Kuinka käyn kauppaa Binance-pörssissä?

hyvää päivää!

Jatkamme Binance-pörssin tarkistamista, ja tänään puhun mielenkiintoisimmista asioista – kaupankäynnistä, tärkeistä asetuksista ja muista sivuston kanssa työskentelystä. SISÄÄN viimeinen artikkeli käsittelimme alustan turvallisen työn avainkohtia: tilisi suojaaminen vahvalla salasanalla, salatulla https-yhteydellä ja 2FA-kaksivaiheisella valtuutuksella Google Authentificator -sovelluksella.

Jos et ole vielä lukenut julkaisujani Binance-pörssissä, suosittelen aluksi ensimmäinen. Tehtävää oli vähän jäljellä. Joten heti kun kirjaudumme sisään tilille ensimmäistä kertaa, Binance varoittaa meitä välittömästi suojausasetuksista. Harkitse, miten vältetään riskit ja työ ilman huolta varojesi turvallisuudesta.

Turvallisuusvaihtoehdot

Laitamme “punkkeja” kaikkien esineiden eteen, vahvistamme, että ymmärrät riskit. Napsauta “ymmärrän” / ymmärrän.

Sen jälkeen löydät itsesi käyttäjän henkilökohtaiselta tililtä. Tarkastellaan sen pääpiirteitä.

Kauppiaan kaappi

Henkilökohtainen tili sisältää perustiedot tilistä. Sähköpostiosoitteen lisäksi, johon tilisi on rekisteröity, sen vieressä on taso – Lv, joka muuttuu nostorajan ja tilan mukaan (vahvistettu tai vahvistamaton käyttäjä).

Henkilökohtaisen tilin pääosastot Binance:

 1. Komissioalennus 25% kun maksat Binance Kolikko (BNB).
 2. Tarkastustaso.
 3. Vaihda salasana.
 4. Tietokalastelun torjuntakoodi. Se voidaan ajatella ja syöttää sisäänkirjautumisen yhteydessä suojauksen lisäämiseksi.
 5. API. Tässä osiossa voit luoda API-koodin vaihdon aloittamiseen mobiilisovelluksen tai kolmannen osapuolen sivuston kautta.
 6. SMS-todennus. Sivustoon saapumista koskeva vahvistuskoodi lähetetään tekstiviestillä.
 7. Google Authentication 2FA. Olemme jo asentaneet sen.

Olemme jo puhuneet tietoturva-asetuksista, tarkistuksesta, peruutusrajoista ja kaksivaiheisesta todennuksesta aiemmissa artikkeleissa, joten emme aio käsitellä henkilökohtaisten tilityökalujen kuvausta yksityiskohtaisesti, vaan mennä pääsivulle..

Binance.com-kotisivu

Pääosat

Päävalikko:

 • logon vieressä on valikko muista vaihto-projekteista;

 • vaihto – valikko kaupankäyntialustalle siirtymiseen tavalliseen tai edistyneeseen käyttöliittymään;
 • vasemmalla on kaupankäyntitilin valikko: tilin täydennys, varojen nostaminen jne. sekä toimeksiantovalikko. Puhumme siitä yksityiskohtaisesti vähän myöhemmin;
 • seuraavat kolme päävalikkokohtaa eivät ole kaupankäynnin kohteet, mutta ne ovat enemmän tietoa: Liity meihin – “Avoimet työpaikat”, Tuki – “Tuki”, Uutiset – “Uutiset”, syötä henkilökohtainen tilisi ja vaihda käyttöliittymän kieli.

2. Toinen valikko Binance-projekteista, samoin kuin uutiset, ylennykset jne.

3. Suosituimpien parien lainaukset.

Pääsivu näyttää suosituimpien kryptovaluuttaparien kurssit.

4. Salausvaluuttojen luokitus, joilla käydään kauppaa pörssissä.

Täällä voit valita välittömästi päävaluutan, johon pari valitaan.

