rakkaat ystävät,

Pieni pala itsestäsi

Kryptovaluuttakauppiaiden piirissä minut tunnetaan nimellä Mihail Haipov.

Henkilökohtainen kokemukseni kaupasta on yli 10 vuotta. Tänä aikana minulla on ollut monia voittoja ja tappioita, mutta en ole koskaan pysähtynyt edelleen ja olen jatkuvasti kehittänyt kaupankäynnin taidetta..  

Hän aloitti uransa Forexissa, sitten meni osakkeisiin ja pukeutumisiin. Onnistuin tutustumaan kryptovaluuttaan tarkasti, kun Bitcoin oli 200 ja kaikki käyttivät BTC-e: tä.

Tänä aikana olen syventynyt syvällisesti teknisten analyysityökalujen tutkimiseen, kuten:

 •       Analyysityökalut ja kaupankäyntistrategiat Thomas DeMark,
 •       Neliö 9, Pythagorasin menetelmä ja todellinen pimennys,
 •       Harmoniset mallit, fraktaali- ja syklinen analyysi,
 •       Graafinen ja trendianalyysi,
 •       Panoraama-analyysi ja SK-FX,
 •       Kynttilänjalka-analyysi, Tic-Tac-Toe, Range, Kagi, Renko, Lineaarinen Breakout
 •       Klusteri- ja volyymianalyysi,
 •       Aaltoanalyysi,
 •       Erilaisia ​​trendiindikaattoreita ja oskillaattoreita.

Kiinnitin myös suurta huomiota markkinoiden psykologian tutkimukseen, perusteelliseen analyysiin ja riskienhallintajärjestelmien tutkimiseen.

Jaan kaiken kertyneen tietoni ja kokemukseni rakkailleni lukijoille ilmaiseksi..

Löydät koulutus- ja analyyttisiä artikkeleitani ja ennusteitani Internetistä useista lähteistä, joista tärkein on tässä

OMA STRATEGIANI

Kuten tiedät, kryptovaluuttamarkkinoille on ominaista voimakas volatiliteetti ja manipulatiivisuus, joten minuuttikauppaan liittyy markkinoiden melua ja vääriä signaaleja..

Kaupankäynti niin lyhyessä ajassa ilman automaatiota kuluttaa henkisesti kauppiaita ja saa hänet tekemään virheitä..

Jätä se 3commas-robotille!

Käyttämällä korvaamatonta tietoa ja kokemusta olen kehittänyt strategian, joka toimii tehokkaasti kaikissa markkinaolosuhteissa suurilla TF: llä.

Mikään toimija, jolla on toimiva strategia, ei tietenkään paljasta kaikkia salaisuuksiaan, mutta 3comman ansiosta sinulla on mahdollisuus osallistua kauppaan kanssani verkossa.

GTI MH: n kaupankäyntistrategia perustuu tunnetun kauppiaan ja teknisen analyysin asiantuntijan Thomas DeMarkin töihin.

Olen kehittänyt erityisen piiksun, joka osoittaa omaisuuden anaanisen ylimyynnin DeMark-indikaattoreiden mukaan tiettynä ajankohtana.

Tähän tilanteeseen liittyy välttämättä palautuminen..

Tämän strategian tehtävänä on ansaita rahaa tälle mallille ottaen huomioon trendin yleinen tila.

Tilastollisesti lasketaan, että pienin palautus vastaanotetun signaalin jälkeen on 3%.

Virheiden määrän minimoimiseksi strategiassa keskitytään erityisesti voiton kokoon 0,5%

Tämän strategian signaali ei ole myöhässä, mutta antaa usein johtavan signaalin.

Tämän tilanteen muuttamiseksi plusiksi ja ansaitsemiseksi vieläkin enemmän strategia tarjoaa keskimääräisen sijainnin keskimääräisen sijainnin mikro-lisäyksellä ja hajautuksen vähentämisellä, mikä antaa mahdollisuuden ylläpitää kasvun tasoa, joka tarvitaan kaupan lopettamiseen Take Profitissa alle 3%: n etäisyydellä. , ottaen huomioon jopa nostopisteestä nostettu 6%.

Kaikki signaalit annetaan BINANCE-pörssin tietojen perusteella ja yksinomaan likvideillä kaupankäyntivälineillä.

Tämä strategia on jaettu 3 signaalikanavaan:

 •       GTI MH BTCUSD – toimii yksinomaan BTCUSDT-parilla (yksinkertainen botti, vähimmäistalletussumma – 240 USD) – VAPAA

 •       GTI MH ALTBTC – – toimii yksinomaan altcoin / BTC-parilla (komposiittipotti, vähimmäistalletus – 0,12 BTC) – vain 8,76 USD / kuukausi

 •       GTI MH ALTUSD – – toimii yksinomaan altcoin / USDT-parilla (yhdistetty botti, vähimmäistalletus – 1200 USDT) – vain 8,76 USD / kuukausi

ESIMERKKI KAUPANKÄYNNIN TYÖSTÄ

Oletetaan, että olet yhteydessä ALTBTC-kanavaan. Kaikkien kanavien bot-asetukset ovat identtiset, joten tämä esimerkki on merkityksellinen muille GTI-perheen kanaville..

