Använda Hash Ribbons för att utlösa transaktioner av en bot.

Om du har hört termen “Hash Ribbons” och undrat vad det är och hur du kan tjäna pengar med hjälp av denna indikator i 3Commas, är detta material för dig.!

Introduktion

Oavsett om du är nybörjare i handeln eller betraktar dig själv som en erfaren näringsidkare, kanske du har hört dina favoritkrypto-youtubers eller sociala medier som påverkar Bitcoins Hash Ribbons då och då. Om du någonsin har undrat hur denna indikator kan vara användbar eller hur den fungerar, ta en titt på den här artikeln.!

Vad är “Hash Ribbons”?

Bra fråga, låt oss dröja vid det lite mer..

Du kanske redan vet att Bitcoin gruvarbetare gör beräkningar för att skapa bitcoins och oändligt löser vissa matematiska problem. Den erforderliga datorkraften mäts i så kallade hashes, och hashfrekvensen är den sammanlagda datorkraften för alla enheter som är involverade i att skapa bitcoins och säkerställa nätverkssäkerhet. I skrivande stund är Bitcoins hashrate svindlande 125 Exahashes per sekund! Det är en hisnande 125.000.000.000.000.000 försök per sekund för att lösa ett matematikproblem för en 6,25 bitcoin-belöning.!

Enkelt uttryckt tillåter Hash Ribbons visualisera hashrate att utföra teknisk analys av data med hjälp av en kombination av algoritmer som vanligtvis kombineras till en indikator som du kan lägga till i dina Bitcoin-diagram på plattformar som TradingView.com.

Regelbundna fluktuationer är en vanlig förekomst för hashhastigheter, eftersom nya gruvarbetare ständigt går med och kopplas från Bitcoin-nätverket, men betydande fluktuationer i hashhastigheter kan ofta vara en signal för att bestämma den potentiella rörelsen av priset på Bitcoin.

Hur man byter hashband?

Vi kommer att betrakta det mest populära just nu. Hash Ribbons-indikator på TradingView-plattformen.

Denna indikator fungerar genom att läsa råa Hash-band i slutet av varje dag och presentera den som två rader i ett diagram: ett snabbare 30-dagars glidande medelvärde och en långsammare 60-dagars MA..

Enkelt uttryckt, när den snabba MA passerar den långsamma ovanför den, indikerar det en ökning av hashfrekvensen och signalerar vanligtvis en ökning av priset på Bitcoin. Motsatsen är också sant, om den snabba MA korsar den långsamma och faller under den sista, faller hashhastigheten och priset följer vanligtvis den..

Eftersom Hash Ribbons-indikatorn fungerar på en tidsram, passar den bäst för högre tidsramar, till exempel 1D-, 2D-, 3D-, vecko- (veckovisa) och eventuellt månatliga (månatliga) diagram..

Därefter kommer vi att förklara hur man skapar en 3Commas-bot som drivs av Hash Ribbons-indikatorn..

Hur framgångsrika Hash Ribbons har varit tidigare?

Diagrammet nedan visar drygt ett års prisåtgärd för BTC / USD, och du kan själv se varför Hash Ribbons-indikatorn är så effektiv.!

Om du köpte Bitcoins det senaste året på platsbörsen när Hash Ribbons-indikatorn visar en Buy-signal, skulle varje handel vara framgångsrik. I själva verket används denna indikator ofta av långsiktiga Bitcoin-investerare som använder Buy-indikatorsignalen som en möjlighet att lägga till mer Bitcoin i sin portfölj..

Med hjälp av Bitstamp-diagrammet för BTC / USD kan du gå tillbaka till augusti 2011 och se resultaten av backtesting av Hash Ribbons-indikatorn.

Diagrammet nedan använder en veckovis tidsram och logaritmisk skalning för att passa all data i en skärmdump:

Pilarna på diagrammet visar det ungefärliga datumet för signalen och en försiktig uppskattning för veckostängningen (inträde) och utgången vid nästa lokala topp före den röda ljusstaken. Om du var “trendföljande” under bullrunden i augusti 2016 skulle försäljning på sitt bästa ge dig otroliga 2450%!

Sluta … Vad sägs om den senaste köpsignalen?

Bra märkt! Det är värt att notera att ingen indikator kan erbjuda 100% framgång, och professionella handlare kommer att vara de första som påpekar att du aldrig bör lita på en indikator som grund för alla dina handelsbeslut..

Det är för tidigt att starta den aktuella Bitcoin hausse-cykeln, och även om det kan tyckas att tillgångspriset har sjunkit sedan den senaste Hash Ribbons Buy-signalen, är det dags att vara uppmärksam och börja titta på 4-timmars- och 1-dags-tiden ramar i väntan på återhämtningspriserna och skapa en handelsplan för att komma in i en lång position.

