Tilausten tekeminen ja bottien käyttö kaupankäynnissä BitMEX: ssä

hyvää päivää!

Harkitsemme edelleen BitMEX-kaupankäyntiä ja rajatoimeksiannon toimivuutta. Katsotaanpa, miksi tarvitsemme kaikki ruudut, joihin voit laittaa valintamerkin. Harvoja on kirjoitettu tästä, mutta haluan ymmärtää, mitä se antaa meille?

Lisävaihtoehdot Limit-tilaukselle

 • Vain jälkikäteen / “passiivinen tilaus” – käytetään tilauksen luomiseen, joka toteutetaan vain, jos sille on ostajaa. Tämän ansiosta saat valmistajan palkkion, eikä sinulta veloiteta takuurahaa tai tilausta ei yksinkertaisesti tehdä. Kerron sinulle lisää merkki- ja ottamistiloista vähän myöhemmin “Komissio” -osiossa.
 • Piilotettu / “Piilotettu” – tällaista tilausta ei näy tilauskannassa (tilauskanta). Kun se luodaan, käytettävissä on valikko, jossa voit määrittää, mikä osa tilauksesta näkyy – “jäävuori”. Tämä on erittäin kätevää kokeneille kauppiaille, jotka käyvät kauppaa erittäin suurilla määrillä eivätkä halua muiden näkevän koko tilausmäärää..
 • Vain pelkkä – muissa pörsseissä ei ole tällaista vaihtoehtoa, tämä on erittäin kätevä tilaisuus, jos joudut sulkemaan tilauksen tilanteessa, jossa samalle kolikolle avattiin kerralla stop-loss ja take-profit ja kävi ilmi, että enemmän myytäviä sopimuksia kuin saldollasi on käytettävissä.

Tämä tapahtuu, kun arvo saavuttaa ensin ostohinnan ja sitten myyntihinnan. Jos olet valinnut valintaruudun, tilaus korjaa tarvittaessa sijaintisi.

Selvyyden vuoksi selitän esimerkillä. Oletetaan, että olet ostanut BTC: n hintaan 3500. Loit rajamyynnin hintaan 4500 ja lopetusmyynnin hintaan 4300. Valitse vähennä vain, kun teet ne, ja vain yksi näistä tilauksista toteutetaan. Muussa tapauksessa voi käydä niin, että ensin bitcoin myydään pysähdyksin, ja sitten hinta nousee 4500: een ja avautuu oikosulku, joka on suljettava..

Tilauksen ehdot 

 • GoodTillCancel / “Good Till Cancellation” – toimeksianto toteutetaan, kun se saavuttaa määritetyn arvon riippumatta siitä, kuinka kauan sinun on odotettava;
 • VälitönOrCancel / “Suorita heti tai peruuta” – jos osa tilauksesta ei toteutunut välittömästi, se peruutetaan;
 • TäyttääOrKill / “Täydellinen tai tappaa” – jos koko toimeksiantoa ei toteuteta välittömästi kokonaisuudessaan, se peruutetaan.  

Markkinatilaus, ehkä yksinkertaisin ehdotetuista tilaustyypeistä. Se toteutetaan nykyisellä kyselyhinnalla, ts. myyjän hintaan. Maksat korotetun takauspalkkion, mutta tilauksesi toteutetaan erittäin nopeasti, tuhlaamatta aikaa, mikä on joskus paljon tärkeämpää kuin tarjouksen hinta ja palkkion koko.

Tilauksia varten Ota Voitto ja Lopettaa on valintamerkki kiinni päällä Laukaista“/” Sulje liipaisin “. Tämä kohde on tärkeä. Sen ansiosta tilaus ei “käänny”. Haluan selittää esimerkillä, mitä tämä tarkoittaa: hinta on saavuttanut vastustason, nyt asetat lyhyen 200 dollariin. Strategiassasi kuitenkin oletetaan, että jos se ylittää tämän tason, suljet lyhyen ja avaat pitkään.