Kaupankäyntistrategian mukaisesti saimme kaksi ostosignaalia pienellä aikavälillä toisiltamme. Koska tällä kanavalla voit avata samanaikaisesti jopa 5 tarjousta ja enintään 3 tilausta yhdelle parille, molemmat signaalit käsiteltiin.

Kuten näette, viimeinen signaali vei voittoa alle 30 minuutissa heti signaalin jälkeen tapahtui mikropalautus, joka riitti tulojen korjaamiseen.

Ensimmäisen signaalin osalta tilanne sen kanssa on paljon mielenkiintoisempi. Punainen nuoli merkitsee alkukohtaa. Heti sen takana on kuusi turvatilausta, jotka ovat tiivistettyjä ja kasvaneet kooltaan. Kun jokainen seuraavista 6 tilauksesta toteutetaan, avataan uusi, vielä alempi. Tällaisen kannan avulla voit tarttua kynttilän puristukseen (kynttilän pitkä varjo pysähdysten poistamiseksi) ja sulkea sijainti heti hyvällä voitolla..

Esimerkissämme näin ei kuitenkaan ole, paniikkimyynnin sijaan järjestelmällinen lasku jatkui.

 Vihreä kehys merkitsee suoritetut vakuutusmääräykset – vain 8 / 16. Alla on vielä 6 riviä – korostettu sinisellä. Ja vielä alempana, punaisella kehyksellä, korostin paikkaa, jossa viimeiset 2 turvatilausta ilmestyvät, jos tilanne yhtäkkiä pahenee.

Ja jopa tässä tapauksessa, kun kaikki toimeksiannot toteutetaan, näemme, että poikkeama voitontasosta ei poikkea enempää kuin 2,55%.

Samalla yllä olevasta taulukosta voidaan nähdä, että 10. vakuutusmääräyksestä alkaen poikkeama lakkaa kasvamasta. Robotti on asetettu siten, että sillä säilytetään suuret mahdollisuudet siirtyä kannattavaan asemaan, vaikka kertaluonteinen 6%: n romahdus. Se on erittäin harvinaista, kun kaupan avaamisesta lähtien noston syvyys on suurempi kuin tämä koko.

Yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, että vakuutustilausten sinetit liittyvät vahviin vaihdettuihin kanaviin ja tukitasoihin, jotka pystyvät tarjoamaan ainakin lyhytaikaisen nousevan pullbackin, jonka aallolla otamme voittoa..

 Kuten näette, hinta nousi nopeasti pian oranssilla nuolella merkittyyn kannattavuusrajaan ja on hyvin lähellä voitonottotasoa.

 Mutta kuvitellaanpa pahin tapaus, eikä paluuta ole koskaan tapahtunut..

Tässä tapauksessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa – joko korjaa tappiot, jotka eivät ylitä 1% talletuksestasi. Tämä voidaan tehdä kiinnittämällä 4-5%: n poikkeama hyötysuhteen tasosta tai noin 10%: n ero sisääntulohetkestä. Koska syöttö tapahtuu jo paikallisella laskusuuntauksella, syksyn alusta lähtien se on jo 15-20% syvyys.

Kauppiaita, jotka ovat olleet salassa pitkään, tietävät, että tällaisia ​​voimakkaita kaatumisia tapahtuu ilman vastalevyjä, ja niitä esiintyy yleensä jonkinlaisessa ylivoimaisessa esteessä. Toistan kuitenkin, että tässäkin tapauksessa tappio ei ylitä 1% talletuksesta, mikä vastaa vertailuriskien hallintasääntöjä.

 Niille, jotka ovat riskialttiimpia ja jotka eivät halua hyväksyä edes tällaista tappiota, on mahdollisuus päästä pois vedestä ja ansaita voittoa.

 Tätä varten on maaginen toiminto, jolla kauppa kumotaan

Kun olet aktivoinut sen, nykyinen sijainti peruutetaan ja uusi botti luodaan jo ostetulle kryptalle, joka pelaa syksyllä.

Sen erikoisuus on, että se toimii kaatumiseen, mutta ilman vipua..

 Se toimii samalla periaatteella kuin klassinen botti, vain vastakkaiseen suuntaan.

Se myy perustilauksen nykyisessä asemassa ja ostaa tietyn prosenttiyksikön vähemmän. Jos krypta kääntyy ylöspäin ja nousee, korjaamme vakuutustilausten kasvun, ts. joka tapauksessa siitä on hyötyä meille, koska alta-arvon kasvun myötä saamme enemmän taustalla olevaa omaisuuttamme, ts. kompensoimme menetyksemme.

 Tällä menetelmällä sinun on kuitenkin oltava hyvin varovainen, koska se ei suojaa sinua tappioilta laskevassa romahduksessa ja trendin jatkuessa, se on pikemminkin tapa keskittää asema lisäämättä sitä nykyisen ympärille arvot siinä tapauksessa, että on odotuksia peruutuksesta.

 Siksi tätä menetelmää suositellaan edelleen kokeneille kauppiaille, mutta omasta kokemuksestani voin sanoa, että se toimii ja toimii hyvin!

