Hyvää iltapäivää ystävät! 

Kuten tiedätte, kryptovaluuttamarkkinoilla on nykyään laskeva suuntaus. Binance-pörssin päällikkö Zhao Changpeng on jo puhunut tästä aiheesta. Hän on vakuuttunut siitä, että hintojen lasku johtaa pian nousutrendiin. Muut kryptovaluuttamarkkinoiden johtajat ovat samaa mieltä..  

Thomas Lee Agency Fundstrat Maailmanlaajuinen Neuvonantaja tutkimuksessaan ennustaa bitcoinin kasvun tämän vuoden loppuun mennessä 36 000 dollariin. Ja John McAfee, sijoittaja, joka aikoo ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi 2020, ennustaa BTC: n kasvun vuonna 2021 miljoonaan dollariin. 

Sillä välin kryptovaluuttakauppiaat työskentelevät laskevilla markkinoilla. Heillä on täällä paljon mahdollisuuksia verrattuna pitkäaikaisiin sijoittajiin, joita ansaitakseen rahaa on ohjattava pitkän aikavälin muutoksilla hintaliikkeen suuntaan. Useimmiten tämä on pitkä asema..  

Salauskauppiaat voivat toisaalta jatkuvasti tuottaa voittoa hinnanmuutoksesta. Salausvaluutan oikosulku auttaa heitä ansaitsemaan rahaa markkinoilla.  

Tänään puhumme tästä yksityiskohtaisesti sekä selvitämme, mitkä työkalut auttavat kauppiaita avaamaan lyhyitä positioita kaupankäynnissä Binance-kryptovaluutan pörssissä. Loppujen lopuksi sivustolla ei yksinkertaisesti ole tällaista mahdollisuutta.. 

Kryptovaluutan laskusijoitus tai oikosulku

Laskeva strategia tai oikosulku edellyttää, että elinkeinonharjoittaja astuu lyhyeen positioon (myyntitilaus) olettaen, että omaisuuserän hinta laskee edelleen. Osakekauppiaita, jotka haluavat hyötyä hintojen laskusta, kutsutaan karhuiksi, ja niiden kaupankäynti on laskeva tai laskeva strategia.. 

“Klassinen oikosulku 

Klassisessa mielessä – kun tämän strategian määräyksiä sovelletaan mihin tahansa vaihtoon – oikosulku on seuraava vaiheiden sarja:  

  • elinkeinonharjoittaja lainaa digitaalista valuuttaa pörssiltä tai muilta käyttäjiltä. Edellisessä artikkelissa puhuimme tästä ja nyt tiedämme, että tällaista kauppaa kutsutaan marginaalinen
  • hän avaa lyhyen position (lyhyt positio) ja antaa käskyn myydä tämä valuutta; 
  • odottaa omaisuuserän hinnan laskua odotetulle tasolle ja ostaa valuutan; 
  • palauttaa lainan vaihtoon; 
  • ansaittu ero on elinkeinonharjoittajan voitto. 

Tulevaisuudessa analysoimme tätä järjestelmää käyttämällä tiettyjen numeroiden esimerkkiä ja se tulee selkeämmäksi. Nykyään monet sivustot tarjoavat kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa vipuvaikutuksella ja tarjoavat tälle tietyn määrän digitaalisia kolikoita avaamaan lyhyitä positioita kryptovaluuttamarkkinoilla..  

Mutta kaikki pörssit eivät tarjoa marginaalikauppaa. Se ei ole Binancessa, kauppias ei yksinkertaisesti voi mennä lyhyeksi. Tarkoittaako tämä, että on mahdotonta ansaita rahaa laskusuuntaisen strategian avulla tällä sivustolla? Ei lainkaan. Tätä varten käytämme 3commas-palvelun tarjoamia työkaluja, nimittäin tehokasta Short-bot-algoritmia.  

Se on kehittänyt 3commas-ohjelmoijat, jotta sitä voidaan käyttää työskentelemään niiden kolikoiden kanssa, jotka osoittavat vakavan haitan..  

Mikä on 3commas shortbot?

Kaikki 3comman kaupankäyntirobotit toimivat menestyksekkäästi Binance-pörssin sovellusliittymän kanssa, uudet pörssit ovat yhteydessä toisiinsa, mutta kaikki riippuu niiden toiminnallisuudesta: mahdollistavatko niiden kyvyt, joten jos olet jättänyt kolikoita yhteen tai toiseen pörssiin, tarkista, onko niillä kauppaa Binancessa ja jos kyllä ​​- voit kääntää siellä. 

Algoritmi short-botti toimii seuraavasti: sinulla on esimerkiksi 100 kolikkoa jonkinlaista digitaalista valuuttaa, joka laskelmien mukavuuden vuoksi maksaa tavallisesti 100 dollaria kolikkoa kohden.  