Nyt sinun on poistettava valinta Sulje liipaisimesta -ruudusta ja asetettava ostopysäytys 400 dollariin vastustasolla. Kun hinta rikkoo tämän tason, shortsi suljetaan, ja 200 dollarin pysäytysjärjestyksen ylityksen vuoksi pitkä positio 200 dollaria avataan.

Jos sinulla on vähän kokemusta tällaisista “vallankaappauksista”, on parempi pitää tämä valintaruutu aina päällä.

Tilauksen avaaminen BitMEX: ssä?

Kaupan aloittamiseksi sinun on määritettävä tilausten määrä Yhdysvaltain dollareina kurssilla 1 dollari = 1 sopimus (XBT). Et voi avata lyhyitä ja pitkiä positioita samanaikaisesti. Joko pitkä tai lyhyt. Seuraava vaihe on vipuvaikutus. Ensimmäisissä vaiheissa suurin vipuvaikutus on X2 tai X3. Kun teet tilauksen, selvitystilakustannukset määritetään välittömästi – taso, johon koron on muututtava vastakkaiseen suuntaan, jotta marginaali palaa määrittämälläsi vipulla (vipuvaikutus).

Joten, jos X3-vipuvaikutus on 25%. Napsauta vielä “Osta”, tilaus ilmestyy tilauskirjaan ja odottaa Tilaukset-valikossa sen suorittamista.

Tietysti tilauksesi näkyy TradingView-kaaviossa ja merkki ilmestyy sopivalle tasolle. Sitä voidaan siirtää niin, että tilaus toteutetaan nopeammin – tämä on kätevää eikä sitä toteuteta missään muualla.

Heti kun tilaus on toteutettu, se on “Paikat” -osiossa. Voit myös ilmoittaa välittömästi hinnan, jolla suljet sopimuksen.

Heti kun kauppa avataan, sen alle asetetaan marginaali – rahastot, jotka vakuuttavat vaihdon tappioilta. Se riippuu suoraan tilauksen arvosta ja vipuvaikutuksesta. Esimerkiksi X5-vipuvaikutuksella ja kaupankäyntimäärällä 0,1 XBT marginaali on noin 0,02 XBT ja X2-vipuvaikutuksella – 0,05 XBT.

Toinen tärkeä näkökohta.

BitMEX: ssä on sellainen asia kuin hintamerkintä. Hänellä on tärkeä rooli asemien poistamisessa. Tämä on hinta-aikaleima, joka suojaa tilauksia pakkolaskutukselta ja puristuksilta. Yleensä merkinnät ovat kohtuulliseen hintaan. Jatkuvissa sopimuksissa tämä on hinta, joka on yhtä suuri kuin kohde-etuusindeksin arvo + rahoituspohjan korko ottaen huomioon rahoitukseen kuluva aika ja sen aikaväli.

Joskus korkean volatiliteetin aikana BitMEX vaihtaa viimeiseen suojattuun hintaan, mikä tietysti kertoo käyttäjille. Vaikka tällä merkinnällä on toiminnallisesti sama merkitys, sen laskelma sisältää yksinkertaisesti tietyn eron viimeisestä hinnasta, mikä on itse asiassa paljon vaarallisempaa ja riskialtista elinkeinonharjoittajalle..

Tärkeä! Suosittelen voimakkaasti BitMEX-kaupankäyntiä viimeisen hintamerkinnän aikana!

Kerroin jo selvitystilasta, tämä on täsmälleen kustannus, jonka saavuttamiseksi kauppa suljetaan automaattisesti miinus.

Tärkeä! Likvidointihinta on hetki, jolloin marginaali vaaditaan, ts. automaattisesti sulkemalla sijaintisi ja selvittämällä talletuksesi vipuvaikutuksen varmistamiseksi.

Voit muuttaa marginaalia ja vastaavasti likvidointihintaa vasemmassa paneelissa tai lisäämällä tapahtuman määrää, jota en vahvasti suosittele.!

Ja viimeinen hetki käyttöliittymässä – BitMEXin haitta – jyrkillä kuormilla ja vaihteluilla, vaihtosivusto hidastuu, koska kaikki käyttäjät aktivoituvat ja alkavat vaihtaa sijaintiaan. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä animaation pois päältä viiveen pienentämiseksi..