Sivuston alavalikko

Tämä on virallista tietoa yrityksestä, otamme huomioon vain alavalikon tärkeät kohdat (olemme jo harkinneet sellaisia ​​valikkokohteita kuin palkkio ja emme lopu kahdesti):

 • Tietoja – tietoa yrityksestä: tehtävä, tavoite, strategia, edut;
 • Ehdot – käyttäjäsopimus – sopimus, jonka käyttäjä tekee sivuston ja yrityksen kanssa rekisteröinnin aikana. Se sisältää osapuolten oikeudet, velvollisuudet ja vastuut;
 • Tietosuoja – tietosuojakäytäntö;
 • API – tiedot API: n toiminnasta;
 • Apply to list – sovellus salausvaluutan lisäämiseksi luetteloon;
 • Lataus on osa sovelluksen lataamiseen Windowsille, MacOS: lle, Androidille ja muille alustoille.

Alavalikon oikealla puolella on linkkejä yrityksen sivuille sosiaalisissa verkostoissa.

Kuinka käydä kauppaa Binance-pörssissä?

Kaupankäynti Binancella on yhtä helppoa kuin kaupankäynti muilla pörsseillä. Jopa aloittelija voi helposti selvittää tämän. Kaupankäynti voidaan suorittaa perus- tai edistyneessä tilassa, jotta pääset valittuun kaupankäyntipaneeliin, sinun on napsautettava Vaihto.

Pääliitäntä:

Pitkälle kehittynyt:

Tärkein ero rajapintojen välillä on niiden toiminnallisuudessa. Käyttäjä voi vapaasti ja nopeasti vaihtaa niiden välillä. Ei rajoituksia (maksullinen pääsy).

Perus sallii:

 • valitse valuuttapari;
 • analysoi kaavio ja seuraa kaupankäynnin historiaa;
 • tarkastella vaihtoa “lasi”;
 • työskennellä valuutan myynti- tai ostotilausten muodossa.

Pitkälle kehittynyt

Sisältää kaikki perustoiminnot ja antaa sinun tehdä perusteellinen analyysi kryptovaluuttojen käyttäytymisestä.

Tarkastellaan kauppaprosessia päärajapinnan esimerkillä. Kaupankäyntipaneelin vasen puoli – “tilauskirjat” – tarjoaa kryptovaluutan (tilausloki) myyntiä ja ostamista. Ne on ryhmitelty hinnan mukaan. Yläosassa on myyntitarjouksia, alapuolella – ostettavaksi.

Kaavion alla on ikkunoita, joiden avulla voit avata tilauksen. Lisäksi kaupankäynnin pääkohdat supistetaan useisiin yksinkertaisiin vaiheisiin:

Vaihe 1. Valuuttaparin valinta

Kaupankäyntipaneelissa ne on jaettu neljään luokkaan: ETH, BTC, USDT, BNB. USDT: llä on vain 6 paria. Oikeassa yläkulmassa voit valita kiinnostavan valuutan luettelosta tai hakupalkin avulla.

Viime aikojen suosituin oli TRN / BTC-valuuttapari. Binance-pörssissä se on neljäsosa päivittäisestä volyymista. On myös harvinaisia ​​valuuttoja. Joten viime aikoihin asti Binance oli yksi kahdesta pörssistä, joissa IOTA-salausvaluutta vaihdettiin..

Vaihe 2. Kurssin dynamiikan analyysi

Nyt on aika tekniseen analyysiin ja kaikkien tähän käyttämiesi työkalujen käyttöön. Vakio-ominaisuuksien lisäksi, esimerkiksi hintadynamiikan näytön määrittämiseksi tietylle ajanjaksolle: tunti, päivä, kuukausi, voit työskennellä TradingVeiw-verkkokaavion laajan toiminnallisuuden kanssa, suoraan Binance-alustalla, joka on rakennettu siihen. Binancella on tietysti oma aikataulunsa, kuka tahansa voi käyttää sitä.

Sitten kaikki on yksinkertaista, jos seuraat itsenäisesti kaavioita ja olet tyytyväinen valuutan hintaan – ostat sen, se menee sopivaan lompakkoon. Myynti tapahtuu samalla tavalla: heti kun olet määrittänyt itsellesi kannattavan kurssin, voit myydä.

