Olympialaisista NASCAR-kilpailuihin, tai miksi Dogecoin on niin suosittu?

Viimeaikaiset tapahtumat, jotka johtivat Dogecoinin kasvuun, ovat epäilemättä lisänneet suosiota kolikolle ja yhteisölle, joka on muodostunut “meemirahan” ympärille. Vitsin vuoksi luotu kryptovaluutta ja sen ympärille muodostunut yhteisö ovat vaikuttaneet suuresti hajauttamisideoiden kehittämiseen ja suosimiseen..

Tämänpäiväisessä artikkelissa puhumme syistä sellaisen kryptovaluutan kuin Dogecoin suosioon, ja tarkastelemme myös niiden tapahtumien vaikutusta, jotka johtivat kolikon moninkertaiseen kasvuun koko olemassaolonsa ajan..

Mitä koiralla on tekemistä sen kanssa?

Dogecoin on kryptovaluutta, jonka perusti ohjelmoija Billy Markus, joka loi muokatun Litecoin-lompakon, dogecoin-qt: n ja Adoben markkinointipäällikön Jackson Palmerin. Kehittäjien mukaan kolikon tarkoituksena oli tarjota mahdollisuus suorittaa yksinkertaisia, halpoja ja kohtuuhintaisia ​​liiketoimia..

Dogecoin luotiin Luckycoinin pohjalta, joka puolestaan ​​oli Litecoinin haarukka. Salausvaluutta toimii PoW-algoritmilla, eikä sillä ole rajoituksia liikkeeseen laskettujen kolikoiden määrälle. Kolikoiden liikkeeseenlaskua koskevan rajoituksen puuttuminen antaa järjestelmän ylläpitää noin 100 miljardia DOGE: tä liikkeessä, mikä antaa käyttäjille jatkuvaa kiinnostusta kaivostoimintaan blockchainin ylläpitämiseksi.

Dogecoin sai nimensä Shiba-Inu-koiraa koskevan suositun memeen kunniaksi, ja tekijöiden suhtautuminen kryptovaluuttaan varhaisessa vaiheessa oli koominen. Projekti alkoi nopeasti kehittyä, ja sen olemassaolon 6 vuoden aikana hinta on noussut yli 200 kertaa.

Ensimmäiset tietueet

Joulukuun alussa 2013 kolmen päivän aikana DOGE-kryptovaluutta yli kolminkertaistui hinnassaan Kiinan kryptovaluuttapolitiikan ja Kiinan keskuspankin suositusten mukaisesti rahoituslaitoksille bitcoin-kaupan kieltämiseksi. Räjähdysmäisen kasvun jälkeen kolikko menetti yli 80% arvostaan.

Myös vuosi 2013 osoittautui varojen menetykseksi Dogecoin-omistajille. Joten joulukuussa kryptovaluutta pääsi kryptovaluuttayhteisön valokeilaan johtuen siitä, että yhden Dogecoin-lompakon käyttäjät ovat käyneet läpi hakkerointi noin 21 miljoonan DOGE: n verran, mikä varkauden aikaan oli noin 13 000 dollaria yhden kolikon DOGE: n hintaan noin 0,0006 dollaria. 

Ensimmäisen pumpun jälkeen kolikon hinta nousi jälleen joulukuun puolivälissä. Hintojen nousu oli lähes 600%, ja kolikon arvoksi arvioitiin 0,00151 dollaria.

Ominaisuudet:

Yksi DOGE: n tärkeimmistä eduista on sen siirtonopeus ja kustannukset. Kolikoiden välityspalkkio on yksi DOGE siirtomäärästä riippumatta. Tästä syystä DOGE: tä käytetään usein valuutanvaihtoon..

Alun perin DOGE rajoitettiin 100 miljardiin kolikoon, mutta ennalta louhittujen kolikoiden suuren määrän ja vähäisten kaivostarpeiden vuoksi vuonna 2014 louhittujen kolikoiden määrä oli 98 miljardia. Tästä syystä emissiosta tuli rajaton, ja nykyään liikkeessä on noin 128 miljardia kolikkoa, kun taas louhittujen kolikoiden määrä kasvaa vuosittain 5%.

Dogecoin-yhteisö on yksi aktiivisimmista kryptovaluutta-avaruudessa. Dogecoin subreddit Reddit-sosiaalisessa verkostossa on yli 800 tuhatta jäsentä, mikä itse asiassa tuli säätiön syy Dogecoin-säätiö – voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on suunniteltu popularisoimaan kryptovaluutta ja varmistamaan sen saatavuus ja käytön houkuttelevuus hyväntekeväisyystapahtumien avulla.