Alternativt kan du dra nytta av 3Commas DCA-bots och använda Hash Ribbons för att be bot att börja handla när en Buy-signal utlöses, samt använda säkerhetsorder till genomsnittliga positionsposter.!

Bindning av Hash Ribbons-indikatorn till DCA Bot 3Commas 

Gå till menyn DCA Bot (1) och tryck på knappen Skapa en bot (2).

I avsnitt Huvudinställningar (3) ange botnamnet, välj den börs som du vill handla på, samt BTC / USD eller BTC / USDT-paret (beroende på vilken som din börs eller region stöder som ett handelspar). Vi väljer att skapa en enkel bot eftersom vi är intresserade av att bara handla ett par.

I panelen Strategi (4) vi väljer LÅNG och valuta Citat (för fastställande av vinst i USD / USDT). Vi kommer att använda en gränsorder för att öppna en position, eftersom detta kan spara avgifter på de flesta börser..

Låt oss ställa in storleken på bas- och säkerhetsorder till $ 100, men du kan justera detta utifrån din risktoleransnivå och tillgängliga medel för handel:

I avsnitt Villkor för att starta en affär (5) välj “TradingView Personal Signal”, ställ in Målavkastning (%) (6) på en konservativ nivå på 10%, om du vill, kan du aktivera en efterföljande vinst.

Vi kommer att inaktivera Stoppa förlusten (7).

Vi installerar Säkerhetsbeställningar (8) genom att programmera högst 3 säkerhetsorder och 3 samtidigt aktiva säkerhetsorder. Vi kommer också att ställa in en prisvarians för att placera varje säkerhetsorder på 5%.

Vi kommer att öka volymen på säkerhetsorder till 2 och ställa in säkerhetsorder stegmultiplikatorn till 1.

Du kan vara uppmärksam på Assistent (9), som i det här fallet kommer att berätta att vi använder maximalt $ 800 för denna handel. Samtidigt kommer våra inställningar för säkerhetsordern “Genomsnittligt dollarvärde” att göra det möjligt för oss att drabbas av BTC-priset med 15% och dra nytta av eventuell neddragning i diagrammet efter att handeln har öppnats..

Nu kan du Spara (10) bot.

När du ser frågan ”vill du starta en ny bot”, klicka på knappen Start, och du kommer tillbaka till sidan Information. Rulla ner på den här sidan och kopiera “handelns startmeddelande” genom att bara högerklicka på den blå texten en gång:

Öppna nu TradingView.com i en ny webbläsarflik och logga in.

Öppna ett BTCUSD- eller BTCUSDT-diagram på en 1D-tidsram, på växeln du använder (1), klicka på “Indikator” -knappen (2), ange “Hash-band“Och välj indikatorn från” capriole_charles “(3):

Klicka på larmikonen för att skapa en ny underrättelse (fyra).

För inställningar Betingelser välj “Hash Ribbons” -indikatorn och “Alert – Buy” -utlösaren och välj sedan “En gång per bar (för att stänga)“(fem).

Vissa TradingView-prenumerationsnivåer begränsar dina alternativ till en fast utgångstid varningens utgångsdatum, var uppmärksam på detta eftersom varningen ska återställas varje månad eller så (6).

I avsnitt Åtgärder (7) välj webbhook url och ange: https://3commas.io/trade_signal/trading_view. 

Obs! Webhook-URL: en är inte en webbsida, så klicka inte på länken i ett försök att besöka den!

Slutligen, i fältet “Meddelande“(7) klistra in det tidigare kopierade meddelandet från botten från vår sida”Botinformation“Och tryck på knappen”Skapa en“(8):

Bra!

Du har skapat din bot och länkat den till Hash Ribbons-indikatorn. Allt du behöver göra nu är att vänta tills nästa signal utlöses och din bot kommer automatiskt att skapa en handel på det val som du väljer! Du kan låta boten hantera affären tills den avslutas med en vinst på 10%, eller omvärdera efter att ha öppnat handeln om du vill använda alternativet Konvertera till SmartTrade och använda den som en långsiktig handel som syftar till att generera ännu mer vinst, med ett utmärkt inträdespris uppnått av din pålitliga 3Commas-bot!

Obs! Att handla kryptovalutor är i sig riskabelt, och även om avkastningen kan vara ganska hög är det viktigt att ha riskerna i åtanke. Om priset på tillgången du handlar sjunker kraftigt kan du förlora en del av din investering och tvingas sälja tillgången till ett lägre pris. 3Commas blogginlägg är skrivna för utbildningsändamål och ska inte tolkas som “finansiell rådgivning”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map