Instrucțiuni pas cu pas pentru tranzacționarea unui bot Grid

Cum funcționează botul Grid?

În articolul nostru din ciclul 3Commas-practice, am examinat deja principiul botului GRID. Vă recomandăm cu tărie să vă familiarizați cu acesta înainte de a citi acest articol.!

Să ne amintim pe scurt: pentru a lansa un bot GRID, este suficient să specificați limitele de preț superioare și inferioare în care va funcționa botul, precum și numărul de niveluri de linie de preț dintre ele. Strategia creează o serie de niveluri orizontale de cumpărare și vânzare, iar robotul acumulează profituri pe măsură ce prețul se mișcă, „saltând” în grila construită.

Ce este atât de bun la botul nostru GRID??

Practic, roboții de pe piața criptomonedelor funcționează primind orice semnale pentru a începe și finaliza o tranzacție, dar în cazul unui bot GRID, totul este diferit.

Botul GRID încearcă să câștige bani cu fiecare mișcare de preț cumpărând mai ieftin și vândând mai scump. Prețul este scăzut – botul a cumpărat, prețul a crescut – botul s-a vândut și așa este în mod constant, 24 de ore pe zi, până când robotul rezolvă toată mișcarea prețului în interiorul grilei și până când prețul iese în afara grilei . Tot ce ne este necesar este să specificăm prețurile inferioare și superioare ale grilei și lățimea fiecărei grile, deplasându-se de-a lungul căreia robotul va cumpăra și vinde monede. 

Să trecem la setările botului nostru Grid.

Pentru a face acest lucru, accesați pagina bot GRID sau www.tradingview.com (pentru care este mai convenabil) și începe să te uiți la diagramele diferitelor monede Metoda de analiză manuală și crearea unui bot GRID în „Strategia manuală” este de a găsi și selecta astfel de perechi de tranzacționare în care prețul este aproape de nivelul de asistență, care este cel mai important factor pentru succes în tranzacționarea în rețea GRID..

aluzie

Nivelul de asistență este cel mai mic nivel de preț pentru o anumită perioadă de timp. De regulă, la atingerea acestui nivel, prețul se inversează și crește.

Cel mai bine este să căutați monede începând cu Perioada de 4 ore.  Cea mai potrivită monedă va fi cea care a scăzut în preț la un nivel puternic de sprijin și este respinsă constant de la ea. Adică, este clar că cumpărătorii cumpără fundul de fiecare dată. Desigur, în mod ideal, trebuie să căutați o monedă cu volatilitate mai mare, vom avea mai multe șanse să câștigăm bani pe ea, în timp ce prețul se mișcă în sus și în jos în grila noastră.

aluzie

Volatilitatea ridicată implică riscuri crescute pentru a face bani, dar oferă și oportunități mai largi de a câștiga bani în tranzacționare.

După examinarea diferitelor monede și aplicarea abilităților minime de analiză tehnică, decidem să ne oprim la o pereche ZRX / USDT.

De ce este asta? Pe această pereche, observăm:

  • O revenire a prețului din partea inferioară a unui nivel puternic de sprijin, de la care se poate ridica treptat din nou sau poate intra într-un apartament, adică se va deplasa în sus și în jos și apoi va depăși acest canal. De asta avem nevoie pentru ca prețul să se miște de-a lungul canalului nostru și apoi să urcăm, după care ne putem închide în siguranță botul și trece la următoarea pereche;
  • Există o puternică divergență bullish asupra RSI;

aluzie

Divergența alcătească este minime mai mici ale graficului prețurilor și minime mari ale indicatorului, în acest caz RSI.

  • Deși ZRX nu este lider în capitalizarea pieței, împreună cu LEND are mult mai mulți deținători decât alte jetoane Defi, care este un indicator important în tranzacționare..

Așadar, avem 300 USDT și vrem să plasăm corect grila pe perechea ZRX / USDT. Bot-ul GRID în sine este un bot destul de încăpător, adică cu cât sunt mai multe niveluri în bot, cu atât avem mai mult echilibru liber.

Începem să ne configurăm botul. Trecem la vizualizarea intervalului de timp de 4 ore (cea mai bună prezentare generală a nivelurilor) și îl ajustăm în funcție de grafic, astfel încât prețul să treacă de la partea inferioară a nivelului nostru puternic de asistență la partea de sus a canalului, de-a lungul căreia prețul se poate deplasa de ceva timp în grila noastră. Am setat ochiurile astfel încât cele inferioare și superioare ochiurile au atins nivelurile inferioare și superioare ale canalului, și a mișcarea prețurilor în grilă a atins fiecare grilă din bot cât mai des posibil. Dacă intervalul de timp de 4 ore nu este convenabil, atunci intervalul de timp de 15 minute poate fi selectat pentru precizie (contează dacă grila nu este atât de mare și lățimea sa este mai mică de 1%).

