Hash Ribbons gebruiken om transacties door een bot te activeren.

Als je de term “Hash Ribbons” hebt gehoord en je hebt afgevraagd wat het is en hoe je winst kunt maken met deze indicator in 3Commas, dan is dit materiaal iets voor jou.!

Invoering

Of je nu nieuw bent in de handel of jezelf als een doorgewinterde handelaar beschouwt, je hebt misschien wel eens gehoord dat je favoriete crypto-youtubers of social media-influencers af en toe Bitcoin’s Hash Ribbons noemen. Als u zich ooit heeft afgevraagd hoe deze indicator nuttig kan zijn of hoe deze werkt, bekijk dan dit artikel.!

Wat is “hash-linten”?

Grote vraag, laten we er nog even bij stilstaan..

Je weet misschien al dat om bitcoins te maken, Bitcoin-miners berekeningen uitvoeren en eindeloos bepaalde wiskundige problemen oplossen. De benodigde rekenkracht wordt gemeten in zogenaamde hashes, en de hash-snelheid is de som van de rekenkracht van alle apparaten die betrokken zijn bij het maken van bitcoins en het zorgen voor netwerkbeveiliging. Op het moment van schrijven heeft Bitcoin maar liefst 125 Exahashes per seconde! Dat is een verbijsterende 125.000.000.000.000 pogingen per seconde om een ​​wiskundig probleem op te lossen voor een 6,25 bitcoin-beloning.!

Simpel gezegd, Hash Ribbons staan ​​dit toe visualiseer hashrate om technische gegevensanalyse uit te voeren met behulp van een combinatie van algoritmen die gewoonlijk worden gecombineerd tot een indicator die u kunt toevoegen aan uw Bitcoin-grafieken op platforms zoals TradingView.com.

Regelmatige fluctuaties komen vaak voor bij hash-snelheden, aangezien nieuwe mijnwerkers zich voortdurend aansluiten en loskoppelen van het Bitcoin-netwerk, maar aanzienlijke fluctuaties in hash-snelheden kunnen vaak een signaal zijn om de potentiële prijsbeweging van Bitcoin te bepalen..

Hoe hasjlinten te verhandelen?

We zullen op dit moment de meest populaire beschouwen. Hash-linten-indicator op het TradingView-platform.

Deze indicator werkt door aan het einde van elke dag ruwe hasjlinten te lezen en deze als twee lijnen op een grafiek weer te geven: een sneller voortschrijdend gemiddelde van 30 dagen en een langzamere MA van 60 dagen..

In eenvoudige bewoordingen, wanneer de snelle MA de langzame erboven kruist, duidt dit op een toename van de hash-snelheid en duidt dit meestal op een stijging van de prijs van Bitcoin. Het tegenovergestelde is ook waar: als de snelle MA de langzame kruist en onder de laatste daalt, daalt de hash-snelheid en volgt de prijs meestal..

Omdat de Hash Ribbons-indicator werkt op een tijdsbestek van één dag, is deze het meest geschikt voor langere tijdsbestekken, zoals 1D-, 2D-, 3D-, wekelijkse (wekelijkse) en mogelijk maandelijkse (maandelijkse) grafieken..

Vervolgens zullen we uitleggen hoe je een 3Commas-bot kunt maken die wordt aangestuurd door de Hash Ribbons-indicator..

Hoe succesvol hash-linten in het verleden zijn geweest?

De onderstaande grafiek toont iets meer dan een jaar aan BTC / USD-prijsactie, en u kunt zelf zien waarom de Hash Ribbons-indicator zo effectief is.!

Als u het afgelopen jaar Bitcoins kocht ter plaatse, terwijl de Hash Ribbons-indicator een Koopsignaal weergeeft, zou elke transactie succesvol zijn. In feite wordt deze indicator vaak gebruikt door Bitcoin-investeerders op de lange termijn die het Buy-indicatorsignaal gebruiken als een kans om meer Bitcoin aan hun portefeuille toe te voegen..

Met behulp van de Bitstamp-grafiek voor BTC / USD kunt u teruggaan naar augustus 2011 en de resultaten bekijken van het backtesten van de Hash Ribbons-indicator.

De onderstaande grafiek gebruikt een wekelijks tijdsbestek en logaritmische schaal om alle gegevens in één screenshot te passen:

De pijlen op de kaart tonen de geschatte datum van het signaal en een conservatieve schatting voor de wekelijkse sluiting (entry) en exit bij de volgende lokale piek vóór de rode kandelaar. Als je ‘trendvolger’ was tijdens de bull run van augustus 2016, zou verkopen op het hoogtepunt je een ongelooflijke 2,450% opleveren!

Stop … Hoe zit het met het laatste koopsignaal?

Goed opgemerkt! Het is vermeldenswaard dat geen enkele indicator 100% succes kan bieden, en professionele handelaren zullen de eersten zijn die erop wijzen dat u nooit op één indicator moet vertrouwen als basis voor al uw handelsbeslissingen..

Het is te vroeg om de huidige bullish cyclus van Bitcoin te starten, en hoewel het lijkt alsof de prijs van het activum is gedaald sinds het laatste Hash Ribbons Buy-signaal, is het tijd om op te letten en vooruitlopend naar de tijdsbestekken van 4 uur en 1 dag te kijken. van het herstel. prijzen, en maak een handelsplan om een ​​longpositie in te nemen.