 Jos päätät yhtäkkiä valita tämän polun, älä unohda tarkistaa asetuksia.

 1.     Tarkista, että kohde-etuudet ja vakuutukset ovat suhteessa 2: 1.
 2.     Varmista, että käytetty saldo on enintään 100%

3. Kaupan avaamisen tulisi tapahtua mahdollisimman pian

4. Voittotaso 0,5%

5. Korko tulisi muodostaa volyymista riippuen

6. Turvallisuustilausten enimmäismäärä – 16

7. Samanaikaisesti aktiivisten turvallisuustilausten määrä – 6

8. Turvatilauksen tekemisen hinnan poikkeama – 0,84

9. Turvatilausten määrän kerroin – 1,04

10. Turvallisuustilausten vaiheen kerroin – 0,88

Kanavan tulokset ovat täällä:

 •       GTI MH BTCUSD -kanavan tulokset ovat täällä
 •       GTI MH ALTBTC -kanavan tulokset ovat täällä
 •       GTI MH ALTUSD -kanavan tulokset ovat täällä

Yhteenvetona niistä pähkinänkuoressa, käytännössä ei ole menetyksiä kanavittain, paitsi alussa, jolloin asetuksia testattiin todellisilla tileillä. Nyt nämä signaalit ovat erittäin kannattavia ja tuovat vakaita tuloja.!

SUOSITUKSET SIGNAALIKANAVAN KÄYTTÖÖN

      Käytä erillistä tiliä keskuksessa GTI-signaalien käsittelyyn. Näin vältetään varojen puute vakuutustoimeksiantojen tekemiseen muiden kanavien välisten transaktioiden tai manuaalisen kaupankäynnin vuoksi.

 1.     Hallitse bottien hallinnan varojen vähimmäistasoa. Jos avoimia positioita ei ole, botin käyttämän varojen enimmäismäärän on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin vapaa saldo. Jos näin ei ole, sinun on joko pienennettävä botin sijainnin kokoa tai lisättävä saldo hallittavaksi.
 2.     Älä muuta botin asetuksia. Botti-asetukset on asetettu siten, että ne tarjoavat optimaalisen riski / hyötysuhteen erityiselle kaupankäyntistrategiallemme. Kaikki luvattomat muutokset voivat johtaa kannattavuuden heikkenemiseen tai lisääntyneeseen riskiin!

Löydät robottien ajantasaiset asetukset alla olevista linkeistä:

 •       GTI MH BTCUSD -kanavan botti-asetukset ovat täällä
 •       GTI MH ALTBTC -kanavan botti-asetukset ovat täällä
 •       GTI MH ALTUSD -kanavan botti-asetukset ovat täällä
 1.     Liity sähkeyhteisöömme https://t.me/GoodTradingIdea / GTI-SIGNAALIT. Tämän kanavan ansiosta sinulle ilmoitetaan viipymättä uusimmista botti-asetusten muutoksista, kaupankäyntistrategioista ja kaikista muista kaupankäyntikanaviin liittyvistä uutisista. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä avoimeen keskusteluun GTI-CHAT. Sinua varmasti autetaan!

Onnea ja voittoa kaikille!

Kunnioituksella,

Michael @Hyipov

 VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Signaalintarjoaja ei julkaise ohjeita salauksen käyttämiseen tai salauksen käyttämiseen. Vaikka verkkosivusto sisältää tietoa signaalintarjoajan luomista indikaattoreista, se ei tarjoa taloudellisia neuvoja lukijoilleen. Emme ole vastuussa mistään indikaattorin julkaisemasta datasta, koska se on tarkoitettu vain tiedoksi. Emme ole vastuussa siitä, onko kyseessä sopimukseen perustuva vahinko, vahingonkorvaus (mukaan lukien huolimattomuus) tai mikä tahansa muu vahinko, kustannus tai muu menetys, joka voi aiheutua tällaisten tietojen vastaanottamisesta tai muusta vahingosta, joka saattaa liittyä saatuihin tietoihin ehdotetuista lähteistä.

Sisältö on tarkoitettu käytettäväksi ja sitä tulisi käyttää vain tiedotustarkoituksiin. On erittäin tärkeää tehdä oma analyysi ennen sijoittamista henkilökohtaisten olosuhteiden perusteella. Sinun on hankittava riippumaton taloudellinen neuvonta asiantuntijalta tai tutkittava itsenäisesti ja tarkistettava kaikki tiedot, jotka saat signaalintarjoajalta ja joihin haluat luottaa, olipa kyse sijoituspäätöksen tekemisestä tai muista toimista. Aikaisemmat ennusteet ja kaupankäyntistrategian tulokset eivät ole opas tuleviin päätöksiin. Epäselvyyksien välttämiseksi Signaalintarjoaja ja osakkuusyhtiöt tai työntekijät eivät toimi ammattimaisina sijoittajina tai talousneuvojina. Edellä esitetyn perusteella kaikki signaalintarjoajan ja muiden osakkuusyritysten tai työntekijöiden toimittamat tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä pidä tulkita erityisiksi sijoitusneuvoiksi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me