Vi åpner en serie artikler om ikke-trivielle måter å tjene penger på kryptovalutaer, inkludert ved hjelp av funksjonaliteten vår.

I denne artikkelen vil vi vise et eksempel på hva futures er, hva er interessen for å handle på futures börser, hvordan du kan bruke 3Commas-roboter når du handler futures, og også gi trinnvise instruksjoner om hvordan du kobler dem.. 

Hva er futures

Futures er en avtale (kontrakt) om å kjøpe eller selge en eiendel i fremtiden til prisen på kontraktstidspunktet. Etter inngåelsen av kontrakten er partene forpliktet til å oppfylle vilkårene, uavhengig av markedsprisen.

Hva er interessen for å handle på børser med futures

Futures børser er primært interessert i følgende muligheter:

1. Handle med gearing, det vil si handel med volumer som overstiger dine egne.

2. Kort, det vil si handel med fallende priser.

Hva er skulder? Eksempel.

Utnyttelse er børsens innskuddsmidler. Takket være dem får den næringsdrivende muligheten til å øke volumet på sin handelsvirksomhet og fortjeneste..

En konvensjonell kryptokursutveksling gir ikke handelsmenn mulighet til å handle lovlig med gearing: gearing er bare tilgjengelig når det handles med kontrakter, det vil si futures. Derfor åpnes spesialiserte futures-børser for leveraged trading..

La oss analysere leveraged trading ved hjelp av et eksempel.

Du avsluttet en vellykket avtale og mottok $ 100 fortjeneste fra den. Hvis du handlet denne handelen med 1:25 gearing, ville du tjent $ 2500 fra samme handel ved å bruke nøyaktig samme strategi. Dermed, hvis du har en lønnsom leveraged handelsstrategi, kan du øke kapitalen betydelig uten å investere mer av dine egne midler..

Samtidig øker du også risikoen for å miste innskuddet hvis prisen går imot prognosen din. Så hvis du har 0,1 BTC og kjøper 100 000 kontrakter (gearing vil være X100) og kursen faller med 1%, vil du miste alt som var på kontoen din (0,1 BTC). Med en innflytelse på 10 er det negative avviket allerede 10%. I realiteten vil avvikling skje enda tidligere, siden det er provisjoner, finansiering av en lånt posisjon, etc..

Leveraged trading er for tiden tilgjengelig på et stort antall børser, hvorav de mest kjente er BitMex, Binance Futures, Deribit og Bitfinex. Hvert nettsted har sine egne unike funksjoner, for eksempel tilbyr Binance Features en maksimal innflytelse på x125 for BTCUSDT-kontrakten, og BitMex har de største handelsvolumene, i gjennomsnitt 2,5 milliarder dollar per dag, noe som gjør det vanskelig å manipulere valutakursen på dette Utveksling..

Hva betyr kort. Eksempel.

For kort er å handle med en prisnedgang. En handelsposisjon i terminalen kalles short.

Tenk på et eksempel på Bitmex- og Bybit-børsene, hvor overskudd bare blir registrert i BTC.

La oss si at du har 1 BTC. Kurset er nå $ 10.000. Du åpner en KORT posisjon for alle pengene, for 10.000 kontrakter, forutsatt at 1 kontrakt = $ 1. Dermed signerer du en avtale om at uansett pris, når som helst (før utløpet, hvis kontrakten ikke er ubegrenset), må kjøperen kjøpe 1 BTC fra deg, til prisen da kontraktene ble åpnet (og vi åpnet en posisjon på 10 000 $ for 1 BTC).

Samtidig er 1 BTC som var på sentralen din “låst” og forblir i pantet, slik at det i tilfelle Margin Call kan skrives av fra deg..

Kursen synker med 50%, og nå er den $ 5000 for 1 BTC. Du lukker en posisjon på 10.000 KORTE kontrakter (selg 1 BTC, for $ 10.000). Fra den opprinnelig “låste” køen din blir 1 BTC gitt til kjøperen. Til gjengjeld gir kjøperen deg 2 BTC ($ 5.000 x2 = $ 10.000). 

KORT posisjon er stengt. Som et resultat: frekvensen falt med 50%, BTC på kontoen din økte med 100%. Det var 1 BTC, nå 2 BTC. Dollarekvivalenten til kontoen din har vokst med 0%. Det var 1 BTC på 10.000, nå 2 BTC på 5.000.

Dermed øker en vellykket kort handel din BTC mens dollarekvivalenten forblir den samme. Hvis du handler på Binance Futures-børsen, tar du bare fortjeneste i dollar. I vårt eksempel ville dollarekvivalenten til kontoen din ha vokst med 50%.

Og hvis vi i dette eksemplet bruker skulderen?

Resultatene blir som følger:

Kurs $ 10.000, åpne en KORT for 20.000 kontrakter med 1 BTC (Leverage x2)

Kurs $ 5000, lukk KORT for 20 000 kontrakter. 