Apoi, setați următorii parametri în setările botului Grid:

Pereche: ZRX / BTC

Prețul limită superioară: 0,4250

Prețul limită inferioară: 0,3065

Număr de linii de rețea: 30

Cantitate într-o singură grilă: 33 ZRX (suma minimă pentru fiecare tranzacție, puțin mai mult de 10 USD)

Valoarea investiției: 272 USD

Preț lansare bot: 0,3174

Lățimea grilei: 0,96% ~ 1,31%

Dimensiunea întregii ochiuri: 38%

După finalizarea setărilor pentru botul GRID, faceți clic pe „Creeaza o“. În mesajul care apare despre crearea cu succes a botului, faceți clic pe „Bine„După care botul nostru GRID intră în zona de pregătire, dar nu a fost încă lansat. In sectiune “My Grid Bots„Chiar sub grafic verificăm din nou toate setările botului (dacă este necesar, putem face clic”Editați | ׫, Faceți corecții și salvați) și dacă suntem mulțumiți de toate – lansați-l! Pentru a lansa botul, trebuie să faceți clic pe „Permite“.

După aceea, robotul ne va întreba din nou dacă suntem siguri de acțiunile noastre, dacă da, atunci confirmăm dând clic pe butonul verde “confirm“.

Apoi rămâne ultimul pas. Pentru ca botul GRID să funcționeze, va trebui să achiziționăm cantitatea necesară de ZRX, acest lucru se poate face manual folosind terminalul Smart Trade sau pur și simplu făcând clic pe „Cumpărați pe piață“.

După aceea, botul nostru GRID va începe să funcționeze, adică va plasa comenzi limită la bursă și, atunci când prețul se mișcă și fiecare comandă limită este executată, va reloca comenzi din nou și din nou și va obține profit la fiecare preț mișcare în grila noastră..

Dacă facem clic pe o pereche din botul GRID (în cazul nostru este ZRX / USDT), apoi se va deschide o diagramă, unde grila în sine și ordinele executate vor fi vizibile. Din când în când, deschizând graficul, vom colecta o imagine a ceea ce se întâmplă cu robotul și modul în care își calculează profiturile. Tot în secțiunea „My Grid Bots»Profitul realizat va fi afișat lângă datele dvs. de bot din dreapta. Dacă este necesar, puteți opri robotul, așteptați 30-60 de secunde (pentru ca robotul să poată anula toate comenzile limită de pe schimb), să efectuați modificări în grilă și să salvați și să rulați din nou.

De asemenea, dacă facem clic pe titlul botului nostru GRID, atunci o listă cu poziția noastră deschisă și cu toate comenzile limită plasate care sunt în curs de procesare ni se va deschide și acestea sunt cele care vă rezervă soldul pentru tranzacții. De asemenea, pe această pagină puteți exportă toate datele din botul nostru.

Când este ideal să vă deconectați de la un bot GRID? 

Momentul ideal pentru a opri robotul și a-l închide va fi atunci când prețul trece întreaga rețea de jos până în sus și iese din rețea în sus. Dacă prețul a mers invers, în afara părții inferioare a grilei, atunci există două opțiuni: așteptați ca prețul să revină la grila Grid sau opriți botul, după care monedele nevândute (în cazul nostru, ZRX) vor fi rămâneți în portofel. Puteți încerca să vindeți monede lipite pe portofel pentru profit folosind terminalul portabil Smart Trade și instrumentul Smart Sell. Dacă avem un sold gratuit pe portofel, atunci pentru aceasta putem aplica „Media” și putem trage moneda pentru a profita. Astfel, vom primi profit atât din munca botului GRID în sine, cât și din tranzacția Smart Sell.

=================================================== =====================

O zi mai târziu, vom verifica modul în care funcționează botul nostru GRID..

După cum putem vedea în grafic, prețul ZRX a crescut, robotul funcționează și face profit. Anterior am menționat că, pentru a obține un profit semnificativ la fiecare mișcare de preț, trebuie să introduceți o sumă mai mare decât am folosit-o ca exemplu. Cu toate acestea, botul nostru se arată perfect și funcționează într-un plus.

Cum se monitorizează funcționarea botului?

Mai jos pe grafic vedem semnele „B” și „S”, sau „BS”.

B“- înseamnă că robotul a cumpărat o monedă pe această lumânare;

S“- înseamnă că robotul a vândut moneda pe această lumânare;

BS“- înseamnă că robotul a reușit să cumpere și să vândă o monedă pe această lumânare.

În prezentarea generală a ofertei, vedem toate veniturile pe care robotul le-a reușit să ne aducă. Dacă faceți clic pe „Toate tranzacțiile”, atunci vom vedea o imagine mai completă a activității robotului nostru Grid.

Deci asta este tot! Acum, după ce ați dat seama de funcționarea botului GRID pe un exemplu real, îl puteți configura cu ușurință și puteți începe tranzacționarea cu profit!

Și dacă nu ați încercat încă platforma noastră, este momentul să o faceți.!

Înscrieți-vă la 3Commas și beneficiați de 3 zile de acces gratuit la toate funcțiile, precum și o reducere de 50% la achiziționarea unui abonament anual!

Noroc tuturor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map