Vaihe # 3. Tilauksen täyttäminen

Oikealla on myyntitaulukko, vasemmalla – ostot. Tilaustaulukon ylävalikossa voit valita sen tyypin:

 • Raja/Raja – vakiotyyppi odottavia myynti- tai ostotilauksia;
 • Markkinoida/ Market (Markkinoida) – välitön myynti tai osto markkinoiden parhaalla hinnalla. Tämäntyyppisellä tilauksella tapahtuma voidaan suorittaa hyvin nopeasti, mutta et voi määrittää arvoa itse;
 • LopettaaRaja/ Pysäytysraja – tilaus, jolle asetat haluamasi hinnan itse, rajoituksella liian suurten menetysten estämiseksi. Heti kun arvo saavuttaa määritetyn merkin, tilaus aktivoidaan ja saapuu tilauskantaan.

Mutta jos valuutta alkaa laskea voimakkaasti, tilaus suljetaan automaattisesti pienillä tappioilla heti, kun se saavuttaa määrittämäsi alarajan..

Vaadittu tilaus (osta tai myy) valitaan tapahtuman tyypistä riippuen. Harkitaan esimerkkiä parista ETH/BTC. Jos haluamme ostaa ETH per BTC, sitten vaadittu tilaus – Ostaa/”Ostaa”, ja jos aiomme myydä ETH, nuo. ostaa BTC per ETH, sitten valitsemme – Myydä/ “Myydä”.

Nyt sinun on täytettävä lomake, esimerkiksi tilaus Raja:

 1. Hinta. Ensimmäisellä rivillä on ilmoitettava hinta, jolla valuutta ostetaan tai myydään. Aluksi tämä sarake näyttää nykyisen markkinahinnan. Voit aloittaa siitä vertailukohtana. Voit suurentaa tai pienentää sitä manuaalisesti.
 2. Salausvaluuttayksikköjen lukumäärä. Seuraavalla rivillä ilmoitamme vaaditun määrän – kuinka paljon kryptovaluutta haluat ostaa tai myydä.
 3. Määrä. Seuraavassa kentässä ilmoitetaan summa, joka veloitetaan tililtä tai veloitetaan.

Vielä on painaa Myydä tai Ostaa, kauppa kirjoitetaan tilauskantaan ja sinun tarvitsee vain odottaa sen toteuttamista, ts. kun joku ostaa tai myy sinulle oikean määrän kolikoita. Tilausikkunoiden alla on luettelo avoimista tarjouksista ja päivän historiasta..

Sinun on maksettava palkkio kaupasta Binance-pörssissä, samoin kuin missään muussa sivustossa. Kuten sanoin aiemmin, tässä se on alin ja on yksi% kun maksat millä tahansa kryptovaluutalla, 0,75% – maksettaessa Binance Kolikko (BNB) – vaihtokurssi.

Kuten näette, sivuston toiminnot tilausten tekemiseen Binance-pörssissä ovat melko rajalliset. Tämä ongelma voidaan ratkaista helposti kolmannen osapuolen palveluilla. Esimerkiksi viimeisessä artikkelissa puhuimme keskuksen liittämisestä 3commas-palveluun..

Tämän alustan avulla voit tehdä lopputilauksia sekä osta- että myydä-tilauksille. Voit asettaa “tikkaat” Take Profit -arvolle ja automaattisesti keskittää sijainnin ostamalla pois laskun sattuessa. On mahdollista asettaa pysäytysajastimia, tehdä tilauksia ehdolla ilman, että syötät vaihtotilauskirjaa, mikä tekee mahdolliseksi tehdä niin monta tilausta kuin haluat, jäädyttämättä pörssin talletusta.

Tämän toiminnon avulla binance-kaupankäynnistä tulee erittäin kätevää, ja 3commas-ominaisuuksien arsenalin pätevä käyttö lisää myös kaupankäynnin tehokkuutta..

Binance venäjäksi

Haluaisin puhua lyhyesti siitä, miten työskennellä venäläistetyllä alustalla. Yrityksellä ei ole erillistä virallista verkkosivustoa, joka toimii venäjäksi, kuten esimerkiksi TradingView: englanninkielinen sivusto sijaitsee osoitteessa https://www.tradingview.com ja venäjänkielinen sivusto sijaitsee osoitteessa https: / /ru.tradingview.com. Ja vaikka avaat online-kaavion venäjäksi, kaikki sen toiminnot synkronoidaan englannin kanssa, se on silti olennaisesti kahta eri verkkotunnusta.