Total:

Det var 1 BTC ($ 10 000) + tok 1 BTC ($ 10 000) og åpnet en KORT stilling for 20 000 kontrakter

Satsen falt med 50%. Var $ 10.000, nå $ 5.000.

BTC på kontoen din har vokst med 200% – etter å ha lukket KORT posisjon på 20 000 kontrakter, kjøpte vi 4 BTC for $ 5000, lånte 1 BTC ble gitt = 3 BTC på kontoen. I dollar var det 1×10000, nå 3×5000 = + 50%

Fordelene med futures for gruvearbeidere

I tillegg til det spekulative formålet, kan futures brukes av gruvearbeidere til å sikre risiko, dvs. Gruvearbeideren planlegger å bryte 10 bitcoins innen en måned og selge dem for $ 7000, men på grunn av den høye volatiliteten i markedet kan prisen på bitcoin endre seg nedover. For å beskytte seg mot en sterk endring i kursen, åpner gruvearbeideren en kort posisjon og befinner seg i en vinn-vinn-situasjon, siden verdien av porteføljen ikke vil endre seg:

– når BTC-kursen faller, taper gruvearbeideren på grunn av at han har bitcoins, men vinner BTC i futures på grunn av en kort posisjon.

– når BTC-kursen stiger, mister gruvearbeideren BTC i futures på grunn av en kort posisjon, men vinner på grunn av at han har bitcoins.

Hvorfor 3Commas-roboter er nyttige når du handler med gearing

Hvis du har din egen eller en tredjeparts lønnsom strategi, kan du ikke bare automatisere den ved hjelp av 3Commas-bots, men også tjene mange ganger mer på den gjennom innflytelse.. 

Hvor du kan få tak i disse strategiene?

1. Egen strategi

Du kan lage din egen strategi ved hjelp av tekniske indikatorer eller andre verktøy i Trading View og automatisere handel ved hjelp av denne strategien allerede i 3Commas. Hvordan gjøre det – beskrevet i denne artikkelen. For å handle med gearing, må du koble en av de tilgjengelige futures-børsene (Binance Futures, Bybit, Bitmex) til 3Commas-kontoen din, og i bot-innstillingene vil du ha en gearing-funksjon:

  1. Tredjeparts ferdige strategi

Du kan også automatisere handel ved hjelp av tredjeparts signaler og koble til gearing. De mest populære hyllesignalene fra våre kunder er Free Crypto Screener-signaler fra Trading View. Hvordan du setter dem opp er skrevet i denne artikkelen.

Vi har også en markedsplass for handelssignaler. Du kan velge et lønnsomt signal og automatisere det, også med innflytelse.

Hvilke andre typer signaler er tilgjengelige – les her. Du kan koble noen av dem.

Og nå trinnvise instruksjoner om hvordan du automatiserer strategier med roboter og handler med gearing.

Åpne en konto på Binance Futures. Dette gjøres i tre enkle trinn:

  • Logg inn på din vanlige Binance-konto;
  • Gå til Futures-fanen i toppanelet;

Klikk på Åpne nå-knappen i nedre høyre hjørne. Ferdig.

Hvordan få penger til det

Nederst til høyre under ordreboken er det en overføringsknapp (på russisk “Transfer”). Trykk.

I vinduet som vises, angir du mengden USDT som vi vil overføre fra utvekslingslommeboken til den fremtidige. Obligasjon, forsikringsfond og overføring bare i USDT. Derfor, for å fylle på futuresfondet ditt, trenger du nøyaktig USDT på valutakontoen.

Forresten, gjennom samme vindu, kan du ta ut penger tilbake fra futures lommebok til børsen ved å klikke på motsatt knapp mellom lommebøker..

Nå har du midler på din fremtidskonto, men for å handle med 3Commas må du gi API-tilgang til kontoen din. For å gjøre dette, gå til Binance-kontoen din>Innstillinger>API-administrasjon.

I kategorien som vises, skriv inn navnet på nøkkelen vår og klikk “Opprett”, bekreft ved å opprette ved å skrive inn en kode fra 2FA.

Deretter kommer det et brev i posten, der det er nødvendig å bekrefte opprettelsen av en ny API-nøkkel ved å klikke på “Bekreft ny API-nøkkel” -knappen. Hvis knappen ikke fungerer eller ikke vises, vil det være en lenke nedenfor ved å klikke på som du også bekrefter opprettelsen av en ny nøkkel.

Deretter kommer vi til siden API Management. Det er her vi trenger redigeringsbegrensninger, API-nøkkel og hemmelig nøkkel.

Klikk på “Rediger begrensninger” og sett et kryss foran elementene “Aktiver handel” og “Aktiver futures”, andre elementer, samt begrense tilgang via IP, aktiver etter ønske.

Kopier API-nøkkelen og den hemmelige nøkkelen. Gå til 3Commas i delen “My Exchanges”. I feltet “Exchange” velger du Binance Futures, kommer opp med et navn på nøkkelen din (helst slik at du umiddelbart forstår at dette er nøkkelen din fra Binance Features), setter inn API-nøkkelen og den hemmelige nøkkelen i de aktuelle feltene og klikker ” Connect Exchange “.

