Kuinka ruudukkobotti toimii?

3Commas-harjoitusjakson artikkelissamme olemme jo tarkastelleet GRID-botin periaatetta.Suosittelemme, että tutustut siihen ennen tämän artikkelin lukemista.!

Muistutetaan lyhyesti: GRID-botin käynnistämiseksi riittää, että määritetään ylä- ja alahintarajat, joissa botti toimii, sekä niiden välisten hintarivien lukumäärä. Strategia luo sarjan horisontaalisia osto- ja myyntitasoja, ja botti kerää voittoja hinnan liikkuessa “pomppimalla” rakennetun verkon sisällä.

Mikä on niin hyvää GRID-botissamme??

Pohjimmiltaan salausvaluuttamarkkinoiden robotit toimivat vastaanottamalla signaaleja tapahtuman aloittamiseksi ja suorittamiseksi, mutta GRID-botin tapauksessa kaikki on erilaista.

GRID-botti yrittää ansaita rahaa jokaisesta hintaliikkeestä ostamalla halvempia ja myymällä kalliimpia. Hinta on alhaalla – botti osti, hinta nousi – botti myi, ja niin on jatkuvasti, 24 tuntia vuorokaudessa, kunnes botti suorittaa kaiken hintaliikkeen verkon sisällä ja kunnes hinta menee verkon ulkopuolelle . Meiltä vaaditaan vain määritellä ruudukon alin ja ylin hinta sekä kunkin ruudukon leveys ja liikkua pitkin botti ostaa ja myydä kolikoita. 

Siirrytään Grid-botin asetuksiin.

Voit tehdä tämän siirtymällä GRID-botti-sivulle tai www.tradingview.com (kenelle se on helpompaa) ja aloita katsomalla eri kolikoiden kaavioita Manuaalisen analyysin ja GRID-botin luomisen ”Manuaalinen strategia” -menetelmässä on löytää ja valita sellaiset kaupankäyntiparit, joiden hinta on lähellä tukitasoa, mikä on tärkein menestystekijä GRID-kaupankäynnissä..

vihje

Tukitaso on matalin hintataso tietyn ajanjakson ajan. Pääsääntöisesti tämän tason saavuttaessa hinta kääntyy ylöspäin ja nousee.

On parasta etsiä kolikoita alkaen 4 tunnin aikataulu.  Sopivin kolikko on se, jonka hinta laski vahvalle tukitasolle ja joka hylätään siitä jatkuvasti. Toisin sanoen on selvää, että ostajat ostavat pohjan joka kerta. Tietenkin ihannetapauksessa sinun on etsittävä korkeamman volatiliteetin kolikkoa, meillä on enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa, kun hinta liikkuu ruudukkoamme ylös ja alas.

vihje

Korkea volatiliteetti lisää riskin ansaitsemista, mutta myös avaa laajempia mahdollisuuksia ansaita rahaa kaupankäynnissä.

Tarkasteltuamme erilaisia ​​kolikoita ja soveltamalla vähäisiä teknisen analyysin taitoja, päätämme pysähtyä pariin ZRX / USDT.

Miksi niin? Tässä parissa havaitaan:

  • Hintapotku vahvan tukitason alaosasta, josta se voi vähitellen nousta ylös tai astua tasaiseksi, eli liikkua ylös ja alas ja sitten ylittää tämän kanavan. Tätä tarvitsemme, jotta hinta liikkuu kanavallamme ja sitten nousee, minkä jälkeen voimme sulkea botin turvallisesti ja siirtyä seuraavaan pariin;
  • RSI: ssä on voimakas nouseva ero;

vihje

Nouseva ero on hintakaavion alhaisimmat ja indikaattorin, tässä tapauksessa RSI: n, matalat alamäet.

  • Vaikka ZRX ei ole markkina-arvon johtaja, sillä on LENDin kanssa paljon enemmän haltijoita kuin muilla Defi-rahakkeilla, mikä on tärkeä indikaattori kaupankäynnissä..

Joten meillä on 300 USDT ja haluamme sijoittaa ruudukon oikein ZRX / USDT-pariin. GRID-botti itsessään on melko tilava botti, toisin sanoen mitä enemmän botissa on tasoja, sitä enemmän tarvitsemme vapaata tasapainoa.

Aloitamme botin perustamisen. Siirtymme 4 tunnin aikataulun tarkasteluun (paras yleiskatsaus tasoista) ja sovitamme sen kaavion mukaan siten, että hinta menee vahvan tukitasomme pohjasta kanavan yläosaan, jota pitkin hinta voi liikkua jonkin aikaa verkkomme sisällä. Asetamme verkon niin, että alempi ja ylempi verkko kosketti kanavan ala- ja ylempää tasoa, ja ruudukon hintaliike kosketti botin jokaista ruudukkoa niin usein kuin mahdollista. Jos 4 tunnin aikataulu ei ole sopiva, 15 minuutin aikataulu voidaan valita tarkkuudeksi (sillä on merkitystä, jos ruudukko ei ole niin suuri ja sen leveys on alle 1%).