BitMEX-palkkiot

Alla olevasta taulukosta löydät luettelon sivustolla perustetuista palkkioista.

Taker (ottaja) – markkinatilaus.

Luoja (luoja) – tilauskirjassa näkyvä rajajärjestys (paitsi piilotetut / piilotetut tilaukset).

Komissio perinteisistä sopimuksista

Komissio pysyvistä sopimuksista

Sopimukset YLÖS

Sopimukset ALAS

Komissio panoksesta / tuotoksesta

Talletuksen täydentämisestä ja rahan nostosta BitMEXissä ei veloiteta palkkiota. BTC: n peruuttamiseksi otetaan provisio Bitcoin-verkosta. Se on dynaaminen ja riippuu Blockchainin kuormituksesta.

Komissio piilotetuista tilauksista

Takaajamaksu maksetaan Piilotetusta tilauksesta. Icebergistä maksetaan myös takauspalkkio, mutta vain siihen asti, kunnes piilotetut tilaukset toteutetaan kokonaan. Sen jälkeen siitä tulee tavallinen, sen haltija saa valmistajan palkkion piilotetuista tilauksista.

Esimerkki todellisesta palkkiosta:

Demokauppa BitMEX: llä

Ennen kuin astut todellisille futuurimarkkinoille ja aloitat kaupankäynnin vivulla, voit kokeilla kättäsi virtuaalisella demotilillä. Se auttaa sinua ymmärtämään, miten kaikki toimii täällä, vaikka se ei välitä kaikkia todellisen kaupankäynnin tuntemuksia. Demoalustalla on täysin identtinen käyttöliittymä kuin aidolla päätelaitteella. Ainoa ero on, että se käyttää virtuaalisia, ei todellisia bitcoineja. Palvelun nimi on “Test-no”. Virallinen sivusto https://testnet.bitmex.com

Voit saada ilmaisen BTC-testiverkon useille erityissivustoille, joiden luettelo ja lompakon numero ovat tilivalikossa Talletus-osiossa. Kun olet täyttänyt lompakon, voit aloittaa kaupankäynnin.

Bottien käyttäminen kaupankäynnissä BitMEX: llä

Nykyään monet kauppiaat käyttävät botteja työskennellessään kryptovaluutan pörsseissä. Tämä automatisoi kaupankäynnin, säästää aikaa ja saa passiivisia tuloja, kun elinkeinonharjoittajan on avattava monia vastaavia liiketoimia. Tämä on todellinen mahdollisuus aloittelijoille alkaa ansaita rahaa tässä pörssissä ilman riittävää kokemusta käydä kauppaa manuaalisesti. Toinen tärkeä plus – robotti on aina rauhallinen, hän ei tee virheitä tunteissa ja säästää hermojasi.

Riittää, että määrität botin kerran määritettyjen parametrien mukaan, ja se käy kauppaa sinulle. Harkitse kaupankäyntiä BitMEX: llä käyttämällä 3comman bottia. Tämä on uusi kätevä algoritmi älykkäälle kaupankäynnille, joka auttaa ennakoimaan kaiken maksimoidakseen suojan riskeiltä..

Mitä sinun on tiedettävä kaupasta 3commas-botin kanssa?

Tärkein sääntö, jos päätät käyttää bottia kaupankäynnissä: et voi häiritä sen työtä! Jos aiot työskennellä BitMEX: llä rinnakkain 3commas-botin kanssa, on tärkeää pitää mielessä, että et voi vaihtaa samaa valuuttaparia manuaalisesti tai käyttämällä muita botteja. Tällä voi olla arvaamattomia seurauksia..

Voit estää botin häiritsemästä tekojasi ja sinua rekisteröimällä erillisen tilin kaupankäyntiin tai voit työskennellä toisessa valuuttaparissa. Et voi tehdä mitään botin tekemillä tilauksilla, mukaan lukien sijainnin koon, vipuvaikutuksen tai marginaalin muuttaminen. Kauppa ei ole aktivoitu, jos sinulla on jo tilaus tälle valuuttaparille. Botti tarkistaa ja hallitsee tätä hetkeä.

