TradingView Live -kaavio – Hyödyllisiä työkaluja aloittelijoille – osa 2

Hei kaikille, rakkaat ystävät!

Viimeisessä artikkelissa käsiteltiin TradingView live -kaavion vasemman ja ylimmän valikon hyödyllisiä työkaluja. Toivon, että olit kiinnostunut oppimaan mahdollisuuksista, joita tämä foorumi tarjoaa kryptovaluutalle ja muille kauppiaille. Jos et ole vielä lukenut artikkelia, suosittelen aluksi siitä: “Hyödylliset TradingView-kartoitustyökalut aloittelijalle”.

Muistutan myös, että palvelun ominaisuudet eivät rajoitu kaavion toimivuuteen, ne ovat paljon laajempia, keskustelimme niistä artikkelissa “TradingView – miksi se on aloittelijoille?” Kehotan sinua aloittamaan sivuston tuntemisen siitä. Ja tänään tarkastelemme edelleen “TradingView” -livekaavion työkaluja ja puhumme oikean ja alemman valikon sekä mahdollisuuksista, jotka ne avaavat kauppiaalle..

Oikea valikko – Työkalut ja lainausmerkit

Apuvälineitä on useita, mutta erittäin hyödyllisiä, kaikkiaan 13:

 1. Valikko tarjouksia, uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa kauppiaalle;
 2. Painike nopeaan pääsyyn ilmoituksiin (hälytykset);
 3. Data-ikkuna;
 4. Markkinajohtajat;
 5. Kalenteri;
 6. Minun ideani;
 7. Chatit;
 8. Henkilökohtaiset keskustelut;
 9. Ideat syöte;
 10. Ilmoitukset;
 11. Sovelluspaneeli;
 12. Tilauksen syvyys (DOM);
 13. viite.

Aloitetaan itse kaavion oikealta puolelta..

Tämä on asteikko, jolla on useita omaisuuserien hintoja. Vastaavasti ylemmät luvut ovat suurin, jonka hinta on saavuttanut. Kun viet hiiren sen päälle, näemme päivämäärän, jolloin tapahtuma tapahtui. Jos vedämme asteikkoa, voimme skaalata sen, tarkentaa nämä alueet, jakaa ne pienempiin hintapisteisiin ja tarkastella tarvitsemaamme hintaa myös päivämäärän mukaan.

Alemmat numerot ovat vähimmäishinta, jolla omaisuuserää vaihdettiin, ja koko kaavion läpi kulkeva vaakasuora katkoviiva on hinta, jolla sillä tällä hetkellä käydään kauppaa..

Haluaisin myös sanoa erikseen tästä ikkunasta:

Tämä on osto / myynti-paneeli. Tällöin omaisuuden todelliset noteeraukset, osto- ja myyntikustannukset sekä leviämisindikaattorit näytetään erikseen. Oikealla oleva i-kuvake osoittaa, että meillä ei ole välittäjiä. Oikealla oleva huutomerkki kertoo, että jos yhdistät minkä tahansa maksetun tilauksen TradingView-live-kaavioon, saat tietopäivitykset jokaisen uuden rasti ja monet muut ominaisuudet..

Tämä ikkuna estää monia kauppiaita tutustumasta kaavion päätoimintoihin, ja he yrittävät poistaa sen käytöstä, mutta eivät löydä tällaista mahdollisuutta. Kerron sinulle, miten se tehdään alla.

Mennään nyt suoraan oikean valikon työkaluihin. Hintaliikkeen asteikon oikealla puolella on valikko tarjouksista, talousuutisista ja muusta elinkeinonharjoittajan avaintiedoista. Laajennetussa muodossa se näyttää alla olevalta kuvakaappaukselta. Analysoidaan sitä tarkemmin.

Valikko lainauksia ja talousuutisia Tarkkailulista

Kuten sanoin, oletusarvoisesti TradingView-alustalla tarjousvalikko laajenee. Täältä näet nykyiset lainaukset valuuttapareista, joiden kanssa työskentelet. Tässä valikossa voit “lisätä” kaikki resurssit, joiden kanssa työskentelet, ja on kätevää tarkastella niitä koskevia tietoja.

On myös erittäin kätevää luoda uusi luettelo, tuoda se jne., Tällaisia ​​mahdollisuuksia tarjotaan napsauttamalla valikon vieressä olevaa ensimmäistä “hampurilaista”. Halutun valuuttaparin löytäminen on yhtä helppoa kuin ylävalikossa tehdyssä haussa: aloitat uuden resurssin syöttämisen hakupalkkiin ensimmäisillä kirjaimilla ja valitset sen sitten kiinnostavan valuutan mukaan..

