Kuinka luoda DCA Futures Bot käyttämällä 3Commas -sisäänrakennettuja signaaleja? Lue lisää…

Johdanto

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka luot DCA-futuuribotin, joka käynnistää uusia kauppoja sisäänrakennetun seulontalaitteen ostosignaalin avulla. TradingView.

Tässä opetusohjelmassa käytämme suosittua vaihtoa Bybit-futuurit pienten voittojen usein skalpointiin vipu Risti, samoin kuin sisäänrakennetut signaalit TradingView-seulontalaitteen ostamiseksi useilla aikaväleillä.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten TradingView-seulontalaitteen osto- / myyntisignaalit syntyvät, voit lukea siitä lisää. tässä, signaalit 3Commas-bottien käyttäjille tarjoaa seulontalaite “Arviot” TradingView’sta, joka on luotu seuraavista teknisistä analyysiindikaattoreista: 

Parabolinen SAR, Bollingerin nauhat, MACD, Momentum, Mahtava oskillaattori, Keskimääräinen suuntaindeksi, Hyödykekanavaindeksi, Stokastinen, Suhteellinen vahvuusindeksi ja lopuksi Yksinkertainen & Eksponentiaaliset liukuvat keskiarvot.

Jos jokainen edellä olevista 10 yksittäisestä indikaattoriolosuhteesta on totta, esimerkiksi MACD on signaalilinjan yläpuolella tai kaavion hinta on EMA: n ja SMA: n yläpuolella, indikaattorin tulos arvioidaan 1: ksi (tai “positiiviseksi”). Arvot lasketaan yhteen, ja jos esimerkiksi loppuarvo on 7 tai suurempi, se osoittaa ostosignaalia.

SМА on instrumentin päätöshintojen aritmeettinen keskiarvo tietyn ajanjakson ajan.

EMA – Liukuva keskiarvo, joka näyttää rahoitusvälineen keskihinnan tietyllä ajanjaksolla.

Kaupankäyntisopimuksen valinta

Tässä oppaassa valitsemme EOS / USD-käänteisen sopimuksen, koska se yritti äskettäin murtaa 200 päivän EMA-vastuksen 4 tunnin aikataulussa, ennen kuin se lopulta osui siihen 16. marraskuuta, ja aloitimme nousutrendin rikkomalla viimeinen paikallinen korkealla kartalla. Tämän lisäksi Bitcoin / USD osoittaa nousutrendiä, mikä on hyvä merkki altcoineille pareittain dollariin nähden, koska vuoroveden tiedetään nostavan kaikkia veneitä:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Tätä strategiaa on pidettävä suuririskisenä, kuten mitä tahansa futuureja tai spot-tapahtumia..

Sinun on pidettävä silmällä kaavioita, ja jos hinta laskee alle 200 päivän EMA: n, saatat haluta pysäyttää botin, kunnes hinta rikkoutuu jälleen tämän indikaattorin yläpuolelle..

Tämä botti on luotu käymään kauppaa 150 EOS-kolikolla, jotka lähetettiin EOS-lompakkoon Bybit-pörssissä. Käytämme pieniä tilauksia ja 0,75 prosentin voiton päänahan välityksellä jokaisesta onnistuneesta kaupasta keräämään enemmän EOS: ta Bybitin EOSUSD-käänteisen sopimuksen avulla.

Konfiguroimme botin siten, että se käyttää turvatilauksia ja voi kattaa EOS: n hinnan jyrkän pudotuksen jopa 30% ilman selvitystilaa.

Koska tämä botti käyttää Cross-vipuvaikutusta, kaikki pörssitilille saadut ja jätetyt voitot lisäävät kaupankäyntivarojasi ja auttavat estämään mahdollisen selvitystilan tulevaisuudessa..

Tulevaisuudessa saatat haluta hallita ja pehmentää selvitystilaa paremmin vetämällä säännöllisesti tiettyjä 175 EOS: n ylittäviä voittoja toiselle lompakolle tai vaihtotilille..

Bottien luominen

Siirry päävalikkoon ja valitse välilehti DCA-Bot, ja paina sitten painiketta Luo botti:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Luomme yksinkertaisen botin, koska kaikki futuurirobotit voivat käydä kauppaa vain yhdellä sopimuksella.

