Dacă ați auzit termenul „Hash Ribbons” și v-ați întrebat ce este și cum puteți obține profit folosind acest indicator în 3Commas, acest material este pentru dvs.!

Introducere

Fie că sunteți novici în tranzacționare sau vă considerați un trader experimentat, este posibil să fi auzit din când în când pe YouTube-urile dvs. cripto preferate sau pe influențatorii rețelelor sociale menționând Bitcoin’s Hash Ribbons. Dacă v-ați întrebat vreodată cum poate fi util acest indicator sau cum funcționează, aruncați o privire la acest articol.!

Ce este „Hash Ribbons”?

Întrebare grozavă, să ne oprim puțin mai mult..

Este posibil să știți deja că, pentru a crea bitcoini, minerii de bitcoin efectuează calcule și rezolvă la nesfârșit anumite probleme matematice. Puterea de calcul necesară este măsurată în așa-numitele hashuri, iar rata hash este agregatul puterii de calcul a tuturor dispozitivelor implicate în crearea de bitcoin și asigurarea securității rețelei. La momentul scrierii, Bitcoin are o uluitoare 125 de Exahashes pe secundă! Aceasta este o încercare uimitoare de 125.000.000.000.000 de încercări pe secundă pentru a rezolva o problemă matematică pentru o recompensă bitcoin de 6,25!

Pur și simplu, Hash Ribbons permite vizualiza hashrate pentru a efectua analize tehnice ale datelor folosind o combinație de algoritmi, de obicei combinați într-un indicator, pe care îl puteți adăuga în diagramele Bitcoin pe platforme precum TradingView.com.

Fluctuațiile regulate sunt un eveniment obișnuit pentru ratele de hash, deoarece noii mineri se alătură constant și se deconectează de la rețeaua Bitcoin, dar fluctuațiile semnificative ale ratelor de hash pot fi adesea un semnal pentru a determina mișcarea potențială a prețului Bitcoin.

Cum să tranzacționați panglici Hash?

Vom considera cele mai populare în acest moment. Indicator Hash Ribbons pe platforma TradingView.

Acest indicator funcționează citind panglici Hash brute la sfârșitul fiecărei zile și prezentându-l ca două linii pe o diagramă: o medie mobilă mai rapidă de 30 de zile și o MA mai lentă de 60 de zile..

În termeni simpli, atunci când MA rapidă îl traversează pe cel lent de deasupra acestuia, indică o creștere a ratei de hash și, de obicei, semnalează o creștere a prețului bitcoin. Opusul este, de asemenea, adevărat, dacă MA rapidă o traversează pe cea lentă, coborând sub ultima, rata de hash scade și prețul o urmează de obicei..

Deoarece indicatorul Hash Ribbons funcționează pe o perioadă de timp de o zi, este cel mai potrivit pentru intervale de timp mai mari, cum ar fi diagrame 1D, 2D, 3D, săptămânale (săptămânale) și eventual lunare (lunare)..

În continuare, vom explica cum să creați un bot 3Commas controlat de indicatorul Hash Ribbons..

Cât de succes au avut Hash Ribbons în trecut?

Graficul de mai jos arată puțin peste un an de acțiune a prețului BTC / USD și puteți vedea singur de ce indicatorul Hash Ribbons este atât de eficient.!

Dacă ați cumpăra Bitcoins în ultimul an la schimb la fața locului, atunci când indicatorul Hash Ribbons afișează un semnal de cumpărare, fiecare tranzacție ar avea succes. De fapt, acest indicator este adesea folosit de investitorii Bitcoin pe termen lung care utilizează semnalul indicatorului Buy ca o oportunitate de a adăuga mai mult Bitcoin la portofoliul lor..

Folosind graficul Bitstamp pentru BTC / USD, puteți reveni la august 2011 și puteți vedea rezultatele testării înapoi a indicatorului Hash Ribbons.

Graficul de mai jos folosește un interval de timp săptămânal și o scalare logaritmică pentru a încadra toate datele într-o singură captură de ecran:

Săgețile de pe grafic arată data aproximativă a semnalului și o estimare conservatoare pentru închiderea săptămânii (intrare) și ieșirea la următorul vârf local înainte de sfeșnicul roșu. Dacă ați fi „urmărit” în timpul cursei din august 2016, vânzarea la vârf va aduce un incredibil 2.450%!

Stop … Ce zici de ultimul semnal de cumpărare?

Bine observat! Este demn de remarcat faptul că niciun indicator nu poate oferi 100% succes, iar comercianții profesioniști vor fi primii care vor arăta că nu ar trebui să vă bazați niciodată pe un indicator ca bază pentru toate deciziile dvs. de tranzacționare..

Este prea devreme pentru a începe ciclul actual bullish Bitcoin și, deși ar putea părea că prețul activelor a scăzut de la ultimul semnal Hash Ribbons Buy, este timpul să acordați atenție și să începeți să vă uitați la ora de 4 ore și 1 zi cadrelor în așteptarea recuperării prețurilor și să creeze un plan de tranzacționare pentru a intra pe o poziție lungă.

