Здравейте всички !

Днес ще разгледаме настройките на друг сигнал в Marketplace на 3Commas и той е може би един от най-необичайните според мен, тъй като не се формира от комбинация от осцилатори, а от ръцете на търговец, което е подходящо като алтернатива на „следване на търговеца“, която мнозина в чата искат от услугата.

Ще обмисля къде и какво можете да търгувате по този сигнал, ще опиша препоръчителните настройки на бота за този сигнал.

Съдържание:

 1. Регистрация и свързване на борсата в 3Commas.
 2. Налични двойки и борси.
 3. Препоръчителни стратегии за сигнали MaybeeTradingVIP.
 4. Настройване на бот по сигнали MaybeeTradingVIP на 3Commas.

1. Регистрация и свързване на борсата за 3Запетаи.

Услугата е достъпна на линка 3commas.io, това е реферална връзка, тя ще даде 10% отстъпка при плащане.

След регистрация ще имате достъп до 7-дневна безплатна услуга на тарифата “Професионална” с всички функции, а ако депозитът ви е под $ 750, услугата ще остане безплатна за вас дори след пробния период. Ако имате повече от 750 $ на баланса си, тогава ще трябва да изберете един от абонаментите, препоръчвам тарифата “Професионална” като най-удобна за настройки, а именно наличието на “композитен бот” и ще опиша настройките само за него.

След като се регистрирате в услугата 3commas, трябва да свържете обмена Binance чрез API, прочетете как да направите това тук

Как се създава API ключ за Binance е написано тук

2. Налични двойки и борси.

Таблицата по-долу съдържа информация за кои обмени и кои двойки е от значение този сигнал..

В нашия пример ще използваме BTC търговия.

Също така, в края на публикацията ще публикувам линк към конфигуриран и работещ бот за двойки USDT.

3. Препоръчителни стратегии за сигналите на MaybeeTradingVIP.

Както споменах в самото начало, сигнали MaybeeTradingVIP – това е резултат от работата на търговеца, а не алгоритми, базирани на набор от осцилатори на Trading View, като RSI, BB и др., където само поведението на определена монета чрез осцилатори и т.н. се взема предвид само в отношение към търгуваната монета и не отчита поведението на целия пазар като цяло.

Всичко, което ще опиша като стратегия, всъщност не е, защото стратегията е “в главата” и професионализма на живия търговец, базиран както на технически анализ на конкретна монета, така и на визия за поведението на BTC ( прочетете пазара) в краткосрочен план. Получават се сигнали както за отваряне на сделка, така и за затваряне и (ВНИМАНИЕ !!) се подава сигнал за задаване на Stop Loss за всяка сделка поотделно, това е единственият сигнал, в който съм виждал такова нещо, защото повечето просто препоръчват да зададете фиксиран% Stop Loss за всички двойки в бота, което според мен не е съвсем правилно, най-малкото. Можете също да видите сигнала Stop Loss в канала на телеграмата. https://t.me/MaybeeTrading .

Ще повторя основната идея още веднъж: Тези сигнали всъщност са много дългоочакваната функционалност „Следвай търговеца“ или до известна степен „Управление на доверието“, която можете да деактивирате или персонализирате по всяко време. За разлика от сигналите, базирани на алго-търговия, които отчитат само поведението на осцилаторите (RSI, BB и др.) За търгуваната монета, където те не отчитат поведението на целия пазар като цяло, което води до тъжни резултати , тези сигнали са продукт на умствената дейност на професионален търговец, който разглежда целия пазар като цяло и дава входни точки, изходни точки и отчитане на рисковете от спад на цените, определя StopLoss не на фиксиран% от входната цена , но използва „плаващ“ стоп за конкретна двойка, като отчита нивата на поддръжка и т.н..

По-долу ще опиша настройките на бота 3Commas, които са подходящи към момента на писане на публикацията, но винаги имайте предвид, че препоръките са не правила и вие поемате всички рискове сами и върху вашия депозит.

ПРЕПОРЪКИ: Използвайте около 2% .. 5% от вашия депозит за първоначална поръчка в сделка.

ВАЖНО: Входящи команди за продажба, независимо дали сте задали Take Profit или не, вашата сделка може да бъде затворена чрез сигнал и това може да се случи по всяко време, както в „плюс“, така и в „минус“ – предпазвайки вашия депозит от по-дълбоко изтегляне.

Таблица с настройки:

таблица номер 2

Полезни връзки:

https://t.me/joinchat/Huvfww4BiZK1vnNynZqk1g чат сигнали – MaybeeTradingVIP

https: //т.аз /MaybeeTrading – канал със сигнали MaybeeTradingVIP

@ Maybee3344 – телеграми на доставчика на сигнали

4. Конфигуриране на бота чрез сигнали MaybeeTradingVIP за 3Cомас.

 1. Активирането на сигнала (по време на писането, станете (в края на август) сигналите са безплатни, но все пак трябва да ги активирате чрез Marketplace):

Ако всичко е минало добре, ще видите следното:

 1. Настройка на бота. Ще персонализирам на примера за търговия с BTC _ ***

Създайте бот:

Ще персонализираме по блокове:

 • Блок “Основни параметри”

 • Блокиране на двойки

Тя трябва да изглежда така:

ВАЖНО: Ако трябва да изтриете някои двойки, с които не искате да търгувате, просто кликнете върху кръста вдясно от определена двойка. Не забравяйте периодично да добавяте нови двойки, след като ги публикувате на борсата BINANCE.

 • Блок “Стратегия”

 • Блок „Условие за стартиране на сделката“ – тук просто избираме всичко MaybeeTradingVIP (ако нямате такъв сигнал в списъка, значи още не сте го купили и трябва да се върнете към точка 1 „Активиране на сигнала“:

 • Вземете печалба блок

 • Блок „Stop Loss“ – за тези видове сигнали активирайте Stop Loss и задайте 99%, така че ботът ви да може да получава сигнали и да поставя Stop там, където търговецът ще го постави. Понякога Stop Loss може да се зададе много далеч и … може да работи:

 • Блок “Заповеди за безопасност” – както беше написано по-рано, “усредняване” не се използва:

 • Блок “Допълнителни настройки”

Всички ботове са конфигурирани. Натиснете

Получаваме напомняне за стартиране на бота.

След това щракнете върху “Run”

Това е всичко за настройка.

Връзката към BTC бота, чиято настройка току-що направихме с вас, ще оставя тук, като щракнете върху него можете да го копирате, да го “коригирате” за себе си или да видите статистиката на работата му.

Публикувам и линк към същия бот, но за търговия с USDT

Публикувам линк към блог, в който има статии за настройките на други сигнали и статистика в реално време за реален депозит за различни сигнали, където можете да се запознаете и да решите дали да използвате или не да използвате определен сигнал за бот.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me