Als alternatief kunt u profiteren van de 3Commas DCA-bots en Hash Ribbons gebruiken om de bot te vertellen om te beginnen met handelen wanneer een koopsignaal wordt geactiveerd, en ook veiligheidsopdrachten gebruiken om positie-invoeringen te middelen.!

De Hash Ribbons-indicator binden aan de DCA Bot 3Commas 

Ga naar het menu DCA Bot (1) en druk op de knop Maak een bot (2).

In sectie Belangrijkste instellingen (3) voer de botnaam in, selecteer de beurs waarop u wilt handelen, evenals het BTC / USD- of BTC / USDT-paar (afhankelijk van welke uw beurs of regio ondersteunt als handelspaar). We zullen ervoor kiezen om een ​​eenvoudige bot te maken, omdat we slechts één paar willen verhandelen.

In het paneel Strategie (4) we zullen kiezen LANG en valuta Citaat (voor het vaststellen van winst in USD / USDT). We gebruiken een limietorder om een ​​positie te openen, omdat dit op de meeste beurzen kosten kan besparen..

Laten we de grootte van de basis- en veiligheidsorders instellen op $ 100, maar u kunt dit aanpassen op basis van uw risicotolerantie en het beschikbare geld om te handelen:

In sectie Voorwaarden voor het aangaan van een deal (5) selecteer “TradingView persoonlijk signaal”, stel in Doelopbrengst (%) (6) op een conservatief niveau van 10%, als u dat wenst, kunt u een trailing take profit activeren.

We zullen uitschakelen Stop met verlies (7).

We zullen installeren Veiligheidsopdrachten (8) door maximaal 3 veiligheidsopdrachten en 3 gelijktijdig actieve veiligheidsopdrachten te programmeren. We zullen ook een prijsafwijking instellen om elke veiligheidsorder op 5% te plaatsen.

We verhogen het aantal veiligheidsopdrachten naar 2 en stellen de stapvermenigvuldiger van de veiligheidsopdracht in op 1.

U kunt op letten Assistent (9), wat u in dit geval zal vertellen dat we maximaal ongeveer $ 800 gebruiken voor deze transactie. Tegelijkertijd zullen onze instellingen voor de veiligheidsorder “Middelen van de dollarwaarde” ons in staat stellen te profiteren in het geval van een daling van 15% van de BTC-prijs en te profiteren van een eventuele opname op de grafiek nadat de transactie is geopend..

Nu kan je Opslaan (10) bot.

Als je de vraag ziet “wil je een nieuwe bot starten?” Klik op de knop Begin, en je keert terug naar de pagina Informatie. Scroll naar beneden op deze pagina en kopieer het “handelsstart-signaal” door één keer met de linkermuisknop op de blauwe tekst te klikken:

Open nu TradingView.com in een nieuw browsertabblad en log in.

Open een BTCUSD- of BTCUSDT-diagram op een 1D-tijdsbestek, op de beurs die u gebruikt (1), klik op de “Indicator” -knop (2), voer in “Hash-lint“En selecteer de indicator van” capriole_charles “(3):

Klik op het alarmpictogram om een ​​nieuwe aan te maken kennisgeving (vier).

Voor instellingen Voorwaarden selecteer de indicator “Hash Ribbons” en de trigger “Alert – Buy”, en selecteer vervolgens de “Een keer per balk (om te sluiten)“(vijf).

Sommige TradingView-abonnementsniveaus beperken uw opties tot een vast bedrag vervaltijd de vervaldatum van de waarschuwing, let hier alstublieft op, aangezien de waarschuwing ongeveer elke maand moet worden gereset (6).

In sectie Acties (7) selecteer de webhook-url en voer in: https://3commas.io/trade_signal/trading_view. 

Opmerking: de webhook-URL is geen webpagina, dus klik niet op de link om deze te bezoeken!

Eindelijk, in het veld “Bericht“(7) plak het eerder gekopieerde bericht van de bot van onze pagina”Bot informatie“En druk op de knop”Maak een“(8):

Prima!

Je hebt je bot gemaakt en deze gekoppeld aan de Hash Ribbons-indicator. Het enige dat u nu hoeft te doen, is wachten tot het volgende signaal wordt geactiveerd en uw bot zal automatisch een transactie creëren op de beurs van uw keuze! U kunt de bot de transactie laten beheren totdat deze sluit met een winst van 10%, of opnieuw evalueren na het openen van de transactie als u de optie Converteren naar SmartTrade wilt gebruiken en deze wilt gebruiken als een transactie op langere termijn gericht op het genereren van nog meer winst, met een uitstekende instapprijs die wordt behaald door je vertrouwde 3Commas-bot!

Opmerking: het handelen in cryptocurrencies is inherent riskant, en hoewel het rendement behoorlijk hoog kan zijn, is het belangrijk om de risico’s in gedachten te houden. Als de prijs van het activum dat u verhandelt sterk daalt, kunt u een deel van uw investering verliezen, omdat u het activum tegen een lagere prijs moet verkopen. 3Commas Blog Posts zijn geschreven voor educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als “Financieel Advies”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map