Aseta seuraavaksi seuraavat parametrit Ruudukko-botin asetuksissa:

Pari: ZRX / BTC

Yläraja: 0,4250

Alarajahinta: 0,3065

Ristikkoviivojen lukumäärä: 30

Määrä yhdessä ruudukossa: 33 ZRX (vähimmäissumma kustakin tapahtumasta, hieman yli 10 dollaria)

Sijoitusmäärä: 272 USD

Botin laukaisuhinta: 0,3174

Ruudukon leveys: 0,96% ~ 1,31%

Koko silmäkoko: 38%

Kun olet määrittänyt GRID-botin asetukset, napsauta “Luo“. Napsauta botin onnistuneesta luomisesta avautuvassa viestissä “OK”Sen jälkeen GRID-botti menee valmiusvyöhykkeelle, mutta sitä ei ole vielä käynnistetty. Kohdassa “Omat ruudukkobotit“Kaavion alapuolella tarkistamme uudelleen kaikki botin asetukset (tarvittaessa voimme napsauttaa”Muokata«, Tee korjauksia ja tallenna) ja jos olemme kaikessa tyytyväisiä – käynnistä se! Käynnistä botti napsauttamalla “ota käyttöön“.

Sen jälkeen botti kysyy meiltä uudelleen, olemmeko varmoja toiminnastamme, jos kyllä, vahvistamme napsauttamalla vihreää painiketta “Vahvistan“.

Sitten viimeinen vaihe jää jäljelle. Jotta GRID-botti toimisi, meidän on ostettava tarvittava määrä ZRX: tä, tämä voidaan tehdä manuaalisesti Smart Trade -päätteellä tai yksinkertaisesti napsauttamalla “Osta markkinoiden mukaan“.

Sen jälkeen GRID-botti alkaa toimia, eli se asettaa rajoitustilauksia pörssiin ja, kun hinta liikkuu ja jokainen limiittitoimitus toteutetaan, se tekee tilauksia uudelleen ja tuottaa voittoa jokaisesta hinnasta liikkuminen ruudukossamme..

Jos napsautamme paria GRID-botissa (meidän tapauksessamme se on ZRX / USDT), sitten aukeaa kaavio, jossa itse ruudukko ja toteutetut tilaukset näkyvät. Aika ajoin avaamalla kaavion keräämme kuvan siitä, mitä botilla tapahtuu ja miten se tuottaa voittonsa. Myös kohdassa “Omat ruudukkobotit»Toteutunut voitto näkyy botti-tietojesi vieressä oikealla. Tarvittaessa voit pysäyttää botin, odottaa 30-60 sekuntia (jotta botti voi peruuttaa kaikki pörssin rajoitukset), tehdä muutoksia ruudukkoon ja tallentaa ja suorittaa uudelleen.

Lisäksi, jos napsautamme GRID-botin otsikkoa, meille avautuu luettelo avoimesta sijainnistamme ja kaikista käsittelyssä olevista asetetuista limiittitilauksista, ja he varaavat saldosi tapahtumille. Myös tällä sivulla voit viedä kaikki botissamme olevat tiedot.

Milloin on ihanteellinen kirjautua ulos GRID-botista? 

Ihanteellinen aika pysäyttää botti ja sulkea se on, kun hinta kulkee koko ruudukon alhaalta ylöspäin ja menee ruudukosta ylöspäin. Jos hinta meni päinvastoin, ruudukon pohjan ulkopuolella, on kaksi vaihtoehtoa: odota, että hinta palaa ruudukkoon, tai pysäytä botti, minkä jälkeen myymättömät (meidän tapauksessamme ZRX) kolikot jää lompakkoosi. Voit yrittää myydä lompakkoon jumittuneita kolikoita voittoa varten käyttämällä Smart Trade -kämmenlaitetta ja Smart Sell -työkalua. Jos lompakossa on vapaa saldo, voimme käyttää tätä “keskiarvon laskemiseen” ja vetää kolikon voittoon. Siten saamme voittoa sekä itse GRID-botin työstä että Smart Sell -sopimuksesta.

==================================================== =====================

Päivää myöhemmin tarkistamme, kuinka GRID-botti toimii..

Kuten voimme nähdä kaaviosta, hinta ZRX nousi, botti toimii ja tuottaa voittoa. Aikaisemmin mainitsimme, että saadaksesi merkittävän voiton jokaisesta hintaliikkeestä, sinun on annettava suurempi summa kuin käytimme esimerkkinä. Siitä huolimatta botti näyttää itsensä täydellisesti ja toimii plus.

Kuinka seurata botin toimintaa?

Kaavion alapuolella näemme merkit “B” ja “S” tai “BS”.

B“- tarkoittaa, että botti osti kolikon tälle kynttilälle;

S“- tarkoittaa, että botti myi kolikon tälle kynttilälle;

BS“- tarkoittaa, että botti onnistui ostamaan ja myymään tämän kynttilän kolikon.

Kaupan yleiskatsauksessa näemme kaikki tulot, jotka botti onnistui tuomaan meille. Jos valitset “Kaikki tapahtumat”, näemme täydellisemmän kuvan Grid-bottimme työstä.

Joten siinä kaikki! Nyt, kun olet selvittänyt GRID-botin työn todellisesta esimerkistä, voit helposti määrittää sen ja aloittaa kaupankäynnin voitolla!

Ja jos et ole vielä kokeillut alustaa, nyt on aika tehdä se.!

Rekisteröidy 3Commaan ja saat 3 päivän ilmaisen pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin sekä 50%: n alennuksen ostaessasi vuositilausta!

Onnea kaikille!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me