Hei alle sammen!

For ikke så lenge siden dukket det opp et signal for roboter på Marketplace på 3Commas.io Kotaro Signaler.

I dette innlegget vil jeg vurdere hvor og hva du kan handle på dette signalet, beskrive de anbefalte strategiene og hvordan du konfigurerer bot for denne typen signaler.

Innhold:

 1. Registrering og tilkobling av sentralen på 3Commas.io.
 2. Tilgjengelige par og bytter.
 3. Anbefalte strategier for signaler Kotaro Signaler.
 4. Sette opp en bot etter signaler Kotaro Signaler på 3Сommas.io.

1. Registrering og tilkobling av sentralen for 3Commas.io

Tjenesten er tilgjengelig via lenken – min henvisningskobling gir 10% rabatt på betaling.

Etter registrering vil du ha tilgang til 7 dagers gratis service i “Professional” -tariffen med alle funksjonene, og hvis innskuddet ditt er mindre enn $ 750, vil tjenesten forbli gratis for deg selv etter prøveperioden. Hvis du har mer enn $ 750 på saldoen din, må du velge et av abonnementene. Å jobbe med signaler Kotaro Signaler Det er mest praktisk å jobbe med komposittroboter, jeg vil beskrive alle ytterligere innstillinger for en slik bot, den er tilgjengelig i “Profesjonell” tariff.

Etter at du har registrert deg med 3commas-tjenesten, må du koble Binance-sentralen via API, les hvordan du gjør dette her.

Hvordan lage en API-nøkkel for Binance er skrevet her.

2. Tilgjengelige par og bytter.

La oss først se for hvilke sentraler og hvilke par dette signalet er relevant..

Som du kan se, handles kun signaler på BINANCE, men hvilket par som skal handles – til USDT eller BTC – valget er ditt. Innstillingene i boten vil være de samme, den eneste forskjellen er i valg av par.

I vårt eksempel vil vi bruke USDT-handel.

3. Anbefalte strategier for signaler Kotaro Signaler.

Nedenfor vil jeg beskrive de viktigste anbefalte strategiene for å sette opp 3Commas-bot, gjeldende fra 06/27/2019, men husk alltid at anbefalingene er ikke regler, du bærer alle risikoene alene og på innskuddet ditt.

Jeg tok alle anbefalingene fra nettstedet til disse signalene via lenken https://www.kotarosignals.com/.

Det er en telegramkanal der arbeidsstrategier blir diskutert, og brukere, hvis de ønsker det, legger ut arbeidsresultatene: https://t.me/kotarochat

Jeg vil prøve å kort formidle prinsippet om signaler og strategier for deres bruk..

Kotaro-signaler innebærer ikke bruk av Stop Loss og er basert på prinsippet om “gjennomsnitt”, men dette er ikke et sikkerhetstiltak, men en måte å bygge opp en posisjon for å øke fortjenesten.

VIKTIG: En av forskjellene fra en rekke andre signaler er at av Kotaro-signaler kommandoer kommer til å selge, det vil si, uansett om du har satt Take Profit eller ikke, kan handelen din lukkes med et signal, og dette kan skje når som helst, både i “pluss” eller “minus”, for å beskytte ditt innskudd fra en dypere nedtrekning. Et salgssignal for bot fungerer ikke bare hvis Trailing Take Profit allerede er aktivert for paret som kommandoen sell kom til.

Det er flere typer handel med signaler: AGGRESSIV, KONSERVATIV og STRATEGI AV SIGNALER.

Jeg vil gi sammenligningen deres i form av en tabell (tabell nummer 2):

4. Sette opp en bot etter signaler Kotaro Signaler på 3Commas

 1. Signal kjøp:

Hvis alt gikk bra, vil du se følgende:

 1. Sette opp boten. Jeg vil sette opp eksemplet på å handle til USDT _ ***, i henhold til SIGNAL STRATEGY. Dette er en ny opplevelse for meg å selge ikke til en gitt% av inntekten, men ved et signal om å avslutte, vil jeg helt stole på Kotaro &# 128578;

Opprett en bot:

Vi vil tilpasse etter blokker:

 • Blokker “Grunnleggende parametere”

 • Par blokkerer

Etter å ha klikket “Fjern” vil vi se innstillingen for andre par, velg USDT_ALL

Det skal se slik ut:

Etter min mening er det bedre å fjerne par stablecoins som: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Bare klikk på korset til høyre for et bestemt par.

 • Blokker “Strategi” – det er her det bestemmes hvilken av den valgte strategien i henhold til tabell №2 du vil følge, eller kanskje du vil skrive din egen, og ikke stole på de første anbefalingene fra Kotaro Signals. La meg minne deg på at jeg har valgt “SIGNALSTRATEGI”

 • Blokkér “Betingelse for start av transaksjonen”. Alt er enkelt her: velg Kotaro-signaler (hvis du ikke har et slikt signal i listen, så har du ikke kjøpt det ennå, og du må gå tilbake til punkt 1 “Signalkjøp”):

 • Ta profittblokk

 • Blokker “Stop Loss” – anbefales ikke for denne typen Stop Loss-signaler.

 • Sikkerhetsbestillinger blokkerer

 • Blokker “Tilleggsinnstillinger”

All bot er konfigurert. Trykk

Vi mottar en påminnelse om å starte boten.

Klikk deretter “Kjør”

Det er alt for å sette opp. Velg forskjellige strategier avhengig av markedsforholdene.

Koblingen til boten, som vi nettopp konfigurerte med deg, vil jeg legge igjen her (lenke), ved å klikke på den kan du kopiere den, “justere” for deg selv eller se statistikken over arbeidet sitt.

Jeg legger også ut en lenke til bloggen, som inneholder artikler om innstillinger for andre signaler og statistikk i sanntid og på et reelt innskudd for forskjellige signaler, der du kan bli kjent og bestemme om du vil bruke et bestemt signal eller ikke boten..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me