Lainaustietojen alla on todellisia tietoja valuuttaparistasi, jota tarkastelet tällä hetkellä kaaviossa: alue, jolla omaisuuserän arvo liikkui päivän aikana, tekninen analyysi. Nämä tiedot ovat erittäin hyödyllisiä kaupankäyntipaneelille (alivalikko). Mutta tästä keskustellaan hieman myöhemmin.

Ja vielä alapuolella, kaikki uusimmat ajankohtaiset uutiset talousmaailmasta, politiikasta, jotka liittyvät instrumenttiisi ja voivat vaikuttaa sen käyttäytymiseen. Yleensä tämä on korvaamaton paneeli elinkeinonharjoittajalle, joka osaa harkitusti analysoida ja ennustaa tilanteen. Uutiset voidaan valita viidestä lähteestä:

 • uutiset “Prime”;
 • StockTwits;
 • Yahoo! Rahoitus
 • DailyFX;
 • Futures-lehti.

Ensimmäisen hampurilaisen vieressä on toinen hampurilainen, joka on oikean valikon ensimmäinen kohta. Sen avulla voit vain tiivistää uutis- ja lainausvalikon, jos sellainen tarve ilmenee ja jostain syystä se häiritsee sinua. Näin kaavio näyttää ilman tätä valikkoa:

Ilmoitukset (hälytykset)

Jos et halua seurata kaaviota jatkuvasti, voit asettaa ilmoituksia, jotka ilmoittavat, että hinta on saavuttanut tai lähestyy tarvitsemasi arvon. Kaavion oikeassa valikossa on asteikko jakoilla, jotka heijastavat digitaalisia indikaattoreita, jotka omaisuusarvo saavuttaa. Vedonlyönnissä ilmoitamme ennusteemme siihen.

Kun hinta lähestyy sitä tai saavuttaa sen, kaupan avainkohta tulee. Jotta et menetä sitä, voit ottaa ilmoituksen käyttöön postitse, tekstiviestillä. Tätä varten sinun on määritettävä arvo, jolla ilmoitus on käynnistettävä, ja valitse ilmoitustapa. Muut asetukset ovat perusasetuksia: päivämäärä, kuinka monta kertaa toistetaan, minne lähetetään (tekstiviesti jne.).

Viimeisessä artikkelissa tarkasteltiin mahdollisuutta asettaa hälytyksiä kaaviosta. Voit hallita, konfiguroida ja käynnistää niitä uudelleen samassa paikassa tai tässä paneelissa. Moniin karttatyökaluihin voi “päästä” monin tavoin – käytä kumpi on sinulle helpompaa. Täältä näet myös ilmoitukset uusista hälytyksistä ja itse niiden luettelosta.

Data-ikkuna

Täältä näet yksityiskohtaisia ​​tietoja valitsemasi omaisuuden hinnasta tietyllä aikataululla:

 • avaushinta;
 • valitun TF: n enimmäiskynnys;
 • vähintään;
 • kynttilän sulkuhinta;
 • tiedot muutoksista;
 • ALMA.

Markkinajohtajat määrän ja prosenttiosuuden mukaan

Tämän työkalun avulla voit tarkastella:

 • kasvujohtajat määrän suhteen;
 • kasvujohtajat prosentteina;
 • putoavat johtajat prosentteina.

Täältä voit valita omaisuuserät, jotka näkyivät erityisen kirkkaasti päivän aikana (päivittäinen aikataulu) ja selvittää, mitkä hinnat laskivat ja mitkä nousivat. Se mahdollistaa myös laadukkaat ennusteet..

Lisävalikossa (“hampurilainen” jokaisen yllä olevan kohteen vieressä) voit valita pörssit, osakkeiden yksittäiset ominaisuudet:

Talouskalenteri

Voit tarkastella tulevia tapahtumia, erittäin tärkeitä tapahtumia, suodattaa ne maittain. Täältä näet myös analyytikoiden ennusteet ja todelliset arvot (ennuste toteutui / ei toteutunut).