Varmista, että välilehti on valittu sivun yläosassa Pitkälle kehittynyt ja että valitsit otsikon (Nimi) botillesi (se näkyy päiväkirjassa, Omat tarjoukset -osiossa ja DCA-Bots-sivulla), valitse vaihtotili (Pörssi), varat, joista botti käyttää:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Nyt tarkastellaan osion asetuksia Strategia; tässä tapauksessa oletusasetukset ovat kunnossa.

Käytämme PITKÄÄ (3) koska haluamme ostaa kolikoita edulliseen hintaan ja myydä kolikoita korkeammalla hinnalla voittoa varten.

Meillä on vain yksi tarjousvaihtoehto (LAINATA) valuuttana, jolla haluaisimme tuottaa voittoa, koska kyseessä on käänteinen sopimus, kaikki voitot kertyvät EOS: iin. 

Jos tämä on yksi ensimmäisistä robotteistasi, kannattaa ehkä pitää volyymit alkaen ja turvallisuus alla olevat tilaukset (4), mutta tässä esimerkissä käytämme 30 EOS: ta molempien tilausten määrinä, nämä määrät ovat pörssiin tehtyjen tilausten todelliset koot, mukaan lukien Ylittää (6) vipuvarsi x50; tämä tarkoittaa itse asiassa sitä, että vain 0,6 EOS kaupankäyntivarastostasi käytetään aloitustilauksen tekemiseen ja 0,6 EOS ensimmäiseen turvatilaukseen. 

Yhteensä tämä botti käyttää noin 7355 EOS: a ilman vipuvaikutusta, jos kaikki DCA / turvallisuusmääräykset ovat mukana. Kun saat enemmän luottamusta käytettyihin strategioihin, saatat haluta lisätä riskitasoa botikauppaa kohti..

Aloitusjärjestyksen tyyppi on suositeltavaa pitää osoittimen kohdalla Raja (5), koska tämä varmistaa, että botti avaa kaupan ilman hintojen liukumista, mikä on erityisen tärkeää, kun käydään kauppaa matalan likviditeetin kolikoilla:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Seuraavaksi asetamme kaupan alkamisen ehdon; tämä asetus kertoo botille, milloin avata uusi kauppa valitulle kolikolle. Käytämme signaaleja TradingView Osta (7), kuten aiemmin keskusteltiin, useaan aikatauluun. Tämän pitäisi antaa botillemme mahdollisuuden aloittaa uudet kaupat, kun EOS: n hinta nousee, koska pyrimme nopeasti “päänahkaamaan” voittoja pieninä paloina. Nämä kaupat toteutetaan lyhyellä aikataululla, joten niiden on sulkeuduttava nopeasti ja tapahduttava riittävän usein:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Voit katsella signaaleja “Luokitus”  tekijä TradingView tässä. Jos haluat tarkastella yksittäistä nykyistä luokitusta, sinun on vaihdettava jokainen aikaväli osioon valitsemallesi aikavälille “Kaupan alkamisen ehdot”.

Nyt asetamme parametrit Ota voittoa botillamme; Tavoitteenamme on toistuvat lyhyet kaupat. Koska ”scalping” -taulukot, joilla on pieni aikataulu, ovat melko riskialttiita, tärkeintä on pyrkiä sulkemaan kaikki kaupat mahdollisimman nopeasti. Aseta tavoitteen kannattavuusarvoksi 0,75% (8) ja arvo Tuottolaskenta – Prosentteina kokonaistilavuudesta (9), koska haluamme voiton olevan 0,75% tämän botin ostamien kolikoiden keskihinnasta:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Emme käytä asetuksia Pysäytä tappio tälle botille, koska luotamme siihen, että katamme merkittävän hinnanlaskun kaaviossa turvallisuusmääräykset (kustannusten keskiarvo dollareina). Huomaa: Kaupankäynti futuuripörsseissä on luonnostaan ​​riskialtista, ja vaikka tuotto voi olla melko korkea, on tärkeää pitää mielessä riskit. Jos EOS: n hinta laskee jyrkästi, saatat joutua selvitystilaan ja menettää varasi.

Jos haluat käyttää Stop Loss -asetuksia, testaa ne perusteellisesti Paper Trading -tilillä, mutta kryptovaluuttamarkkinat tunnetaan suuresta volatiliteetistaan, joten saatat huomata, että Stop Loss voi todella lisätä tappiosi verrattuna laatukaavioiden valitsemiseen. – palauttaa kolikot nopeasti takaisin, vaikka ne “roikkuvat” suhteessa ostohintaan.

