aseman ja on win-win-tilanteessa, koska salkun arvo ei muutu:

– kun BTC-korko laskee, kaivosmies menettää johtuen siitä, että hänellä on bitcoineja, mutta hän voittaa BTC: n futuureissa lyhyen sijainnin vuoksi.

– kun BTC-korko nousee, kaivosmies menettää BTC: n futuureissa lyhyen sijainnin vuoksi, mutta voittaa johtuen siitä, että hänellä on bitcoineja.

Miksi 3Commas-botit ovat hyödyllisiä kaupankäynnillä vivulla

Jos sinulla on oma tai kolmannen osapuolen kannattava strategia, et voi vain automatisoida sitä 3Commas-bottien avulla, vaan myös ansaita siitä monta kertaa enemmän vipuvaikutuksen ansiosta. 

Mistä saada nämä strategiat?

1. Oma strategia

Voit luoda oman strategian käyttämällä teknisiä indikaattoreita tai muita Trading View -työkaluja ja automatisoida kaupankäynnin käyttämällä tätä strategiaa jo 3Commassa. Kuinka se tehdään – kuvattu tässä artikkelissa. Jos haluat vaihtaa sitä vipuvaikutuksella, sinun on liitettävä yksi käytettävissä olevista futuuripörsseistä (Binance Futures, Bybit, Bitmex) 3Commas-tilillesi, sitten botin asetuksissa sinulla on vipuvaikutustoiminto:

  1. Kolmannen osapuolen valmis strategia

Voit myös automatisoida kaupankäynnin kolmannen osapuolen signaaleilla ja yhdistää vipuvaikutuksen. Asiakkaidemme suosituimmat valmiiden signaalien joukossa ovat ilmaiset salausnäyttösignaalit Trading View -sivustolta. Kuinka ne asetetaan, on kirjoitettu tässä artikkelissa.

Meillä on myös markkinapaikka kauppiaiden signaaleille. Voit valita kannattavan signaalin ja automatisoida sen myös vipuvaikutuksella.

Mitä muita signaaleja on saatavilla – lue täältä. Voit liittää minkä tahansa niistä.

Ja nyt askel askeleelta ohjeet strategioiden automatisointiin bottien ja kaupan avulla vipuvaikutuksella.

Tilin avaaminen Binance Futures -sivustolla. Tämä tehdään kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa:

  • Kirjaudu normaaliin Binance-tili;
  • Siirry yläpaneelin Futures-välilehdelle;

Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Avaa nyt -painiketta. Tehty.

Kuinka saada rahaa siihen

Tilauskannan oikeassa alakulmassa on siirtopainike (venäjäksi “Transfer”). Työntää.

Syötä avautuvaan ikkunaan USDT: n määrä, jonka haluamme siirtää vaihto-lompakosta futuuriin. Laina, vakuutusrahasto ja siirto vain USDT: nä. Siksi futuurirahaston täydentämiseksi tarvitset valuuttakurssitilille täsmälleen USDT.

Muuten, saman ikkunan kautta voit nostaa rahaa takaisin futuurilompakosta vaihtoon napsauttamalla lompakoiden välistä peruutuspainiketta.

Nyt sinulla on varoja futuuritililläsi, mutta kauppaa varten 3Commas-palvelussa sinun on annettava API-käyttöoikeus tiliisi. Voit tehdä tämän siirtymällä Binance-tilillesi>asetukset>API-hallinta.

Kirjoita avautuvaan välilehteen avaimen nimi ja napsauta “Luo”, vahvista luomalla antamalla koodi 2FA: lta.

Sitten postiin saapuu kirje, jossa on tarpeen vahvistaa uuden API-avaimen luominen napsauttamalla “Vahvista uusi API-avain” -painiketta. Jos painike ei toimi tai sitä ei näytetä, alla on linkki, jota napsauttamalla vahvistat myös uuden avaimen luomisen.

Seuraavaksi pääsemme API Management -sivulle. Täällä tarvitsemme muokkausrajoitukset, API-avaimen ja salaisen avaimen.

Napsauta “Muokkaa rajoituksia” ja laita rasti kohtaan “Salli kaupankäynti” ja “Salli futuurit”, muut kohteet..

Kopioi API-avain ja salainen avain. Siirry Omat pörssit -osiossa kohtaan 3Commas. Valitse Exchange-kentässä Binance Futures, keksi avaimellesi nimi (mieluiten sellainen, että ymmärrät heti, että tämä on avaimesi Binance Features -sovelluksesta), lisää API-avain ja salainen avain asianomaisiin kenttiin ja napsauta ” Yhdistä vaihto “.

Onnittelut! Olet luonut API-avaimen Binance Futures -yhtiöltä ja olet askel lähempänä edistyneempää ja turvallisempaa futuurikauppaa. Seuraavaksi luodaan futuurikaupan botti. Voit tehdä tämän siirtymällä sivupaneelin “Bots” -välilehdelle ja valitsemalla “Advanced”, jos haluat luoda botin, jolla on joustavampi kaupankäyntistrategia..

Sarakkeessa “Perusparametrit” keksimme botin nimen, kentästä “Exchange” valitsemme edellisessä kappaleessa luodun API-avaimen nimen. Jätä botti “Yksinkertainen”.