Binance on erilainen. Jos haluat työskennellä hänen kanssaan venäjäksi, sinun on ensin päästävä viralliselle verkkosivustolle englanniksi, ts. käytämme samaa linkkiä https://www.binance.com. Valitse lisäksi päävalikon kieliosasta venäjä ja sivusto käännetään ikään kuin:

Kaikki mahdollisuudet pysyvät ennallaan, käyttöliittymässä ei muutu mitään, mutta venäjänkielisen kauppiaan, joka ei puhu lainkaan englantia, on helpompaa työskennellä ja navigoida pörssissä.

Tältä näyttää venäjänkielinen ikkuna sivustoon siirtymiseen:

Ja ehkä elinkeinonharjoittajalle mielenkiintoisinta on venäjänkielinen kaupankäyntialusta.

Pääliitäntä:

Tilaukset-ikkuna:

Edistynyt käyttöliittymä ja tilausikkuna:

Kuten näette, erityisiä muutoksia ei ole, vain osa kirjoituksista on selkeämpi ja jotkut ovat edelleen englanninkielisiä. Voit käyttää lisäksi Google-kääntäjää, sitten ne käännetään venäjäksi, mutta tämä on jälleen väärä käännös, ja se voi hämmentää enemmän kuin apua.

Haluan kiinnittää vielä kerran huomionne: pörssin sivusto Binance yksin! Verkkotunnus binance.com. Tällöin edessä on oltava kolme www-sivua ja vahvistus suojatusta yhteydestä https: //.

Kun olet valinnut kielen, verkkotunnukseen lisätään kielen englanninkielinen lyhenne (lyhenne) kahden kirjaimen muodossa, esimerkiksi jos käytät venäjää, Binance-vaihdon verkkotunnus näyttää tältä : https://www.binance.com/ ru /, ja jos englanti, niin https://www.binance.com/en/.

Siksi sinun ei pitäisi edes yrittää löytää muita virallisia Binance-verkkosivustoja venäjäksi, sivustolla on vain yksi verkkosivusto! Muussa tapauksessa voit joutua hyökkääjien käsiin, ja seuraukset ovat arvaamattomat: luottamuksellisten tietojen banaalisesta menettämisestä ja käytöstä muihin resursseihin ja sivustoihin pääsemiseksi sekä niihin liittyvistä seurauksista varojesi menettämiseen..

Huijarit luovat Binancen kloonit, jotka kopioivat vaihdon käyttöliittymän yksityiskohtaisesti, et edes epäile, ettet ole todellisella vaihtoalustalla, ja täällä ehdottomasti jätät hyvästit sekä rahoillesi että talletuksellesi..

Verkossa on myös melko turvallisia palveluja, jotka aluksi esittävät itsensä venäjänkielisenä vaihtoalustana, jopa käyttävät sen logoa, mutta pian tällaiselle sivustolle pääsyn jälkeen käy selväksi, että tämä ei ole muuta kuin lähetys, joka opettaa uusia tulokkaita työskennellä vaihdon kanssa käyttäen tietomateriaaleja ja kutsumalla heidät siirtymään vaihdon virallisille verkkosivustoille käyttäen rekisteröintilinkkiä sen viittauslinkin kautta. Tällaisten sivustojen tarkoituksena on saada viittauspalkkio, ts. 20% palkkiosta, jonka pörssi ansaitsee kaupoissa. Nämä ovat vaarattomimpia “venäjänkielisiä” talletuksia, joten ole varovainen!

Mobiilisovellus Binance-salausvaihdosta

Monet käyttäjät ovat tietoisia ongelmasta, jossa sivu latautuu hitaasti.

Ja jos puhumme vaihdosta, tämä tekijä on ratkaiseva: tärkeimmät tiedot päivitetään sekunnin murto-osassa. Jopa nopein Internet voi kaatua. Koska tällaiset ongelmat ovat hyvin yleisiä, Binance-pörssi on kehittänyt mobiilisovelluksen älypuhelimille, tableteille ja pöytälaitteille (netbookit, kannettavat tietokoneet jne.).

Voit ladata sovelluksen viralliselta verkkosivustolta, juuri edellä kirjoitin missä tarkalleen, se ei ole millään tavoin huonompi kuin tavallinen versio toiminnallisuudeltaan, mutta se toimii paljon nopeammin myös hitaalla yhteydellä.

