Hei alle sammen !

I dag vil vi vurdere innstillingene til et annet signal på Marketplace på 3Commas, og det er sannsynligvis en av de mest uvanlige etter min mening, fordi det ikke er dannet av en kombinasjon av oscillatorer, men av hendene til en handelsmann, som er egnet som et alternativ til å “følge handelsmannen” som mange i chatten spør fra tjenesten.

Jeg vil vurdere hvor og hva du kan handle på dette signalet, jeg vil beskrive de anbefalte botinnstillingene for dette signalet.

Innhold:

 1. Registrering og tilkobling av sentralen hos 3Commas.
 2. Tilgjengelige par og bytter.
 3. Anbefalte strategier for signaler MaybeeTradingVIP.
 4. Sette opp en bot etter signaler MaybeeTradingVIP på 3Commas.

1. Registrering og tilkobling av sentralen for 3Komma.

Tjenesten er tilgjengelig på lenken 3commas.io, dette er en henvisningskobling, den vil gi 10% rabatt på betaling.

Etter registrering vil du ha tilgang til 7 dagers gratis service i “Professional” -tariffen med alle funksjonene, og hvis innskuddet ditt er mindre enn $ 750, vil tjenesten forbli gratis for deg selv etter prøveperioden. Hvis du har mer enn 750 $ på saldoen din, må du velge en av abonnementene. Jeg anbefaler “Profesjonell” tariff som den mest praktiske for innstillinger, nemlig tilstedeværelsen av en “kompositt bot”, og jeg vil beskrive innstillingene bare for det.

Etter at du har registrert deg med 3commas-tjenesten, må du koble Binance-sentralen via API, les hvordan du gjør dette her

Hvordan lage en API-nøkkel for Binance er skrevet her

2.Tilgjengelige par og bytter.

Tabellen nedenfor inneholder informasjon for hvilke sentraler og hvilke par dette signalet er relevant..

I vårt eksempel vil vi bruke BTC-handel.

På slutten av innlegget vil jeg også legge ut en lenke til en konfigurert og fungerende bot for USDT-par.

3. anbefalte strategier for MaybeeTradingVIP-signaler.

Som jeg nevnte helt i begynnelsen, signaliserer MaybeeTradingVIP – dette er resultatet av en traders arbeid, og ikke algoritmer basert på et sett med Trading View-oscillatorer, for eksempel RSI, BB, etc., hvor bare oppførselen til en bestemt mynt gjennom oscillatorer osv. bare blir tatt i betraktning i forhold til den handlede mynten og tar ikke hensyn til oppførselen til hele markedet generelt.

Alt som jeg vil beskrive som en strategi, er det faktisk ikke, fordi strategien er “i hodet” og profesjonaliteten til en live trader basert på både en teknisk analyse av en bestemt mynt og en visjon om oppførselen til BTC ( les markedet) på kort sikt. Signaler mottas både for å åpne en handel og for å avslutte og (OBS!) Det gis et signal for å sette Stop Loss for hver handel separat, dette er det eneste signalet jeg har sett noe slikt på, fordi de fleste ganske enkelt anbefaler å sette en fast% Stop Loss for alle par i bot, noe som, etter min mening, ikke er mildest talt riktig. Du kan også se Stop Loss-signalet i telegramkanalen. https://t.me/MaybeeTrading .

Jeg vil gjenta hovedideen igjen: Disse signalene er faktisk den veldig etterlengtede “Follow the Trader” -funksjonaliteten eller, til en viss grad, “Trust Management” som du kan deaktivere eller tilpasse når som helst. I motsetning til signaler basert på algo-trading som bare tar hensyn til oscillatorers oppførsel (RSI, BB, etc.) for den omsettede mynten, der de ikke tar hensyn til oppførselen til hele markedet som helhet, noe som fører til triste resultater , disse signalene er et produkt av den mentale aktiviteten til en profesjonell næringsdrivende som ser på hele markedet generelt, og som gir inngangspunkter, utgangspunkter og tar hensyn til risikoen for prisnedgang, setter StopLoss ikke til en fast% av inngangsprisen , men bruker en “flytende” stopper for et bestemt par, med tanke på støttenivåer osv..

Nedenfor vil jeg beskrive 3Commas-botinnstillingene som er relevante når du skriver innlegget, men husk alltid at anbefalingene er ikke regler og du bærer alle risikoene alene og på innskuddet ditt.

ANBEFALINGER: Bruk ca 2% .. 5% av innskuddet ditt for den første bestillingen i en handel.

VIKTIG: Innkommende kommandoer for å selge, uansett om du har angitt Take Profit eller ikke, kan handelen din lukkes med et signal, og dette kan skje når som helst, både i “pluss” og “minus” – beskytter innskuddet ditt fra en dypere nedtrekning.

Innstillingstabell:

tabell nummer 2

Nyttige lenker:

https://t.me/joinchat/Huvfww4BiZK1vnNynZqk1g – chatsignaler MaybeeTradingVIP

https: //t.meg /MaybeeTrading – kanal med signaler MaybeeTradingVIP

@ Kanskjee3344 – telegrammer for signalleverandører

4. Konfigurere bot ved hjelp av signaler MaybeeTradingVIP for 3Commas.

 1. Signalaktivering (i skrivende stund, blir (slutten av august) signaler er gratis, men du må fortsatt aktivere dem via Marketplace):

Hvis alt gikk bra, vil du se følgende:

 1. Sette opp bot. Jeg vil tilpasse eksemplet på handel til BTC _ ***

Opprett en bot:

Vi vil tilpasse etter blokker:

 • Blokker “Grunnleggende parametere”

 • Par blokkerer

Det skal se slik ut:

VIKTIG: Hvis du trenger å slette noen par du ikke vil handle med, klikker du bare på korset til høyre for et bestemt par. Ikke glem å legge til nye par med jevne mellomrom etter å ha notert dem på BINANCE-børsen.

 • Blokker “Strategi”

 • “Deal start condition” -blokk – her velger vi bare alt MaybeeTradingVIP (hvis du ikke har et slikt signal i listen, har du ikke kjøpt det ennå, og du må gå tilbake til punkt 1 “Signalaktivering”:

 • Ta profittblokk

 • Blokkér “Stop Loss” – for denne typen signaler, aktiver Stop Loss og sett 99% slik at boten din kan motta signaler og plassere Stop der den næringsdrivende skal plassere den. Noen ganger kan Stop Loss settes veldig langt, og … det kan fungere:

 • Blokker “Sikkerhetsordrer” – som det ble skrevet tidligere, brukes ikke “gjennomsnitt”:

 • Blokker “Tilleggsinnstillinger”

All bot er konfigurert. Trykk

Vi mottar en påminnelse om å starte boten.

Klikk deretter “Kjør”

Det er alt for å sette opp.

Koblingen til BTC-bot, innstillingen som vi nettopp laget med deg, vil jeg forlate her, ved å klikke på den kan du kopiere den, “justere” den selv eller se statistikken for arbeidet sitt.

Jeg legger også ut en lenke til samme bot, men for handel til USDT

Jeg legger ut en lenke til en blogg der det er artikler om innstilling av andre signaler og sanntidsstatistikk på et reelt innskudd for forskjellige signaler, der du kan bli kjent og bestemme om du vil bruke et bestemt signal eller ikke bot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me