Seuraavassa vaiheessa valitsemme kaupankäyntiparin. Toistaiseksi Binance-ominaisuuksista on saatavilla kaksi kaupankäyntiparia: BTC / USDT ja ETH / USDT.

Pariksi BTC: n kanssa suurin vipuvaikutus on x125 ja ETH: n kanssa “vain” x50.

Edelleen. Lyhyt tai pitkä. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: botti on lyhyt (myy ja osta halvemmalla) tai pitkä (osta ja myy kalliimmin).

“Voittovaluuttaa” ei voi muuttaa, koska kaikki Binance-ominaisuudet lasketaan USDT: ssä.

“Alkutilausmäärä” on summa, jolle teemme ensimmäisen tilauksen. Arvo voidaan asettaa BTC / ETH, USDT tai prosentteina talletuksesta.

“Turvallisuustilausten määrä” on summa, jolle turvatilaukset tehdään keskimääräisen kaupan avaamisen jälkeen hinnan laskiessa.

Alkutoimeksiantoja on kahta tyyppiä: markkinoiden toteuttama (alias Market) tai sijoittaminen tilauskantaan ja odottamalla “haluttua” hintaa (alias Limit).

“Viputyyppi” tai vipuvaikutus on kerroin, jolla pörssi kertoo asiakkaan panoksen. On muistettava, että mitä suurempi vipuvaikutus, sitä suurempi riski menettää varoja, mutta myös suurempi palkkio.

Lohkossa “deal start condition” valitset strategian, jolla sopimukset avataan (oma tai kolmas osapuoli – kirjoitimme tästä yllä).

Kirjoita “Stop Loss” -kenttään% talletuksesta, jonka haluamme pitää.

“Stop Loss -toiminto” -kentässä voit valita kaupan sulkemisen tai lopetetun botin kanssa. “Stop Loss -aikakatkaisua” tarvitaan suojaamaan puristuksilta, koska usein tapahtuu, että päätät vitsailla, etsit erinomaisen lähtökohdan, asetat pysähdyksen ja kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta yksi satunnainen puristus koputtaa pysähdyksen väärään suuntaan , sulkemalla kaupan ja BTC-hinta alkaa laskea. Mikä tahansa tämä onkin, voit asettaa aikakatkaisun, joka tarkistaa tietyn ajan kuluttua, onko tilauksen sulkemisen arvoinen pysähtyminen vai ei.

“Turvallisuustilaukset” -lohkoa tarvitaan sijainnin keskiarvoistamiseen.

Voit lukea lisää turvallisuustilauksista täältä, mutta lisätään, että keskiarvoa ei kannata keskittää liikaa, joissakin tilanteissa on parempi harkita näkemystäsi markkinoista.

Lohko “Lisäasetukset” tarvitaan useiden pienten korjausten tekemiseen.

Kenttä “Älä aloita kauppaa, jos päivittäinen volyymi on pienempi” tarvitaan vähämerkittävien altcoiinien kauppaan, ja Binance-ominaisuuksissa yhden parin kauppojen määrä voi olla suurempi kuin joissakin pörsseissä viikossa.

Kaupan avaamisen vähimmäis- ja maksimihinta vaaditaan, jotta botti käy kauppaa tietyllä alueella ja et oikosulje pohjaa.

“Odotusaikaa ennen kaupan avaamista” voidaan käyttää erottamaan puristus voimakkaasta noususta / laskusta ilman vetoa.

“Kaupan välisessä tauossa” määritetään aika, jonka on kuluttava uuden kaupan avaamisen välillä.

“Avaa tarjoukset ja lopeta” -toiminnon avulla voit hallita robottitoimintaa paremmin tietyn määrän tarjouksia avattuasi. On tärkeää muistaa, että myös avoimet, mutta vielä keskeneräiset tapahtumat kirjataan..

Paras osa on jäljellä loppuun. ”Voittaa” -lohko tarvitaan voiton vahvistamiseksi.

Kohdekannattavuus-kentässä näkyy prosenttiosuus voitosta, jonka jälkeen botti sulkee sijainnin. Kaikki palkkiot on jo otettu huomioon.

Kannattavuuslaskelman avulla voit määrittää, lasketaanko kannattavuus tilauksesta vai tilillä olevien varojen kokonaismäärästä.

Lue lisää Trailingista täältä, mutta lyhyesti sanottuna tämän vaihtoehdon avulla voit maksimoida kaupan voitot.

Kun olemme määrittäneet botin, meidän on tarkistettava pysähdykset ja onko kaikki parametrit oikein. Napsauta sen jälkeen oikean lohkon “Luo botti” -painiketta.

Jos kaikki on tehty oikein, näet ikkunan, jossa sinua pyydetään käynnistämään botti..

Tuoda markkinoille!

Kaikki tiedot botista voidaan tarkastella Bots-osiossa>Minun botit.

Siellä voit myös poistaa botin käytöstä, tarkastella yksityiskohtaisia ​​tietoja, tilastoja jne..

Muista, että vivutetulla kaupankäynnillä on enemmän riskejä kuin spot-kaupalla, mutta palkkio voi olla suurempi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map