Voit lukea 3commas-botin muista ominaisuuksista tietokannasta. Botti itsessään on yleismaailmallinen ja sopii työskentelemään useiden keskusten kanssa kerralla. Siksi sinun on tehtävä tarvittavat asetukset, jotta se voidaan valmistella työskentelemään BitMEX: n kanssa.

Kuinka asettaa 3commas-botti kaupankäyntiin BitMEX: ssä?

Edellisessä artikkelissa tarkastelimme kuinka perustetaan lyhyt botti kaupankäyntiin Binance-pörssissä. Periaate pysyy samana, mutta älä unohda, että meillä on täällä marginaalikauppaa, joten sinun on harkittava marginaaliasetuksia, vipuvalinnan valintaa ja kiinnitettävä huomiota selvitystilaan.

Tätä vaihtoa varten botti voi olla myös yksinkertainen, yhdistetty, lyhyt ja yhdistetty lyhyt botti. Valitaan yksinkertainen.

Sen jälkeen avautuu ikkuna, jossa on botti-asetukset. Analysoidaan tärkein.

 1. Ensin valitaan BitMEX-vaihto niin, että tarvittavat asetukset ladataan;
 2. Määritä sitten botille Nimi-kentässä valitun valuuttaparin nimi. Vain kahta paria voidaan käyttää kaupassa botin kanssa. XBT_XBTUSD, XBT_ETHUSD. Nämä ovat ikuisia sopimuksia. Palvelu aikoo lisätä muita BitMEX-lainauksia tulevaisuudessa. Siksi “Pair” -kentässä voit asettaa haluamasi tarjouksen välittömästi.
 3. Valitse pitkä tai lyhyt strategia;
 4. Huomaa, että tapahtuman oletusvaluutta on XBT, toista on mahdotonta valita, koska kuten sanoimme ensimmäisessä BitMEX-artikkelissa, kaikki tämän pörssin maksut suoritetaan vain tässä valuutassa..
 5. Sitten voit tehdä kaikki asetukset kuten kaupankäynnin yhteydessä botin kanssa tavallisessa pörssissä strategian ja talletuksen mukaan. Mitä sinun tulisi kiinnittää huomiota:
 • Voit tehdä kahdenlaisia ​​tilauksia: Limit tai Market;
 • pörssi ei salli turvallisuustilauksen tekemistä selvityshintaan;
 • Stop-lossia ei myöskään voida asettaa selvitystason alle tai yli;
 • pörssillä on oma jälkijärjestys. Jos valitset botin määrityksen yhteydessä Jäljennä-valintaruudun, kun hinta saavuttaa määritetyn voiton, botti itse luo jälkitoimituksen suoraan pörssiin, jonka BitMEX käsittelee..

Ja niin pääsimme mielenkiintoisimpaan asiaan – kohtaan “Leverage” – vipuvaikutustyyppiin.

6. Vivun tyyppi.

Asetuksissa voit valita 3 vaihtoehdosta:

 • älä esitä – tässä tapauksessa vaihdolle asettamasi vipuvaikutus “vedetään ylös” botin asetuksissa. En suosittele sen käyttöä, koska BitMEX palauttaa nämä asetukset aika ajoin oletusarvoihin;
 • ylittää – pörssin tapaan, kun toimeksianto avataan, käytetään koko talletusta ja vipuvaikutus asetetaan automaattisesti sijainnin koosta riippuen;
 • sen tarkoitus – määrität itse olkapään koon. XBT_XBTUSD-parin arvo voi vaihdella välillä 0,01 – 100 (arvot, jotka ovat suurempia kuin 50, syötetään manuaalisesti) ja XBT_ETHUSD – parilla, arvo on 0,01 – 50. Yli 50: n arvo syötetään manuaalisesti..

Vivutusarvo on asetettava ennen jokaista kauppaa, mutta sen ollessa aktiivinen, sitä ei voida muuttaa – muutokset eivät yksinkertaisesti vaikuta kauppaan. En suosittele itse vipuvaikutuksen arvojen muuttamista, kun botti on jo luotu ja odottaa työn alkua.