Botti myy 10 heistä 100 dollaria. Sen jälkeen kurssi laskee, jossain vaiheessa (esimerkiksi kun kurssi saavuttaa 9 dollarin kolikon hinnan), botti ostaa takaisin saman valuutan 10. hetken, mutta 90 dollaria. Siten saat 10 dollaria voittoa, kun korko laskee, ja kolikoidesi määrä pysyy muuttumattomana..  

Näin näyttää Binance-pörssin TradingView-kaaviosta:

Kun olet valinnut kiinnostavan valuuttaparin, voit merkitä ostohinnan kaavioon viivalla. Valuutan nostaminen näkyy selvästi kaaviossa. Tämä vaihtelee ostohinnasta nykyiseen hintaan..   

Seuraavaksi sinun on käynnistettävä lyhyt botti. Ja hän myy 10 kolikkoa hintaan, joka on merkitty vaaleanpunaisella viivalla. Kaikki numerot määritetään botin lyhyissä asetuksissa. Puhumme tästä hieman myöhemmin.. 

Samanaikaisesti myynnin kanssa tehdään tilaus ostaa 10 kolikkoa alle myyntihinnan. Toisin sanoen, jos se laskee tähän järjestykseen, myyntihinnan ja uuden ostohinnan välinen ero on kauppiaan voitto. Kolikoiden määrä pysyy ennallaan. 

Samanaikaisesti lähtöjärjestyksen kanssa botti antaa turvallisuustilauksia.  

Tämä on suoja liukastumiselta terävän kynttilän sattuessa, jotta tilaukset toteutetaan tasaisesti ilman hyppyjä. 

En kuitenkaan suosittele niiden liikakäyttöä ja suosittelen 3, enintään 4 turvallisuustilauksen tekemistä. Lisäksi sellaisella askeleella, että noston kattavuus oli vähintään 14 prosenttia 

Jos hinta nousi ja saavutti ensimmäisen turvallisuustilauksen, myydään vielä 10 kolikkoa lisää (tämä on esimerkki tilauksen asetuksissa määrittämästäsi summasta), aloitushinta lasketaan keskiarvoksi ja voittotilaus siirtyy korkeammalle , pitämällä asetettu voittoprosentti. 

Jos hinta nousee vielä korkeammaksi, käynnistyy toinen turvatilaus, myydään vielä 10 kolikkoa, aloitusmyyntihinta lasketaan uudelleen keskiarvoksi ja voittotilaus nostetaan jälleen korkeammaksi. Siten saamme voiton joka tapauksessa. Jos kolikkoprosentti kasvaa, botti korjaa joka kerta osan vakuutustilauksista johtuvasta voitosta ja antaa positioiden kasvaa, ja jos putoaa, ostaa sijainnin ja keskittää kaupan, mikä tekee kannastasi kannattavamman. Joten jos hinta kääntyy, niin 30 kolikkoa ostetaan halvemmalla take profit -tilaustasolla, ja saamme voittoprosenttimme. 

Tietysti voit säätää myytyjen kolikoiden lukumäärää ja voittoprosentin voittoprosenttia strategiasi tai instrumentin mukaan, jota haluat käyttää botilla..  

Jos jokin jää epäselväksi, voit oppia lisää työprosessista ja voitosta, kun kaupankäynnin kohteena ovat lyhyet botit 3commas-tietokannassa. 

Mitä tehdä, jos laskutrendistä tulee nouseva?

Jos hinta jatkaa nousua trendin seuraamiseksi, pysäytämme lyhyen botin, kun se on aktivoinut kaikki vakuutustilaukset. Sen jälkeen kasvavan kolikon avulla voit käynnistää yksinkertaisen botin, joka kasvaa päänahassa ja laskee keskimäärin, tai käyttää työkalua SmartTrade, jonka ansiosta voit rakentaa älykkään pitkän rakenteen käyttämällä kokonaisia ​​tikkaita ja käyttämällä jälkikäteen kiinnostavan omaisuuden ostamista. 

Jos et ole vielä käyttänyt palvelun shortbotia 3pilkkus – Suosittelen kokeilla. Se on erittäin tehokas työkalu laskutrendeihin. Rekisteröinnin jälkeen palvelu tarjoaa mahdollisuuden testata sitä 3 päivää ehdottomasti on ilmainen. Tänä aikana olet aktivoinut tili PRO, ja kaikki maksulliset ominaisuudet ovat käytettävissä.  

Jos pidät tämän työkalun käytöstä, niin osiossa “Tilaus»Voit uusia ammattitilisi.  