Alternativ, puteți profita de roboții DCA 3Commas și puteți utiliza panglici Hash pentru a spune botului să înceapă tranzacționarea atunci când este declanșat un semnal de cumpărare, precum și să utilizați ordine de siguranță pentru a înregistra poziții medii.!

Legarea indicatorului Hash Ribbons de DCA Bot 3Commas 

Accesați meniul DCA Bot (1) și apăsați butonul Creați un bot (2).

In sectiune Setări principale (3) introduceți numele botului, selectați schimbul pe care doriți să tranzacționați, precum și perechea BTC / USD sau BTC / USDT (în funcție de care schimb sau regiunea dvs. acceptă ca pereche de tranzacționare). Vom alege să creăm un bot simplu, deoarece suntem interesați să tranzacționăm o singură pereche.

În panou Strategie (4) vom alege LUNG și moneda Citat (pentru fixarea profitului în USD / USDT). Vom folosi o comandă limită pentru a deschide o poziție, deoarece acest lucru poate economisi taxe la majoritatea burselor..

Să stabilim dimensiunea comenzilor de bază și de siguranță la 100 USD, dar o puteți ajusta în funcție de nivelul dvs. de toleranță la risc și de fondurile disponibile pentru tranzacționare:

In sectiune Condiții pentru începerea unei tranzacții (5) selectați „TradingView Personal Signal”, setați Randament țintă (%) (6) la un nivel conservator de 10%, dacă doriți, puteți activa profitul final.

Vom dezactiva Stop Loss (7).

Vom instala Ordinele de siguranță (8) prin programarea a maximum 3 ordine de siguranță și 3 ordine de siguranță active simultan. De asemenea, vom stabili o variație a prețului pentru a plasa fiecare comandă de siguranță la 5%.

Vom mări volumul comenzilor de siguranță la 2 și vom seta multiplicatorul de pași al ordinii de siguranță la 1.

Puteți fi atenți la Asistent (9), care, în acest caz, vă va spune că folosim maximum 800 USD pentru această tranzacție. În același timp, setările noastre pentru ordinul de siguranță „Valoarea medie a dolarului” ne vor permite să beneficiem în cazul unei scăderi de 15% a prețului BTC și să beneficiem de orice retragere pe grafic după deschiderea unei tranzacții..

Acum poti Salvați (10) bot.

Când vedeți întrebarea „doriți să lansați un bot nou”, faceți clic pe buton start, și veți reveni la pagină informație. Derulați în jos această pagină și copiați „mesajul de semnal de început de tranzacționare” pur și simplu făcând clic stânga pe textul albastru o dată:

Acum deschideți TradingView.com într-o nouă filă de browser și conectați-vă.

Deschideți o diagramă BTCUSD sau BTCUSDT pe un interval de timp 1D, pe bursa pe care o utilizați (1), faceți clic pe butonul „Indicator” (2), introduceți „Hash Ribbon„Și selectați indicatorul furnizat de„ capriole_charles ”(3):

Faceți clic pe pictograma Alarmă pentru a crea una nouă notificare (patru).

Pentru setări Condiții selectați indicatorul „Hash Ribbons” și declanșatorul „Alert – Buy”, apoi selectați „O dată pe bară (pentru a închide)“(cinci).

Unele niveluri de abonament TradingView vă limitează opțiunile la un fix data expirarii data de expirare a alertei, vă rugăm să fiți atenți la aceasta deoarece alerta ar trebui să fie resetată în fiecare lună sau cam așa (6).

In sectiune Acțiuni (7) selectați URL-ul webhook și introduceți: https://3commas.io/trade_signal/trading_view. 

Notă: URL-ul webhook nu este o pagină web, deci nu faceți clic pe link pentru a încerca să o vizitați!

În cele din urmă, pe teren „Mesaj„(7) lipiți mesajul copiat anterior din bot de pe pagina noastră”Informații despre bot„Și apăsați butonul”Creeaza o“(8):

Amenda!

V-ați creat botul și l-ați conectat la indicatorul Hash Ribbons. Tot ce trebuie să faceți acum este să așteptați până când următorul semnal este declanșat și botul dvs. va crea automat o tranzacție la schimbul ales! Puteți lăsa botul să gestioneze tranzacția până când se închide cu un profit de 10% sau puteți reevalua după deschiderea tranzacției, dacă doriți să utilizați opțiunea Conversie în SmartTrade și să o utilizați ca tranzacție pe termen mai lung, care să genereze și mai mult profit, cu un preț excelent de intrare realizat de robotul dvs. de încredere 3Commas!

Notă: tranzacționarea criptomonedelor este inerent riscantă și, în timp ce randamentele pot fi destul de mari, este important să țineți cont de riscuri. Dacă prețul activului pe care îl tranzacționați scade brusc, este posibil să pierdeți o parte din investiție, fiind obligat să vindeți activul la un preț mai mic. 3Commas Blog Postări sunt scrise în scop educativ și nu trebuie interpretate ca „sfaturi financiare”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me