Tehdään yhteenveto

BitMEX eroaa marginaalikauppaa koskevista kryptovaluutanvaihdoista useilla tavoilla:

 • vipuvaikutus jopa X100;
 • täydellinen sitoutuminen XBT: hen;
 • kauppasopimukset, ei kolikot;
 • selvitystilaan viittaamalla indeksiin, ei nykyiseen valuuttakurssiin.

Olen yksilöinyt itselleni seuraavat sivuston edut:

 • marginaalikauppa vivulla;
 • monia erilaisia ​​tilauksia;
 • kyky avata lyhyitä positioita ja ansaita rahaa markkinoiden pudotessa;
 • Alustaan ​​integroitu TradingView-kaavio, jolla on laaja toiminnallisuus;
 • mahdollisuus harjoitella demotilillä.

Haitat: 

 • jarruttaminen raskailla kuormilla;
 • muutama valuuttapari;
 • erittäin suuri riski.

Viimeinen on tärkein. Kuinka minimoida riskit?

Riskienhallinta tai mitä pitää muistaa kaupankäynnin yhteydessä

 • yritä aina löytää kannattavin lähtökohta ja pysähtyä heti tilauksen avaamisen jälkeen;
 • älä kokeile liian suuria hartioita;
 • lisää talletustasi asteittain suhteessa kokemuksesi kasvuun;
 • harjoittele testiverkossa;
 • jos epäilet kykyjäsi, sijoita kaupat trendin suuntaan;
 • jos käydään kauppaa useilla pörsseillä kerralla – älä käytä yli 3-5% salkustasi BitMEX: llä. Parempi aloittaa 1%: lla;
 • voit käyttää eristettyä olkaa pysäyttimen sijasta riskien hallitsemiseksi, säädä se tukitasolle. Jos hinta menee tilausta vastakkaiseen suuntaan, pörssi likvidoi sen, ja menetät vain osan talletuksesta; 

Kun kaupankäynti BitMEX: llä alkaa olla kannattavaa, älä houkuttele siirtymään liian suuriin positioihin ilman pysähdyksiä;

 • älä käytä vipua enemmän kuin X10, varsinkin jos Cross on asetettu. Alkuvaiheessa sen tulisi olla enintään X2-3. Suuri vipuvaikutus lyhentää talletuksesi ikää. Jos luotat tilaukseen, voit asteittain ostaa lisää sopimuksia hinnan noustessa;
 • aseta pysäyttimet aina heti asennon avaamisen jälkeen. Tämä on tärkeä nyrkkisääntö toimivaltaiselle kauppiaalle. Pörssit viivästyvät, ne eivät aina salli tilauksen tekemistä itse. Ja BitMEX ei ole poikkeus;
 • Nosta ilmaisia ​​varoja, jotta et kiusaa itseäsi kiusauksella. Jätä vain mukava määrä, jota et pelkää menettää. Talletuksen tyhjentäminen on erittäin helppoa täällä, joten sinun on toimittava hyvin varovasti ja minimoitava kaikki riskit, mukaan lukien riski siitä, että BitMEX-tilisi on huijareiden käsissä
 • älä yritä lisätä varoja selvitystilan välttämiseksi, se vain lisää tappiosi;
 • kehitä itsesi ja stressisi vastustuskykyä – marginaalikaupassa ei ole mitään keinoa.

Ja tärkein asia: jos olet vasta alkamassa käydä kauppaa salausvaluutoilla – kunnes sinulla on kokemusta perinteisistä pörsseistä, sinulla ei ole mitään tekemistä BitMEX: n kanssa:

Jos sinulla on kokemusta kryptovaluuttakaupasta, mutta epäilet, onko kannattavaa kokeilla marginaalikauppaa – aloita 3commas-botista, mutta kaikki tiet ovat avoimia ammattimaisille kauppiaille!

Siinä kaikki, keskustelumme BitMEXistä on päättynyt. Seuraavissa artikkeleissa analysoimme Bittrex-pörssiä – yhtä suosituimmista ja suosituimmista alustoista kauppiaille. Miksi? Saat tietää hyvin pian! Ensi kertaan!

Onnea ja hyviä voittoja!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map