Конфигуриране на бот въз основа на сигнали на kotaro за 3Commas

Здравейте всички!

Не толкова отдавна в Marketplace на 3Commas.io се появи сигнал за ботове Котаро Сигнали.

В този пост ще разгледам къде и какво можете да търгувате по този сигнал, ще опиша препоръчаните стратегии и как да конфигурирам бота за този тип сигнали.

Съдържание:

 1. Регистрация и свързване на борсата на 3Commas.io.
 2. Налични двойки и борси.
 3. Препоръчителни стратегии за сигнали Котаро Сигнали.
 4. Настройване на бот по сигнали Котаро Сигнали на 3Сommas.io.

1. Регистрация и свързване на борсата за 3Запетаи.io

Услугата е достъпна чрез линка – моят реферален линк ще даде 10% отстъпка при плащане.

След регистрацията ще имате достъп до 7-дневна безплатна услуга на тарифа „Професионална“ с всички функции, а ако депозитът ви е по-малък от 750 долара, услугата ще остане безплатна за вас дори след пробния период. Ако имате повече от 750 долара на баланса си, тогава ще трябва да изберете един от абонаментите. Да работи по сигнали Котаро Сигнали Най-удобно е да работите с композитни ботове, ще опиша всички допълнителни настройки за такъв бот, той е достъпен в тарифата “Професионален”.

След като се регистрирате в услугата 3commas, трябва да свържете обмена Binance чрез API, прочетете как да направите това тук.

Как се създава API ключ за Binance е написано тук.

2. Налични двойки и борси.

Нека първо разгледаме за кои борси и за кои двойки е от значение този сигнал..

Както можете да видите, сигналите се търгуват само на BINANCE, но коя двойка да търгувате – USDT или BTC – изборът е ваш. Настройките в бота ще бъдат същите, единствената разлика е в избора на двойки.

В нашия пример ще използваме USDT търговия.

3. Препоръчителни стратегии за сигнали Котаро Сигнали.

По-долу ще опиша основните препоръчителни стратегии за настройка на бота 3Commas, актуални към 27.06.2019 г., но винаги имайте предвид, че препоръките са не правила, вие поемате всички рискове сами и върху вашия депозит.

Взех всички препоръки от сайта на тези сигнали по връзката https://www.kotarosignals.com/.

Има телеграмен канал, където се обсъждат работни стратегии и потребителите, ако желаят, публикуват резултатите от работата си: https://t.me/kotarochat

Ще се опитам накратко да предам принципа на сигналите и стратегиите за тяхното използване..

Котаро сигнали не предполага използването на Stop Loss и се основава на принципа на “осредняване”, но това не е мярка за сигурност, а начин за изграждане на позиция за увеличаване на печалбите.

ВАЖНО: Една от разликите от редица други сигнали е, че чрез Котаро сигнали команди за продажба, тоест независимо дали сте задали Take Profit или не, вашата сделка може да бъде затворена по сигнал и това може да се случи по всяко време, както в „плюс“, така и в „минус“, за да се защити вашия депозит от по-дълбоко усвояване. Сигналът за продажба на бота няма да работи само ако Trailing Take Profit вече е активиран за двойката, до която е дошла командата за продажба.

Има няколко вида търговия по сигнали: АГРЕСИВНА, КОНСЕРВАТИВНА и СТРАТЕГИЯ НА СИГНАЛИТЕ.

Ще дам тяхното сравнение под формата на таблица (таблица номер 2):

4. Настройване на бот по сигнали Котаро Сигнали на 3Cомас

 1. Покупка на сигнал:

Ако всичко е минало добре, ще видите следното:

 1. Настройка на бота. Ще настроя примера за търговия с USDT _ ***, съгласно СТРАТЕГИЯТА НА СИГНАЛА. Това е ново изживяване за мен при продажбата не на даден% от дохода, а при сигнал за излизане, ще се доверя напълно на Kotaro &# 128578;

Създайте бот:

Ще персонализираме по блокове:

 • Блок “Основни параметри”

 • Блокиране на двойки

След като щракнете върху „Изчистване“, ще видим настройката за други двойки, изберете USDT_ALL

Тя трябва да изглежда така:

Според мен е по-добре да премахнете двойки стабилни монети като: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Просто кликнете върху кръста вдясно от определена двойка.

 • Блок „Стратегия“ – точно тук се определя коя от избраната стратегия съгласно Таблица №2 ще следвате, или може би ще напишете своя собствена, без да разчитате на първоначалните препоръки от Kotaro Signals. Позволете ми да ви напомня, че избрах “СТРАТЕГИЯ НА СИГНАЛА”

 • Блок „Условие за започване на транзакцията“. Тук всичко е просто: изберете Kotaro Signals (ако нямате такъв сигнал в списъка, значи все още не сте го купили и трябва да се върнете към точка 1 „Покупка на сигнал“):

 • Вземете печалба блок

 • Блокиране “Stop Loss” – не се препоръчва за този тип Stop Loss сигнали.

 • Блок за заповеди за безопасност

 • Блок “Допълнителни настройки”

Всички ботове са конфигурирани. Натиснете

Получаваме напомняне за стартиране на бота.

След това щракнете върху “Run”

Това е всичко за настройка. Изберете различни стратегии в зависимост от пазарните условия.

Връзката към бота, която току-що конфигурирахме с вас, ще оставя тук (връзка), като щракнете върху нея можете да я копирате, „коригирате“ за себе си или да видите статистиката на нейната работа.

Публикувам и линк към блога, който съдържа статии за настройките на други сигнали и статистики в реално време и за реален депозит за различни сигнали, където можете да се запознаете и да решите дали да използвате или не да използвате определен сигнал за бота..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map