Tässä esimerkissä käytämme 6 turvatilausta ja aseta arvo samanaikaisesti aktiivisten turvallisuustilausten määrä (10) kahdella; Näin varmistetaan, että 2 samanaikaisen turvallisuustilauksen edellyttämät varat varataan aina etukäteen vaihtotilauskirjaan Limit-tilauksina. 

Turvallisuusmääräyksiä käytetään botin ostamien kolikoiden keskihinnan alentamiseen, jos hinta laskee kaupan avaamisen jälkeen. sitä kutsutaan myös DCA: ksi tai dollarin kustannusten keskiarvoksi laskemiseksi.

Määritä ensimmäistä käyttöturvallisuutta varten Hintapoikkeama tilauksen tekemiseen (11) 0,5%: lla; Asentaa Turvallisuustilausmäärän kerroin (12) 1,25; tämä tarkoittaa, että turvatilauksen kautta ostettujen kolikoiden määrä kasvaa 25% jokaisen seuraavan tilauksen luomisen yhteydessä. Tämä auttaa alentamaan botin ostamien kolikoiden keskimääräisiä kustannuksia..

Asentaa Turvallisuustilausaskelkerroin (12) kahdella; tämä tarkoittaa, että botti kaksinkertaistaa tämän arvon alkaen ensimmäisestä hintapoikkeamasta ja turvatilauksen suorittamisesta. Pohjimmiltaan ensimmäinen turvallisuustilaus asetetaan 0,5% kaupan avaamishinnan (alkutilaus) alapuolelle, toinen turvallisuustilaus 1% ja kolmas 2% matalammaksi. Tämä kattaa kolikon hinnan 31,5%: n pudotuksen kaupan avaamisen jälkeen ja tarkoittaa, että voimme hyötyä nopeammin:

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

On suositeltavaa tarkistaa kaupankäynnin kohteena olevan sopimuksen kaavio, löytää viimeinen “korkein” päivittäisestä tai viikoittaisesta kaaviosta saavutettu hinta, määrittää arvo 10-15% tämän arvon alapuolelle ja syöttää se sarakkeeseen Kaupan enimmäishinta (13) Lisäasetukset-sivulla. Syynä tähän on välttää botin luomasta kauppoja trendin kärjessä, koska nämä ovat tyypillisiä kohtia, joissa hinta voi kääntyä. Sinun on tarkistettava kaavio säännöllisesti manuaalisesti ja arvioitava, korotetaanko tätä arvoa, ja annettava botin jatkaa kauppojen luomista, kun hinta liikkuu asetetun pisteen yläpuolelle. Jos hinta silti rikkoo edellisen korkeimman ja liike vahvistuu, voit nostaa tämän arvon seuraavaan loogiseen pisteeseen teknisen analyysisi mukaisesti.

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Voimme tarkistaa bottien käyttämien varojen määrän katsomalla välilehteä Avustaja (oikealla) – älä missaa tätä ominaisuutta – se on erittäin hyödyllinen!

Ikkunassa Avustaja se näyttää kuinka paljon rahaa botti tarvitsee toimiakseen oikein määritettyjen parametrien kanssa, sekä korkeimman hinnan pudotuksen, jonka vakuutussopimuksesi voivat kattaa, ja prosenttiosuuden käytettävissä olevista vapaista varoista, joita botti käyttää (yritä aina pitää tarpeeksi varoja) kun käydään kauppaa ristivipulla, koska käytettävissä olevia varoja käytetään avoimen positiosi selvitystilan välttämiseksi):

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Sivulla Pöytä heijastaa varojen määrää asennuksen aikana Turvallisuustilausmäärän kerroin, samoin kuin prosenttiosuus hintavaihteluista, jotka katetaan Turvallisuustilausaskelkerroin.

Lopuksi yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sivu Pöytä näyttää yksityiskohtaisesti, miten turvallisuustilauksia käytetään.

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Tulokset

Vain muutama päivä sen perustamisen jälkeen botin tulokset näyttävät lupaavilta! Muuten, täältä löydät aina määritetyn botin.!

DCA-robotit: Rakenna DCA-futuuribotti käyttämällä TradingView-kaupankäyntisignaaleja

Huomaa: Kaupankäynti futuuripörsseissä on luonnostaan ​​riskialtista, ja vaikka tuotto voi olla melko korkea, on tärkeää pitää mielessä riskit. Jos kaupankäynnissä olevan omaisuuden hinta laskee voimakkaasti, saatat selvitystilaan ja menetät varasi.