Скъпи приятели,

МАЛКО УКАЗАНЕ ЗА СЕБЕ СИ

В кръга на търговците на криптовалута съм известен като Михаил Хайпов.

Личният ми опит в търговията е над 10 години. През това време имах много победи и поражения, но никога не съм спирал все още и постоянно съм развивал изкуството да търгувам..  

Започва кариерата си във Форекс, след това се занимава с акции и скринове. Успях да опозная отблизо криптовалутата, когато Биткойн беше на 200 и всички използваха BTC-e.

През това време дълбоко се потопих в изучаването на инструменти за технически анализ като:

 •       Инструменти за анализ и стратегии за търговия от Томас ДеМарк,
 •       Квадрат 9, метод на Питагор и истинско затъмнение,
 •       Хармонични модели, фрактален и цикличен анализ,
 •       Графичен анализ и анализ на тенденциите,
 •       Панорамен анализ и SK-FX,
 •       Анализ на свещник, Tic-Tac-Toe, Range, Kagi, Renko, Linear Breakout
 •       Клъстер анализ и анализ на обема,
 •       Вълнов анализ,
 •       Различни индикатори за тенденция и осцилатори.

Също така обърнах голямо внимание на изучаването на психологията на пазарите, фундаменталния анализ и изучаването на системите за управление на риска.

Споделям безплатно всичките си натрупани знания и опит с любимите си читатели..

Можете да намерите моите образователни и аналитични статии и прогнози в Интернет в различни източници, основният от които е тук

МОЯТА СТРАТЕГИЯ

Както знаете, пазарът на криптовалути се характеризира със силна волатилност и манипулативност, поради което търговията за момент е придружена от пазарен шум и фалшиви сигнали..

Търговията на такъв кратък период без автоматизация ще изтощи психологически всеки търговец и ще го накара да направи грешки..

Оставете това начинание на роботите 3commas!

Използвайки безценни знания и опит, разработих стратегия, която работи ефективно при всякакви пазарни условия на големи TF.

Очевидно никой търговец с работеща стратегия няма да разкрие всичките си тайни, но благодарение на 3commas имате възможност да участвате в търговия с мен онлайн.

Стратегията за търговия на GTI MH се основава на писанията на известния търговец и експерт по технически анализ Томас ДеМарк.

Разработил съм специално скърцане, което показва анамична свръхпродажба на актив според индикаторите на DeMark в определен момент от времето.

Тази ситуация задължително е придружена от откат..

Задачата на тази стратегия е да се печелят пари по този модел, като се отчита общото състояние на тенденцията.

Статистически се изчислява, че минималният откат след получения сигнал е 3%.

За да се минимизира броят на грешките, стратегията е фокусирана конкретно върху размера на печалбата 0,5%

Сигналът за тази стратегия не изостава, но често дава водещ сигнал.

За да превърне тази ситуация в плюс и да спечели още повече, стратегията предвижда осредняване на позицията с микроувеличаване и намаляване на разпространението, което позволява поддържане на нивото на растеж, необходимо за затваряне на сделка от Take Profit на разстояние по-малко от 3% , дори като се вземе предвид усвояването на 6% от входната точка.

Всички сигнали ще се подават въз основа на данни от борсата BINANCE и изключително на ликвидни инструменти за търговия.

Като цяло тази стратегия е разделена на 3 сигнални канала:

 •       GTI MH BTCUSD – работи изключително върху двойката BTCUSDT (обикновен бот, минимална сума на депозита – 240 USD) – БЕЗПЛАТНО

 •       GTI MH ALTBTC – – работи изключително върху двойки altcoin / BTC (композитен бот, минимален депозит – 0,12 BTC) – само 8,76 USD / месец

 •       GTI MH ALTUSD – – работи изключително върху двойки altcoin / USDT (композитен бот, минимален депозит – 1200 USDT) – само 8,76 USD / месец

ПРИМЕР ЗА ТЪРГОВСКА КАНАЛНА РАБОТА

Да предположим, че сте свързани към канала ALTBTC. Настройките на бота за всички канали са идентични, така че този пример ще бъде от значение за други канали от семейството GTI..