Ennen työn aloittamista voit siirtyäasetukset“Ja sisällytä siihen tarvittaessa venäjän kieli, Push-ilmoitukset selaimessa ja yhdistä myös sähke tähän, jotta saat ilmoituksia tapahtumista. Tätä varten sarakkeessa Sähke Bot on tarpeen rasti “Valmistumisviesti“. 

Siirry osioon “Minun botit“. Palvelun avulla voit näyttää pikabotteja, yksinkertaisia ​​botteja, yhdistettyjä botteja ja yhdistettyjä botteja. Koska markkinamme on laskussa, emme aio keskittyä muun tyyppisiin yksityiskohtiin, mutta puhumme yksityiskohtaisesti lyhyiden bottien perustamisesta.

Lyhyiden bottien asettaminen

Joten painamme painiketta “Lyhyt botti“. Botin luominen edellyttää, että olet rahoittanut tilisi Binancella ja ostanut tarvittavat kolikot sekä joitain BNB-kolikoita (Binance Coin). Yksityiskohtaisesti siitä, mikä tämä kryptovaluutta on ja mihin sitä tarvitaan, olen jo pysähtynyt aiemmissa artikkeleissa. Tänään sanon lyhyesti, että vaaditaan säästämään rahaa ja saamaan 25%: n alennus toimeksiannoista.  

Annamme botin nimen, se voi olla mikä tahansa, mutta yleensä sen tyyppi ilmoitetaan nimessä, ts. lyhyt, jotta kun sinulla on paljon botteja, älä sekoita niitä ja valuuttaa, jolla se toimii. Otetaan esimerkiksi suosituin pari – BTCUSDT. 

Sen jälkeen mene ikkunaan “Avustaja“.  

Ylin summa on vaihtosaldosi, kolikoidesi määrä. Jos olet äskettäin täydentänyt sitä, voit päivittää tämän luvun. 

Sen alapuolella on merkitty botin käyttämän varojen enimmäismäärä nykyisellä kurssilla kolikoissa ja prosenttiosuus varoista, joita botti voi käyttää. Ensinnäkin, sinun pitäisi kuitenkin olla huolissasi kahdesta muusta indikaattorista, nämä ovat viimeisen turvallisuustilauksen enimmäishintapoikkeama ja botin käyttämien varojen prosenttiosuus. Jos jälkimmäinen ylittää 100%, ts. talletuksellasi oleva summa – sinun on säädettävä asetuksia siten, että ne ovat alle 100%, ja mieluiten noin 70-80%, ei enempää.  

Yleensä seuraavaa sääntöä tulisi soveltaa lyhyeen bottiin:  

botin käyttämien varojen prosenttiosuus = 100% – viimeisen turvallisuustilauksen enimmäishintaero  

Halutun arvon saavuttamiseksi prosenttiosuus botin käyttämistä varoista ja määritä asetukset, sinun on määritettävä 8 parametrit

1. turvallisuustilausten enimmäismäärä. Tilausten määrä valitaan erikseen saldosta ja strategiasta riippuen. Jos se sallii, voidaan tehdä vähintään 100 turvallisuustilausta. Lyhyelle botille haluaisin lyödä vetoa enintään 4. 

2. Lähtö- ja turvajärjestyksen määrä riippuu myös talletuksesta, pienennämme sitä kolme kertaa: 30: sta 10 USDT: hen. Lisäksi 10 USD on pienin sallittu arvo. Jos asetat tämän arvon, botin käyttämä varojen määrä vähenee kolme kertaa. 10 USDT: n arvo on optimaalinen talletuksille, jotka ovat korkeintaan 1000 dollaria.  

3. Tavoitekannattavuuden arvo voit lyödä vetoa 1-2%. Panostan yleensä 1,5%. Jotkut kauppiaat haluavat myös asettaa tämän arvon vähemmän: 0,5-0,8%. On tärkeää ymmärtää tässä: mitä pienempi tämä arvo, sitä nopeammin tilaus toteutetaan, sitä suurempi on toisella puolella oleva liikevaihto ja toisella suurempi palkkio. 

4. Kannattavuuden laskeminen. Jos jätämme sivuun “prosenttiosuutena perustilauksesta”, niin yllä oleva prosenttiosuus, jonka saat aloitusjärjestyksestä. Ei ole väliä kuinka monta turvallisuustilausta sinulla on. Ja jos laskenta suoritetaan kokonaistilavuus, sitten kaikki turvallisuusmääräykset summataan lähtöön. Kun tarkalleen tästä määrästä hinta poikkeaa prosenttiosuudesta tavoitekannattavuudesta, tässä tapauksessa olemme asettaneet 1,5%, silloin voitto vahvistetaan. 