Vuonna 2014 rahasto keräsi noin 55 000 dollaria 120 000 dollarista, joka tarvitaan Jamaikan maajoukkueiden osallistumiseen Sotšin olympialaisiin. Huomionarvoista on se, että lopulta joukkue otti viimeisen 29. sijan.

Seuraava projekti Dogecoin-säätiö, jonka suoritettiin Maailman vesipäivän tueksi, jonka tarkoituksena on tukea syrjäistä kuivuuden kärsimää Itä-Kenian aluetta. Dogecoin-säätiö ja voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö Charitywater pystyivät keräämään 40 miljoonaa DOGE: ta eli noin 30 tuhatta dollaria tuolloin..

Myös vuonna 2014 yhteisö keräsi noin 55 000 dollaria rahoittamaan NASCAR-kilpailijaa, joka kilpaili seuraavissa kilpailuissa nimellä Moonrocket nimeltä Dogecoin-logo.

Dogecoin tänään

Jos Dogecoinia pidettiin olemassaolonsa alkuvaiheessa vitsi, tänään se on:

  • kolikko, jonka markkina-arvo on lähes 4 miljardia dollaria;
  • 800 tuhannen jäsenen yhteisö;
  • kryptovaluutta, jonka hinta oli 7 senttiä kolikkoa kohden ja joka on edustettuna suurimmissa pörsseissä;
  • suosittu maksuväline ja vaihto

Tämän lisäksi Dogecoin-ekosysteemi koostuu valtavasta määrästä lompakoita, kaivosaltaita ja yksittäisiä kaivostyöläisiä. On myös yritetty kehittää siltoja käyttämään Dogecoinia muissa lohkoketjuissa..

Tällainen projekti oli Dogethereum, maksuverkosto, joka käytti älykkäitä sopimuksia ja mahdollisti yksinkertaisten ja halpojen maksujen suorittamisen sekä siirtymisen Dogecoin-lohkoketjusta Ethereum-verkkoon. Tällaisia ​​siltoja voidaan mahdollisesti käyttää skaalautumaan yhteentoimiviksi lohkoketjuiksi..

Mutta Ethereumin hinnan pudotessa 100 dollariin per tunnus vuonna 2018 ei ollut tarpeeksi varoja sillan kehittämisen jatkamiseksi. Tästä syystä projekti suljettiin, eikä kehityksen jatkumisesta ole tietoa..

Paras koiraralli

Vuonna 2017 yleisen rallin aikana Dogecoin kasvoi ilman suolaista suolaa 80 000% vuoden aikana ja oli joissakin pörsseissä 0,018 dollaria, minkä jälkeen se menetti yli 80 prosenttia arvostaan..

Mutta huolimatta tällaisesta pudotuksesta, vuoden 2021 alussa Dogecoinin hinta asetti uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, melkein 5 senttiä “meemirahaa” kohti. Hintojen nousu johtui twiitti Ilona Musk, joka muistutti myötätuntoaan Dogecoinia kohtaan ja pumpun WSB: n subredditin osallistujilta, jotka perinteisten rahoitusmarkkinoiden jälkeen päättivät siirtyä kryptovaluuttojen pumppuun, aloittaen Dogecoinista. 

Yhteenveto

Dogecoin on löytänyt suosiota valtavan määrän käyttäjien joukossa paitsi kryptovaluuttatilan myös koko Internetissä. Dogecoin on kätevä tapa maksaa sosiaalisten verkostojen sisällöstä sekä keino varmistaa keräykset, lahjoitukset ja siirrot.. 

Dogecoin on epäilemättä projekti, jolla on mielenkiintoinen historia. Leikkisän digitaalisen kolikon ympärille muodostuneen yhteisön vaikutus koko kryptovaluuttamarkkinoihin on herättänyt myös valtavan paljon huomiota käyttäjiltä, ​​jotka eivät tunne kryptovaluuttoja. Dogecoinista, joka on vitsi ja meemi, on tullut eräänlainen legenda salaustilassa, jättäen jälkensä digitaalisen tilan muodostumisen historiaan..

Huomaa: Salausvaluuttojen kauppa on luonnostaan ​​riskialtista, ja vaikka tuotto voi olla melko korkea, on tärkeää pitää mielessä riskit. Jos kaupankäynnissä olevan omaisuuden hinta laskee voimakkaasti, saatat menettää osan sijoituksestasi ja joutua myymään omaisuuserää halvemmalla. 3Commas-blogikirjoitukset on kirjoitettu koulutustarkoituksiin, eikä niitä pidä tulkita “taloudellisiksi neuvoiksi”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map