Ideoita ja ideoita

TradingView-kaavion ominaisuuksien ansiosta voit tarkastella muiden ennusteita, markkinanäkymää, kuunnella kokeneempien, parhaiden kauppiaiden mielipiteitä – aivan kaaviossa ja julkaista omia. Napsauttamalla työkalua, sen valikko ja vihreät ympyrät näkyvät kaaviossa. Napsauttamalla mitä tahansa niistä hiiren oikealla painikkeella, näkyviin tulee pikavalikko, jossa voit valita:

 • kaikki ideat;
 • ideoita niistä, joille seuraat;
 • vain heidän.

 • Punaiset pisteet – kirjoittajien ajatukset viittaavat hintojen laskuun;
 • Vihreä – kasvua varten;
 • Keltainen – yleistä ideaa tai sivuttaista liikettä varten.

Klikkaamalla yhtä pisteistä näet idean kirjoittajan, sen lyhyen kuvauksen. Voit siirtyä elinkeinonharjoittajan profiiliin, tilata sen, jos et ole vielä tilannut, katso yksityiskohtainen kuvaus ennusteesta, arvosteluista ja tykkäyksistä hänen muissa ennusteissaan ja tutustu muihin ideoihin.

Sivulla olevan nuolen avulla voit palata ideaan milloin tahansa tarkistaaksesi, onko kauppiaan ennuste onnistunut vai ei. Nämä ovat ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka TradingView-kaavio tarjoaa.

Myös Ideat-valikossa on risti, jonka kautta voit lisätä ideasi. Se voi olla yksityinen – vain sinulle tai julkinen – kaikille.

Kopioi ideoita

Jos kirjoittajan idea tuntuu mielenkiintoiselta ja haluat tutkia sitä tarkemmin, sinun ei tarvitse piirtää kutakin elementtiä tyhjästä. Harvat ihmiset tietävät, mutta idea voidaan kopioida live-aikatauluusi ja työskennellä sen kanssa kuten omasi!

Voit tehdä tämän napsauttamalla haluamasi idean alla olevaa painiketta kaiuttimen muodossa – “Jaa” ja napsauttamalla sitten suurta sinistä painiketta “Tee oma”.

Sitten näet, kuinka kaikki idean indikaattorit ja elementit siirtyvät maagisesti henkilökohtaiseen live-kaavioon.

Chatit, ilmoitukset

Valikossa on kahden tyyppisiä keskusteluja – yleiset ja yksityiset. Täällä voit kysyä kokeneilta kauppiailta kysymyksiä, jakaa mielipiteesi ja kommentoida muiden mielipiteitä. Kommentit ovat täällä tarpeettomia – kaikki on kuin muissa viestintäpalveluissa. Sama koskee ilmoituksia – ne tulevat, kuten kaikissa muissa palveluissa kaikista tapahtumista.

Pyydä paneelityökalua

Tilauspaneeli on käytettävissä vain, jos se on yhdistetty välittäjään. Tämä on kaupankäyntityökalu, jota tarvitset. Kun olet jo päättänyt käydä kauppaa ja tehdä kauppoja.

Tilaa lasi

Tämä on työkalu, jonka avulla voit nopeasti lyödä vetoa omaisuuden ostosta tai myynnistä alkaen hinnasta:

Tämä työkalu soveltuu myös kaupankäyntiin, harjoitteleville kauppiaille.

Alempi valikko

Pohjapaneeli päivitetään usein, katsotaanpa, mitä sillä on. Nämä ovat vain 7 työkalua:

 1. Varastoseulonta;
 2.  Muistiinpanot;
 3. Männyn toimittaja;
 4. Kaupankäynti paneeli;
 5. Strategiatestaaja;
 6. Kyky tiivistää kaavio;
 7. Mahdollisuus laajentaa kaavio koko näyttöön.

Työkaluja 6.7 ei tarvitse pitää tämä on painike, jonka avulla voit tiivistää kaavion osittain, jotta voit tarkastella merkintöjen tietoja, ja laajentaa kaavion koko näyttöön. Toiminnot ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Harkitse muita työkaluja.

Seulat

TradingView Live -kaaviossa on kolme niistä: Forex Screener, Stock Screener ja Cryptocurrency Screener. Tämä on erittäin hyödyllinen työkalu elinkeinonharjoittajalle, koska kun hän on valinnut kiinnostavan seulojan, hän voi tarkastella yksityiskohtaisesti omaisuuden käyttäytymistä dynamiikassa ja viedä nämä tiedot tarvittaessa. Lisäksi ilmoitukset tietystä tapahtumasta, jotka liittyvät kiinnostavan valuuttaparin käyttäytymiseen, sisältyvät tähän..

