Hogyan hozhatunk létre botot a 3Commasba épített közös mutatók használatával?

Bevezetés

Szóval, lehet, hogy kíváncsi arra, hogyan lehet botot létrehozni az egyik kedvenc altcoin kereskedésére a 3Commasba épített technikai elemzés egyikének felhasználásával? Nos, felhívunk figyelmedbe egy útmutatót ebben a témában.!

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan hozhat létre altcoin kereskedési botot, és hogyan használhatja a kereskedési világ talán leghíresebb és legelismertebb mutatóját – RSI (Relative Strength Index).

Az RSI olyan értéket jelenít meg (általában vonaldiagram formájában), amely jelzi, hogy egy eszközt túlvásároltak-e (általában akkor, ha 70-80 fölé érnek) vagy túlértékesítettek (általában akkor, ha 20-30 szint alá esik). Amint az RSI megközelíti ezeket a mutatókat, az eszközárakról ismert, hogy megfordulnak, néha csak ideiglenes “visszapattanásra”. Ezeket a visszafordításokat fogjuk elérni a DCA-Bot segítségével..

Bot létrehozása

Lépjen a főmenübe, és válassza ki a fület DCA-Bot, majd nyomja meg a gombot Hozzon létre egy botot:

Létrehozunk egy “egyszerű” botot, amely lehetővé teszi egy érem kereskedését.

Példánkban az LTC / USDT párost választjuk, kereskedésenként 3 biztonsági megrendelést és 150 dolláros alapot is leadunk..

Győződjön meg arról, hogy a lap van kiválasztva az oldal tetején Fejlett és hogy a címet választottad (Név) a botjához (megjelenik a naplóban, valamint a Saját ajánlatok részben és a DCA-Bots oldalon), válasszon egy cserefiókot (Tőzsde), az alapokat, amelyekből a bot felhasználni fogja, és válassza ki azt is Egyszerű a bot típus beállításaiban:

Példaként a szakaszból az “LTC / USDT” lehetőséget választjuk Párok, azonban a párbeszédpanel bármelyikét kiválaszthatja Ajánlott párok; ezek olyan érmék, amelyeket dinamikusan frissítenek a 3Commas-on az elmúlt 24 órában a legtöbbet forgalmazott párok szerint. Ezenkívül bármelyik párt kiválaszthatja saját kritériumai alapján, például a magas kereskedési volumen, a napi gyertya bezárása a 200 napos mozgóátlag (200MA) fölé emelkedése felett, vagy egy pozitív híresemény várakozása az Ön által követett érmére:

Most megnézzük a szakasz beállításait Stratégia; ebben az esetben az alapértelmezett beállítások rendben vannak.

Mi fogjuk használni a stratégiát HOSSZÚ, mert szeretnénk érméket alacsony áron vásárolni és magasabb áron eladni a profit érdekében. 

Elfogadjuk a profit beállítását Idézet és profitot fogunk elérni USDT-ben. 

Ha ez az egyik első robotod, akkor érdemes lehet megtakarítani az összegeket kezdve és biztonság 10 USDT-nál rendel, ez a bot összesen 150 USDT-t fog használni, ha az összes DCA / biztonsági megrendelést felhasználják. Amint nagyobb bizalmat szerez az alkalmazott stratégiák iránt, érdemes növelnie a bot-kereskedelemenkénti kockázat szintjét..

Az indítási sorrend típusát ajánlatos az indikátornál tartani Határ, mivel ez biztosítja, hogy a bot árcsúszás nélkül nyitja meg a kereskedéseket, ami különösen fontos alacsony likviditású érmék kereskedése esetén:

Ezután meghatározzuk a tranzakció kezdetének feltételét; ez a beállítás megmondja a botnak, mikor kell új kereskedést nyitnia a kiválasztott érme számára. Triggert használunk egy RSI-7 értéknél, amely kevesebb, mint 20, 5 perces időkereten belül. Ennek lehetővé kell tennie a bot számára, hogy kereskedést nyisson az LTC / USDT vételi nyomás meredek esése esetén, ami az árat lefelé nyomja. Arra fogunk törekedni, hogy gyorsan és gyakran „fejbőrözzünk” kis hasznot minden alkalommal, amikor ez a feltétel teljesül. Ezeknek a kereskedéseknek elég gyorsaknak és gyakoriaknak kell lenniük, mivel a diagram alacsony időkeretén használják őket:

Ha érdekli, hogy a botok hogyan nyitják meg a kereskedéseket, kérjük, vegye figyelembe az útmutató végső részét, ahol megmutatjuk, hogyan adhatja hozzá az RSI mutatót a diagramhoz, hogy megtekinthesse annak értékeit..