В съответствие с търговската стратегия получихме два сигнала за покупка с малък интервал един от друг. Тъй като този канал ви позволява да отваряте едновременно до 5 сделки и до 3 поръчки за една двойка, тогава и двата сигнала бяха обработени.

Както можете да видите, последният сигнал отне печалба за по-малко от 30 минути, тъй като веднага след сигнала имаше микро откат, което беше достатъчно за фиксиране на дохода.

Що се отнася до първия сигнал, ситуацията с него е много по-интересна. Червената стрелка маркира началната точка за влизане. Непосредствено зад него са подредени 6 заповеди за безопасност, които идват с уплътняване и увеличаване на размера. Когато се изпълни всяка следваща от 6-те поръчки, се отваря нова, дори по-ниска. Такъв запас ви позволява да хванете свещ (дълга сянка на свещ за изваждане на стопове) и незабавно да затворите позиция с добра печалба.

В нашия пример обаче това не е така, вместо паническите продажби продължава систематичен спад.

 Зелената рамка маркира изпълнените застрахователни поръчки – само 8 от 16. По-долу има още 6 в опашката – маркирани в синя рамка. И още по-ниско, с червена рамка, подчертах мястото, където ще се появят последните 2 заповеди за безопасност, в случай че ситуацията изведнъж продължи да се влошава.

И дори в този случай, когато всички поръчки се изпълняват, виждаме, че отклонението от нивото на вземане на печалба не се отклонява с повече от 2,55%.

В същото време от таблицата по-горе може да се види, че от 10-та застрахователна заповед отклонението престава да расте. Роботът е настроен по такъв начин, че да поддържа високи шансове да се премести в печеливша позиция, дори при еднократен срив от 6%. Изключително рядко е, когато от момента на откриване на сделка дълбочината на изтегляне е по-голяма от този размер.

Графиката по-горе показва, че печатите в застрахователните поръчки са свързани със силно търгувани канали и нива на поддръжка, които са напълно способни да осигурят поне краткосрочно възходящо отдръпване, на вълната на което ще вземем печалба.

 Както можете да видите, много скоро цената премина границата на безубезност – маркирана с оранжева стрелка и е много близо до нивото на печалба.

 Но нека си представим най-лошия сценарий и никога не се е случило връщане назад..

В този случай имате две възможности – или да коригирате загуби, които няма да надхвърлят 1% от вашия депозит. Това може да се направи чрез фиксиране с отклонение от 4-5% от нивото на безубезност или около 10% от момента на влизане. Тъй като влизането се извършва вече с местния мечи импулс, то от началото на есента то вече ще бъде дълбоко 15-20%.

Търговците, които отдавна са в крипто, знаят, че такива мощни колапси, без обратно отстъпване, се случват изключително рядко и обикновено са свързани с някаква непреодолима сила. Но повтарям, дори в този случай загубата няма да надвишава 1% от депозита, което съответства на правилата за управление на риска от бенчмарка.

 За тези, които са по-рискови и не искат да приемат дори такава загуба, има възможност да се измъкнат и да спечелят..

 За това има магическа функция за обръщане на сделката

След като го активирате, текущата позиция ще бъде отменена и ще бъде създаден нов бот за вече закупената крипта, който ще играе през есента.

Нейната особеност е, че работи за спад, но без никакъв лост..

 Той действа на същия принцип като класическия бот, само че в обратна посока.

Той продава основната поръчка в текущата позиция и я купува с определен процент. Ако криптата се обърне и тръгне нагоре, тогава ние фиксираме ръста в застрахователните поръчки, т.е. във всеки случай това ще бъде от полза за нас, тъй като с растежа на алта ще получим повече от основния си актив, т.е. компенсираме нашите загуби.

 С този метод обаче трябва да бъдете много внимателни, тъй като няма да ви предпази от загуби в случай на мечи колапс и продължаване на тенденцията, това е по-скоро начин за осредняване на позицията, без да я увеличавате около текущи стойности в случая, когато има очаквания за обратен откат.

 Следователно този метод все още се препоръчва за опитни търговци, но от моя собствен опит мога да кажа, че работи и работи добре!

 Ако изведнъж решите да поемете по този път, не забравяйте да проверите настройките.