Tarjousten prosenttiosuus kokonaismäärästä kestää kauemmin, mutta enemmän voittoa. Siksi sinun on päätettävä. Henkilökohtainen kokemukseni kuitenkin osoittaa, että tämä vaihtoehto on parempi..  

5. Samanaikaisesti aktiivisten turvallisuustilausten määrä. Oletusarvo on yksi, mutta asetamme enimmäisarvon, jotta saisimme tickerin vauhdin ja saisimme palautuksen vetämällä.  

6. Hintapoikkeama turvatilauksen tekemisestä (% alkuperäisen tilauksen arvosta) Pidän tätä indikaattoria yhtenä tärkeimmistä. Tosiasia on, että jos asetat poikkeamisprosentin liian pieneksi, noston kattavuusprosentti – enimmäishintapoikkeama – pienellä määrällä vakuutustilauksia on hyvin pieni, ja siksi on suuri riski, että vahvan trendin kääntyminen, markkinat keräävät kaikki vakuutustilauksesi ja eivät salli sinun ottaa voittoa. Siksi, kun asetat tätä indikaattoria, sinun on ensin ohjattava Assistantin laskimen viimeistä lukua osoittimella “Viimeisen turvatilauksen hinnan suurin poikkeama”. Lyhyen botin kohdalla on toivottavaa, että tämä arvo on vähintään 20% 

7. Vaihekerroin Jälleen säätelemme turvallisuustilauksia siten, että lopullinen “Viimeisen turvallisuustilauksen hinnan suurin poikkeama” on yli 20%. Haluan työskennellä 1,5-3%: n välein lyhyen botin kanssa 

8. Turvatilausten määrän kerrannaisilla on ehkä suurin vaikutus loppuindikaattoriin. Botin käyttämien varojen prosenttiosuus. Haluan asettaa tämän kertoimen alueelle 1,5-3. Kuten sanoin, voit lyödä vetoa enemmän, jos sinulla on paljon ostettuja kolikoita (saldo) ja vähemmän, jos kolikoita ei ole paljon. Jokainen uusi turvatilaus on siis 50-200% enemmän kuin edellinen. Tämä auttaa sinua tekemään sopimuksia nopeammin ja tuottamaan voittoa..  

Kuvakaappaus esimerkistä näistä asetuksista on esitetty alla olevassa kuvassa. 

Nämä asetukset tarkoittavat, että jokainen 4% hinnan muutoksesta päinvastaiseen suuntaan avautuu turvatilaus, hinta keskiarvo, ja kun se putoaa 1,5% kokonaismäärästä, tapahtuu osto, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti seuraavat: ostimme lyöntipallomme 1,5% halvemmalla kuin aiemmin myytiin.  

Jälleen kerran haluan kiinnittää huomionne siihen, että tämän strategian tarkoituksena on suojata talletusta karhumarkkinoilla. Näiden asetusten ansiosta sijaintisi kalibroidaan sijoitussalkussa markkinoiden kehityksen, ts. laskutrendissä tämä botti antaa sinun välttää voimakkaita tappioita korjaamatta tappiota ja antaa sinun tallentaa aseman nousuun..

Edellytykset kaupan aloittamiselle

Asetin tähän kohtaan “avaa sopimus mahdollisimman pian”. Tämä on tietysti vaarallista, jos kolikko muuttaa liikkumistaan ​​äkillisesti, esimerkiksi romahtaa jyrkästi ja botti alkaa ostaa sitä aktiivisesti. Mutta kuten sanoin, on parempi työskennellä todistettujen kolikoiden kanssa, jolloin se ei ole niin pelottavaa. Jos olet epävarma, on parempi ilmoittaa TradingView tässä kappaleessa. 

Aseta ajanvalintapisteessä 1 tunti ja seuraavalla rivillä – Myy tai Vahva Myy.  

Napsauta “Luo robotti” ja aktivoi se. Sitten voit katsella botin työtä ja miten se tekee tilauksia. Kun olet yrittänyt luoda botin näillä asetuksilla, voit kokeilla niitä. Voit myös mennä “Botit” -osioon ja nähdä täältä viimeisten 24 tunnin parhaat robotit ja kopioida asetukset. 

Tehdään yhteenveto

Kriittisten valuuttamarkkinoiden laskusuuntaisen strategian ja muiden kanssa on oltava erittäin varovainen. Se voi tuoda sekä voittoa laskevilla markkinoilla että suojata investointejasi tai ilman tarvittavaa tietoa johtaa tappioihin..  

Seuraavissa viesteissä puhumme BitMex-vaihdosta. Perinteisesti tarkastelemme mielenkiintoisimpia mahdollisuuksia ja työkaluja kauppiaalle. Pysy kanssamme! Nähdään pian!

Onnea ja hyviä voittoja!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me