Del 1: “Den første måneden med signaldrift”

Hei alle sammen !

Vet du hva som er det hyppigste spørsmålet i chat 3kommaer ? I følge mine observasjoner er dette hvor mye boten gir ?

I dette innlegget vil jeg prøve å gi informasjon slik at alle for seg selv kan svare på dette spørsmålet. Umiddelbart vil jeg reservere meg for at det etter en stund er mulig at alt ikke blir som det er nå. Hvordan blir det? Jeg vet ikke. Jeg ser ikke noe poeng i å gjette “vent og se”. 

Perioden for innsamling av statistikk om signaler for dette innlegget er fra 17. februar 2019 til 21. mars 2019, jeg fortsetter å samle inn, og du fortsetter å observere. 

Alle roboter er under like forhold og opererer på samme marked, dvs. de ble lansert nesten samtidig med en forskjell på 1-2 dager. 

Det samme beløpet ble tildelt for hver av dem i mengden 0,0084 BTC. 

Jeg satte opp% av inntekten med tanke på instruksjonene for hvert av signalene:

CQS skalpering– anbefalinger 1,5%, etablert av meg 1,18%. I følge mine ideer skal avtalen stenges for de andre, nå tror jeg dette ikke er berettiget, men det som var ut av “sangen” som de sier, kan du ikke kaste ut. Hvordan sette opp en bot finner du her

CQS Premium-signaler– 3%, men jeg satser 2,8%, årsaken er beskrevet ovenfor. Hvordan sette opp en bot kan sees her 

Kartelsignaler– den anbefalte på det tidspunktet var 3%, jeg hadde 2,8%. Hvordan sette opp en slik bot skrev her 

QFL (original) 7 her var det noen små problemer med anbefalingen fra signalleverandøren, fordi jeg ikke visste det, og jeg vet fortsatt ikke hvor jeg skal få dem. På råd fra @ roman506 satte jeg et overskudd på 3%, og i omtrent 10 dager jobbet boten med dette overskuddet ved å gjøre 10 avtaler. 13. mars, etter å ha analysert botens handler, innså jeg at prisen “vokser” med 5% .. 12% av signalet i løpet av dagen og bestemte meg for å øke fortjenesten fra handelen fra 3% til 4,7% og fra denne datoen bot fungerer med et overskudd på 4,7% og gjorde for øyeblikket 15 transaksjoner. Hvordan sette opp en slik bot, se her 

Men så gikk jeg helt bort fra anbefalingene for signaler, nemlig: Jeg fulgte ikke og fortsatte å se bort fra den anbefalte gjennomsnittet når myntene gikk i minus i henhold til signalene, og jobbet derved veldig risikabelt, men i arbeidet med 100% av innskudd, etterlater ingenting for gjennomsnitt. Jeg bruker ikke Stop Loss. Hensikten med slik handel er å få en forståelse av kvaliteten på signalene i deres “rene” form. Jeg forstår at dette er ekstremt risikabelt og jeg anbefaler ikke å bruke slike innstillinger, det er bedre å studere ved andres depot, følg rapportene mine videre. Jeg er ikke ansvarlig for avgjørelsene dine. 

Her er en sammenligningstabell over innstillingene:

La oss se tallene som jeg fikk fra signalene i markedet som var i denne perioden, mange kaller det “voksende”, jeg tror at dette ikke er så viktig, det er viktig hvordan forskjellige signaler fungerer samtidig på samme marked.. 

Total fortjeneste og gjennomsnittlig tid for 1 avtale på bots fra et innskudd for 30 dagers arbeid:

La oss snakke om mislykkede oppføringer i avtaler, som jeg vil kalle “investering”. “Invest” for meg er avtaler som ikke er stengt innen 7 dager, og det spiller ingen rolle hva “+” eller “-” for disse tilbudene for øyeblikket.  

Fra mine observasjoner er betalte signaler noe forskjellige fra gratis, de reagerer på markedsendringer og reduserer antall innkommende signaler, noe som i teorien skal spare botens innskudd. Du kan trekke konklusjoner hvilke av signalene som vil trekke deg til å “investere” mindre i henhold til tabellen:

Og til slutt er det mest interessante, etter min mening, andelen av fortjeneste fra innskuddet per dag i forhold til BTC / USDT-diagrammet til Binance-børsen. 

Du kan se arbeidet med denne bot på denne lenken

Hvordan sette opp kan du se her

Du kan se arbeidet med denne bot på denne lenken

Hvordan sette opp kan du se her

Du kan se arbeidet med denne bot på denne lenken

Hvordan sette opp finner du her

Du kan se arbeidet med denne bot på denne lenken

Hvordan sette opp kan du se her

I henhold til disse diagrammene kan du forstå hvor ofte avtaler utløses og på hvilken markedsbevegelse signalet fungerer bedre. 

Jeg vil ikke skrive et kort sammendrag av signalene, jeg har delt statistikken min med deg, slik at du er alene med dine konklusjoner. Ta dine egne handelsbeslutninger.

Ser deg !

P / S hvis du mangler noen tall i rapportene, skriv til meg eller i kommentarene hva det ville være interessant å se, og jeg vil prøve å legge det til i de neste rapportene. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me