Hei alle sammen!

For 3Commas-roboter fra Marketplace er det et sett med signaler fra en leverandør – Muunship, som er delt inn i 4 typer signaler:

 •  Muunship Dynamic Grid
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Muunship Cup og håndtak
 •  Muunship QFL Bot signaliserer

Disse signalene har bare en kommando om å starte en handel, og handelen avsluttes når den angitte fortjenesten er nådd. Hvis prisen plutselig begynte å falle, er avgjørelsen om ytterligere gjennomsnitt eller å fikse et tap din..

Innhold:

 1. Registrering og tilkobling av sentralen hos 3Commas.
 2. Tilgjengelige par og bytter for signaler Muunship
 3. Anbefalte strategier for signaler Muunship.
 4. Konfigurere 3Commas-bot med signaler Muunship.

1. Registrering og tilkobling av sentralen for 3Komma

Tjenesten er tilgjengelig via lenken, dette er en henvisningskobling, den vil gi 10% rabatt på betaling. Etter registrering har du tilgang til 7 dagers gratis service i “Professional” -tariffen med alle funksjonene, og hvis innskuddet ditt er mindre enn $ 750, vil tjenesten forbli gratis for deg selv etter prøveperioden. Hvis du har mer enn $ 750 på saldoen din, må du velge et av abonnementene. Å jobbe med signaler Muunship vi vil jobbe med komposittroboter.

Etter at du har registrert deg med 3Commas-tjenesten, må du koble Binance-sentralen via API, les hvordan du gjør dette her.

Hvordan lage en API-nøkkel for Binance er skrevet her.

2. Tilgjengelige par og bytter

Muunship er relevant for alle børser som er tilgjengelige for 3Commas-bots, og handler i populære par:

3. Anbefalte strategier for signaler Muunship

Nedenfor vil jeg beskrive de anbefalte strategiene for å sette opp 3Commas-bot, men som alltid, husk at anbefalingene er ikke regler og du bærer alle risikoen alene og på innskuddet ditt. Jeg skriver denne regelen i hvert innlegg, ikke forsøm den.

Muunship – i tillegg til signaler, er det etter min mening en veldig praktisk plattform for handel med “hender”. Du kan se og evaluere det ved å gå til nettstedet. Registreringen er enkel, og det er et videokurs om å sette opp, men foreløpig bare på engelsk.

Nettsted: https://muunship.com

Men la oss komme tilbake til signalene.

Muunship Dynamic Grid – dynamisk netthandelstrategi. Det er mange artikler om dette emnet på Internett, hovedsakelig på Forex-markedet. For å forenkle til noen få ord: når prisen beveger seg, vises alle slags kjøpsmønstre, i dette øyeblikket kommer et signal og en avtale åpnes. Signalleverandøren avslører ikke detaljene, men når du ser på boten, vil du se at den fungerer, og så langt ikke dårlig. Jeg bruker ordet “farvel” fordi ting kan endre seg og du må tilpasse deg “markedet”.

Muunship Cup og håndtak – “cup and handle” -strategien. Dette er en figur av teknisk analyse, det er også mange artikler om det på Internett som du kan lese på egen hånd. Poenget er enkelt: formen på grafen ligner veldig på en kopp. Hovedtrekket ved dette mønsteret er at det utelukkende vises i en oppadgående trend og advarer om videreføring..

Jeg tror du har forstått betydningen og den originale karakteren til signalene som kom til kryptohandel fra aksjemarkedene..

Telegramkanaler:

https://t.me/muunship – informasjonskanal.

https://t.me/dynamicgridbot – kanalen for rapporter om transaksjoner, nå sender jeg informasjon om transaksjonene mine der.

Ha Muunship det er ingen chat-telegrammer ennå hvor brukerne kunne kommunisere og diskutere strategier, men jeg er sikker på at det vil vises snart, og informasjon om dette vil bli lagt ut i kanalene som jeg angav ovenfor.

La meg nå gi innstillingene i form av tabell 2:

 1. Botkonfigurasjon 3Komma av Muunship signaler.

Hvis du bestemmer deg for å bruke betalte signaler Muunship, deretter bestemme først hvilken og / eller hvilken av de fire du vil bruke, og gå til trinn 1.

I denne artikkelen vil vi konfigurere en bot basert på signaler Muunship Dynamic Grid for par til BTC. Som en “bonus” helt på slutten, vil jeg som vanlig legge ved lenker til arbeidsroboter til både BTC og ETH, som du kan se ytelsesstatistikk på eller bare kopiere dem, og justere dem til innskudd og strategi.

 1. Signal kjøp:

Hvis alt gikk bra, vil du se følgende:

 1. Botoppsett

Vi konfigurerer ved hjelp av tabell 2 for signaltyper Dynamisk rutenett, eller du kan bruke strategien din:

Vi lager en bot:

Vi vil tilpasse etter blokker:

 • Blokker “Grunnleggende parametere”

 • Pair block (jeg vil sette opp handel for BTC)

Det skal se slik ut:

Merk: Hvis du vil fjerne noen par fra handel, klikker du bare på korset til høyre for et bestemt par.

 • Blokker “Strategi”

Merk: Ikke legg minimumsbeløpet på 0,0001 BTC i “Volumet til startordren”, fordi det er en mulighet på grunn av avrunding av børser når kjøp av bestillingen din kanskje ikke fungerer, etter å ha gitt en melding

Så bruk 0,00015 eller mer.

 • Blokkér “Betingelse for å starte en avtale” – bare velg ønsket signal. I vårt eksempel Muunship Dynamic Grid. Hvis du ikke har dette signalet i listen, har du ennå ikke utstedt dem. Du må gå tilbake til punkt 1 “Signalkjøp”:

 • Ta profittblokk

 • Sikkerhetsbestillinger blokkerer

 • Blokker “Stop Loss” i signaler Muunship anbefales ikke å bruke

 • Blokker “Tilleggsinnstillinger”

Det er det, bot er konfigurert. Trykk

Vi mottar en påminnelse om å starte boten.

Etter det, ikke glem å klikke “Kjør”

Dette fullfører oppsettet av boten etter signal Muunship Dynamic Grid ferdig.

Lenke til en tilpasset bot (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

Den lovede “bonusen”: en lenke til en konfigurert bot for ETH-par (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Ved å klikke på lenkene kan du umiddelbart kopiere boten, “justere” til parametrene dine, eller bare bli kjent med statistikken over arbeidet sitt..

Advarsel: Etter en stund kan jeg endre innstillingene, så ikke bli overrasket om de ikke samsvarer med de som er beskrevet ovenfor..

Jeg legger også ut en lenke til bloggen, som inneholder artikler om innstilling av andre signaler og sanntidsstatistikk på et reelt innskudd for forskjellige signaler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me