 1.     Проверете дали основните и застрахователните нареждания са поставени в съотношение 2: 1.
 2.     Уверете се, че използваният баланс е не повече от 100%

3. Отварянето на сделката трябва да стане възможно най-скоро

4. Ниво на печалба с 0,5%

5. Лихвеният процент трябва да се формира в зависимост от обема

6. Максималният брой заповеди за безопасност – 16

7. Брой едновременно активни заповеди за безопасност – 6

8. Отклонение на цената за подаване на заповед за безопасност – 0,84

9. Множителят на обема на заповедите за безопасност – 1,04

10. Коефициентът на стъпка от заповеди за безопасност – 0,88

Резултатите от канала са тук:

 •       За GTI MH BTCUSD канал резултатите са тук
 •       За канала GTI MH ALTBTC резултатите са тук
 •       За канала GTI MH ALTUSD резултатите са тук

За да ги обобщим накратко, на практика няма загуби по канали, с изключение на самото начало, когато настройките бяха тествани на реални акаунти. Сега тези сигнали са изключително печеливши и носят стабилен доход.!

ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СИГНАЛНИЯ КАНАЛ

      Използвайте отделен акаунт на борсата за работа с GTI сигнали. Това ще избегне недостиг на средства за поставяне на застрахователни поръчки поради кръстосани транзакции от други канали или по време на ръчна търговия.

 1.     Контролирайте минималното ниво на средства в управлението на ботове. При липса на отворени позиции, максималният размер на средствата, използвани от бота, трябва да бъде по-малък или равен на свободния баланс. Ако случаят не е такъв, трябва или да намалите размера на позицията на бота, или да попълните баланса, за да управлявате.
 2.     Не променяйте настройките на бота. Настройките на бота са настроени по такъв начин, че да предлагат най-оптималното съотношение риск / печалба за нашата конкретна стратегия за търговия. Всички неоторизирани промени могат да доведат до намалена рентабилност или повишен риск!

Можете да намерите най-актуалните настройки за ботове на връзките по-долу:

 •       За канала GTI MH BTCUSD настройките на бота са тук
 •       За канала GTI MH ALTBTC настройките на бота са тук
 •       За канала GTI MH ALTUSD настройките на бота са тук
 1.     Присъединете се към нашата общност за телеграми https://t.me/GoodTradingIdea / GTI СИГНАЛИ. Благодарение на този канал ще бъдете своевременно уведомени за последните промени в настройките на бота, стратегиите за търговия и всички други новини, свързани с каналите за търговия. Освен това, ако имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с нашия отворен чат GTI ЧАТ. Със сигурност ще ви бъде помогната!

Успех и печалба на всички!

С уважение,

Майкъл @Hyipov

 ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Доставчикът на сигнал не публикува насоки за използване на криптовалута или търговия с криптовалута. Въпреки че уебсайтът съдържа информация за показатели, създадени от доставчика на сигнал, той не предоставя никакви финансови съвети на своите читатели. Ние не носим отговорност за каквито и да е данни, които индикаторът публикува, тъй като те са само за информационни цели. Ние няма да носим отговорност, независимо дали става въпрос за договорна вреда, непозволено увреждане (включително небрежност) или други щети, разходи или други загуби, които може да претърпите в резултат на получаването на такава информация или други щети, които можете да свържете с получената информация от предложени източници.

Нашето съдържание е предназначено за употреба и трябва да се използва само за информационни цели. Много е важно да направите собствен анализ, преди да направите каквато и да е инвестиция въз основа на вашите лични обстоятелства. Трябва да получите независим финансов съвет от специалист или независимо да проучите и да проверите всяка информация, която получавате от доставчика на сигнали и на която искате да разчитате, независимо дали е за вземане на инвестиционно решение или други действия. Предишните прогнози и резултатите от търговската стратегия не са ориентир за бъдещи решения. За да се избегнат съмнения, доставчикът на сигнали и всички свързани компании или служители не действат като професионални инвеститори или финансови съветници. Предвид гореизложеното, цялата информация, предоставена от доставчика на сигнали и свързаните с него компании или служители, е само за образователни цели и не трябва да се тълкува като конкретен инвестиционен съвет..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me