Mobiilisovelluksen ansiosta et koskaan unohda kannattavia tarjouksia ja olet aina tietoinen nykyisestä vaihtodynamiikasta.

Lisäksi Binance-mobiilisovelluksen avulla voit pysyä dynaamisena elinkeinonharjoittajana nykyaikaisen elämän tahdin vuoksi niille, jotka eivät ole mukavia tietokoneessa koko päivän..

Kilpailut ja ylennykset

Binance-salausvaihto kiinnittää paljon huomiota vuorovaikutukseen käyttäjien kanssa, motivoi heitä palautteeseen ja järjestää ajoittain kilpailuja, järjestää kauppiaita kauppiaiden keskuudessa ja digitaalisia valuuttoja. 

Siksi yritys järjesti 9 kierrosta kuukauden kolikkokilpailun. Ainoastaan ​​uusista kolikoista, jotka haluaisivat olla listattuna Binancessa, voisi tulla osallistujia.

Kilpailun ehtojen mukaan voittajaksi tullut kolikko tai tunnus (jonka pörssin käyttäjät saivat eniten ääniä) sisällytettiin listalle ilmaiseksi.

Lisäksi käyttäjät osallistuvat digitaalisen valuutan arvontaan joka kuukausi. Ja johtavat kauppiaat, jotka ovat kaupankäynnin määrällisesti kärkisijoilla, väittävät jakavansa kolikoita – airdrop.

Usein startupit ja nuoret kehityshankkeet, jotka haluavat kiinnittää huomion toimintaansa ja julistaa itsensä, ovat tällaisten kampanjoiden ja arvontojen sponsoreita..

Mitä ammattimaiset salauskauppiaat sanovat Binancesta?

Olen lukenut ja kuullut monia arvosteluja ja kommentteja foorumeilla, sosiaalisissa verkostoissa ja henkilökohtaisessa viestinnässä kauppiaiden kanssa. Minun on sanottava, että Binancea koskevat arvostelut ovat enimmäkseen myönteisiä. Ei, että kaikki ovat ehdottomasti tyytyväisiä sivustoon, mutta useimmat käyttäjät ovat kiittäneet ja suosittaneet sitä. He ovat tyytyväisiä sivuston työhön ja päättivät työskennellä täällä.

Sekä aloittelijat että ammattilaiset työskentelevät vaihdossa, he puhuvat yhtä hyvin alustasta. Positiivisena puolena he huomaavat tuen, joka paitsi istuu ja vastaa puheluihin ja viesteihin ympäri vuorokauden, mutta auttaa todella poistamaan virheet ja ongelmat, jotka hidastavat järjestelmää.

Monet korostavat korkeaa turvallisuustasoa, nopeaa tilausten käsittelyä ja alhaisia ​​maksutapahtumia. Käyttäjät pitävät sekä kätevistä että toimivista kahdesta rajapinnasta, joissa he voivat työskennellä. Lisämukavuutta ja liikkuvuutta työssä tarjoaa IOS- ja Android-sovellukset.

Jotkut kauppiaat huomaavat myös sivuston monikielisyyden. Tästä huolimatta he kutsuvat “käyrää” venyttelyksi vaihdon tärkeimmäksi haittapuoleksi. Monet ihmiset eivät pidä siitä, että vaihto toimii vain kryptovaluutan kanssa (ei tue fiatia).

Kuten näet, sivuston monet edut ja mahdollisuudet, joita pörssi tarjoaa käyttäjilleen, ovat sen haitat täysin merkityksettömiä. Haluaisin toivoa, että tiimi työskentelee venäjänkielisen osan parantamiseksi lähitulevaisuudessa.

Binance on nuori ja lupaava digitaalisen omaisuuden kaupankäyntipalvelu. Tiimi esittelee jatkuvasti uusia ratkaisuja ja parantaa sivustoa sekä kehittää uusia projekteja, jotka ovat hyödyllisiä ja kiinnostavia paitsi kryptovaluutta-kauppiaille, myös ihmisille, jotka ovat kaukana digitaalisesta omaisuudesta. Liity Binance-käyttäjäyhteisöön ja löydä uusia kaupankäyntimahdollisuuksia! Nähdään pian!

Onnea ja hyviä voittoja!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map