Katselu on mahdollista yleiskatsaustilassa, dynamiikassa, oskillaattoreissa, trendissä – liikkuvien keskiarvojen luokitus, Bollingerin nauhat, muut suosituimmat ja tehokkaimmat tekniset analyysityökalut. Jokaiselle parametrille voit lajitella valuuttaparit.

Esimerkiksi “Selaa” -tilassa voit lajitella ne vaihdon, luokituksen mukaan. Dynaamisen dynamiikan avulla voit tehdä tämän aikavälin, volatiliteetin ja niin edelleen – on parempi mennä seulontavalikkoon itse ja nähdä kaikki tämä, painaa, niin siitä tulee selvempi.

Hakuikkunassa kaikki on yhtä yksinkertaista kuin kaikkialla muualla: resurssin nimen ensimmäiset kirjaimet syötetään. Voit valita kiinnostavan parin, ja kaavio näytetään ikkunassasi. Jos laajennat seulontaikkunaa, voit tarkastella yksityiskohtaisesti tietoja omaisuuden käyttäytymisestä ja nähdä nykyisen markkinareaktion (luokitus): “Myy”, “Osta”, “Aktiivisesti myy”.

Tämä on erittäin kätevää, jos olet aloitteleva kauppias etkä edelleenkään voi tehdä ennusteita itse, niin tässä tapauksessa sinulla on mahdollisuus testata, ovatko tällaiset luokitukset väärät.

Huomautuksia

Voit tallentaa kaikki tiedot. Täältä löydät vanhan tai voit luoda uuden. Loput toiminnot ovat vakiona tällaisessa valikossa..

Pine Editor

Indikaattoriskriptit, jotka kauppiaat ovat itse luoneet Pine Scriptissä, esimerkiksi:

On olemassa useita tapoja kirjoittaa indikaattoreita omiin tarpeisiisi ja ymmärtää heidän työnsä algoritmit – vinkki # 1: jos englannin taito sallii, tutustu Pine Script -oppaaseen.

Tämä on melko yksityiskohtainen ja helposti ymmärrettävä opetusohjelma tradingview.com, joka opettaa sinulle Pine Script -koodauksen perusteet yksinkertaisilla esimerkeillä..

Voit avata tämän opetusohjelman napsauttamalla Pine-editorin “Ohje” -painiketta. Itse opetusohjelman lisäksi on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta itse opetusohjelma on ylivoimaisesti tärkein siitä, mitä löydät siellä..

Vinkki 2: Katso, miten komentosarjat itse toimivat. Helpoin tapa on vain tarkastella muiden jo luotujen komentosarjojen lähdekoodeja, joita on paljon sekä itse TradingView’ssa että Internetissä..

Jos haluat lisätä valmiin komentosarjan toisesta lähteestä, esimerkiksi kanavasähkeistä, sinun on noudatettava vaiheittaisia ​​ohjeita, jotka on esitetty yllä olevassa kuvassa:

 1. Avaa Pine-editori;
 2. Painamme painiketta “Uusi”;
 3. Napsauta “Empty Strategy Script”;
 4. Lisätään komentosarjakoodi ikkunaan, samalla kun korvataan aikaisempi;
 5. Napsauta “Tallenna”;
 6. Napsauta “Lisää kaavioon”.

Kaupankäyntipaneeli

Se on demotili, saldo täydennetään virtuaalisella 100 000 dollarilla, jonka avulla voit harjoitella ennusteiden tekemistä hintaliikkeistä, myynnistä ja ostamisesta. Niin kauan kuin sinulla ei ole yhtään välittäjää yhdistettynä, voit siirtyä kauppapaneeliin valitsemalla välittäjät, joista voit valita Paper Trading – demotilin TradingVeiwiltä.

Toistaiseksi täällä sivustolla ei ole todellista kauppaa, mutta toivotaan, että se toteutetaan lähitulevaisuudessa.

Täällä voit tarkastella nykyisiä positioita, tilauksia, luoda uuden toimeksiannon tai määrittää kaupankäynnin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tai katkaista yhteyden kaupankäyntipaneeliin.

Täällä voit myös seurata tilausten historiaa – pitää päiväkirjaa tapahtumista, tarkastella tilin tilaa ja vastaanottaa ilmoituksia tilauksista.

