Част 1: “Първият месец на работа на сигналите”

Здравейте всички !

Знаете ли кой е най-честият въпрос в чат 3commas ? Според моите наблюдения ето колко носи ботът ?

В този пост ще се опитам да дам информация, така че всеки за себе си да може да отговори на този въпрос. Веднага ще направя резервация, че е възможно след известно време всичко да не е както сега. Как ще бъде Не знам. Не виждам смисъл да гадая, „почакай и виж“. 

Периодът за събиране на статистика за сигналите за този пост е от 17 февруари 2019 г. до 21 март 2019 г., аз продължавам да събирам, а вие продължавате да наблюдавате. 

Всички ботове са в еднакви условия и работят на един и същ пазар, т.е. стартираха почти едновременно с разлика от 1-2 дни. 

За всеки от тях бяха разпределени същите средства в размер на 0,0084 BTC. 

Настроих% от дохода, като взех предвид инструкциите за всеки от сигналите:

Скалиране на CQS– препоръки 1,5%, установени от мен 1,18%. Според моите идеи сделките трябва да бъдат приключени преди останалите, сега мисля, че това не е оправдано, но какво беше това, което беше извън “песента”, както се казва, не можете да изхвърлите. Как да настроите бот можете да намерите тук

Премиум сигнали CQS– 3%, но залагам 2,8%, причината е описана по-горе. Как да настроите бот може да видите тук 

Картелигнали– препоръчителната по това време беше 3%, аз имах 2,8%. Как да настроите такъв бот написа тук 

QFL (оригинал) 7 тук имаше някои малки проблеми с препоръката от доставчика на сигнала, защото не знаех и все още не знам откъде да ги взема. По съвет на @ roman506 определих печалба от 3% и около 10 дни ботът работеше с тази печалба, като направи 10 сделки. На 13 март, след анализ на сделките с бота, разбрах, че цената “нараства” с 5% .. 12% от сигнала през деня и реших да увелича печалбата от търговията от 3% на 4,7% и от тази дата ботът работи с печалба от 4,7% и в момента е направил 15 транзакции. Как да настроите такъв бот, вижте тук 

Но след това се отдалечих напълно от препоръките за сигнали, а именно: Не се съобразих и продължавам да пренебрегвам препоръчаното осредняване, когато монетите преминават в минус според сигналите, като по този начин работят много рисковано, но в работата на 100% от депозит, не оставяйки нищо за осредняване. Не използвам Stop Loss. Целта на такава търговия е да се разбере качеството на сигналите в тяхната „чиста“ форма. Разбирам, че това е изключително рисковано и не препоръчвам да използвате такива настройки, по-добре е да учите в депо на някой друг, следвайте докладите ми по-нататък. Не нося отговорност за вашите решения. 

Ето таблица за сравнение на настройките:

Нека видим цифрите, които получих от сигналите на пазара, които бяха през този период, мнозина го наричат ​​„нарастващ“, мисля, че това не е толкова важно, важно е как различните сигнали работят едновременно на един и същи пазар. 

Обща печалба и средно време за 1 сделка с ботове от депозит за 30 дни работа:

Нека поговорим за неуспешни вписвания в сделки, които ще нарека „инвестиране“. “Инвестирайте” за мен са сделки, които не са били приключени в рамките на 7 дни и няма значение какво “+” или “-” за тези сделки в момента.  

От моите наблюдения платените сигнали са малко по-различни от безплатните, те реагират на пазарните промени и намаляват броя на входящите сигнали, което на теория би трябвало да спести депозита на бота. Можете да направите изводи кой от сигналите ще ви привлече към „инвестиране“ по-малко според таблицата:

И накрая, най-интересното според мен е процентът на печалбата от депозита на ден спрямо диаграмата BTC / USDT на борсата Binance. 

Можете да видите работата на този бот на тази връзка

Как да настроите можете да видите тук

Можете да видите работата на този бот на тази връзка

Как да настроите можете да видите тук

Можете да видите работата на този бот на тази връзка

Как да настроите можете да намерите тук

Можете да видите работата на този бот на тази връзка

Как да настроите можете да видите тук

Според тези диаграми можете да разберете колко често се задействат сделки и на кое движение на пазара сигналът работи по-добре. 

Няма да пиша кратко резюме на сигналите, споделих с вас статистиката си, оставяйки ви сам с вашите заключения. Вземете свои собствени търговски решения.

Ще се видим !

P / S, ако ви липсват някои числа в отчетите, пишете ми или в коментарите какво точно би било интересно да се види и ще се опитам да го добавя към следващите отчети. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me