Съдържание:

  1. Регистрация и свързване на борсата в 3commas.
  2. Принцип на формиране на QFL сигнала.
  3. Настройване на бот с използване на QFL сигнали на 3commas.
  1. Регистрация за 3запетаи.

Услугата е достъпна на линка 3commas.io, това е моят реферален линк, тя ще даде 10% отстъпка при плащане.

След регистрация ще имате достъп до 3-дневна безплатна услуга на тарифа “Професионална” с всички възможности. И ако вече сте регистрирани и / или вече са изтекли 3 тестови дни, тогава трябва да изберете един от абонаментите.

За да работите по QFL сигнали, най-удобно е да работите с композитни ботове и ще опиша всички допълнителни настройки за него, те са достъпни в тарифата “Професионална”, която разширява възможностите на услугата, можете да прочетете за всички предимства от тази тарифа над другите.

След като се регистрирате в услугата 3commas, трябва да свържете обмена Binance чрез API, прочетете как да направите това тук

Как се създава API ключ за Binance е написано тук

2. Принцип на формиране на QFL сигнали.

За да се разбере принципът на формиране и действие на тези сигнали и да се предаде информация в кратка и разбираема форма, това статия. Ще се опитам да опиша съвсем накратко как работи, в противен случай ще се превърне в научна статия, но можете да го разберете сами по-подробно..

Как работят QFL сигналите: има зони, в които най-често се намира цената – това е основата. Ако цената падне под така наречената база, тогава има повишена вероятност тя да се върне там..

Сигнали пристигат на сайта https://cryptobasescanner.com

Има приложение за телефон.

3. Настройване на бот с използване на QFL сигнали в 3commas.

QFL сигналите са безплатни за потребителите на 3commas.io, те не идват толкова често, колкото другите сигнали и това се случва главно, когато пазарът падне..

Те се появиха за 3commas ботове отдавна и по едно време (лято 2018) това беше хит и много от тях търгуваха с тях като мен, но след това преминах към търговия по други сигнали, не помня по какви причини.

Наскоро тези сигнали отново привлекоха вниманието ми благодарение на @ roman506, който продължи да тества и работи по тях и ми помогна с текущите настройки, за което много благодаря.

3commas подобри настройките на бота за тези сигнали и сега ги считам за по-консервативни (четете безопасно) от преди.

Започнах да ги тествам отново по двойки за BTC на 21.02.19 и след 2 седмици сигналите работеха много добре, като „добър“ имам предвид, че те постигнаха целите, които си поставих, като ги настроих, а именно:

  • Липса на “инвеститори”
  • Постигане на печалба + 3%

Някои статистически данни за 2 седмици:

Сигнал Отворете

сделки

Затворено

сделки

Ср време

сключване на сделка

Ср Печалба
QFL десет десет 8:23:45 2,9% *

* печалбата под 3% е свързана с използването на последващо в бота, но ще пиша за това отделно.

Теорията с историята приключи и сега към практиката за настройка на бота.

Създайте композитен бот:

Веднъж създадени, започваме да конфигурираме:

След като изберете всички двойки, ще бъде така:

Нека да преминем по-нататък през настройките:

Обяснение: към този момент (март 2019 г.) не използвам заповеди за безопасност (по-долу CO) и работя на 100% от депозита, което е доста рисковано и може да не е подходящо за вашата търговска стратегия, в този случай настройте бот до 60-70% от отпуснатото за този точно депозитен бот, а остатъка използвайте преди да закупите монети на по-ниски цени (усреднете покупната цена), но моят съвет е да не бързате да купувате, може би цената ще отиде още по-ниска , оставете монетата да се „охлади, намерете подкрепа“ и само след тази средна стойност. Това може да стане по два начина при вече отворени сделки:

1 начин. Чрез добавяне на CO

Метод 2. Бутон за осредняване

Слизаме по-долу и продължаваме да конфигурираме:

Избор на сигнал за търговия QFL

Коментар: Не намерих описание и разлика (по време на тестове през лятото на 2018 г.) между типовете (Оригинал, Дневна търговия и т.н.), затова използвам Оригинал. Ако намерите информация или я разберете чрез тестове, уведомете ме, че ще бъде изключително интересно.

“% От изтеглянето” в настройките на бота, статистиката за които предоставих по-горе, използвам -7%, настроих още един при -10%, но все още няма отворени сделки за него.

След като зададем всички параметри, проверяваме стойностите в Асистента, ако вашият „Процент на използваните от бота средства“ е повече от 100%, тогава трябва да намалите първоначалната или безопасната поръчка или броя на търгуваните двойки.

След като всички горни стъпки са изпълнени, щракнете върху „Създаване на бот“

Като кликнете върху бутона по-горе, ще се отвори страница, на която трябва да щракнете върху “Run” и ботът ще започне да работи, изчаква сигнал и отваря сделки, всички операции могат да се видят, като влезете в бота и погледнете редактирането прозорец:

Това е всичко за настройка на бота с помощта на QFL сигнали.

Можете също така да видите описанието на настройките на бота за сигналите на Cartelsignals, описани от мен по-рано.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me