Ja se on täällä, jos napsautat vaihdetta, voit näyttää tai piilottaa osto / myynti-paneelin (muista, artikkelin alussa lupasin sinun paljastaa tämän salaisuuden, jonka yli monet aloittelevat kauppiaat ovat aivoissaan? ), Yksityiskohtainen tilauspaneeli, tilauskanta. Täällä voit myös nollata demotilin saldon – palauttaa kadonneen demorahan, perustaa kaupankäynnin, tutkia kaupankäyntiohjeita ja valita toisen välittäjän..

Kaupankäynti täällä on hyvin yksinkertaista, napsauta “Osta” tai “Myy” ja täytä hakemuslomake:

 • “Market” on markkinatilaus. Erän koko, TakeProfit- ja StopLoss-arvot ilmoitetaan tässä. Saatuaan ne toimeksianto toteutetaan;
 • “Raja” ja “Pysäytä” ovat vireillä oleva tilaus. Täällä voit täyttää tilauksen hinnan, absoluuttisesti ja punkkeina, ja voit myös valita tilauksen voimassaoloajan. Nuo. tällöin voit määrittää hintaparametrit, joilla sen on aloitettava toteutus ja millä se lopettaa ostamisen / myynnin riskien ja tappioiden rajoittamiseksi.

Strategiatesteri

Strategian testaamiseksi sen on oltava kaaviossa. Tätä varten voimme käyttää valmiita “Indikaattorit ja strategiat” -osassa tai kirjoittaa oman Pine-editoriin. Harkitse esimerkkiä suosituista Bollinger-bändeistä:

Tässä se näkyy kaaviossa, näet kaupan merkinnät ja poistumiset sekä “Strategiatesteri” -valikossa:

Nyt voimme määrittää ja testata sen täällä haluamallamme tavalla. Valikossa voit asettaa argumentteja, muuttaa ominaisuuksia: valuutta, alkupääoma, tilausmäärä jne., Muokata strategian lähdekoodia tarpeidesi mukaan ja paljon muuta:

Siinä kaikki. Tarkistuksemme TradingVeiw-kaaviosta, sen hyödyllisistä työkaluista elinkeinonharjoittajalle ja alustan kyvyille yleensä on päättynyt. Jotta se olisi täydellinen ja täydellinen, haluaisin asua lyhyesti henkilökohtaisen tilin valikossa, koska emme ole koskettaneet sitä missään artikkelissa. Ja sen ominaisuudet ovat myös laajat ja ansaitsevat erityistä huomiota..

Täällä voit siirtyä nopeasti kaikkiin ideoihisi, skripteihisi, tarkastella tilisi tilaa ja maksaa maksetuista tilauksista, samoin kuin kaikki tilaajat ja tilaamasi. Henkilökohtainen tili, kuten kaikki muutkin TradingView-sovelluksessa, erottuu sen mukavuudesta ja yksinkertaisuudesta.

Kaupankäynnillä on kaksi tapaa käyttää TradingView-live-kaaviota:

 • seurata tietoja, verrata niitä välittäjän tietoihin, tehdä ennusteita, tutkia kauppiaiden ideoita ja kouluttaa täällä TradingView’ssa ja käydä kauppaa välittäjän sivustolla;
 • Käytä kolmansien osapuolten resursseja, jotka tarjoavat alustallesi upotetun “TradingView” -kaavion kaikilla mahdollisuuksilla ja vielä enemmän. Voit käyttää sitä edullisemmilla ehdoilla. Jos käydään kauppaa kryptovaluutalla, 3commas.io-palvelu on sinulle

Täällä voit paitsi käyttää kaikkia “TradingView” livekaavion mahdollisuuksia myös käyttää muita pelimerkkejä. Kirjoitin heistä aikaisemmissa artikkeleissa, tämä on kyky käyttää TradingView-neuvonantajia aktivoitujen signaalien, robottien TradingView-asetusten hälytysten suhteen ja monia muita ominaisuuksia. Lisäksi palvelussa on niin paljon koulutusmateriaaleja aloittelijoille, että on paljon helpompaa ja nopeampaa tutustua palvelun ominaisuuksiin. minä suosittelen!

Uusissa artikkeleissa esitän sinulle alustan, kuten Binance.com, ominaisuudet. Todennäköisesti olet jo kuullut siitä, koska se on yksi suurimmista kryptovaluutanvaihdoista, ja siinä on paljon työkaluja ja etuja, joita käytän henkilökohtaisesti mielelläni. Minun mielestäni se ansaitsee huomiota. Ja miksi sitä tarvitset – saat selville seuraavista julkaisuistani! Nähdään pian!

Onnea ja hyviä voittoja!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map