Gratulerer! Du har opprettet en API-nøkkel fra Binance Futures og er et skritt nærmere mer avansert og sikker futures trading. Deretter la oss lage en futures trading bot. For å gjøre dette, gå til “Bots” -fanen på sidepanelet og velg “Advanced” for å lage en bot med en mer fleksibel handelsstrategi.

I kolonnen “Grunnleggende parametere” kommer vi opp med navnet på vår bot, i feltet “Exchange” velger vi navnet på API-nøkkelen opprettet i forrige avsnitt. La bot-typen være “Enkel”.

I neste trinn velger vi et handelspar. Så langt er det to handelspar tilgjengelig på Binance-funksjoner: BTC / USDT og ETH / USDT.

Parret til BTC er maksimal innflytelse x125, og til ETH, “bare” x50.

Lengre. Kort eller lang. Det er to alternativer: vår bot vil kortslutte (selge og kjøpe billigere) eller lang (kjøpe og selge dyrere).

“Profittvaluta” kan ikke endres, ettersom alle Binance-funksjoner er avgjort i USDT.

“Startordervolum” er beløpet vi vil plassere vår første bestilling for. Verdien kan settes i BTC / ETH, USDT eller i% av innskuddet.

“Volum av sikkerhetsbestillinger” er beløpet som sikkerhetsordrer vil bli gitt etter åpning av en avtale for gjennomsnitt i tilfelle prisfall.

Det er to typer startordrer: utførelse av markedet (aka Market) eller plassering i ordreboken og venter på “ønsket” pris (aka Limit).

“Utnyttelsestype” eller gearing er koeffisienten som børsen multipliserer kundens innsats med. Det må huskes at jo større gearing, jo større er risikoen for å miste pengene dine, men også jo større belønning.

I blokken “betingelse for starten av transaksjonen” velger du strategien som avtalene skal åpnes etter (egen eller tredjepart – vi skrev om dette ovenfor).

I feltet “Stopp tap” angir du beløpet i% av innskuddet som vi ønsker å beholde.

I feltet “Stop Loss action” kan du velge mellom å avslutte en avtale og å avslutte en avtale med bot stoppet. “Stop Loss timeout” er nødvendig for å beskytte mot klemmer, fordi det ofte hender at du bestemmer deg for å jukse, finner et utmerket inngangspunkt, setter stopp og alt ser ut til å være bra, men en tilfeldig klemme slår stoppen din i feil retning , lukker avtalen, og BTC-prisen begynner å synke. Uansett hva dette er, kan du angi en tidsavbrudd som etter en angitt tid sjekker om det er verdt å lukke bestillingen din med stopp eller ikke.

“Sikkerhetsordrer” -blokken er nødvendig for å gjennomsnittlig posisjonen.

Du kan lese mer om sikkerhetsbestillinger her, men jeg vil legge til at det ikke er verdt å snakke for mye, i noen situasjoner er det bedre å revurdere din visjon om markedet.

“Tilleggsinnstillinger” -blokken er nødvendig for å introdusere en rekke små korreksjoner.

Feltet “Ikke start en avtale hvis det daglige volumet er mindre” er nødvendig for å handle alt-flytende altcoins, og på Binance Features kan volumet av handler i ett par være høyere enn på noen børser per uke.

Minimums- og maksimumsprisen for å åpne en handel er nødvendig, slik at boten handler i et gitt område, og du ikke forkorter bunnen.

“Ventetid før du åpner en handel” kan brukes til å skille et klem fra en sterk økning / fall uten tilbaketrekning.

I “Break between trades” er tiden som må gå mellom åpningen av en ny handel satt.

“Åpne tilbud og stopp” lar deg bedre kontrollere bot-operasjonen etter å ha åpnet et spesifisert antall tilbud. Det er viktig å huske at åpne, men ennå ikke fullførte transaksjoner også blir registrert..

Den beste delen er igjen på slutten “Take profit” -blokken er nødvendig for å fikse fortjenesten.

Feltet “Mål lønnsomhet” viser% av fortjeneste, hvoretter boten lukker posisjonen. Alle provisjoner er allerede tatt i betraktning.

Valget av lønnsomhetsberegningen lar deg bestemme om du vil beregne lønnsomheten fra en ordre eller fra det totale beløpet på kontoen.

Les mer om Trailing her, men kort sagt, dette alternativet lar deg maksimere fortjenesten fra transaksjonen.

Etter at vi har konfigurert bot, må vi dobbeltsjekke stoppene og om alle parametrene er riktige. Deretter klikker du på “Opprett bot” -knappen i høyre blokk.

Hvis alt er gjort riktig, vil du se et vindu som ber deg om å starte boten..

Start!

All informasjon om boten kan vises i delen Bots>Mine roboter.

Der kan du også deaktivere bot, se detaljert informasjon, statistikk, etc..

Husk at leveraged trading har flere risikoer enn spot trading, men belønningen kan være større..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me