Most beállítjuk a paramétereket Vegyél profitot botunkon; ismétlődő rövid ügyletekre törekszünk. Mivel az alacsony időkerettel rendelkező „scalping” diagramok meglehetősen kockázatosak, a legfontosabb az, hogy törekedjünk az összes kereskedelem lehető leggyorsabb lezárására. mi mi nem használja a Trailing Take Profit -t ehhez a bothoz. Kérjük, állítsa be az értéket Cél jövedelmezőség egyenlő 0,5%, és az érték Nyereségesség számításaA teljes mennyiség százalékában, mivel azt szeretnénk, ha a nyereség 0,5% lenne, a bot által vásárolt érmék átlagárából:

mi mi nem ehhez a bothoz használja a Stop Loss beállításokat. Javasoljuk, hogy tartalékalapokat tartson a számlán, hogy elősegítse a bot kereskedésének manuális “beváltását”, ami veszteséget okozhat.

Ha szeretné használni a Stop Loss beállításokat, kérjük, alaposan tesztelje őket egy papírkereskedési számlával, azonban a kriptopénzpiac nagy volatilitásáról ismert, így azt tapasztalhatja, hogy a Stop Loss valóban növelheti veszteségeit a minőségi diagramok kiválasztásához képest. – gyorsan visszanyerhető érmék, még akkor is, ha a vételár -10% -áig “süllyednek”.

Ezzel a botkal fogjuk használni 3 Biztonsági utasítások, és ugyanaz Egyidejűleg aktív biztonsági megrendelések száma; ez biztosítja, hogy a Biztonsági Megbízásokhoz szükséges pénzeszközöket mindig lefoglalják, és ne véletlenül költsék el egy másik ügyletre, és könyvelési megbízást adjanak Limit Megbízásként. A biztonsági megrendeléseket arra használják, hogy csökkentsék a botok által megvásárolt érmék átlagárát, ha az üzlet nyitása után árcsökkenés történik; DCA-nak vagy dollárköltség-átlagolásnak is nevezik.

Az első használt biztonsági megrendeléshez állítsa be Áreltérés a biztonsági megrendelés leadásakor 0,5% -kal. Telepítés Biztonsági rendelési mennyiség szorzó 2-án; ez azt jelenti, hogy a biztonsági megrendelés útján vásárolt érmék száma megduplázódik minden egyes új megrendelés létrehozásakor. Ez segít jelentősen csökkenteni a bot által megvásárolt egyes érmék átlagos költségét..

Telepítés Biztonsági rendelési lépés szorzó 2-án; ez azt jelenti, hogy a bot az első áreltéréstől és a biztonsági megbízás végrehajtásától kezdve megduplázza ezt az értéket. Alapvetően az első biztonsági megrendelésünk 0,5% -kal lesz a nyitott kereskedési ár alatt (start order), a második biztonsági megrendelés 1% -kal alacsonyabb, a harmadik pedig 2% -kal alacsonyabb. Ez fedezi az érme árának 3,5% -os csökkenését a kereskedelem megnyitása után, és azt jelenti, hogy gyorsabban profitálhatunk:

Nem telepítjük További beállítások ehhez a bothoz, mivel jelenleg nincs szükség rájuk.

A fülre nézve ellenőrizhetjük a botunk által felhasznált alapok összegét Helyettes (jobbra) – kérjük, ne hagyja ki ezt a funkciót – nagyon hasznos!

Az ablakban Helyettes megmutatja, hogy mennyi pénzre lesz szüksége ennek a botnak a konfigurált paraméterekkel való megfelelő működéshez, valamint a biztosítási tranzakciók által fedezhető maximális áresést és a rendelkezésre álló szabad pénzeszközök százalékos arányát, amelyet a bot felhasználni fog (mindig próbálja megtartani elegendő pénz a botok kézi üzemmódban történő támogatásához).

Az oldalon asztal tükrözni fogja az összeget a telepítés során Biztonsági rendelési mennyiség szorzó, valamint a fedezett árkülönbség százalékát Biztonsági rendelési lépés szorzó.

Végül az egyik leghasznosabb funkció az oldal asztal részletesen bemutatja, hogyan fogják pontosan felhasználni a biztonsági megrendeléseket.

Eredmény

Alig néhány nappal a létrehozása után a bot eredményei ígéretesnek tűnnek! By the way, könnyen megtalálja magát a botot, ha ezt a linket követi!

És ha még nem próbáltad ki a platformunkat, akkor itt az ideje.!

Iratkozzon fel a 3Commába, és 3 napos ingyenes hozzáférést kap az összes szolgáltatáshoz, valamint 50% -os kedvezményt kap az éves előfizetés vásárlásakor.!

A kiadvány tartalmazhat elemzéseket és előrejelzéseket a kriptovaluta piacról, amelyek magas kockázatokkal járnak. Az információkat csak tájékoztatási célokból nyújtják, és nem értelmezhetők eszközök vételére vagy eladására vonatkozó ajánlásként. Mielőtt bármilyen befektetési döntést meghozna, alapos kutatást kell végeznie. A befektetéssel kapcsolatos összes kockázat, veszteség és költség, beleértve a fő betét teljes elvesztését, az Ön felelőssége.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me